PayPal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aramir
<#nemtudom>
Nemtudom, próbáld ki, nem veszíthetsz semmit.

Aramir
Elvileg igen, bár én még sosem csináltam. Van ott valami kód is, amit a megjegyzés rovatba kell beírni.

Másik kártyáról, ami nincs aktiválva paypal-ra, tudok küldeni pénzt a paypal-os számlámra?
Ami levan írva bankszámla szám a Top Up-nál oda átutalom a pénzt és kész? Otp-s visa kártyám van, igaz nem dombornyomtatott, de ha jól tudom volt olyan akinek mûködött vele.
Aramir
Ja, akkor asszem elsem fogdja a kártyád, nem azzal van a gond, hanem mint írtam valószinüleg nemtud fogadni paypallal kártyás fizetést, csak a balanszra feltöltött pénzbõl fizethetsz neki.

Ez egy netes bolt, írtam is neki emailt, mert nem volt paypal-os regem, és írta hogy neki csak így tudok fizetni, ezért csináltam, de nem tudok a kártyámmal fizetni és nem tudom miért. Elvileg ha nem jó a kártya akkor a 400 ft-ot nem is vonja le ugye??
Aramir
Az illetõ tud fogadni bankkártyás paypal fizetést? Mert ha nem, akkor csak a paypal accountodról tudsz neki fizetni.
Az eBayen a paypal logo alatt/mellett mutatják, hogy milyen kártyákról tud pénzt fogadni, pl így:
http://www.cocoscandle.com/Images/Paypal%20Logo.jpg
Pénz a paypalra feltölteni banki utalással tudsz, a "top up"-nál levannak írva a szükséges adatok.

Hali! Valaki segítsen mert nem tudom miért nem tudok fizetni. Regeltem a paypal-ra, levonták a 400ft-t és megvan a 4 számjegyû kód, beírtam a kódot paypalon elfogadta, de fizetni nem enged a kártyámmal! We were unable to complete this payment. Please add funds to your PayPal account and try again. --> ezt írja ki. Most akkor az én kártyám nem jó?? akkor mi a fenének vették le a 400 ft-t ha az én kártyám nem jó? Amúgy ha pl 21 dollárt kell küldeni, akkor a send money-nál a dollár-ra kell állítani a pénzt ugye? mert én úgy csináltam.
Beast Machine
Nna, végülis félig iagzatok volt, felhívtam CIBesnénit, és õ beállította nekem, hogy lehessen - nem értem, miért nem ez az alapbeállítás?? Na mindegy...

...vágod?

Kizárt dolog, ez olyan, mint nekem a T-mobile azt mondta, hogy nem judom megváltoztatni a jelszavamat, csak a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, aztán persze hogy meg tudom.
Én is vezettem már át összegeket, próbáld ki, Szolgáltatások/Átvezetés/Egyedi. Itt felül az internet számládat kell megadni, alul meg már eleve csak a másikat tudod megadni, ennyi.

steam, origin: ACE_hun

Beast Machine
nem srácok, már próbáltam, és a bankban is rákérdeztem, nem lehet (legalábbis az ügyfélnek).

...vágod?

Így van, valószínû az Internetkártya alszámla számára fog érkezni a lóvé, és azt pedig simán átvezetheted a saját számlaszámodra, ahol még kamatozik is... (mert az Internetszámlán nem)
Egyébként annyit tuti buktál, az átváltás miatt, ami az eladási és vételi ár között van...

grizzly21
visszavenni rá a normál számlámra nem tudok

de tudsz, atvezetes alatt kell es rogton at tudod rakni az internetes bankkartyas szamlarol a normalra meg vissza = ha erre gondolsz

Beast Machine
Tehát csak idõ kérdése? Huhh, most megnyugodtam, köszi! 😊

...vágod?

Aramir
Elvileg a kártyádhoz tartozó számládra kerül vissza a pénzed refundnál, gondolom 1-2 nap is eltellik, amíg megjelenik az összeg. Nálam legalábbis így volt, igaz nekem dombor MasterCardom van.

Beast Machine
Üdv, beütött a gebasz!

Hónap elején vettem valamit angol eBayrõl (ami lényegtelen, mert Hong Kongban volt az áru), amit PayPallel fizettem ki még aznap. Mindne flottul ment, eladó megköszönte szépen, elküldte a csomagot, majd mindketten vártunk. Tegnap (mivel ma 3 hete, hogya srác feladta a cumót), felhívtam a Nemzetközi Posta Kicserélõ SZolgálatot, hogy ugyanmár, érkezett-é nekem valamilyen csomga HK-ból. Azt mondták, hogy nagyon sajnálják, se név alapján nem tudnak küldeményre rákeresni, kell nekik vmi "feladási szám". Hogy ez mi a tököm, na mindegy...

