PayPal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
gondolom akkor kell számlát nyitni a cib banknál, igényelni ezt az internetkártyát, aztán paypalhoz hozzárendelni.
vagy az én sima unicredit nem dombornyomott maestro bankkártyámról tudok a paypal számlámra utalni? mert kihangsúlyozták több helyen is, hogy csak a dombornyomott kártya jó.
az igaz, hogy dombornyomásos kártyával kell rendelkezni ha paypal számlát akarok nyitni? sima maestro kártyát (pl nekem unicredit van) nem lehet használni?
köszi
5445372509457896 -35.58 EUR -49.99 USD 2009/07/01 00:00 PAYPAL FINGERMAN
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
nekem van az otpnél egy junior bankszámlám és onnan szeretnék utalni paypalra de az otpdirect rendszerén keresztül.ez lehetséges lenne, vagy be kell mennem az otpbe és onnan tudom csak átutalni a pénzt?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Kell lennie ott egy sornak, amiben az van, hogy "Payment To" és van egy details link, ha arra rányomsz, beadja a részleteket. Ha ott olyat látsz, hogy "Funding Type: Credit Card", akkor a kártyádról vonta le az összeget.
Amúgy szerintem levonta a kártyádról, ha meg volt már pénz a paypalon, akkor levonta azt, a maradékot meg a kártyádról szedte le.
Lenne egy olya kérdésem, hogy mi van olyankor, ha rendelek vmi és amikor rámentem a kifizetésre ráklikkeltem a paypal-os gombra, és behozta a paypalos belépést, beléptem gondoltam megnézem mennyi pénz van (mert egyszer már töltöttem fel, de nagyon régen) na és 0 volt. De a cég kiírta a megrendelésemhez hogy "complete" a paypal-os számlámon meg az van most, hogy :
Total Amount:
-$49.00 USD
Fee amount:
$0.00 USD
Net amount:
-$49.00 USD (equals -9,524 HUF)
ez most mit jelent?? ennyit levont a kártyámról, vagy ennyit most fel kell majd töltenem paypal-ra mert -49.00-be vagyok?
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Szeretnék PayPalt és ehhez kérnék tanácsot, Tudna valaki mondani 1 olyan bankkártyát aminek az éves költsége alacsony és az igényléséhez nincs szükség jövedelemigazoláshoz meg semmihez se mivel nem dolgozok így nincs jövedelmem... szóval a lehetõ legegyszerûbb legolcsóbb kártya érdekelne ami azért paypalra jó.
Ha lenne ilyen OTP-nél azt elõnyben részesítem mivel már van 1 kártyám OTP-nél és nekik ismerem a onlini rendszerüket, így igazából még 1 OTP-s kártya lenne a legjobb de valami egyszerû amit csak is kizárólag a Paypalos számlámhoz használnék. Szóval, valaki aki ért ezekhez az kérem segítsen.
Én sokmindent nem tudok vele tenni.
Hozzám(az én accountomhoz,ami nem változottt)van/volt rendelve a kártya...ezért nem értem,hogy ha be vagyok jelentkezve az oldalra,akkor hogy nem tudja hogy az én accountomhoz(ami éppen be van jelentkezve) van rendelve a kártya.
írtam nekik,remélem megoldják.
eddig ha problémám volt,mindig meg tudták oldani.remélem most is.
Az hogy lehet(és miért),h a kb 2 éve meglévõ payaplos accountomnál a profilomban az Aktív credit card:0(azaz nulla)
sokszor vásároltam már,pár hete utoljára,de most amikor fizetném a megvásárolt cuccot (akár ebay-en,akár közvetlenül a paypal-on keresztül),akkor kéri,h adjam meg a kártyaszámomat-ez már eleve furcsa(a név,cím már ki van elõre töltve)-->amikor megadom,akkor azt mondja ,h már valakihez hozzá van rendelve a kártya(Hát énhozzám természetesen!!!)
a kártyám nem járt le,nem dobtak ki,nincs tartozásom,stb....
?segítsetek
köszönöm
Van egy K&H Trambulin Maestro kártyám, melyhez egy K&H lakossági ebank internetes hozzáférést is "megnyittattam". Van-e ezzel a felállással bármi lehetõségem paypal használatára eBay-ezéshez, és ha igen, hogyan? (regisztráció is megtörtént már a paypal-on...)
Üdv mindenkinek, MoBi...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2