1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
-
#1168 Nem tudom változtattak-e rajta, de nekem legutóbb úgy volt, hogy ha pl angol fontot fizettem, és éppen Forint volt a paypal számlámon, akkor ahhoz nem nyúlt, hanem az egészet a bankkártyámról szedte le, viszont ha fizetés elött átváltottam a pénzt a paypalon angol fontra, és úgy fizettem, akkor leszedte a paypalról a pénzt fizetéskor, a maradékot meg a bankkártyáról, már persze ha többet fizettem, mint ami a paypalomon volt. -
fawcet #1167 Azért kérdem, mert olvastam mindenfélét és kicsit zűrzavarosnak hangzik. -
fawcet #1166 Hali!
OTP maestro kártyám van elektronikus számlával, jó régen váltottam ki, de úgy rémlik van web-kártya is vagy valami hasonló. Azt szeretném megkérdezni, hogy mire lesz szükség paypal regisztrációhoz? -
zsomborgi #1165 Sziasztok! Ha paypalon kapok ebayről refundba 1000 forintot, és azt a paypal nem küldi el a számlámra, hanem a paypalos számlámon tartja, akkor a következő ebayes vásárlásomból a paypalról vonja le a pénzt? előre is köszi a válaszokat! -
HUmanHunter #1164 valaki tud 10$ paypalt 10$alertpayre váltani nekem ? -
#1163 elfelejtettem a jelszamat paypalon küldtem jelszóemlékeztetőt...már vagy 2 órája,és még semmi::@ -
#1162 valaki nem tudja h ez hova tunt?
My account -> Profile -> Recurring Payments -> Edit Funding Options -> Conversion Options
eltunt a Recurring Payments a Profile-bol. -
#1161 ok. -
66zio #1160 meg az ilyen dolgok . amig valmékőtök visszair addig olvasgatom a topicot -
66zio #1159 csá lenne pár kérdésem mert nemakarok 14 oldalt végigolvasni szóval...
ahoz hogy legyen egy ilyen netes kártyám kell e fizetni valamit és kell e megadni bankkártyát ? 3. pénz hogyan szerezhetek rá mert bankkártyárol nemakarok rá tölteni. 4 ez biztonságos?? nem jön majd meg csekk h fizessek be ennyit? 5. pl ha sok a tranzakció vagy mondjuk meghalad a pénzem vmi értéket kell e rá fizetni ? ha nem adom meg a pontos lakcimem és telószámom az nagy baj ?létszi irjátok le előre is 1000 köszi -
#1158 Szerintem pár napon bellül jóváírják. Refundnál a kártyára teszik vissza a pénzt, azért van 0 Ft a paypalodon. -
#1157 Sziasztok
Lenne egy kérdésem, vásároltam ebay-en, majd paypal-on keresztül fizettem is. Csak sajnos utánna vettem észre, hogy nem is azt vettem amit szerettem volna. Írtam az eladónak, ő pedig érvénytelenítette a vételemet, és kaptam egy csomó emailt, hogy érvénytelenítve lett a vásárlásom. Paypal-ról is kaptam üzit, hogy a pénz vissza lett küldve.
Azonban Paypal-on megjelenik, hogy pénz megjött, viszont a paypal-os számlám 0 Ft-on van. CIB-nél vagyok, az ottani számlán pedig meg is jeleneik az összeg, de zárolt összegként.
Ilyenkor mi a teendő, miként kapom vissza a pénzt? Nekem kell valamit tennem az ügy érdekében?
A segítségeket előre is köszönöm. -
#1156 Semmit nem tud kezdeni vele, max ha tudná a jelszavad, de gondolom azt már csak nem adtad meg neki.
Egyébként ha nem fizetett (a paypalon nem látszik semmi tranzakció az illetővel), akkor hagyd a francba. -
#1155 Ha megadtam egy PayPal-email címet illetéktelen embernek ő tud vele valamit kezdeni esetleg valami visszaélés vagy akármi?
Átverés áldozata lettem sajnos.:
Hello Seller, I am Mrs Sera from USA,I will like to buy your item urgently for my client because it is the exact item that my client need very urgent and I will like to buy it from you urgently kindly get back to me now with the total cost you wish to sell the item including the shipping cost..mail me now to [email protected] with the cost you wish to sell the item and also your bank or pay pal information so that I can make the payment transfer as soon as possible without any delay due to the urgency..mail me now to [email protected] or add me to your messenger so that we can further the transaction..mail me now…
Ilyen leveleket küldött magyar eladóknak...!!! -
ACE #1154 Nem a számlát kell hozzárendelni, hanem a kártyát. És ha más pénznemben akarsz fizetni, akkor megadhatod, hogy a bankod, vagy a Paypal váltsa át a Ft-ot USD-ra, a bankod előnyösebb szokott lenni. -
asd12345 #1153 Még egy valami!
A paypal-nak automatikusan le kell vonnia a 400 Ft-ot? mert én tegnap hozzárendeltem a számlám és még nem történt semmi.... :S -
asd12345 #1152 sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy M.O-i paypal-om magyar bankal összekötve, és egy amerikai paypalra kéne küldenem pénzt! Ugyebár az enyém Ft-os, az amerikai USD-os! Hogyan kéne utalni a pénzt? Csak Ft-ban tudom elküldeni, és paypal átváltja??
