1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
  • ACE
    A Paypal, vagy a bankod átutalja majd Font-ra, mielőtt elküldöd a pénzt a havi díjra, és annyi forintot húz le, amennyi annak a font összegnek megfelel az árfolyam szerint.
  • HidaRaidon
    És meg tudnád mondani, hogyan? Elég béna vagyok ebben. Egy játék havidíját szeretném majd vele fizetni.
  • toarpad
    Aha !
  • HidaRaidon
    Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy PayPal-on lehet fonttal is fizetni?
  • toarpad
    Amúgy a MoneyBookers is ilyen ? mármint hogy azt is felfogják tüntetni a számlán a hó végén hogy ott fizettem ?
  • toarpad
    igen ... szóval akkor felfogják tüntetni a számlaegyenlegen hogy ÉN ott PAYPAL-on fizettem ? szóval nem azt fogja kijelezni hogy a McDonalds-ban fizettem hanem konkrétan hogy hol ?
  • Aramir
    Milyen levelet? Ha küldik havonta a számlaegyenlegről a levelet, akkor abban látszódni fog a tranzakciókról minden, vagyis az is, hogy bankkártyával fizettél paypalon. Erre gondoltál?
  • toarpad
    Sziasztok ... Annyi lenne a problémám hogy PayPal-an akarok fizetni és félek hogy ha én arra /azon át pénzt küldök akkor azt a banknál ahol a bankkártyámat igényeltem küldenek 1 levelet ... ugye ez csak hülyeség , és interneten kívül semmilyen más helyen nem fog kitudódni az hogy én a PayPal-ra pénzt küldtem ?
  • Ferenc5
    Neteller -ről és a Moneybookers -ről itt lehet a legtöbbet megtudni szerintem(részletes leírás): http://moneybookersmagyarul.info/neteller/neteller.html
  • zeli
    Ha van OTPdirekt szerződésed, akk. sztem lehetséges.
  • Risu Führer
    szevasztok
    nekem van az otpnél egy junior bankszámlám és onnan szeretnék utalni paypalra de az otpdirect rendszerén keresztül.ez lehetséges lenne, vagy be kell mennem az otpbe és onnan tudom csak átutalni a pénzt?
  • Tabitha
    köszi, Funding Type: Credit card van oda írva.
  • Aramir
    Alatta a My recent activity-nál mit ír?
    Kell lennie ott egy sornak, amiben az van, hogy "Payment To" és van egy details link, ha arra rányomsz, beadja a részleteket. Ha ott olyat látsz, hogy "Funding Type: Credit Card", akkor a kártyádról vonta le az összeget.
    Amúgy szerintem levonta a kártyádról, ha meg volt már pénz a paypalon, akkor levonta azt, a maradékot meg a kártyádról szedte le.
  • Tabitha
    Helló

Lenne egy olya kérdésem, hogy mi van olyankor, ha rendelek vmi és amikor rámentem a kifizetésre ráklikkeltem a paypal-os gombra, és behozta a paypalos belépést, beléptem gondoltam megnézem mennyi pénz van (mert egyszer már töltöttem fel, de nagyon régen) na és 0 volt. De a cég kiírta a megrendelésemhez hogy "complete" a paypal-os számlámon meg az van most, hogy :

Total Amount:
    -$49.00 USD
    Fee amount:
    $0.00 USD
    Net amount:
    -$49.00 USD (equals -9,524 HUF)

ez most mit jelent?? ennyit levont a kártyámról, vagy ennyit most fel kell majd töltenem paypal-ra mert -49.00-be vagyok?
  • Nwis86
    Végül tegnap megcsináltattam a net számlacsomagot:) mégse 1300Ft, vannak kedvezmények és azokkal csak 599, így max 1000Ft al drágább éves szinten mint ami eddig volt:)
  • ACE
    Hát próbáld ki a nem dombornyomottat a Paypal-on, úgy tudom valakinek az is működött, de ha dombornyomozz kártya kell annak már az éves díja alapban valami 3500 Ft. Ha Junior vagy akkor meg csak VISA Electront vagy Maestro-t igényelhetsz tudtommal.
  • Nwis86
    Ezzel az a problémám, hogy nekem nincs online számlacsomagom, sima lakossági van + 1 nem dombornyomót visa bankkártya +OTP direkt szolgáltatás, ez a egész nekem így évi valami 1800 körül van de nem tudom pontosan, online számlacsomag pedig havi 1300Ft ahhoz viszont tényleg adnak ingyen webkártyát ha igénylem:) De ennyi pénzért tartsák meg:) Na de majd hétfőn bemegyek azt megkérdezem mi az aminek szintén 1-2000 a éves költsége és dombornyomót és megmaradhat mellette a mostani kártyám és nem kell hozzá jövedelemigazolás:) ha van ilyen akkor az lesz a nyerő.
  • ACE
    OTP-nél is van Internetkártya, Online számlacsomaghoz tudtommal ingyenes, és kapcsolódik hozzá egy elkülönített alszámla, így biztonságos is.
  • Nwis86
    Helló

