Horgászat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mennyi az a nagyon hosszú?
és gumizni hogykell?😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ha itthon akarsz vele, akkor sztem vegyél egy nagyon hosszó spiccbotot, és esetleg gumizd be...
mi rakósoztunk anno, nem sok értelme volt sztem...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
rakós botok mennyitõl kezdõdnek?
és ha veszek botot akkor kell hozzá ilyen tartó is?
most talaltam, sztem nagyon jo kis oldal irasok is nagyon jok
lehet hogy még délelõtt kinézek dobálni egy picit(nemoda)
õrt nem láttam...
oda kimentem
hol van a harcsás?(ott jár ellenõr?)
mert ma voltam Bszentandráson a harcsásban, és ott is igen nagy mozgás volt, de sajnos cucc nem volt nálam/más miatt voltam/
beugrottam ma a fehovára.. nem volt rossz, volt egy-két okosság, de amúgy semmi extra<#unalmas>#unalmas>
holtkörös
#292:ja egy jointed firetiger
tegnap voltam próbahorgászni
fél órát úgy hogy minden dobásnál más csalit raktam fel
eggyet akasztottam de kitépte magábó la horgot:S(jointed rapalával)
Egyébként jó cuccnak tûnik, mjad írd meg az eredményeket 😉
Milyen hosszú egyébként?
hát így nézki a botom
16800Ft volt
a gyerek kirakott nekem 10et és úgy ár nélkül is ez tetszett nekem
volt egy 90ezres(!!) és az még amielõtt megtudtam volna hogy annyiba kerül az nekem nemtetszett
szóval míg mielõtt tudtam volna hogy mennyibe kerül ez tetszett a legjobban
mostmár csak jól kell locsolni😉
akinek kell az küldjön privit
v nexave, haverom azzal tolja, úgy emléxem, 1-2 ezressel drágább
jóhogy... régen...
a múlt héten is nálunk hesszeltek az irodában 😊
faterod távil kollégám 😊
nem?
lehet hogy holnap suli után beugrok hozzá(nomeg engedély is kéne,mert hétvégén akarok menni!Tibi jár már?)
sztem jobb így vásárolni, mint látatlanban...
kis városban lakom és nem sokszor jutok el nagyvárosba
Pl ha rövid botot veszel akkor arra kisebb orsó kéne, mivel akkor lesz megfelelõ helyen a bot súlypontja (pergetésnél sokat van kézben a bot ezért oda kell figyelni erre is).
Talán a legjobb megoldás ha azonos márkát veszel pl shimano alivio.
Jobb lenne ha személyesen vennéd meg a felszerelést, mert akkor ki tudnád próbálni a cuccot...
A hosszú és a rövid botnak is megvan az elõnye-hátránya.
Orsóból pedig érdemes egy jól csapágyazott típust választani, mivel pergetésnél sokat csévéled a zsinort.
szeretnék venni pergetõ botot+pergetõ orsót a haldoradoról
aki ért hozzá segítsen már nekem hogy milyet!
20k-m van rá
Azt szeretném megkérdezni hogy valaki tudja-e hogy hol található a kis-tehenesi holtág?
Azt már tudom hogy csongrád megyébe csak nem tom hogy melyik városhoz van közel.
Köszönettel : Szabó Dániel
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Aham értem az az igazság h vettünk egy eurostar d max medium feeder 360 as botot hogy egyáltalán milyen meg hogy hogyan mükszik!Amit majd persze le szeretné mcserélni!Mert még csak most ismerkedem a módszerrel!A terep az ugyebár mindig változóó de általában tóra járunk le és elég tiszták a körülmények jahm és fenekezni😄!És még azt szeretném kérdezni hogy milyen módszerrel a legeredményesebb felszerelni szóval a szerelék az milyen legyen ami még nem oylan bonyolult mert eddig 2 módszert próbáltam ki szerelsé szempontjából!Jam és ég azt h ugye volt hozzá 3 rezgõ spicc hozzzá sárga zöld piros ugye a piros az úgymond legerõsebb??Mert a zöld az meg vastagabb szal lehet hülye kérdéseket tettem fel akkor bocs de tetszik ez a módszer és szeretném jobban kitanulni!😄 Köszi a segítségedet!
Helló
Több fontos dolog is van, de elgfontosabb, hogy mennyit szánsz rá? Ez meghatározza, hogy milyen botok közül válogathatsz. Nekem van egy 3,60-as Jaxon Crytalis tipusú hevy feeder botom, nem rossz, de nyilván vannak jobbak is. Én azt mondom, hogy 15ezer tõl már igen jó botokat lehet venni, de pl. 10k alatt már nem vennék. Meg persze kell hozzá egy nyeletõfékes orsó is, az is olyan 10k körül van. Aztán lényeges még az is, hogy hol akarsz horgászni, ill milyen a terep?
sose nyomd fullba a kretént
A segítségeteket szeretném kérni!Most szeretnék venni egy feeder horgászbotot!Ez az elsõ feeder botom vagyis ez lenni!😄
És a szeretnék pár tippet kérni hogy milyen fajta hosszúságú és persze márkájú a megfelelõ fenekezésre szeretném használni!
Elõre is köszi szépen!
Helló!