PayPal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg igen, bár én még sosem csináltam. Van ott valami kód is, amit a megjegyzés rovatba kell beírni.
Másik kártyáról, ami nincs aktiválva paypal-ra, tudok küldeni pénzt a paypal-os számlámra?
Ami levan írva bankszámla szám a Top Up-nál oda átutalom a pénzt és kész? Otp-s visa kártyám van, igaz nem dombornyomtatott, de ha jól tudom volt olyan akinek mûködött vele.
Ja, akkor asszem elsem fogdja a kártyád, nem azzal van a gond, hanem mint írtam valószinüleg nemtud fogadni paypallal kártyás fizetést, csak a balanszra feltöltött pénzbõl fizethetsz neki.
Ez egy netes bolt, írtam is neki emailt, mert nem volt paypal-os regem, és írta hogy neki csak így tudok fizetni, ezért csináltam, de nem tudok a kártyámmal fizetni és nem tudom miért. Elvileg ha nem jó a kártya akkor a 400 ft-ot nem is vonja le ugye??
Az illetõ tud fogadni bankkártyás paypal fizetést? Mert ha nem, akkor csak a paypal accountodról tudsz neki fizetni.
Az eBayen a paypal logo alatt/mellett mutatják, hogy milyen kártyákról tud pénzt fogadni, pl így:
http://www.cocoscandle.com/Images/Paypal%20Logo.jpg
Pénz a paypalra feltölteni banki utalással tudsz, a "top up"-nál levannak írva a szükséges adatok.
Az eBayen a paypal logo alatt/mellett mutatják, hogy milyen kártyákról tud pénzt fogadni, pl így:
http://www.cocoscandle.com/Images/Paypal%20Logo.jpg
Pénz a paypalra feltölteni banki utalással tudsz, a "top up"-nál levannak írva a szükséges adatok.
Hali! Valaki segítsen mert nem tudom miért nem tudok fizetni. Regeltem a paypal-ra, levonták a 400ft-t és megvan a 4 számjegyû kód, beírtam a kódot paypalon elfogadta, de fizetni nem enged a kártyámmal! We were unable to complete this payment. Please add funds to your PayPal account and try again. --> ezt írja ki. Most akkor az én kártyám nem jó?? akkor mi a fenének vették le a 400 ft-t ha az én kártyám nem jó? Amúgy ha pl 21 dollárt kell küldeni, akkor a send money-nál a dollár-ra kell állítani a pénzt ugye? mert én úgy csináltam.
Nna, végülis félig iagzatok volt, felhívtam CIBesnénit, és õ beállította nekem, hogy lehessen - nem értem, miért nem ez az alapbeállítás?? Na mindegy...
...vágod?
Kizárt dolog, ez olyan, mint nekem a T-mobile azt mondta, hogy nem judom megváltoztatni a jelszavamat, csak a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, aztán persze hogy meg tudom.
Én is vezettem már át összegeket, próbáld ki, Szolgáltatások/Átvezetés/Egyedi. Itt felül az internet számládat kell megadni, alul meg már eleve csak a másikat tudod megadni, ennyi.
Én is vezettem már át összegeket, próbáld ki, Szolgáltatások/Átvezetés/Egyedi. Itt felül az internet számládat kell megadni, alul meg már eleve csak a másikat tudod megadni, ennyi.
steam, origin: ACE_hun
nem srácok, már próbáltam, és a bankban is rákérdeztem, nem lehet (legalábbis az ügyfélnek).
...vágod?
Így van, valószínû az Internetkártya alszámla számára fog érkezni a lóvé, és azt pedig simán átvezetheted a saját számlaszámodra, ahol még kamatozik is... (mert az Internetszámlán nem)
Egyébként annyit tuti buktál, az átváltás miatt, ami az eladási és vételi ár között van...
Egyébként annyit tuti buktál, az átváltás miatt, ami az eladási és vételi ár között van...
visszavenni rá a normál számlámra nem tudok
de tudsz, atvezetes alatt kell es rogton at tudod rakni az internetes bankkartyas szamlarol a normalra meg vissza = ha erre gondolsz
de tudsz, atvezetes alatt kell es rogton at tudod rakni az internetes bankkartyas szamlarol a normalra meg vissza = ha erre gondolsz
Elvileg a kártyádhoz tartozó számládra kerül vissza a pénzed refundnál, gondolom 1-2 nap is eltellik, amíg megjelenik az összeg. Nálam legalábbis így volt, igaz nekem dombor MasterCardom van.
