1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
  • StellDJ
    Hála égnek egy hét alatt megjött az e-mail. Beszúrom hogy akkor hogyan is kellene megoldani ezt a helyzetet ha más is így járna.

Thanks for contacting PayPal. I appreciate the opportunity to assist you
    with your questions.

For security reasons your card xxxxxxxxxxxxkártyád utolsó 4 számjegye was temporarily disabled
    because an incorrect PayPal code was entered two times.

I have personally reactivated your card in the system and you can now
    re-add the card to your PayPal account. You please need to enter your
    credit card again on your PayPal account.

1. Go to the PayPal website and log in to your account.
    2. Click "Profile" at the top of the page.
    3. Click the "Credit Cards" link in the Financial Information column.
    4. Click "Add" if you already have a card registered.
    5. Enter the required information.
    6. Click the "Add Card."
    Once your card is added, you can confirm it:

1. Go to the PayPal website and log in to your account.
    2. Click "Confirm my debit or credit card" in the To Do List box.
    3. Enter your PayPal code and click "Submit."
    To request a new PayPal code, click "Resend PayPal Code."

I can confirm you have already requested the code on 5 September 2009.
    Please look for the code requested on 5 September 2009. If you cannot find
    it we suggest you to ask for a new code Once requested the code usually
    takes 3-4 business days before appearing in your credit card statement.
    Once the code is entered in your PayPal account all the temporary charges
    related to the verification process will be automatically refunded to you
    in within 24 hrs.

Please let me know if you need further assistance.

Yours sincerely,
    Paolo

PayPal, an eBay Company

Copyright ? 1999-2009 PayPal. All rights reserved.

PayPal (Europe) S.? r.l. et Cie, S.C.A.
    Société en Commandite par Actions
    Registered Office: 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg
    RCS Luxembourg B 118 349

Original Message Follows:
    ------------------------
    Hello!
    Thank you for your reply, but unfortunately it is not allowed in Latvian,
    the question of where I could write the Paypal code. I know that September
    # was sent to the paypal code, but unfortunately I twice time wrong number.
    The system provides up to now blocked the card. Unfortunately, I do not
    know write the PayPal code because If i go to profile add or edit credit
    card webpage. I don't see the question when i will write the paypal code,
    if re-entering the data it provides to that is blocked. The paypal code is
    where you can enter, because I think the question I have is blocked.
    Thank you for your replies in advance.
    -- Eredeti üzenet --
    Feladó: [email protected]
    Címzett: Szászi Jenő<[email protected]>
    Másolat:
    Elküldve: 2009.09.13 ##:##
    Téma: Re: BankAccount/CreditCard (Routing Code:
    C###-L###-T#####-S###-W######) (KMM########I##L#KM) :ppk#Dear XXX,Thank you for taking the time to contact us with your concerns. I am
    happy to assist you further.I note from your email to us that you have
    blocked your credit card. Please note that I have now re-enabled it for you
    so that you can attempt to add it once again to your PayPal account.In
    reviewing your account, I see you have linked your card to your account and
    the PayPal code was sent on September #th ####.Your four-digit PayPal code
    is printed next to the word 'PayPal', in the item description section of
    your credit card statement.If you have online access to your card
    statement, it takes a few working days for the charge to appear, depending
    on your issuing bank. If you do not have online access to your credit card
    statement, wait to receive your printed statement in the mail.PayPal
    strongly discourages customers from calling their credit card companies to
    get the PayPal code. However, as a last resort, your credit card company
    may be willing to provide you with a reprint of your statement.Note: We
    cannot provide you with the PayPal Code by email or by phone.It is my
    pleasure to assist you. Thank you for choosing
    PayPal.Sincerely,DarrenPayPal, an eBay CompanyCopyright © ####-####
    PayPal. All rights reserved.PayPal (Europe) S.Ã r.l. & Cie,
    S.C.A.Société en Commandite par ActionsRegistered Office: #th Floor ##-##
    Boulevard Royal L-####, LuxembourgRCS Luxembourg B ### ###
  • grizzly21
    elcseszted ketszer?
  • StellDJ
    Hello!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a bankkártyámat szerettem volna a paypal számlámhoz hozzáadni. A regisztrációs adatlapot elküldték majd jött az e-mail hogy 2-3 nap múlva nézzem meg a számlámat és a 400 Ft levonásnál van egy 4 jegyű paypal code. Amire maximum két lehetőség van, hogy helyesen beírd de nekem nem jött össze. A help desknek már kétszer írtam hogy akkor most hogyan kellene megoldani a helyzetet, de sajna nem válaszoltak. Valakinek valamilyen ötlete van? Vagy hova lehetne beírni a paypal code-t? Mert most ha rámegyek a profile add or edit credit card-ra akkor nem kéri a paypal code-t és ha beírom a kártya adataimat akkor kiírja hogy blokkolva van.
  • gsuba111
    Megjött a teló! :)))
    Eszméletlen. Az egy baj, hogy angol a menü, de kit érdekel :DD
    A töltőhöz átalakító dugót is kaptam...
    1 hét kellett, hogy megérkezzen. Minden jó rajta, vadi zsír.
  • gsuba111
    Hjaa, értem. oks.
  • Aramir
    Az a paypalon nemis fog megjelenni, a számládra teszik vissza, nálam legalábbis így volt még régen.
  • gsuba111
    Egyébként a 400Ft-ot nem írták jóvá a PayPal-on.. de anélkül is ment minden...
  • gsuba111
    Ezt írja a hongkong post honlapja, szóval feladta:

