2058
  • fifi
    cserebogárra ráver mindenhol...
  • kalikali
    A balatonon cserebogárral nagy sikereket lehet elérni,csak nem szabad hogy elsüllyedjen,akkor elkapja a balin!
  • MeTaL
    asszem lemegyek balinozni a holtágba. jó kis móka lesz (remélem)
  • sovatalevi
    hali.letorott a csigan a hajtoka.meg lehet kjavitani?vagyis a hajtokan valami.
  • hungary27
    csak 26 a legnagyobb kárász
  • hungary27
    hát átlagon felüliek de volt 1 ami 36 cm volt meg 1 27cm pontyot is fogtam de vissza engedtük
  • Mersant
    ez a lenyeg, grat a halakhoz :)
  • kalikali
    Cya! Most köttünk meg a fiammal a Mókus tóról,5 db ponyt,10 kg egyébb, a Persicva szépen dolgozott,nem bántam meg a vételt!
  • wiking73
    Üdv Mindenkinek!
    Nagyon jó horgásztó gyönyörű nyugodt környezet www.horgasztobokros.atw.hu
  • Firerock
    és rendes méretben?
  • hungary27
    9 kárász ma reggel Széki tón
  • kalikali
    Azért köszönöm,majd leírom mit tapasztaltam a horgászatkor!
  • odipus
    Ránézésre nem rossz.Én is kerestem utána de nem találtam semmit róla.Csak fórumokban kérdezték mások is hogy "tud-e valaki valamit erről a botról..." :)
  • kalikali
    20 rugó volt csak a bot ha fogok vele halat azért azt felteszem a galériába!!!
  • Mersant
    hat ha a google nem talalja, akkor ez nem is letezik :)
  • kalikali
    Aki megmondja melyik országból származik illetve bármit tud erről azt elviszem Óriássügér horgászatra a tengeren túlra!(amint 5-ösöm lessz a lottón)
  • kalikali
    Na itt egy kép erről a Drágaságról!Persicva Elephant 50
  • kalikali
    hát ezt hova tette lool??!!
  • kalikali
    Próbálok képet feltenni hogy mégis van :)
  • Mersant
    egyedi gyartasu lehet, egyszer meg sokat erhet...
  • kalikali
    Hát látom nem dobott fel titeket ez a kihívás,talán nincs is ilyen horgászbot.....
  • MeTaL
    Tavaknál szerintem nagyjából édes mindegy hogy milyen front van. Kiszámíthatatlanak hogy hogyan táplálkoznak. Te se eszel rendszeresen mindennap pont reggel 8kor. :)
  • Forrest Gump
    Nah, holnaptól 3 nap Tata Derítő-tó.
    Várom már , mint a gyerekek a karácsonyt.:D
    Remélem fog menni valamennyire a hal, eléggé össze-vissza időjárást jeleznek előre. Gyenge melegfront, utána hideg... :S
  • kalikali
    SEGÍTSETEK LÉGYSZÍVES!!!!!
    2 Napja vettem egy Persicva Elephant 50 es telematch botot 4.50 .A Shimano és a Trabucco elenében mert ezt könnyebbnek és gerincesebbnek találtam.
    Hazajöttem és semmit sem találok róla a neten még azt sem tudom melyik ország szülötte.Aki hallott róla kérem segítsen!!!Nem volt olcsó remélem jót vettem.....
  • fifi
    na pénteken megvolt egy 4-es busa, tegnap késő este meg egy 70dekás törpeharcsa...
  • hungary27
    megkérdezhetem h jövő héten ki jön a széki tora nemzeti bojlis kupára?
    aki lemaradt volna:KUPA
  • Landren
    holnap végre vízpart egy hétre, remélem a halak is enni fognak.
  • MeTaL
    az a helyzet hogy kiszámíthatatlanok. Van hogy felszippantják, van hogy megszagolják és otthagyják.. :)
  • odipus
    érdekes videó
  • Landren
    így eszik a ponty, érdekes...
  • Doog
    Na újra itt Hali!
    Jövő héten lesz az idei első pecázásom. :D
    Úgy néz ki egy kisebb tavon de azt mondják jó a kapás.
    Hát majd elválik. :)
  • MeTaL
    az jó lesz.
  • odipus
    Ok akkor 20-ast rakok.
  • MeTaL
    hát én azért ehhez fűznék némi kétséget :) nem való feeder/picker botra vastag zsinór. hogy miért? mert úgynevezett finomszerelékes horgászatra való, a nevében is benne van, finom horgászatra lett kitalálva, tehát nem drótkötél és harcsázó horog ajánlott hozzá, hanem mindenből kicsi. Pl. ha raksz rá 25ös zsinórt és megküldöd hogy repüljön 100 métert a cucc, akkor nem kell csodálkozni ha ketté törik a bot. Úgyhogy én se tennék rá 22esnél nagyobbat. Szerintem a 20as ideális egy kezdő horgász számára is. Szóval szerintem nyugodtan horgássz vékonyzsinórral :) sokkal feelingesebb egyrészt, másrészt meg hát amit az előbb írtam..
  • Firerock
    én is 20asat használok,felesleges vastagabb,de a botnak nem lesz baja tőle
  • odipus
    Hát mert nekem azt mondták,hogy nem ajánlják a 20-22-esnél nagyobbat.És azért kérdeztem,hogy hátha van valaki,aki már nagyobb zsinórral is pecázott ezzel a bottal.
  • Firerock
    már miért lenne baja?:)
  • odipus
    Lenne egy kérdésem.Ha 23-as zsinórral horgászok,akkor nem lesz baja a Eurostar Master Class M/H Feederemnek?
  • Landren
    nem én vagyok a témaindító, meg aztán biztos van nálam erre alkalmasabb személy is.
  • hungary27
    te nem akarrsz itt házigazda lenni?