Üdv, beütött a gebasz!
Hónap elején vettem valamit angol eBayrõl (ami lényegtelen, mert Hong Kongban volt az áru), amit PayPallel fizettem ki még aznap. Mindne flottul ment, eladó megköszönte szépen, elküldte a csomagot, majd mindketten vártunk. Tegnap (mivel ma 3 hete, hogya srác feladta a cumót), felhívtam a Nemzetközi Posta Kicserélõ SZolgálatot, hogy ugyanmár, érkezett-é nekem valamilyen csomga HK-ból. Azt mondták, hogy nagyon sajnálják, se név alapján nem tudnak küldeményre rákeresni, kell nekik vmi "feladási szám". Hogy ez mi a tököm, na mindegy...
Küldtem eg üzenetet az eladónak, hogy legyen oly szíves elküldeni nekem minden lehetséges infót a csomag feladásáról és annak körülményeirõl - ma reggel jött a mail, hogy sajnálattal közli, de a posta szerint a csomag elveszett valahol félúton, így kártéríteni fog az eredeti vételárral. Jött is azonmód a levél a PP-tõl, hogy refund érkezett, nosza mentem is, hogy visszawithdraw-oljam a számlámra.
Nade itt a bibi. A PP volt kedves azonmód visszarakni a pénzt a kártyámra (screenshot), viszont a bankomnál nincs semmi erre utaló jel! CIB-nél vagyok, CIBEZZ számlával, és az ahhoz járó Internetkártyámat regeltem a PP-n (aminek egyébként megvan az varázslatos tulajdsonág, hogy visszavenni rá a normál számlámra nem tudok), a PP accountom pedig Premier.
Kérdés: hova tûnt a pénzem??
Hónap elején vettem valamit angol eBayrõl (ami lényegtelen, mert Hong Kongban volt az áru), amit PayPallel fizettem ki még aznap. Mindne flottul ment, eladó megköszönte szépen, elküldte a csomagot, majd mindketten vártunk. Tegnap (mivel ma 3 hete, hogya srác feladta a cumót), felhívtam a Nemzetközi Posta Kicserélõ SZolgálatot, hogy ugyanmár, érkezett-é nekem valamilyen csomga HK-ból. Azt mondták, hogy nagyon sajnálják, se név alapján nem tudnak küldeményre rákeresni, kell nekik vmi "feladási szám". Hogy ez mi a tököm, na mindegy...
Küldtem eg üzenetet az eladónak, hogy legyen oly szíves elküldeni nekem minden lehetséges infót a csomag feladásáról és annak körülményeirõl - ma reggel jött a mail, hogy sajnálattal közli, de a posta szerint a csomag elveszett valahol félúton, így kártéríteni fog az eredeti vételárral. Jött is azonmód a levél a PP-tõl, hogy refund érkezett, nosza mentem is, hogy visszawithdraw-oljam a számlámra.
Nade itt a bibi. A PP volt kedves azonmód visszarakni a pénzt a kártyámra (screenshot), viszont a bankomnál nincs semmi erre utaló jel! CIB-nél vagyok, CIBEZZ számlával, és az ahhoz járó Internetkártyámat regeltem a PP-n (aminek egyébként megvan az varázslatos tulajdsonág, hogy visszavenni rá a normál számlámra nem tudok), a PP accountom pedig Premier.
Kérdés: hova tûnt a pénzem??
...vágod?
sajnos neten nemtom megnézni, szal várhatok<#shakehead>#shakehead> mind1, köszi a segitséget<#vigyor2>#vigyor2>
Így van,400 forintot vonnak le a kártyádról,mikor beregisztrálod.
Legalábbis nekem annyit vontak le,de azt vissza is adják majd.Szóval ha interneten is tudod kezelni a kártyádat a bankodnál,akkor ott lépj be,és keress valami olyat,h számlainformáció,számlatörténet.Otp-nél legalábbis ez van,aztán ott ki lesznek írva egy táblázatban az utóbbi tranzakciók.Az egyik oszlopban lesz egy ilyen,h xxxxPAYPAL--*EXPUSE.A négy x a négy szám,azt kell majd megadnod.Akkor lesz a kártyád teljesen használható.Ez kb 3-4 nap is lehet,mire ez a kód a számlatörténetben benne lesz.Ha pedig nem tudsz interneten bejelentkezni a bank oldalán,akkor meg kell várnod a papír számlakivonatot,amit a postás hoz.