Outward Registered Letter

Destination - Hungary

The item (RB007585179HK) left Hong Kong for its destination on 9-Sep-2009

De sehol nem találom, hogy vajon hol lehet utánanézni, hogy éppen hol is tart, hogy vajon már Magyarországon van e, vagy mi van..
    Bent voltam a postán, ott azt mondták, hogy ezt valami levélszerűségnek adták fel, de hiányzik belőle pár szám.. hát az lehetetlen.. , akkor nem tudtam volna utánanézni a kínaiaknál...
    Szóval elveszett a csomag mióta elindult hongkongból..
    Valami ötlet?? :S:S
  • StellDJ
    Hello!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a bankkártyámat szerettem volna a paypal számlámhoz hozzáadni. A regisztrációs adatlapot elküldték majd jött az e-mail hogy 2-3 nap múlva nézzem meg a számlámat és a 400 Ft levonásnál van egy 4 jegyű paypal code. Amire maximum két lehetőség van, hogy helyesen beírd de nekem nem jött össze. A help desknek már kétszer írtam hogy akkor most hogyan kellene megoldani a helyzetet, de sajna nem válaszoltak. Valakinek valamilyen ötlete van?
  • grizzly21
    attol fugg mivel kuldtek..de sokat ne varj a trackingtol sztem
  • gsuba111
    Lenne egy kérdésem. Mivel feladta a hong kong post-on a cuccot, és megkaptam a nyilvántartási számot szeretném követni, hogy vajon hol lehet. Ezt hogy tudom megtenni? A hong kong post oldalán csak annyit írnak, hogy ma már kiküldték a csomagot, de hogy mivel, meg hogyan, meg stb... Melyik oldalon lehet utánanézni?
    Tracking number: RB007585179HK
  • gsuba111
    Sziasztok!
    Sikerült kifizetnem az első megnyert terméket PayPallal. :))
    Hát nem volt egyszerű.
    Akinek kell egy kis segítség, röviden leírom a történetet.

Hozzáteszem, a kártya, az egy Postabank-os Mastercard ELECTRON, szóval nem dombornyomott!

