PayPal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A smooth sea never made a skillfull sailor
Ha fizet a tag, akkor a pénz egybõl megjelenik a PayPalodon, ha onnan lekéred, akkor kb 5 nap alatt kerül a számlaszámodra a pénz.
Ha most belépsz a PayPalra, akkor mit látsz, van pénz az accountodon (ez rögtön látszik, mert egybõl a pénzt mutatja a PPal)?
Sorry — your last action could not be completed
--------------------------------------------------------------------------------
If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation during the next day.
If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.
If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.
Ezt hogyan lehet megszûntetni???<#conf>#conf><#confused>#confused>
De egyébként nyilván õ fizeti, de amúgy meg elvileg úgy van, hogy értesül róla, hogy forintot kapott és mivel neki ilyenje nincs a paypal felkínálja neki az elfogadás és egyben konverzió lehetõségét, de el is utasíthatja és akkor gondolom refundként visszaszárnyal a küldõ számlájára.
Namost ma megjött pénz amit lehívtam paypalról. De EURos számlaszámot adtam meg átutalásnál forintszámlára jött....Ezt nem értem. Nem is adtam meg a forint bankszlaszámom...<#confused>#confused><#conf>#conf><#conf>#conf>
steam, origin: ACE_hun
Köszi
Nemtom miért bonyolítják így túl...Amúgy kaptam ma paypaltol egy emailt amibe egy survey kitöltéséhez kéri a segítségem.<#hehe>#hehe><#vigyor1>#vigyor1>
Köszi az infót, ezt akkor rosszul tudtam.<#worship>#worship>
Példa: van 3 számlád: 1 forint- (ezt nem zárhatod be, mivel Hungary-s regisztrációnál ez az alap), 1 dollár- és 1 fontszámla. Ha primary-ként dollár van beállítva, és fontban kapok pénzt, akkor a fontszámlán írják jóvá ez egyértelmû. Ha bezárom a fontszámlát és marad a másik kettõ, de fontban kapok pénzt, akkor dollárra konvertálnak mivel az volt a primary.
Íme a válasz: <#smile>#smile><#wink>#wink>
Thank you for contacting PayPal.
Currently the PayPal website is available in several different languages,
English, German, French, Italian, Dutch, Chinese and Polish, depending on
your country. While I am unaware of any immediate plans to include other
languages this is definitely something that will have to be considered as
the business expands.
Thank you for your feedback on the issue, all feedback is taken into
consideration when updates are planned for the website.
Please let me know if you need further assistance.
Sincerely,
John
Resolution Services Department
PayPal, an eBay Company
Nemhiszem, hogy nagy dolog lenne, ha számlaszám helyett iban számot kérnének, és oda utalnának valutát, de a konvertálgatással õk járnak jobban, és valamibõl nekik is meg kell élniük 😄
Nekem van dollár, euró, font és forint balanszom, te viszont lentebb írtad, hogy az aurón kívûl lezártad a többit, neked azért konvertálja a rendszer egybõl euróra a beérkezõ pénzeket, nem?
A többi egyenleg azért kell hogy paypal jól megszedje magát. Nem csak magyarországon van jelen és más országokba gondolom mások az elõírások, ott lehet más pénznemben utalni banszámlára. De Itthon csak HUFb tudsz utalni payaplról bankszladra.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
Tévedésbõl más pénznemben küldeni az összeget. Ami a Primary balanszod arra kapod meg a pénzt és abban a pénznemben. Az lényegtelen hogy õ miben küldi el neked, ugyanis paypal automatikusan átkonvertálja. Ha pl. forint a promary balanced akkor aki fizet mindegy hogy dollárban euróban fontban svájci frankban zlotyiban stb fizet. paypal átkonvertálja forintra és úgy rakja balancedra. te azt nem fogod látni hogy õ miben küldte el. Minden attól függ hogy mi van beállítva Primary Balancednak. He euró akkor minden jóváírás ami beérkezik euroban lesz. Ha dollár akkor abban.
Ha dollárban fizetnek, akkor lesz dollárod is a balanszon az euró mellett, aztán konvertálgathatod, amire akarod. A tévedést meg beszéld meg azzal, aki küldte a pénzt 😄
Viszont ha pl 5 eurót szeretnék fizetni valakinek, akkor az angol fontomhoz nem nyúl a rendszer, és az egész összeget a kártyámról szedit le. Ha azt szeretném, hogy az 5 aurót a balanszról fizessem, akkor elötte átváltok 5 eurónyi fontot euróra (a manage currency-nél), és utánnak fizetek.
Nemtudom, hogy van-e olyan opció, hogy azt átállítva magától váltogasson, ha van a balanszon pénz, én a fenti módszert használom, nincs kedvem átböngészni a kismillió opciót, amikor 2 évente 1x van csak a balanszomon más pénznem, mint amit fizetni szeretnék.
Az eBaybe meg bevan integrálva a PayPal, csak a pay gomra kell bökni a vásárlás után. Itt meg már ugyanaz a helyzet, mint amit fentebb írtam, ha a balanszodon lévõ pénzbõl szeretnél fizetni.
Aha. Ez vajon akkor is így van, ha eBay-es számlát egyenlítek ki? És mi van akkor, ha én Euro-ban gyûjtöm a balance-omat, de valaki tévedésbõl Dollárba küldi a lét a balance-ra? Több és hülyébb kérdés pill. nem jut eszembe...
Ha OTPS vagy és nincs ilyened akkor is ajánlom ezt megkötni. Elballagsz valamelyik bankfiókba és 10 perc alatt megkötöd. Más bankról nem tudok nyilatkozni.
Mentõöv: http://www.webforditas.hu/index.php
Most lehet magyarázkodnom az eladónak hogy miért nem tudok fizetni idõben
Na mind1 ez van de azért köszi a segítséget
Ugyanis új balancet csinálsz és ahhoz nem rendeli hozzá elõzõnél használt bankkarikat.
Így jártál.<#miaz>#miaz>
1. Log in to your account.
2. Click the My Account tab.
3. Click the Send Money tab.
4. Enter the required information.
5. Click Continue.
6. Review the information and click Send Money to complete your transaction.
Most nem fordítanám le, szerintem a lényeg érthetõ. Hogyha van a balancedon lé akkor onnan emeli le. Ha a balancedon van pénz és bankkártyádon is akkor se nyúl a bankkártyához csak akkor ha nincs elég pénz paypal balancen. Alapból így van kalibrálva paypal ezen nem lehet változtatni. Úgy tudom...<#zavart2>#zavart2><#nyes>#nyes>
Answer :
A Due to security reasons, PayPal only allows one country address per PayPal account. When moving from country to country, you must close your existing account and open a new account in the country where you are residing.
To close your account, log in to your PayPal account and click Profile at the top of the page. Click the Close Account link located under Account Information and follow the online instructions.
De nekem automatukusan Cyprust ír be és nem tudom megváltoztatni
Szépen belépsz paypalra és Profile legördülõ menüben Add or Edit Street Adress. És ott Editre kattintasz. de azt is lehet hogy meghagyod ciprusi címet ( ha még visszatérsz majd oda és használni fogod, amúgy törölheted nyugodtan) és Add- al hozáadod magyar címet és make primary-t nyomsz. A Primary-ra szállít akkor ebay.