Legalábbis nekem annyit vontak le,de azt vissza is adják majd.Szóval ha interneten is tudod kezelni a kártyádat a bankodnál,akkor ott lépj be,és keress valami olyat,h számlainformáció,számlatörténet.Otp-nél legalábbis ez van,aztán ott ki lesznek írva egy táblázatban az utóbbi tranzakciók.Az egyik oszlopban lesz egy ilyen,h xxxxPAYPAL--*EXPUSE.A négy x a négy szám,azt kell majd megadnod.Akkor lesz a kártyád teljesen használható.Ez kb 3-4 nap is lehet,mire ez a kód a számlatörténetben benne lesz.Ha pedig nem tudsz interneten bejelentkezni a bank oldalán,akkor meg kell várnod a papír számlakivonatot,amit a postás hoz.
A kártyádhoz tartozó számlán fog megjelenni egy levonás (kb 1-2 euró), annak a tranzakciónak a megjegyzés rovatában lesz a négyjegyû kód, azt kell beírni.
Sziasztok, ma regisztráltam paypalon, megadtam a kártyaszámot, stb, és most vmi 4 számjegyböl álló kódot kér...Honnan tudom megszerezni ezt a kódót? Emailbe fogják küldeni, vagy mi? Amugy Visa Electron kártya...Lécci segitsetek mer nagyon sürgõs<#shakehead>#shakehead>
Overview-nál keress olyat, hogy manage currency, és ott jobb oldalt tudod kiszámolni.
azt meg tudom nézni valahol,hogy mennyiért váltja a forintot fontra?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Sziasztok!
Pár napja regeltem a paypalra.elfogadta az otp-s visa electron kártyámat,már csak a 4 jegyû kódot kellett volna megvárnom,de aztán mégis töröltem magam.most újra regelnék,de nem akarja elfogadni a kártyát.szerintetek miért?
Pár napja regeltem a paypalra.elfogadta az otp-s visa electron kártyámat,már csak a 4 jegyû kódot kellett volna megvárnom,de aztán mégis töröltem magam.most újra regelnék,de nem akarja elfogadni a kártyát.szerintetek miért?
Premier jó, és úgy is lehet fizetni neked, ahogy írtad, belép a paypalra, és a send money opcióval küldi a pénzt.
De valahogy meglehet oldani valami bannerral vagy ikonnal is, amire rákattintanak, és már kezdõdik is a fizetési procedura neked, de ebben nemtudok segíteni, nem vagyok nagy html-varázsló 😄
https://www.paypal.com/hu/cgi-bin/webscr?cmd=_button-designer
De valahogy meglehet oldani valami bannerral vagy ikonnal is, amire rákattintanak, és már kezdõdik is a fizetési procedura neked, de ebben nemtudok segíteni, nem vagyok nagy html-varázsló 😄
https://www.paypal.com/hu/cgi-bin/webscr?cmd=_button-designer
Köszönöm!
Az accountom premier.Ez jó pénz fogadásához?
Ha van egy honlapom és pár dolgot meg akarnak venni onnan, akkor adjam meg, hogy menjenek a paypal.com-ra és írják be a regisztrált e-mail címemet és lehet fizetniük?
Bocs hogy ilyen alapdolgokat kérdezek, de kezdõ lennék.
Köszönöm!
zita-pussz
Az accountom premier.Ez jó pénz fogadásához?
Ha van egy honlapom és pár dolgot meg akarnak venni onnan, akkor adjam meg, hogy menjenek a paypal.com-ra és írják be a regisztrált e-mail címemet és lehet fizetniük?
Bocs hogy ilyen alapdolgokat kérdezek, de kezdõ lennék.
Köszönöm!
zita-pussz
NAGY KÉRDÉS!
Van regisztrált paypal számlám.
Ha nem én akarok vásárolni, hanem azt szeretném, hogy a paypal számlámra fizessenek akkor mit kell megadnom, mert számlaszámot nem látok.
