1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
  • ACE
    igen, össze. Szerintem az alapján, ami a Top Up-nál van, a bankszámla tulajának meg kell egyeznie... Tehát ha úgy fizeted be, akkor nem bizti hogy működni fog...Félő hogy a biztonság miatt találták ki, mármint azok biztonsága miatt, akinek fizetsz, és a feketézés megakadályozása is cél lehet...
  • piamania
    Your eBay account is linked with your Paypal account: [email protected]

Ezt írja.Ezek szerint akkor össze van kapcsolva a kettő?
  • piamania
    Akkor mi van, ha nem bankszámlaszámról utalok, hanem készpénzt fizetek be?
  • ACE
    My ebay, Account, Paypal account
  • piamania
    köszi szépen.Azt nem tudod, hogy hol kell az ebayen beírni a paypalos elérhetőségemet?VAgy vki más?
  • ACE
    Ha ebay items-et veszel, akkor össze kell kapcsolni az Ebay-t a paypal-al, ez annyit jelent hogy ebay-en valahol meg kell adni a paypal-os email címet. Ha nem ebay-re fizetsz, akkor pedig goods-ot beállítod, és asszem úgy megy simán, bár én így még nem vásároltam. Feltölteni úgy tudod, hogy a belépés után rányomsz felül, hogy "Top Up". Na most ahogy látom itt arra kell vigyázni, hogy a bankszámla, amiről utasz, annak a tulajdonos nevének egyeznie kell a Paypal-os névvel.
    Alul írja az Unicredit-es bankszámlaszámot, arra a számlaszámra kell utalni az alatta lévő Transfer ID pedig a közlemény.
    Nagyjából ennyi.
  • piamania
    Az enyémre válaszolna vki?köszi
  • DiLee
    köszi a választ
  • ACE
    igen, lehet
  • DiLee
    Sziasztok, egy kérdés:
    - lehet-e olyat csinálni, hogy nem adok a paypal számlához bankkártyát, de utalnak rá pénzt, és én használom a paypalon lévő pénzt internetes vásárláshoz ?!
  • piamania
    Most már annyira nem fontos felvenni, mert megoldódott.Viszont most lenne egy másik kérdésem.

Próbálgattam a PayPal-t és ugye, hogy PayPal-ról PayPal- ra utaljak, akkor a send moneyra kell rámennem.Itt beállítom az e-mail címet, az összeget meg mindent.Kiválasztom, hogy eBay item.Itt azt írja ki, hogy menjek át az Ebay oldalára átmegyek és ezt írja ki:

Your request could not be processed at this time
    Help- opens in a new window or tab

error
    We were unable to load your cart.
    Go to My eBay to view your recent purchases and payments.

Mit kell most tennem?Vagy nem kell átállítani, elég, hogy Goods?
    A másik kérdésem pedig az lenne, hogy hogy tudok feltenni a PayPal-os számlámra pénzt?Köszi
  • piamania
    Vki vegyen fel msn-re. [email protected]

Lenne kérdésem.Köszi
  • REPS0L
    én nem akarom becsapni, csak az adót akarom elkerülni, amit úgy próbálok hogy névre nem vásárolok, csak pl. benzinkutaknál, mcdonalds, stb...
  • ACE
    A bankkártya tulajdonosa mindenképpen fog szerepelni. Szerintem úgy megoldható, hogy bemész bankba, és név nélkül fizetsz be pénzt azzal a közleménnyel, amit a Top-Up-nál megadnak. Viszont így asszem minimális összeghatárig használhatod csak. A kiterjesztett használat csak megadott/ellenőrzött bankkártyával érhető el. Illetőleg régebben még volt olyan, hogy a lakcímedet igazoló közüzemi számlát is kell küldened. Ez pont amiatt van, hogy az eladót ne tudd becsapni...
  • piamania
    Igen, már rájöttem, hogy az a shipping a postázás költsége lenne.Ez fix?Pl ha shipping 16,99 dollár, akkor nekem ennyit kell fizetnem, hogy elhozzák ide nekem vagy még ezen felül terhel vmi költség?
  • bertino
    eladótól függ, mindig ki van írva.

illetve ki kéne írva, hogy legyen az oldalon, annál a terméknél, amit veszel.
  • piamania
    Köszi szépen a válaszokat.Akkor asszem regisztrálok. A másik kérdésem az lenne, hogy nem tudjátok, ha ebayen veszek vmit, akkor mennyi a postaköltség?Van vmi oldal, ahol országokra le van bontva nagyjából?Köszi szépen.
  • REPS0L
    Sziasztok!

