1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
-
center86 #888 sziasztok, pár éve csináltam 1 paypal-os accountot. akkor találtam egy jó leírást, lépésről lépésre elmagyarázta mit hogyan kell csinálni. Most lejárt a bankkártyám és kaptam 1 újat. A kérdésem az lenne, mit kell állítani hogy ismét tudjak paypal-on fizetni? :)
Előre is köszönöm a választ. -
#887 Mivel a kártyádhoz tartozó számláról emeli le a pénzt. A paypal nem fogja "detektálni" a számládon lévő összeget, hogy azt kiírja neked.
A hozzáadott bankszámlaszám csak a pénz lekérésénél kell, ha pl. eladtál valamit, és fizettek is neked. -
ticallion #886 keress pénz!!! -
#885 hozzáadtam a paypal accomhoz a bank accomat is (eddig csak a kártyám volt hozzáadva), de még mindig 0$-t ir -
#884 Sziasztok! Végre megjött a 4 jegyű kód, és megerösitettem az accountomat, de azt irja hogy 0$ az egyenlegem, viszont az elöbb vásároltam 12$-ért vmit. Akkor ez most hogy is van?:S Azt irja h 0$ az egyenlegem, de mégis tudok vásárolni? -
Inu555 #883 Sziasztok, most regeltem Én is a PPre, de a kártya megerősítését nem tudom hogy kell csinálni, Valaki lenne oly szíves leírná lépésről-lépésre hogy kell?? -
ACE #882 De a számládra utalás az asszem 500 Ft. nem olyan húzós -
#881 ok, köszi :-\ -
ACE #880 nincs lehetőség -
#879 sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Moneybookersről van-e lehetőség Paypalra utalni?
MB topikban kérdeztem, de elég kihalt :s -
#878 :(( :SSs -
ACE #877 Szerintem nem lehet, Paypal-ra csak paypal-ról lehet küldeni... -
#876 valaki erre : #873 van rá megoldás? -
#875 Megtaláltam, de az azonosító nincs ott. Nem is lehet rákattintani sem...Zárolás azonosítója van ott, de az nem 4 jegyű szám, szval gondolom az nem az...Ajjj de sok baj van ezzel...:S -
ACE #874 és ahogy mondtam, úgy sem megy? A zárolásokra kattintva sem írja? -
#873 alertpayról át lehet valahogy küldeni a pénzt paypalra? -
#872 OTP-s vagyok...a 3 nap is letelt és még mindig nem jelenik meg...Amúgy észrevettem, hogy ha kártyával vásárolok, akkor is jóval később jelenik meg a számlatörténetben... -
ACE #871 CIB-nél van olyan, hogy Számlainfó/Történet/Kártya. Ott kiválasztod az Internet, vagy a rendes kártyát, megadod az időintervallumot, és ott is ki kell írnia. De CIB-nél érdemes kártyakontrollt kérni, 50Ft havidíj korlátlan SMS... Nem úgy mint szar OTP. -
ACE #870 Ha OTP, akkor asszem a számlainformációnál, ahol a számláról mindent kiír, és ahol írja hogy zárolások ennyi meg ennyi, ott asszem a zárolásokra rá lehet kattintani, és ott meg lehet nézni hogy milyen jogalappal zárolták, és ott lesz a kód is. Legalábbis 1.5 éve amikor még OTP-s voltam, akkor úgy volt... -
ACE #869 Akkor nézd meg a kártyatörténetben... Milyen Bank? -
#868 Lol...Köszi! :) De a számlatörténetemben még mindig nincs benne a paypal-os kód... -
#867 Nem is sokat, csak a #859-ig.:) -
ACE #866 Vissza kell olvasnod... -
#865 Hali! Ma regisztráltam a Paypal-ra. A kártya megerősítésénél gondok adódtak. Nem igazán értem, hogy mit kell csinálni.
Link and confirm your debit or credit card
Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. Enter the code below.
When you confirm your card, your Sending, Receiving and Withdrawal limits will be lifted.
The charge will be refunded to your PayPal account after you confirm your card.
Mit kell csinálnom? Tudnátok segíteni? -
ACE #864 Asszem van valami minimális összegre és tranzakcióra korlátozott elérés addig is, amíg nem ellenőrzött. -
#863 Ok, igaz.
Így logikus, nem tom miért nem ott kerestem egyből.
Viszont ami furcsa, hogy ez a 400 ft-os tranzakció előtt vásároltam egy 40k-s dolgot és azt is levonta egyből.
Namármost, ha még nem győződött meg arról, hogy én vok a számlatulajdonos, akkor hogy a fenébe engedhette a tranzakciót?
Még szerencse hogy van internetbankom, így megtudtam adni most utólag a kódot. -
ACE #862 Vazze, a paypal pont azt ellenőrzi, hogy a bankkártyához tartozó bankszámlaszámnak Te vagy-e a tulajdonosa. Ezt úgy ellenőrzi, hogy be kell diktálnod azt a számot, amihez csak ez a tulajdonos fér hozzá. Biztonság, így nem tudnak visszaélni bárki bankkártyájával. -
#861 Jah, köszi közben meg lett.