Légyszi segítsetek! -
ACE #1151 Látod Te az utalást a számládon? Mert ha nem attól tartok át akarnak verni, hogy utalj lóvét, és közben meg Ők nem is utalnak, aztán lelépnek a pénzzel... -
#1150 Jó így, a bankszámot direkt elrejti. Ugyanígy rejti el a kártyaszámot is, amikor az ebayen fizetek. Gondolom, hogy ne tudják kilesni a hátam mögül a számokat. -
balika111 #1149 Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni PayPal kifizetéssel kapcsolatban.
Hozzáadtam a profilomhoz a bankszámlaszámom majd miután mentette ezt írja a profilnál:
OTP Bank
Checking Account
x-0000 Hungary <---A kérdésem az lenne hogy jó ez így? Mert amikor rányomok hogy kifizetés ezt írja:
Amount 8,800 HUF
Bank Account Name xy
Bank Name OTP Bank
Account Type Checking
Bank Account Number x-0000 <---itt nem a bankszámlaszámomnak kellene lennie?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
#1148 Belépsz a paypalra, ott rányomsz a tranzakció melletti details opcióra, és ott valahol van egy refund opció, ott részben vagy egészben is vissza tudod küldeni a pénzt, úgy tudom ingyen. Aztán hogy ezzel most leveszik-e a zárolást az összegről, azt passzolom, még nem volt ilyen esetem, de nekem már az is furcsa, hogy egy ebayes tranzakciónál hogyan tudott többet fizetni, mert az ebayen fizetéskor adott az összeg, nem nagyon lehet átírni, amikor fizetnél. -
Ha így néz ki a paypal-os felületem akkor már jöhet az utalás rá?
400Ft befizetve,kódot is beirtam,már küldhetem az utaló félnek a paypal-os e-mail címemet??
Köszi -
Csegeny #1146 Hello nekem lenne egy óriási problélmám:
Eladtam vmit ebay-en a veveőm elkezdte utalni a pénzt de vmi olyasmi volt hogy többet utlat véletlenül és a paypal befagyasztotta a számlát. most addig amíg én a többletet nem fizetem vissza addig nem kapom meg a pénzt és aállítólag a vevőm se tudja visszakérni? ez lehetséges? mit tegyek? -
#1145 Köszi, tényleg ez volt a probléma! Furcsa volt, hogy semmi erre utaló hibaüzenetet nem írt ki... -
#1144 Paypalról paypalra, majd itthon lekéred withdrawwal egy hazai bankszámlára. -
#1143 Paypalról paypalra elküldik, majd onnan withdrawwal lekéred a pénzt egy mezei bankszámlára. -
#1142 Hali
PayPal-al lehet olyat csinálni hogy Amerikából utalnak magyarországra és PayPal-on keresztül mert ha bankon keresztül kéne az nagyon macerás a SWIFT kodok miatt!!
Ha van valakinek erre valami jó ötlete szívesen meghallgatom!!! -
#1141 Van elég pénz a számládon? Asszem akkor is valami ilyesmit ír ki, amikor nincs elég összeg a kártyához tartozó számlán, és nem tudja levonni. -
#1140 A pontos hibaüzenet az alábbi:
This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.
Köszi! -
#1139 Sziasztok!
MA találkoztam először azzal a problémával, h. miután fizetnék paypallal, kiírja h. ezzel a kártyával nem lehet fizetni. Már fizettem vele bő 10x ugyanitt, és a kártya is érvényes, ezért volt fura. Találkozott már vki hasonlóval? Dombornyomott citibank Mastercardról van szó... -
HUmanHunter #1138 nah összejött már -
HUmanHunter #1137 3. nap és még mindig sehol semmi. :S -
HUmanHunter #1136 bäkker jelenjlen má meg a kód, holnapután húzok külföldre 4 napra addigra jó lenne ha már hitelesítve lenne.. -
#1135 KH-nál 2-3 nap, míg megjelenik a netbankon, türelem. -
HUmanHunter #1134 nekem nem ír semmit kibaszott k&h, egyre biztosabb vagyok benne hogy váltok. -
#1133 nálam /CIB/ azonnal volt kód sms-ben. Akkor is ha az összeg még csak zárolásra került, kell hogy legyen a megbízásnak kódja. Telefonom tuti meg tudja mondani neked a bank. -
HUmanHunter #1132 akkor ha függőben van akkor nincs még kód. ? -
#1131 Én rég csináltam de: A 400 huf-os levonást a saját bankodban kell megnézni, amihez tartozik egy 4 jegyű tranzakciós kód. Azt kell megadni a paypalnak. Ha kapsz sms-t az elméletileg tartalmazza, ha nem akkor netbankba lépj be. Ha esetleg nem frissül azonnal a netbankod, hívd fel őket. -
HUmanHunter #1130 hali!
hitelesíteni akarom a kártyámat paypalon, le is vonta a 400 at de nem látom hogy hol kellene lennie a hitelesítő kódnak? -
piamania #1129 Értem.Köszi szépen