Horgászat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Valakit nem érdekelnek horgász cuccok?
Botok,orsók,kiegészítõk,minden!
(Shimano,Spro,D.A.M Stb Stb)
Érdeklõdni itt a fórumba van ezen az e-mailon lehet: [email protected]
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Én is ezzel az orsóval szemezek,ha feederre vetemednék néha:D
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Közben találtam egy ilyet, itt az orsó is rendben van szerintem: Itt
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
No limit feeder szetthez: "az akciója nagyon jó" mondatnak nincs értelme.
fifinek: apósék kint voltak már, barátnõmmel viszont délben mentünk.:)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Pont az észak felõli szél ellen nincs semmi védelem a stégen, arról nyitott, idõnként a bungalóba felmentünk egy-egy forró kávéra, szilvapálinkára.:)
Jut eszembe, a kecsegészugon van apósjelölték nyaralója, mi viszont kb. délben érkeztünk, arra is jártatok?
Ha a fészbukról lehet direkt linkelni, akkor ez egy korábbi peca alkalmával készült:
sok elég elszánt mókust hazazavart a hideg szél. Ilyenkor dönt az, hogy ki annyira harcedzett dzsungelharcos, hogy jól szélvédett helyet találjon, mert volt ilyen is... :)
Összességében szerintem jó választás, megéri az árát ha szettben veszed (és egy heavy feederre van szükséged, jókat is lehet vele dobni - te tudod, hol, mire, hogyan szeretnél horgászni).
De a legjobb lenne boltban, élõben kézbe fogni, megnézni.
Botnak ezt néztem ki.
Itt megtaláltam egy szettbe, ahol adnak mellé orsót is még meg stb, és így is olcsóbb mint amott.
Ez szerintetek jó választás vagy nézzek mást? 30e körül akartam költeni max. Orsónak esetleg valami másik? (A szettben lévõt max eladom.)
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
A gyomai sirató egy nap alatt adott 6 pontyot, egy szép kárászt és egy csukát. Ezt ugyan ketten értük el, azért is esett jól, mert cudar idõ volt ránk, rossz, erõs északi széllel, hideg idõvel, hideg vízzel.
:D
Köszi!:)
Kákafoki holtág-Szarvas
Grat nagyon szép.
Hol fogtátok?
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Illetve ha egy olcsó teleszkópos botot veszel, akkor azzal is tudsz fenekezni.
(más kérdés, hogy a teleszkóposnak van hátránya, más kérdés, hogy az olcsó mennyire jó, de körbe kell nézni, elmenni a pecaboltba, kézbe venni a botot, de legelsõnek átgondolni, hogy mit szeretnél)
amúgy a bolognai botos peca nagyon jó dolog, ha ráérzel az úszózásra, simán lehetsz olyan eredményes, mint akár match-el.
Akkor nézek másikat:(
Görbüljön mindenkinek.
Akkor eltörne a spicce valószínûleg,azt jelenti a tû spicc?
Mert ha nem törik el akkor miért ne lehetne bedobni vele,úgy mint mondjuk egy match bottal fenekezni?
A válasz az sajnos hogy nem.
Ezek a botok majdhogynem tûspiccesek,nem erre valók.
Viszont úszóval is jó eredményeket lehet elérni,nem feltétlenül szükséges a feeder.
Ha kevés idõm van és szórakozni akarok,nem feltétlen a nagy hal a cél. Akkor általában egy matchbottal ülök ki. Próbának a múltkor bedobtam egy feeder-t is. Azzal 1db halat fogtam,matchbottal pedig 3 kilónyit.
Az lenne a kérdésem,hogy a bolognai bottal érdemes e fenekezni.
Most jelenleg nincs pénzem fedder illetve bojlis botra,de gondolom a bolognai botok mint olyan megközelíti ezeknek a botok dobás távolságát,ugye?
Én ezt a botot néztem ki:http://www.haldorado.hu/shop.php?itemid=17043&zoneid=1
Fontos lenne számomra a dobás távolsága 25-ös damillal+fedder kosárral (+etetõanyag,úgy lenne 40 g +- valamennyi,sajna kezdõ vagyok:-/)
50 es orsóval,és végül is lebegtetni akarom majd a csalit.
A válaszotokat elõre is köszönöm.
nem mindig a drága a jó, és az olcsó a szar...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ez a kaja auchanban 3kg 1000 huf körül van:
az lenne a kérdésem, hogy nem extrán szar? megéri ezt megvenni?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A gyomai siratón is megindultak, pontyokat fogtunk, pucolásnál megnéztük a béltartalmat, még azért jó részt moszatot vett fel csak...

Etetni Carp Zoom Weekend Boilies
Gyuri két estét volt kinn,egyik este volt egy pontyos kapása,csak nem hallotta,második este meg csípett egy amurt,szóval bizakodó vagyok.
A fox-ról én iszonyat sok rosszat hallottam,és erõsen túl is van árazva,így ha lehet kerülöm(végszerelékben is sokkal jobb a PB Products).
Én itt a mi kis Szarvas-Békésszentandrás Kákafoki holtágon horgászom,nyáron kint lakunk a vízparti nyaralónkban,tehát idõm az van:)
Ha elmegyek valahova ami nem intenzíven telepített akkor matchbottal,esetleg feeder-picker bottal horgászom. Ha 2 vagy annál több nap áll rendelkezésre akkor bojlizok.
35-ös monofil fõzsinórt használok+6 méter 22-es fonott dobóelõke(nálam azért van erre szükség mert nagyon sok tavirózs,töklevél van a móló környékén,és 10-bõl 9x oda fut be a hal,akármit csinálok, és a fonott jobban vágja a szárát.
Lenne még kérdésem pár. Hol szoktatok horgászni? Milyen szerelékkel? Milyen vastag damillal? Csalival? Milyen eredménnyel?
sose nyomd fullba a kretént