Szeretnék PayPalt és ehhez kérnék tanácsot, Tudna valaki mondani 1 olyan bankkártyát aminek az éves költsége alacsony és az igényléséhez nincs szükség jövedelemigazoláshoz meg semmihez se mivel nem dolgozok így nincs jövedelmem... szóval a lehető legegyszerűbb legolcsóbb kártya érdekelne ami azért paypalra jó.
    Ha lenne ilyen OTP-nél azt előnyben részesítem mivel már van 1 kártyám OTP-nél és nekik ismerem a onlini rendszerüket, így igazából még 1 OTP-s kártya lenne a legjobb de valami egyszerű amit csak is kizárólag a Paypalos számlámhoz használnék. Szóval, valaki aki ért ezekhez az kérem segítsen.
  • Terall
    tud vlaki abban segíteni ha megnyerek vlamit ebeyen ,akkor hogyan fizetem ki paypal-lal .ott helyben vonják le a pénzt ,vagy vlamit kell még csinálni . a segítséget köszönöm !
  • foxpal
    Hali
    Mennyibe kerül hogy paypal kártyát csináltassak?
  • zoli4
    Sziasztok. Nekem az a bajom, hogy levonja a 400Ft-t, de nem érkezik, meg és pár nap után visszakerül a pénz az otp számlámra. Miért nem töltődik fel a paypallom?
  • JamesRyan
    De,ha jól sejtem akkor ez egy Náluk lévő hiba.
    Én sokmindent nem tudok vele tenni.
    Hozzám(az én accountomhoz,ami nem változottt)van/volt rendelve a kártya...ezért nem értem,hogy ha be vagyok jelentkezve az oldalra,akkor hogy nem tudja hogy az én accountomhoz(ami éppen be van jelentkezve) van rendelve a kártya.
  • Aramir
    Egészen pontossan azt írják, hogy már hozzá van adva egy másik paypal felhasználóhoz ez a kártya, nem hozzád, ahogy írtad, és ezért nem engedi mégegyszer beregisztrálni biztonsági okokból.
  • JamesRyan
    hát pont ez az,h nem tudok törölni kártyát mert nincs aktív kártyám a profilomnál valamiért és a meglévőt nem engedi hozzáadni,mert valamiért úgy láthja ,h hozzá van adva.
    írtam nekik,remélem megoldják.
    eddig ha problémám volt,mindig meg tudták oldani.remélem most is.
  • ACE
    töröld az előző kártyát, és úgy add hozzá újból, kétszer gondolom nem lehet hozzá adni.
  • JamesRyan
    Sziasztokm
    Az hogy lehet(és miért),h a kb 2 éve meglévő payaplos accountomnál a profilomban az Aktív credit card:0(azaz nulla)
    sokszor vásároltam már,pár hete utoljára,de most amikor fizetném a megvásárolt cuccot (akár ebay-en,akár közvetlenül a paypal-on keresztül),akkor kéri,h adjam meg a kártyaszámomat-ez már eleve furcsa(a név,cím már ki van előre töltve)-->amikor megadom,akkor azt mondja ,h már valakihez hozzá van rendelve a kártya(Hát énhozzám természetesen!!!)

a kártyám nem járt le,nem dobtak ki,nincs tartozásom,stb....
    ?segítsetek
    köszönöm
  • Aramir
    A kártyát nemtudod majd használni a paypallal, én legalábbis úgy tudom Maestrot nem fogad el a paypal, viszont banki utalással tudsz pénzt utalni a paypal egyenlegedre, aztán azzal már azt fizetsz ki, amit akarsz. De próbáld ki, profile -> add credit card, ha elfogadja, akkor jó, ha nem, akkor meg ugyis kiírja, hogy nemtetszik neki.
  • MoBiBence88
    Sziasztok! Előre is elnézéseteket kérem a tudatlanságom miatt.
    Van egy K&H Trambulin Maestro kártyám, melyhez egy K&H lakossági ebank internetes hozzáférést is "megnyittattam". Van-e ezzel a felállással bármi lehetőségem paypal használatára eBay-ezéshez, és ha igen, hogyan? (regisztráció is megtörtént már a paypal-on...)
    Üdv mindenkinek, MoBi...
  • Murder3
    This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form.

• Tikal #898
    hibauzenet?
  • Murder3
    Segítség kellene az add credit card résznél nem fogadja el a a bankkártyát olyankor mi a teendő?
  • vénfarok
    hogy lehet chargebackelni? lécci, naon fontos lenni, sehol se találok leirást :S
  • ACE
    Na és mennyi pénzt sikerült már összeszedni az ajánlások miatt? :)
  • Ferenc5
    A PAYPAL internetes bankról mindenre kiterjedő leírást itt találtam: http://moneybookersmagyarul.info Itt szó van a moneybookers regisztrációról , számla feltöltésről , utalásról , pénz fogadáról. De van leírás a Neteller -ről is.
  • Aramir
    A Withdraw opciónál lekérheted bármilyen számlaszámra.
  • ACE
    ha új kártyát adsz hozzá, akkor nem kell ellenőrizni? Miért nem? A második kártyát is lophattam, ez biztonsági szempontból kissé aggályos...
  • ACE
    Withdraw menüpont, csak előbb a profile/Add Bank account-ban meg kell adnod a szükséges banki adatokat. A számlaszámot kötőjel nélkül írd, 2x8 v. 3x8 számjegy.
  • BADE
    Ha a paypal ID-mre(számlámra) küldenek pénzt,azt hogy tudom átküldeni a bankszámlámra?Vagy automatikusan átmegy?
  • Aramir
    Csak írd át a kártyadatokat a paypalnál, nem kell megint ellenörzést végezni. Profile - add or edit credit card.