Horgászat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg bele egy ember egy horgászbottal.. és akk úszózik, mint a jackcsabi által készített banneron.😄
sok sikert😊
mivel lehet kárászra menni,hogy jó legyen?mivel kéne etetni?stb.?
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Én viszont legalább 2 hónapja nem voltam horgászni . Remélem a jövõ héten sikerül .
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
http://tesztgep.blogspot.co.at/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
#1035: nem tudok segíteni, Én nem megyek olyan helyekre horgászni.:S sajnálom..:\
http://tesztgep.blogspot.co.at/
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
Neked is sok sikert MeTaL😊
Én is Miskolc mellett lakom...
Alapjáraton az élõvizeket részesítem elõnyben, de holnap a Sellõ tóra megyek (Felsõzsolca felé), mivel ott rendszeresen van telepítve egy remek sporthal az afrikai harcsa...
Reszkessetek halak <#gun>#gun><#vigyor1>#vigyor1>
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
-kedvenc horgászvíz, miért az
-a fogott halat visszaengedi, vagy megeszi
-mióta horgászik
-mi a véleménye a rendszeresen telepített magántavakról, ill. vadvizekrõl
egyelõre... 😊
sose nyomd fullba a kretént
-Milyen szereléssel..
-Tapasztalata, hogy mikor érdemes kimenni arra a halfajra, amire Õ horgászik akkor..
-Milyen méretû halak vannak a helyen
-S milyen halfajok?(ilyenkor melyikbõl van a legtöbb..)
-A szerelék mellett milyen etetõanyagot használ, hogyan etet be -ha szokott-, milyen aromát használ -ha használ-..
Egyelõre ennyi.^^
good luck.
Én Miskolc mellett lakom.😊
Csobádi fizetõs tón szoktam horgászni, kisebb sikerekkel, mert a rendszeresen telepített pontyok nem kapnak.:'(
Van honlapja is a fizetõs tónak!Link.
Évente 3x horgászok komolyabban.. de ez év Augusztus 17-én betöltöm a 14et és lehet ifis engedélyem fenekezõre.😊
Az biztos , hogy nem a 2-3 kg-os szériaponty volt.
Korábban ezen a helyen fogtam már több nagyobb nyurgát(5-8kg)
De azoknál a halaknál nem találtam magam szemben ekkora erõvel.
Holnap is horgásznap x) ha megint történik valami izgalmas megosztom...
Mit sajnálsz rajta? A magam nevében, de szerintem a többiekében is nyugodtan mondhatom, hogy szívesen olvasunk itt bármekkora terjedelmû írást, ami a horgászélményekkel kapcsolatos.
Azt persze sajnálom, hogy lemaradtak a halaid, de a horgászat már csak ilyen. Legközelebb nagyobb szerencséd lesz.
Egyébként az elsõ halat kb. hova sorolnád? Mekkora lehetett szerinted?
A helyszínre érve szomorúan tapasztaltam az elõzõ napi vízállás változását. ( a vízszint emelkedett, a víz jóval zavarosabb lett)
Úgy döntöttem, hogy a amíg elfoglalom magam a keszegekre, paducokra való úsztatással berakok egy finom fenekezõ szerelést sajttal, a márnákat célozva.Fél óra horgászás után a sajtra kapás jött amit akasztottam is. És ekkor hatalmas erõvel találtam magam szemben.
Az elsõ és egyben utolsó kirohanásból egybõl éreztem hogy nem a célhal vette fel a csalit.
A hal egy lendülettel körülbelül 30-40 métert úszott folyással szemben egyhuzamban, fékezhetetlenül. Szerencsére akadók csak az ellenkezõ irányban voltak így nyugodtan elkezdhettem dolgozni a hal visszafordításán. Sajnos nem az akadóktól kellett volna félnem....
Az elsõ visszafordítási kísérletre a hal lemaradt...
Mikor a szerelék partra került, a horog feletti szakadást megvizsgálva találtam egy zsinórhibát, aminek a szakadást köszönhettem.(Ilyenkor jön rá az ember , hogy jobb ha rászánja azt a pár percet horgászat elõtt a zsinór megvizsgálására.
A történtek után úgy döntöttem jobb lesz ha a pár száz méterrel messzebb található köves részt dobálom meg körforgóval.
A pergetés jól kezdõdött, pár kisebb domolykó után végre sikerült akasztanom már mérhetõ darabokat is. A szórakozást egyszer csak hirtelen egy hatalmas rávágás szakította meg. Apukámtól halottam , hogy ezen a részen van egy nagy önhal de nem számítottam rá hogy sikerül horogra csípnem, fõleg hogy rabolni sem láttam.
A hal úgy látszik nem akarta megvárni amíg én rá pályázok így megkezdõdhetett a nap második halának elvesztése.
Pár perces fárasztás után már úgy éreztem sikerrel szákolhatom a halat ,
mikor megláttam elõször el se hittem, hogy mekkora (4-5 kg-ra saccoltam)
De mikor még utolsó erejébõl fordult egyet, és elindult egy akadó felé az ellentámadásomra a villantó kipattant a szájából.
A mai nap két kapitálisnak tûnõ hal elvesztésével, és rengeteg tapasztalatszerzéssel telt.
Sajnálom a hozzászólás terjedelmét, de úgy éreztem meg kell osztanom.
A tó felemás benyomást tett. Egyrészt szép környezetben található nagy víz, ez mindenképpen pozitívum, viszont ennek ellenére szinte az egész tó tele van egymáshoz nagyon közel stéggel és horgászhellyel. Ez már nem annyira tetszett, fõleg mert a legtöbb hely elõtt bóják is vannak letéve. "Merenyén jobbra 150 balra 80 méterre volt a legközelebbi hely, ez azért feledtette zsúfolt magántavak érzést." A halállományról nem sikerült túl sokat megtudnom, biztos vannak benne szép halak, de hogy mennyi, azt nem tudni. Sajnos az ilyen vizeken, nehezen lehet ellenõrizni a hallopást.
A helyek közül a 6-os hely volt a legszimpatikusabb. Valószínûleg nyár végén 1 hetet ott is el fogok tölteni.
akit érdekel egy jó magántó(fizetõs 1300)vagy egy jó horgászbolt (Matula) az szóljon
én a Tímár mix féle ponty kárászt használom.Mivel fogsz horgászni?
hogyha federrel akkor a mosellának a feederes etetõanyaga a legjobb
én azt használom,bár picit drága(1000Ft) de nagyon intenzív ami egy 5órás horgászatnál jó lehet.én úgy szoktam hogy abba 3dl csonti+1konzerv kukorica
jó horgászatot😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
jackcsabi által csinált banner.