De basszus a bankszámlám számlatörténete, nem a paypalos.
Ez nekem, új felhasználónak nem volt egyértelmű.
Köszi! -
ACE #860 Számlatörténet -
#859 Üdv!
Azt a négyszámjegyű kódot hol találom, amit a 400 ft-os trnzakcióra kapok?
20.-án vette le a 400 ft-ot, de a kódot nem találom sehol.
Köszi! -
#858 ok :D kösz a választ :D remélem lehet ugy vásárolni :D majd ha lesz pénz meglátom :D -
#857 Bár ez a limit lehet, hogy csak a bankkártyás fizetésre van csak, legalábbis úgy lenne értelme. -
#856 Elvileg igen, de ha nincs bankkártyád, akkor gondolom ellenörzött sem vagy, úgy meg van egy vásárlási limit, amit ha elérsz, akkor nemtudsz többet vásárolni. Régen 100 euró volt, nemtudom most hogy van ez a része a dolognak. -
#855 lenne egy kérdésem erről a paypal ról :D
ha nekem nincs bankkártyám és venni akarok valamit, de van elég pénz a paypalon. akkor lehet ugy vásárolni hogy ne a bankkártyáról vegyen le hanem a paypalról ? remélem érthető a kérdés -
JoeJie #854 Videot mindjart megnezem :)
Delelott 11kor kaptam egy mailt hogy refundoltak a teljes osszeget. Viszont nincs semmi indok, uram bocsa' elnezes az eladotol. A penzt visszakaptam es ez a lenyeg, csak azert ez a nulla kommunikacio kicsit bosszant...
Biztos hogy az elado nyomta most vissza az egeszet, mert még a 3 nap sem telt le, csak jott az e-mail a refoundrol. Fura az az, hogy valaszolni nem tudott, de az oldalan felemelte az orak arait :-D
Egyebkent egy sima netes boltban vettem, ahol csak egy webes feluleten lehetett uzenni (direkt mail cim nem volt), igy oda irtam meg a paypalos accountjara. Hiaba persze... Tudom gyanusnak kellett volna lennie, csak nem volt idom... Elotte par nappal rendeltem az orat masik helyrol, ahonnan visszakuldtek a penzt mert nem tudjak leszallitani. Ajandekba lett volna, igy szinte az "elso" oldalon megvettem amin olcso volt.
Ezt most megusztam :) Koszonom a segitsegeket ! -
#853 Ha az eladó nem válaszol a paypal oldalán a kérdéseidre, plusz semmi reakciója nincs az egész dispute-ra (a paypal neki is küldi a leveleket rendszeressen), akkor a paypal visszaküldi a pénzt neked három napon bellül a zárástól. Viszont ha jól emlékszem, meg kell erősíteni a követelést a "claim" opcióval, mert ha hagyod magától lezáródni a folyamatot, akkor nem fog történni semmi, ha jól tudom. Én ezt a 20. napon tettem meg, mert addig lehet nyitva egy dispute maximum. -
Silvydore #852 Sziasztok!
Először is 1 remek PayPal videós leírást találtam a link alatt!
Nekem szerencsére pozitív ebayes tapasztalatom volt (feltéve ha onnan vásároltál) és szinte mindig újraküldték az árut ami nem volt jó, mégcsak bizonyítanom sem kellett. Amúgy igen létezik vásárlói védelem, elvileg 200/2000$-is a PayPal "megvéd" és valóban a "dispute"-al kell kezdeményezni. És ami még nagyon fontos, hogy az ebayen belül kell mindig levelezgetni,mert csak arra garantálják a védelmet, tehát ha saját levelező programoddal írogattok egymásnak, akkor esélyed sem lesz sajnos :( -
JoeJie #851 Sziasztok!
Nalam az a helyzet, hogy kb 3 hete regeltem paypalra, vettem is jopar dolgot sokfelé (angliaban elek), es utoljara karorat akartam venni, ami nem erkezett meg, kb 10 email, telefon es sms probalkozas utan sem kaptam egy valaszt sem az eladotol. Csutortokon delelott rendeltem az orat masnapi express szallitassal, de mar a rendeleskor irtam nekik kapasbol mailt.
Mivel sok tapasztalatom nincs paypallal kapcsolatban, igy csak annyit tudtam csinalni, hogy canceleltem a fizetest es a "dispute" gomb utan leirtam mi a bajom. Most elvileg van par nap hogy "megbeszeljuk" az eladoval a problemat, de persze az tojik a fejemre.
Kerdes az az lenne, hogy most ha letelik ez a par nap, akkor mit kell majd tennem ? Valami olyasmi volt irva hogy ha letelik ez a kis ido akkor a paypal megvizsgalja az ugyet es eldontik hogy mi lesz. EZ megis kb meddig tarthat ?
Mindenfele segitseget, jotanacsot szivesen olvasok :-)
Udv: JoeJie -
#850 Pfff.... LOL -
Csaby01 #849 Sziasztok
nagy csalás a paypal. itt a lebuktató cikk.
http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Csaby01