Horgászat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Mivel fogtad?
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
reggel óta nem néztem tükörbe,kinn voltunk 2ig délig aludtam,aztán délutáni alvás majd gémeltem és halatpucoltam😄
a tegnap éjszakai teriték:
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
tengap voltam pergetni az élõkörösön:3.82es süldõ😊
majd dobok képet is😄
ha lágyabb részbe, pl. a szájának az oldalsó része, akkor ha valahol elakad a magával vonszolt szereké, leszakítja magát róla, ilyenkor megszabadul a szereléktõl, de kiszakad a szája, viszont valószínûleg nem pusztul el.
a következõ esetben is elakad a szerelék, /mert az egészen biztosan elakad mindenképpen/ leszakítja az elakadt részt és a horog marad a szájában, esetleg kis zsinórral, ilyenkor egy idõ után kilökõdik, nem marad benne. ez abban az esetben lehet problémás, ha nem tud táplálkozni tõle, vagy elfertõzõdik, de ezek szerintem ritkán fordulnak elõ.
szóval nagy valószínûséggel nem pusztul el tõle a hal.
sose nyomd fullba a kretént
Ja és mivel elszakadt, bizonyos h a szájában maradt minden (horog, zsinór, stb.) Így meddig képes életben maradni vagy egy idõ után kijön a szájából és kész?
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Egyébként elõfordulhat hogy még mindig ott lehet néhány társa, mer ha egy nagy van akkor többnek is lenni kéne, legközelebb megpróbálhatnám még de akkor már sokkal felkészültebb lennék...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
új bot,új zsinór,régi bevált mûcsali(Rapala Jointed GFR 9cm-es)
elsõ dobás elkezdem tekerni,csatt 1,5ös balin,második dobás csatt 2-es balin mondtam a szomszédnak hogy mennyünk a fényre fotózzunk és eresszük útjukra õket😊megtörtént(közbe amíg én fotóztam õ felpakolta a sört😊)meginn vízreszáltunk dobtam vagy 2-t meginn csat 2,5-ös balin aztán még volt vagy 3rcsapásom de elbasztam😄ezután én még serényen dobáltam de kézzel fogható eredmény nélkül,aztán jött el az õ ideje fél óra alatt õ is kikapott 3 hasonló méretû balint aztán jöttünk haza életem legnagyobb horgászélményemmel a tarsolyomban😄
Na ennyi volt a mesém röviden...
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Tegnap voltam a Kis-Kukullore,2 orat halaswztam es nem fogtam semmit.Ma elmentem a tora ,ahol karaszt szoktam fogni,8kor mentem,fogtam 25 db tenyeresnel kicsit kisebb karaszt.holnap is megyek!
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
MSn:[email protected]
Merre szoktál horgászni?
Én valószínûleg a héten leszaladok Tiszaug környékére az élõ Tiszán horgászni .
Ha lehetséges akkkor én is bekapcsolodnék a beszélgetésebe.
egyébként nem lehet szelektálni a halakat úgy hogy csak kárászt fogjál vagy csak törpét csak pontyot stb.
Itt is pár napja az volt hogy kukoricával pontyoztak, és valószinüleg körülötte keringtek a kishalak, és az ember harcsát fogott, nem is kicsit.
Mivel a kárász a ponty rokona, ugyanazt eszi mind a két hal. Tehát simán foghatsz pontyot is mellette. Sõt, dévérkeszeget is foghatsz, az is szereti a kukoricát, gilisztát, csontit...
Mindenesetre etess csemegekukoricával is. Az is jó, ha csak szemes kajával etetsz, tehát etetõanyaggal nem. Viszont ha nem tudok bejuttatni oda a szemes kaját, akkor kevés etetõanyag, és rakjál bele rengeteg szemes takarmányt. Én a helyedben csak fõtt búzát, és csemegekukoricát raknék a kajába. És ez legyen a horgon is ( csemegekukorica) Semmmi más.. ez a fenekezõvel való horgászatra volt értendõ amit most mondtam. Ha úszózól, akkor egyértelmûen megtudod dobálni az úszó környékét szemessel. Egyébként ha teheted, fõzzél kukoricadarát. Veszel kukoricadarát a boltban, mondjuk 5 bögrével beleraksz a fazékba, és 6 bögre vizet. Forráskor belerakod a darát, és kevergeted. Ennyi. A lényeg hogy kevés etetõkaja, sok szemes. Csali is szemes.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
bár ugy néz ki maga a film nem lesz meg, de a riportosat azért megcsinálom ahoz nem kellenek szereplõk, max 3-an kellünk bele😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