Küldtem eg üzenetet az eladónak, hogy legyen oly szíves elküldeni nekem minden lehetséges infót a csomag feladásáról és annak körülményeirõl - ma reggel jött a mail, hogy sajnálattal közli, de a posta szerint a csomag elveszett valahol félúton, így kártéríteni fog az eredeti vételárral. Jött is azonmód a levél a PP-tõl, hogy refund érkezett, nosza mentem is, hogy visszawithdraw-oljam a számlámra.

Nade itt a bibi. A PP volt kedves azonmód visszarakni a pénzt a kártyámra (screenshot), viszont a bankomnál nincs semmi erre utaló jel! CIB-nél vagyok, CIBEZZ számlával, és az ahhoz járó Internetkártyámat regeltem a PP-n (aminek egyébként megvan az varázslatos tulajdsonág, hogy visszavenni rá a normál számlámra nem tudok), a PP accountom pedig Premier.

Kérdés: hova tûnt a pénzem??

...vágod?

Aramir
Beis mehetsz személyessen megkérdezni a bankba, hogy mit írtak a megjegyzésbe.

vénfarok
sajnos neten nemtom megnézni, szal várhatok<#shakehead> mind1, köszi a segitséget<#vigyor2>

Így van,400 forintot vonnak le a kártyádról,mikor beregisztrálod.
Legalábbis nekem annyit vontak le,de azt vissza is adják majd.Szóval ha interneten is tudod kezelni a kártyádat a bankodnál,akkor ott lépj be,és keress valami olyat,h számlainformáció,számlatörténet.Otp-nél legalábbis ez van,aztán ott ki lesznek írva egy táblázatban az utóbbi tranzakciók.Az egyik oszlopban lesz egy ilyen,h xxxxPAYPAL--*EXPUSE.A négy x a négy szám,azt kell majd megadnod.Akkor lesz a kártyád teljesen használható.Ez kb 3-4 nap is lehet,mire ez a kód a számlatörténetben benne lesz.Ha pedig nem tudsz interneten bejelentkezni a bank oldalán,akkor meg kell várnod a papír számlakivonatot,amit a postás hoz.
Aramir
A kártyádhoz tartozó számlán fog megjelenni egy levonás (kb 1-2 euró), annak a tranzakciónak a megjegyzés rovatában lesz a négyjegyû kód, azt kell beírni.

vénfarok
Sziasztok, ma regisztráltam paypalon, megadtam a kártyaszámot, stb, és most vmi 4 számjegyböl álló kódot kér...Honnan tudom megszerezni ezt a kódót? Emailbe fogják küldeni, vagy mi? Amugy Visa Electron kártya...Lécci segitsetek mer nagyon sürgõs<#shakehead>

BADE
köszi,meg is találtam!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Overview-nál keress olyat, hogy manage currency, és ott jobb oldalt tudod kiszámolni.

BADE
azt meg tudom nézni valahol,hogy mennyiért váltja a forintot fontra?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Sziasztok!
Pár napja regeltem a paypalra.elfogadta az otp-s visa electron kártyámat,már csak a 4 jegyû kódot kellett volna megvárnom,de aztán mégis töröltem magam.most újra regelnék,de nem akarja elfogadni a kártyát.szerintetek miért?
Aramir
Premier jó, és úgy is lehet fizetni neked, ahogy írtad, belép a paypalra, és a send money opcióval küldi a pénzt.
De valahogy meglehet oldani valami bannerral vagy ikonnal is, amire rákattintanak, és már kezdõdik is a fizetési procedura neked, de ebben nemtudok segíteni, nem vagyok nagy html-varázsló 😄
https://www.paypal.com/hu/cgi-bin/webscr?cmd=_button-designer

Köszönöm!

Az accountom premier.Ez jó pénz fogadásához?
Ha van egy honlapom és pár dolgot meg akarnak venni onnan, akkor adjam meg, hogy menjenek a paypal.com-ra és írják be a regisztrált e-mail címemet és lehet fizetniük?
Bocs hogy ilyen alapdolgokat kérdezek, de kezdõ lennék.

Köszönöm!
zita-pussz
Aramir
Igen, csak azt az emailcímet kell megadnod, amivel regisztráltál a PayPalra.

NAGY KÉRDÉS!

Van regisztrált paypal számlám.
Ha nem én akarok vásárolni, hanem azt szeretném, hogy a paypal számlámra fizessenek akkor mit kell megadnom, mert számlaszámot nem látok.
Vagy ha megadom a regisztrált e-mail címemet akkor a paypal rendszer mindent elintéz?

köszi
zita
CroftManor
már megoldódott azóta...

Nothing is True, Everything is Permitted

Aramir
Milyen kártya?
Amúgy én úgy emlékszem kötõjelekkel kellett írnom, és amúgy beírtad a háromjegyû "Card Verification Number"-t is?

