Horgászat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Amúgy van egy ilyen kis termék is. Ez hasonlít a drig-re, de mellette használhatsz zsugorcsövet, alignert is.
Ez a D-rig szerelék. Popupnál illetve kikönnyített csaliknál van jelentõsége,amikor a ponty az úszójával felkavarja a vizet,akkor sokkal szabadabban mozog a csali a csúszó gyûrûnek köszönhetõen. És az akadás is biztosabb elviekben. Viszont kicsit félek is tõle,mert ennél nem lehet zsugorcsövet,line alignert használni,amit én mindig használok.
sose nyomd fullba a kretént
Segítek bármiben amiben tudok:)
Mindig kipróbálom a végszerelékeket(természetesen csak az elsõt,amikor egy új végszereléket próbálok ki),csalikat az akváriumban...
Én kõkemény 3 törpét húztam ki.:D
Ha minden jól megy, ma megyek horgásztóra...:)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
#1744: Összekapcsolhatnánk a két kép tartalmát:)

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
megkóstolnám, de védett..
sajnos....
ételbe is rakták.
Tudtommal két dologra:
1. Amikor nagyon régen az Alföld egy nagy mocsár volt,és akkor még nagyon sok csíkhal volt akkor azt ették hal gyanánt.
2. Csukázni és Harcsázni:)
Remélem Segítettem
Valaki nem tudja véletlen hogy mire használják a "réti csík"-ot mint halat???<#schmoll2>#schmoll2>Nagyon fontos lenne mert holnapra kell a tanárbácsinak D:<#smile>#smile>
Igen, ha lehet én is szeretem balanszírozni, kissé emelni a csalit.
A citromosat kipróbálom, a borsosra nem gondoltam, de nyáron azt is meglesem.:)
A harisnyás trükköt azért nem próbáltam, mert természetes vízen van csak gondom a törpével. A 12-es pelletet gond nélkül felveszi, azt nem is érdemes harisnyázni, nagyobb pelletet meg bojlit meg azért nem gondoltam bevetni, mert a vadvízen gyanakvóak a halak, szoktató etetést meg bojlival, pellettel nem akarok kialakítani.
Horgásztón, lavórban még nem is annyira gond a törpe, de a gyomai siratón tényleg siralmas a törpe helyzet, de másutt is küszködnek vele.
De remélem lesz elég idõm tesztelni.:) A tenyerem már viszket, hogy kipróbáljam a karácsonyra kapott feedert, hogy tudjak menni horgászni, kiülni a jó idõben a partra, stégre...:)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A borsos pelletek,bojlik tökéletesen jók törpeharcsa ellen. Illetve a bojlira van még egy kis trükk:
Bármilyen bojlit megfogsz és ráhúzol egy harisnyát és elkötöd,így nem tudja megharapdálni.
Illetve ha jól tudom akkor a bojlit nem is annyira csípik,legalábbis sok id õ amíg szétrágják!
Kötözött, száraz kukoricán, tigrismogyorón kívül mivel érdemes még a törpét kikerülni? Az ananászos ízû dolgokat felveszi?
Egy ismerõsöm mondta, de én még sohasem hallottam róla (neten sem találtam ilyet), hogy a (szibériai) tokhal írtja a törpeharcsát? Valóban ellensége lenne neki?
Tokhalat tenyésztenek Magyarországon is (silverfish kft, vésztõ).
Azért érdekes számomra csak, mert sok horgásztavunk törpeharcsa fertõzött.
Néz utána ha nem hiszed el.
De ha megnézem mondjuk a Haldorádó vs Energofish akkor a haldorádó lesz a nyerõ szerintem bár régen máshogy gondoltam de vettem a fáradságot és a termékekeket összehasonlitottam.
De vajon melyik a legolcsóbb horgász web áruház?
Szerintetek melyik a legolcsóbb horgász webáruház?
Szörnyû hogy milyen hatalmas pénzeket tesznek rá a kereskedõk a horgász felszerelésekre.
ráadásul témába illik. Lehet tervezni a nyári kalandokat :)
leszarom a konfigod...
gonda laposi nyaraló
aki errõl a fórumról foglal esetleg, engedek valamennyit, és kap egy üveg saját pálinkát, vagy egy kiló saját mézet kívánság szerint...
mindemellett kimegyünk az élõre egy iccakára...
MSN:[email protected]
10 éve Komáromban élek, de elõtte Kondoroson laktam és meglehetõsen sokat horgásztam a kákafoki holtág különbözõ részein ill. a Körösön is több kevesebb sikerrel. Van egy nyaralónk is Gyomendrõdön a Bónom zugon, de sajna innen oda járni horgászni nem nagyon érné meg.
Itt Komárom környékén meg csak a Duna van mint természetes víz, ami hát nem túl egyszerû halfogás szempontjából, így kénytelen vagyok magántavakra járni. Bár tudom, hogy ilyen vizekbõl azért nem akkora dicsõség nagyobb halat fogni, de a kifogás élménye szempontjából nincs különbség, és szerencsére idén sikerült elég jó halakat is fognom.
Az etetés, és a végszerelék esetében aláírom, hogy sokat számít ha megfelelõen át van gondolva és az adott víz tulajdonságaihoz van igazítva.
35ös zsinór kellet a tavirózsa miatt...
leszarom a konfigod...
tõlem is kértek rengetegszer tanácsot, hogy akkor hol, mivel, és amikor megláttam a cájgot, rögtön tudni lehetett, hogy egy olyan cuccal, amivel ki lehet húzni egy úszó embert, azzal egy amúgy is agyonhorgászott vízen nem lesz túl eredményes....
nem mondom, hogy ez a kõbe vésett tuti, én azt mondom ezt tapasztalom jártamban-keltemben, és én állítom, hogy a finomabb/vékonyabb cucc több halat hoz...
Rod-podot akarok venni és minél többet ki akarok próbálni
végülis ez se hülyeség, mert tudják hogy a végén kaja van.. és ugye többet nem fogtak ki mint amennyit igen.
leszarom a konfigod...