PayPalra bankkártyáról lehet név nélkül feltölteni pénzt? (hogy ne kapcsolódjon a nevemhez semmilyen tranzakció)

Előre is köszönöm a választ!
  • Aramir
    Csak akkor vonnak jutalékot, ha te fogadod a pénzt, a fizetés vele ingyenes. Egyébként biztonságos, csak ne dölj be a kamu paypalos és ebayes leveleknek, a legfőbb ismertetőjelük ezeknek, hogy az emailban van link a belépő oldalra, ahová a nevet/jelszót kéne beírni, az eredeti levelekben nincs ilyen link. Én szoktam nekik szépeket irogatni, főleg F betüs szavakat :D aztán lépjenek be vele, ha tudnak.
  • bertino
    he ?
    talán a valaha létezett legbiztonságosabb online fizetési megoldás a paypal.

nálam semmilyen pluszköltség nincs :D
  • piamania
    Sziasztok!

Mennyire megbízható a PayPal?Nem vesznek le pénzt tőle csak úgy?Valami plusz költséget számolnak fel, hogy ha használom?Ha igen, akkor mennyit?KÖszi szépen.
  • ACE
    Szerintem lehet simán, bár valamilyen ellenőrzés szükséges, asszem közüzemi számlát, vagy személyi-, lakcím kártyát kell elküldeni nekik hogy a címed az-e amit megadtál, bár már régen volt, nem tudom pontosan mit kérnek. De ellenőrzés nélkül is lehet valamennyit fizetni, csak van valami limit.
  • bbeni93
    Ha interneten van olyan hely, ahol lehet PayPallal fizetni, akkor muszáj bankszámlát hozzárendelni a PayPal fiókomhoz? Vagy lehet simán PayPallal fizetni, ha van pénz a PayPal számlán?
  • ACE
    Mondom szerintem nincs jelentősége a Bank nevének, írjál simán KH-t. Igen és a rendes magyarországon belül használatos 24 jegyű számlaszám lesz oda jó, mivel Magyarországon belül fog teljesítődni az utalás.
    Paypal-ról alertpay-re való utalás tudtommal nem megoldható.
  • zitrone
    igen, a "&" jelet nem fogadja el... KH Bankot irja? ugy tuti megérkezik? a sima hazai számlaszámommal?

egyébiránt kösznöm válaszod és türelmed :)
  • zitrone
    tehát a sima magyar natur bankszámlaszámom kéri? mert az 24 jegyű... De még ha a nemzetközit kérné, az Ibant... viszont ha jól emlékszem ezt sem, és a bank nevét sem fogadta el valamiért, de mindjárt megpróbálom...

a withraw mi? azzal utalom vissza a hazai számlámra?
  • ACE
    Szerintem a névnek nincs nagy jelentősége, sza'l írhatod K&H-nak. Az account number pedig vagy a 16 jegyű, vagy a 24 jegyű GIRO számlaszám egybe írva kötőjelek nélkül.

Most néztem hogy ingyenes lett a withdraw, nem kell még 10ezer alatt sem 250 Ft-ot fizetni.
  • zitrone
    következő lenne a problémám: nagyon remélem hogy valaki rábukkan a kérdésemre, és meg tudja válaszolni, mert már kétségbeejtő, hogy se angolul nem tudok rendesen, de még ha tudnék se találnék erre választ, mivel már az égvilágon mindent megnéztem...

Szóval: premium fiókot szeretnék vásárolni egy oldalon, amin csak alertpay-el lehet fizetni... namármost én már átutaltam a pénzt a paypal számlámra, mert nem gondoltam volna, hogy egy odalon csak alertpayel lehetne fizetni, és paypallel nem...