Vagy ha megadom a regisztrált e-mail címemet akkor a paypal rendszer mindent elintéz?
köszi
zita
Van regisztrált paypal számlám.
Ha nem én akarok vásárolni, hanem azt szeretném, hogy a paypal számlámra fizessenek akkor mit kell megadnom, mert számlaszámot nem látok.
Vagy ha megadom a regisztrált e-mail címemet akkor a paypal rendszer mindent elintéz?
köszi
zita
Milyen kártya?
Amúgy én úgy emlékszem kötõjelekkel kellett írnom, és amúgy beírtad a háromjegyû "Card Verification Number"-t is?
Amúgy én úgy emlékszem kötõjelekkel kellett írnom, és amúgy beírtad a háromjegyû "Card Verification Number"-t is?
Mekkora hülyék vannak, hogy refund helyett visszaküldi a pénzt... A refund ingyenes lenne, és egybõl a kártyádra tennék rá, így meg fizetheted a pénzfogadásért a jutalékot, plusz buksz az átváltáson is.
Belépsz a PayPalra, és ott lesz egy withdraw opció, arra ráböksz, majd a "Withdraw funds to your bank account"-ra böksz, a következõ oldalon, mivel még gyanítom nincs bankszámlaszám megadva, ráböksz az "Add bank account"-ra, itt meg kell majd adnod a számlatulajdonos nevét (akinek a számlájára küldöd a pénzt, ha a tiedre megy, nyilván a te neved) Firt name=keresztnév, Last name=vezetéknév, Bank name=a bankod neve, pl Budapest Bank, vagy OTP Bank, stb., account number és a reenter account number-hez a számlaszámod írd be, kötõjelek nélkül, 16 vagy 24 számjegy (nem az iban-t kell beírni), ha ez készen van, akkor már csak bekell majd írnod a lekérni kívánt összeget, csak Forintot kérhetsz le, és kb 5 nap, amíg megérkezik a számlára a lekért pénz.
Ja, a lekérés asszem 25000 alatt szintén 200 Ft lesz majd, hátha még nem buktál eleget a jutalékon és a szarabb árfolyamon 😄
Belépsz a PayPalra, és ott lesz egy withdraw opció, arra ráböksz, majd a "Withdraw funds to your bank account"-ra böksz, a következõ oldalon, mivel még gyanítom nincs bankszámlaszám megadva, ráböksz az "Add bank account"-ra, itt meg kell majd adnod a számlatulajdonos nevét (akinek a számlájára küldöd a pénzt, ha a tiedre megy, nyilván a te neved) Firt name=keresztnév, Last name=vezetéknév, Bank name=a bankod neve, pl Budapest Bank, vagy OTP Bank, stb., account number és a reenter account number-hez a számlaszámod írd be, kötõjelek nélkül, 16 vagy 24 számjegy (nem az iban-t kell beírni), ha ez készen van, akkor már csak bekell majd írnod a lekérni kívánt összeget, csak Forintot kérhetsz le, és kb 5 nap, amíg megérkezik a számlára a lekért pénz.
Ja, a lekérés asszem 25000 alatt szintén 200 Ft lesz majd, hátha még nem buktál eleget a jutalékon és a szarabb árfolyamon 😄
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem!
Megjelent a Mirror's Edge letölthetõ time trial map packja, de fizetõs és PayPalon keresztül lehetne megvenni és letölteni. Na én próbáltam regizni a paypal oldalán, de a bank kártya számomat sehogyse fogadja el
xxxx xxxx xxxx xxxx
Ha egybe írom, ha külön, sehogyse jó neki :S de érdekes módon kaptam tõlük smst , sikertelen átutalás/zárolás :S
Megjelent a Mirror's Edge letölthetõ time trial map packja, de fizetõs és PayPalon keresztül lehetne megvenni és letölteni. Na én próbáltam regizni a paypal oldalán, de a bank kártya számomat sehogyse fogadja el
xxxx xxxx xxxx xxxx
Ha egybe írom, ha külön, sehogyse jó neki :S de érdekes módon kaptam tõlük smst , sikertelen átutalás/zárolás :S
Nothing is True, Everything is Permitted
Sziasztok. Gyakorlottabb PayPal felhasználóktól kérnék egy kis segítséget.