1.Kitöltöttem a regisztrációs adatlapot.
    2. Az ebay azonosítómat bevittem a PayPal-ra.
    3. mivel lóvé még nem volt akkor a kártyán, ezért azt kihagytam, hogy azt regisztráljam.
    4. Megadtam a Bakom címét, nevét, stb...
    5. A lóvé rájött a kártyámra, ezáltal kitöltöttem a regisztrálását. mivel nem volt bekapcsolva az sms szolgáltatás, ezért felhívtam a bankot, hogy küldjék el nekem az sms-t. De már azzal fogadtak, hogy a PayPal-os 4jegyű kód megvan, és igy megtudtam.
    6. hagytam a kártyán elég lóvét, hogy kifizessem a terméket, ezért már rá is mentem a kifizetésre.
    Valami limit hibát írt ki, vakartam is a fejem.... :S
    hát mellette rá tudtam kattintani, és ott szépen lerták, hogy még mit nem teljesítettem.
    Meg kellett változtatnom a jelszavamat, az ellenörző kérdéseket (ha elfelejtetted a kódot). Valamint lefényképeztem telóval a személyim elő és hátoldalát, és feltöltöttem, utána elküldtem a PayPalnak.
    Ma már nem írta ki, és el is tudtam küldeni :))
    ha valakinek kell egy kis segítség az írjon!
    Üdv.
    Hja.. és ez normál esetben nem tart szerintem tovább, mint 3 nap. Én most a hétvégén csináltam meg :DD
  • themiddleF
    lollancs!
    hogy ezt hogy nem tudtam meglátni?!?!? :D
    köszönöm szépen Grizzly21!!!
  • grizzly21
    withdraw-val tudod a paypalrol a bankszamlaszamodra visszavezetni a penzt.
  • themiddleF
    vagy ha javasoltok más helyet ahol érdeklődhetnék, annak örülnék, bár a google-t kimerítettem már...
  • themiddleF
    Sziasztok!
    Kérlek segítsetek!
    Megérkezett a paypalomra egy kifizetés, mégpedig 23-án este, aznap elfogadtam. Azt írták hogy 5-7 munkanap, és én már ha 24-től számolom a munkanapokat, akkor ez már az 5. vagy a 6., de még mindig semmi. Azon kívül, hogy ráklikkelek paypalon belül az accept-ra, azon kívül kell valamit tennem a pénzem bankszámlára kerülésének érdekében?
    Cib Banknál vagyok, és internetkártyát használok, ami szimulálja a dombornyomott kártyát, és külön számlával rendelkezik a netbankomon belül.
    Előre is köszönöm a segítséget, mindenkinek szép napot!
  • shoter
    Hogyan történik/csináljuk a bankos pénzátutalás a PayPal számlámra és hogyan csináljuk az internetes pénzutalás a PayPal számlánkra?
  • grizzly21
    koszi. ezt kiprobalom a kovetkezo vasarlasnal.
  • Aramir
    Nincs költséged, ha fizetsz, aki kapja a pénzt, az fizet jutalékot, nem véletlenül számolnak többet postára az ebayen sokan.
  • grizzly21
    aha! Tehat ha van egy usd-s visa kartyam, es ebay.com-rol veszek usd-ben, es paypalhoz ezt kotom hozza, akkor levon ennyit a kartyarol es kesz? Gondolom van tranzakcios koltseg, de legalabb konverzio nincs
  • Aramir
    My account fül -> Profile -> Recurring Payments -> Edit Funding Options -> Conversion Options, majd ott:
    1. Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
    Ha ez van bejelölve, akkor szépen átválltja a PayPal Ft-ra, mielött levonná a kártyáról az összeget.
    2. Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
    Itt nem konvertál, ha Fontban fizetsz, akkor a bankodhoz a Font levonás érkezik meg, és majd ők konvertálgatnak.
  • Aramir
    Fog konvertálni, mert az az alapbeállítás, hogy konvertál Forintra, és azt vonja le. Nekem eurós a számlám, szóval hasonlóképpen szívás neked is, mint nekem, de átlehet állítani, hogy ne konvertáljon, hanem a bakodra bízza ezt, persze jól eldugták ezt az opciót, mindjárt megkeresem, már leírtam korábban.
  • grizzly21
    visa kreditkartya, amin USD van:)
    beregisztraltam, a kerdes az, hogy akkor ezesetben nem fog konvertalgatni remelem, csak levonja usd-ben 1 az 1-ben
  • Aramir
    Nemtudom mi az az USD bankkártya, szóval passz. Próbáld meg beregisztrálni, ha nem jó, akkor ugyis jelzi.
  • grizzly21
    tehat akkor USD bankkartya nem hasznalhato?
  • Aramir
    Ha gyakran vásárolsz, akkor igen, a paypal konverziós jutaléka aszem 2%, ha meg van kártyád, akkor belehet állítani úgy, hogy ne a paypal váltogason, hanem a bankod amikor levonja a pénzt.
    Bár szerintem banktól is függ, mert ahány bank, annyi árfolyam, és az is lehet, hogy a bankod árfolyama szarabb váltáskor.

