Horgászat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várom már , mint a gyerekek a karácsonyt.😄
Remélem fog menni valamennyire a hal, eléggé össze-vissza idõjárást jeleznek elõre. Gyenge melegfront, utána hideg... :S
2 Napja vettem egy Persicva Elephant 50 es telematch botot 4.50 .A Shimano és a Trabucco elenében mert ezt könnyebbnek és gerincesebbnek találtam.
Hazajöttem és semmit sem találok róla a neten még azt sem tudom melyik ország szülötte.Aki hallott róla kérem segítsen!!!Nem volt olcsó remélem jót vettem.....<#pardon1>#pardon1>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
aki lemaradt volna:KUPA
sose nyomd fullba a kretént
Jövõ héten lesz az idei elsõ pecázásom. 😄
Úgy néz ki egy kisebb tavon de azt mondják jó a kapás.
Hát majd elválik. 😊
...::::::...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nem csak a horogelõke érdekelne, hanem ólmostól, mindenestõl.😊
Köszi!
Cimborám is próbálkozott különbözõ módszerekkel , de neki sem volt semmi .
Egyébként Ti ,hogy vagytok vele ? Az éjszakai horgászat még mindig megéri a fáradtságot , vagy csak a nyári kánikulában érdemes próbálkozni ?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ezt a mesterséges tavakon jól meg lehet figyelni, mert ilyenkor rövid idõn belül a legtöbb horgásznak lesz kapása. És ilyenkor az is majdnem mindegy, hogy milyen ízesítésû csali van a horgon.
Persze a természetes, és a kisebb halsûrûségû vizeken ilyenkor sem garantált a fogás.
Én fel szoktam írni, hogy mikor és mire fogok halat, majd megnézem, hogy akkor kb. mik voltak idõjárási viszonyok.
Akit esetleg érdekel, az itt talál mérõállomásokat országszerte. Biztos van mindekinek a viszonylagos közelébe... Rákattintva a lágnyomás értékre elõjön még néhány érdekes adat. Szélirány, szélsebesség, stb...
mert néztem perlonzsínórt de az 1500Ft:S
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
13ember elfér benne/4szoba+2fürdõszoba+konyha/+biliárdasztal+kerti sütõhely+tv/dvd.
etetett hely nincs két éve,csak akadó, de egy méteres alu csónakot ingyen és bérmentve tudok hozzá adni...
viszont láttam elég sok rablást, meg pár fordulást/talán amúr/
de sztem addig nem fogják engedni, amíg az élõ-víz ennyira zavaros-sáros.
majd ha az kitisztul, akkor kezdik hergelni a szivornyát.
Mennyi hiányzik még a nyári vízszinthez ? Voltunk lent 3-4 hete akkor kb 1 méter hiányzott .
elég zagyos még a víz, én azt mondom inkább édes, mert a víz még hideg, meg el sem érte még a holtág a nyári vízszintet...
Ha van rá lehetõséged, akkor az etetõanyag bekeveréséhez használj valamilyen etil alkoholos aromát, az terjed a legjobban hideg vízben.