Eddig csak ebay-es vásárlástokat fizettem PayPalon keresztül, most azonban volt egy kis gond egy termékkel és visszautalta a pénzt az emberke. Addig eljutottam hogy a pénzt (remek árfolyamon :-S) átrakták a PayPal számlára, ott figyel forintban de hogyan kell átkérnem az itthoni számlámra?
Köszönöm ha tud valaki segíteni!
Eddig csak ebay-es vásárlástokat fizettem PayPalon keresztül, most azonban volt egy kis gond egy termékkel és visszautalta a pénzt az emberke. Addig eljutottam hogy a pénzt (remek árfolyamon :-S) átrakták a PayPal számlára, ott figyel forintban de hogyan kell átkérnem az itthoni számlámra?
Köszönöm ha tud valaki segíteni!
Nem mindegy milyen Visa Electron-od van.Pl Otp-set, kandh-st elfogad, de Cib-est nem.
http://www.sciennet.com/H033113/
elég az email
Sziasztok!
Az eladó nem küldte az árút és most visszaküldi a pénzt és a teljes paypal címemet kéri! Elég megadnom a regisztrált mail címet vagy kell még mást is?
Köszi elõre is!
Az eladó nem küldte az árút és most visszaküldi a pénzt és a teljes paypal címemet kéri! Elég megadnom a regisztrált mail címet vagy kell még mást is?
Köszi elõre is!
88 http://href.hu/x/83nb
hát mikor fogadta el? Sztem semmikor..
Mióta nem fogadja el a paypal a visa elektron-t?
Temporary Hold To Unauthorized Feb. 1, 2009 Placed Details -$1,500.00 USD $58.80 USD
Payment From jeffrey silk Feb. 1, 2009 Denied Details £150.00 GBP £0.00 GBP
Payment From jeffrey silk Feb. 1, 2009 Canceled Details $500.00 USD $0.00 USD
Payment From jeffrey silk Feb. 1, 2009 Held Details $1,500.00 USD -$58.80 USD
Payment From jeffrey silk Feb. 1, 2009 Canceled Details $2,000.00 USD $0.00 USD
Provide information about your account. Click to Resolve or Check Status
Ezek mit jelentenek?
Payment From jeffrey silk Feb. 1, 2009 Denied Details £150.00 GBP £0.00 GBP
Payment From jeffrey silk Feb. 1, 2009 Canceled Details $500.00 USD $0.00 USD
Payment From jeffrey silk Feb. 1, 2009 Held Details $1,500.00 USD -$58.80 USD
Payment From jeffrey silk Feb. 1, 2009 Canceled Details $2,000.00 USD $0.00 USD
Provide information about your account. Click to Resolve or Check Status
Ezek mit jelentenek?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
nem kell feltenni rá, beirod mennyi lóvét akarsz elutalni az adott embernek és levonja a kártyádról.
egyik eladó ebayen írta, hogy csak paypal fizetést fogad el. Akkor most töltsem fel a paypalomat és arrol küldjem neki a lovét?
És hogy tegyek fel rá pénzt?
És hogy tegyek fel rá pénzt?
Olvass vissza és mindenre megkapod a választ....
egyben még hol tudom át álltani ,hogy a bankom váltsa a pénzt ne a paypal ? a választ elõre köszönöm
egyben még az lenne a kérdésem ha nyerek az ebayen akkor hogyan bonyolitom le a paypal -nál. EGyben ha rossz a szálitmány hogyan tudom vissza kérni a pénzemet ? választ elöre is köszönöm
Regisztráltam a paypalon magamat minden simán ment ,az lenne a kérdésem ,hogy a számlaszámomat és a Bankom nevét megkell adnom ? Mit keres a paypalon az Unicredit? egyben ha nem törtöm fel a paypalos számlámat akar automatán a kártyámról von le pénzt ? a a választ elõre is köszönöm
Igen. Akkor nem onnan vonja, hanem a kártyádról, ha másik pénznemben van a fizetnivaló. Sõt, ha ugyanaz a pénznem, és kevesebb van a PayPal egyenlegeden, akkor a maradékot a kártyádról pótolja.
lenne egy olyan kérdésem h nekem van a paypalon most fent 30€ és mondjuk akarok venni vmit 25€ ert azt ebbõl vonja le nem a számlámról akkor ugye?