Aramir
Mekkora hülyék vannak, hogy refund helyett visszaküldi a pénzt... A refund ingyenes lenne, és egybõl a kártyádra tennék rá, így meg fizetheted a pénzfogadásért a jutalékot, plusz buksz az átváltáson is.
Belépsz a PayPalra, és ott lesz egy withdraw opció, arra ráböksz, majd a "Withdraw funds to your bank account"-ra böksz, a következõ oldalon, mivel még gyanítom nincs bankszámlaszám megadva, ráböksz az "Add bank account"-ra, itt meg kell majd adnod a számlatulajdonos nevét (akinek a számlájára küldöd a pénzt, ha a tiedre megy, nyilván a te neved) Firt name=keresztnév, Last name=vezetéknév, Bank name=a bankod neve, pl Budapest Bank, vagy OTP Bank, stb., account number és a reenter account number-hez a számlaszámod írd be, kötõjelek nélkül, 16 vagy 24 számjegy (nem az iban-t kell beírni), ha ez készen van, akkor már csak bekell majd írnod a lekérni kívánt összeget, csak Forintot kérhetsz le, és kb 5 nap, amíg megérkezik a számlára a lekért pénz.
Ja, a lekérés asszem 25000 alatt szintén 200 Ft lesz majd, hátha még nem buktál eleget a jutalékon és a szarabb árfolyamon 😄

CroftManor
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem!
Megjelent a Mirror's Edge letölthetõ time trial map packja, de fizetõs és PayPalon keresztül lehetne megvenni és letölteni. Na én próbáltam regizni a paypal oldalán, de a bank kártya számomat sehogyse fogadja el
xxxx xxxx xxxx xxxx
Ha egybe írom, ha külön, sehogyse jó neki :S de érdekes módon kaptam tõlük smst , sikertelen átutalás/zárolás :S

Nothing is True, Everything is Permitted

Scrat
Sziasztok. Gyakorlottabb PayPal felhasználóktól kérnék egy kis segítséget.
Eddig csak ebay-es vásárlástokat fizettem PayPalon keresztül, most azonban volt egy kis gond egy termékkel és visszautalta a pénzt az emberke. Addig eljutottam hogy a pénzt (remek árfolyamon :-S) átrakták a PayPal számlára, ott figyel forintban de hogyan kell átkérnem az itthoni számlámra?
Köszönöm ha tud valaki segíteni!

oneal1
és mkb-sat?

!Forza Ferrari!

Nem mindegy milyen Visa Electron-od van.Pl Otp-set, kandh-st elfogad, de Cib-est nem.

http://www.sciennet.com/H033113/

elég az email

Sziasztok!
Az eladó nem küldte az árút és most visszaküldi a pénzt és a teljes paypal címemet kéri! Elég megadnom a regisztrált mail címet vagy kell még mást is?
Köszi elõre is!
88 http://href.hu/x/83nb
hát mikor fogadta el? Sztem semmikor..

Mióta nem fogadja el a paypal a visa elektron-t?
gameplusz
Temporary Hold To Unauthorized Feb. 1, 2009 Placed Details -$1,500.00 USD $58.80 USD
Payment From jeffrey silk Feb. 1, 2009 Denied Details £150.00 GBP £0.00 GBP
Payment From jeffrey silk Feb. 1, 2009 Canceled Details $500.00 USD $0.00 USD
Payment From jeffrey silk Feb. 1, 2009 Held Details $1,500.00 USD -$58.80 USD
Payment From jeffrey silk Feb. 1, 2009 Canceled Details $2,000.00 USD $0.00 USD

Provide information about your account. Click to Resolve or Check Status

Ezek mit jelentenek?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

nem kell feltenni rá, beirod mennyi lóvét akarsz elutalni az adott embernek és levonja a kártyádról.

egyik eladó ebayen írta, hogy csak paypal fizetést fogad el. Akkor most töltsem fel a paypalomat és arrol küldjem neki a lovét?

És hogy tegyek fel rá pénzt?
Olvass vissza és mindenre megkapod a választ....

egyben még hol tudom át álltani ,hogy a bankom váltsa a pénzt ne a paypal ? a választ elõre köszönöm
egyben még az lenne a kérdésem ha nyerek az ebayen akkor hogyan bonyolitom le a paypal -nál. EGyben ha rossz a szálitmány hogyan tudom vissza kérni a pénzemet ? választ elöre is köszönöm
Regisztráltam a paypalon magamat minden simán ment ,az lenne a kérdésem ,hogy a számlaszámomat és a Bankom nevét megkell adnom ? Mit keres a paypalon az Unicredit? egyben ha nem törtöm fel a paypalos számlámat akar automatán a kártyámról von le pénzt ? a a választ elõre is köszönöm
Aramir
Igen. Akkor nem onnan vonja, hanem a kártyádról, ha másik pénznemben van a fizetnivaló. Sõt, ha ugyanaz a pénznem, és kevesebb van a PayPal egyenlegeden, akkor a maradékot a kártyádról pótolja.

lenne egy olyan kérdésem h nekem van a paypalon most fent 30€ és mondjuk akarok venni vmit 25€ ert azt ebbõl vonja le nem a számlámról akkor ugye?