Ezt a pénzt szeretném valahogy átutalni paypalről az alertpayes számlámra... Ez lehetséges? És ha igen, akkor hogyan?

Amennyiben csak az a lehetőség él, hogy visszautalom a hazai bankszámlámra, és onnan alertpayre, akkor viszont azt mondja meg valaki, hogy a K&H nevét hogy kell beirni, és a bankszámlaszámom, ahhoz hogy elfogadja, mert eddig semmit nem fogadott el...

Add a bank account in Hungary:

Bank Name: erre mit hogyan
    Account Number: és erre mit hogyan?

De ha előző kérdésem valaki megválaszolja, akkor ezt hagyom a fenébe...

Előre is nagyon szépen köszönöm
  • PunkZoli
    tudnátok nekem mutatni valami jó leírást? esetleg ebayes vásárláshoz egy útmutatót?
    Másra nem nagyon használnám, viszont ami írásokat én találtam azok elég bonyik sajnos... meg dombornyomott kell mindenképpen?
  • Aramir
    - Nem tudom, passz. Szerintem a Merchant Servicesnél nézelődj, azon bellül is a Website Payments Standardnál, de még sosem csináltam ilyen honlapon fizetős témát, nemtudok segíteni.
    - Mit értesz az alatt, hogy számlára fizessenek? Paypallal csak paypalra lehet fizetni (igen, elég csak az emailcím), onnan meg már olyan számlára kéred le magadnak a pénzt, amilyenre akarod, és amikor akarod, 25000Ft alatt 250 Ft a jutalék, 25000Ft fölött meg ingyenes a leutalás.
  • zitababa
    Senki nem válaszol?

Sziasztok!

Van érvényes paypal fiókom. Két kérdésem lenne:

-Hogyan csináljam, hogy a weboldalamat támogassák paypal számlára való fizetéssel ( Donate )
    -Ha azt akarom, hogy a számlára paypalen keresztül fizessenek, mit kell megadnom nekik? Csak az e-mail címemet, vagy erre is van menujuk amire a paypal-en keresztül kell aktiválnom?

Köszi a segítségeket!

zita
  • kifli
    na megis jött a pénz végre...
    Az a 400forint eltünt úgynézki, de ottegye meg a fene, akadjon a torkukon :D
  • Aramir
    Csak egy tipp, de szerintem a kártyádon alacsony a vásárlási limit, mittudomén napi 100000 a maximum, és te 110000-ért akarsz vásárolni, akkor nem engedi. Szerintem próbáld megemelni a limitet, gondolom a bankodnál tudnak ebben segíteni.
  • kifli
    ok...
  • ACE
    A 400 Ft nem is lesz az acc-odon, mert azt csak zárolják, utána visszakerül a számládra. AMit utaltál az meg szerintem csak 2-3 banki munkanap alatt kerül át, hétvége nem számít bele, sza'l még várj pár napot.
  • Fela
    Nekem is ez volt hogy barmit siman fizettem, volt hogy 800 GBP-t is de az 1200 GBP cuccot nem engedte a kartyaval viszont nekem felajanlotta alapbol az e-cheque opciot ami bar sokaig tart de mukodik.

Lehet van valami limit
  • krissz88
    Sziasztok! Próbáltam paypallal fizetni és a következő hibaüzenet fogadott: "This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below."
    Idáig simán tudtam fizetni vele, csak most makacsolta meg magát valamiért. (Max annyi most a különbség hogy most nagyobb összeget utalnék.) Mi lehet a próbléma?
  • kifli
    Micsináljak ha nem jelenik meg a pénz a paypal accomon? Se az a 400ft nincs az accomon, amit regelésnél lehúztak, meg most amit utaltam rá 15.-én az sincs
  • kifli
    paypalnal ide mit írjak?

State / Province / Region

csongrádot írtam, mivel szeged csomgrádmegyében van, az úgy ugye okés?
    Irányítószámnak 6725, vagy H-6725 kell? Azért fontos mert ebay-en ez alapján címeznek.
  • kifli
    na ma jelent meg otpdirketbe a paypa...