2058
  • Taki29
    A körős zsilipnél kell vissza fordulni jobbra és majd ott lesz valahol .
  • Taki29
    Valamilyen ...háti üdülősor ahova megyünk . Nem ugrik be a neve .
  • fifi
    nézd én leírom neked most az őszintét, hogy mit hiszel el belőle, vagy mit nem az a te dolgod.
    Sztem majdnem az összes ilyen táp etetőanyag átkúrás.
    Bemész a tápboltba veszel csirkeINDÍTÓtápot. Nem kell ízesíteni, max vaníliacukros vízben főzött takarmánykukoricát keversz bele.
    Sok amurt meg pontyot fogtunk így...
    Nyáron, ha már fenékről rendesen zabál a hal., akkor az etetőanyagból csinálok "poharat". Ezt már itt leírtam korábban, hogy miként.
    Ez bejön a Siratón is.
    Ha busát is akarsz fogni akkor táp+minimális tejpor/annyi, hogy még pont felhősödjön, ne ragadjon le/
  • fifi
    egy komám 7végén csontival fogott kettőt vízközt.
  • fifi
    egy nap alatt most jött fel megint vagy 8-10centit, mert az akadójelzőimből csak kettő van már kint...
    sztem holnap le is bűvészkedjük a csónakot.
    Taki29 véletlenül nem Gondalaposra jöttök?
  • Firerock
    akkor aszondod mennyek pecázni?:)
  • Taki29
    Egyébként milyen csali válik be leginkább arra felé ? Mivel érdemes próbálkozni etetni és menyit ?
  • Taki29
    Remélem nem leszek EMO , nem akarok EMO lenni ...
  • fifi
    tegnap fogtam egy balint körforgóval...
    ma voltam kint más miatt, basszus UGRÁLNAK a pontyok.
    2-3kiló körüli pontyok fürdenek fel-fel ugrálva a Kákafokiban.
    Aki a hosszú hétvégén nem fog belőlük, az emo!
  • Taki29
    Ha meg van a hely akkor az úszó mellé dobsz az egyik botoddal , zsinórjelölő filccel megjelölöd a távolságot , dobod a másik botot , ott is jelölsz a túloldalon kinézel egy támpontot , és akkor mindig kb ugyanoda dobálsz .
  • Laxxa
    Ez az úszós teknika marad mivel sem fürdőzés sem csónakozás nem engedett a tavon. Hálás köszönet érte.
  • Taki29
    Példul így is lehet ha rakós botot használsz , illetve ha nem akkor egy úszót kötsz a damil végére utána csúszóra egy olyan ólmot amit nem tudna az úszó felemelni . Ezt a szereléket bedobod kb ahol pecázni szeretnél megfeszíted a zsinórt , és akkor elkezded engedni a zsinórt az orsóról (kézzel a fék ellenében húzva)(a boton először felmértél 30-50 centit )a jelölésen számolod mennyi zsinórt engedtél , mikor megjelenik az úszó megvan a vízmélység . Ekkor visszatekered az úszót az ólomig , kintebb húzod egy félmétert , és így tovább míg meg nem lesz a kívánt hely .

Sok sikert . Ellenben ha van esély a csónak használatára akkor egy karó segítségével egyszerűbb illetve haladósabb . Szerintem .
  • Taki29
    Úszós módszerrel le lehet tapogatni ha van rá időd , illetve csónak vagy fürdés lehetőség jöhet szóba .
  • Laxxa
    Sziasztok.

Viszonylag kezdő horgászként szeretném megtudni , hogy a medertöréseket szabad szemmel észrelehet venni , vagy only radar ? Ha tudtok segiteni esetleg valami fifikáns megoldással radar nélkül , akkor várom a hsz-et.
  • Taki29
    Egy Skorkát én is ismerek , de Ő egy -két éve azt mondta nem horgászik . Gondolom akkor halőr sem lesz .
  • fifi
    láttam ma már pár rablást...
  • fifi
    én meg be fogom mutatni a szállásadós költségeimet, és ennek tükrében nem hiszem, hogy váltok...
    Talán az élőre...
  • fifi
    még kell egy 50-60 centi víz a maira...
  • Firerock
    :)
    na és az mikor lesz?a csónaklerakás?
  • Firerock
    igen
    nekem van engedélyem szal nincs félnivalóm:D
  • fifi
    Kondacs
    valami Skorka
    meg valami exrendőr/ismerem, de direkt nem írok nevet/

nem baj kell az...
  • Firerock
    télleg?:D
    kik?
  • fifi
    engedik mint az atom, ma egész nap kint voltam, vagy 4-5öt jött fel megint.
  • Taki29
    Köszönöm a választ .
  • fifi
    amúgy dzsuvás a víz...
  • fifi
    80-90cm hiányzik, de most nagyon megy, ha ilyen marad az idő, és az iram, akkor húsvétig megvan a majdnem nyári vízszint

idén 3halőr lesz a holtágon
  • fifi
    múltkor elkapott Gyulai az Élőn...
    nem volt engedélyem

nem is fogok kiváltani b+ 18ezerért, ha fizetek amúgy a nyaraló miatt 70000+25000+154400-at ja és hóvégeken az IFA-t.

úgyhogy leszophatnak 18ezerért még!

ha letettem a csónakot, szólok! /amúgy lesz egy csónakunk az élőre is pecára, meg ha nyaralók jönnek, akkor azokat is ki tudom vinni, ha érdekli őket a vadvíz/
  • Firerock
    Te Gabi!
    Mikor megyünk pergetni?:D
  • fifi
    nagyon lassan, napi 3-4centit megy fel.
    ha így halad, húsvétra nem teljesen, de elég jól fent lesz.
    holnap megyek mólót hegeszteni, mérek neked egy hiányzót :)
  • Taki29
    Békésszentandráson a kákafokit felengedték már ? Csak mert húsvétkor megyünk ,és mire számítsunk .
  • bendegúz69
    Jaja...
    Görbüljön ;)
  • dragon11
    sok szerencsét holnapra:D
  • shaba23 #1306
    Szombaton megyek Tiszatóra, remélem lesz valami:)
  • Taki29
    Lakitelek Tőserdő .

Más horgászt nem is láttunk .
  • hungary27
    merrfele?
  • Taki29
    Sziasztok . Megint kezd kihalni ez a topic .

Ma voltam az első lékhorgászatamon . Nem fogtunk semmit , a hó esett nem nagyon fázunk át , de legalább érdekes volt .
  • bendegúz69
    Najah...
    De a Becsületesen horgászónak van legalább egy kis fairplay játék érzése..hiába csak egyszeri alkalommal fogták meg őket..és a számszerinti nagytöbbség még így is röhög otthon. De legalább látja az ember hogy akar valamit az egyesület is. Nem csak a pénzt szedik be :)És egyre hajmeresztőbb határozatokat hoznak
  • Taki29
    Kecskeméten az Erdei Ferenc Művelődési Központban szombat-vasárnap horgászati szakkiállítás és vásár .

Nincs hozzá közöm , csak szólok .
  • fifi
    én vágtam már szét meslencet...
    üzengetett nekem a tulaja, hogy így meg úgy, én meg küldtem neki üznit, hogy ne üzengess, hanem ekkor és akkor gyere el hozzám, megadtam a címemet is...

nem jött :)
  • Mersant
    1 darab papir nem fogja megallitani a rabsicokat...semmi ertelmet nem latom.