Szerintem szerezz be egy megfelelő kártyád, és akkor nem kell utalgatnod, csak levonják a kártyádról azt' jóvan.
  • ACE
    Ha sokat akarsz, akkor érdemes Internetkártyát kiváltani, minden bank kínál ilyet. Ennek elkülönített számlája van és így biztonságos.
  • Molnibalage
    Állítólag sima Visa Electron kártyával is lehet már. Ez igaz?
  • mike33
    köszi a segítséget! sokat bukok egyébként? van más módja a paypal egyenlegre pénzt juttatni úgy, hogy kevesebbet bukjak? mert úgy tervezem, hogy gyakran fogok külföldről rendelni.
  • Aramir
    Mert ez az utalásos téma taláncsak év eleje óta van, elötte nem volt, meg amúgyis olcsóbb kártyával fizetni, mert az ingyen van, nem buksz a paypalos konverzión, gyorsabb, stb.
    Belépsz a paypalra, ott lesz egy olyan opció, hogy Top Up, ott megtalálod az utaláshoz szükséges adatokat, a Your Transfer ID alatti kódot kell a megjegyzésrovatba beírni, ebből tudják, hogy kié az utalás. Ja, és csak Forintot utalhatsz, amit aztán a paypal fog konvertálgatni neked jó szar árfolyamon fizetéskor, ezt kalkuláld bele, egy kicsit többet utalj, mint amit fizetned kéne szerintem.
  • mike33
    ok köszi, akkor ennyi. van pénz a számlámon, csak utalni kell a paypal egyenlegre. akkor nem tudom mit magyaráztak, hogy így dombornyomott, úgy dombornyomott kártya.
  • ACE
    Belföldi forint utalással tudsz a paypal egyenlegedre utalni pénzt. Akkor nem kell még bankkártya sem.
  • mike33
    köszi szépen ACE, grizzly21.
    gondolom akkor kell számlát nyitni a cib banknál, igényelni ezt az internetkártyát, aztán paypalhoz hozzárendelni.
    vagy az én sima unicredit nem dombornyomott maestro bankkártyámról tudok a paypal számlámra utalni? mert kihangsúlyozták több helyen is, hogy csak a dombornyomott kártya jó.
  • ACE
    Nem is kell bankkártya, lehet utalni is a számlára. A CIB Internetkártya az EC/MC dombornyomott bankkártya megfelelője.
  • grizzly21
    nekem CIB internetkartyam volt, nem dombornyomott
  • mike33
    sziasztok!

az igaz, hogy dombornyomásos kártyával kell rendelkezni ha paypal számlát akarok nyitni? sima maestro kártyát (pl nekem unicredit van) nem lehet használni?
    köszi
  • grizzly21
    Es olyat lehet hogy USD bankkartyat rendelek a paypal acchoz, akkor onnan vonja le dollarbol? Vagy elotte mindenkepp utalni kell? Ezesetben #931
  • grizzly21
    tehat pl dollarban sem tudok konverzio nelkul fizetni?
  • Aramir
    Igen, a megjegyzés rovatban tüntetik majd fel, pl így fog látszani a tranzakció:
    5445372509457896 -35.58 EUR -49.99 USD 2009/07/01 00:00 PAYPAL FINGERMAN
  • HidaRaidon
    Nagyon szépen köszönöm!