2058
  • Firerock
    hátőő
    én biztos nem és ő sem hiszem hogy ott lett volna:)
    fogtál valamit?:D
  • fifi
    ti toltátok ma a Ladányin?
    A duzzasztó alatt mintha faterod kocsiját láttam volna a dzsindzsában...
  • MeTaL
    Természetesen.
  • shaba23 #1375
    Legalább 500Ft lenne megoldani a bottartó helyát egy stégen :) Főleg ha sokat vagy rajta.
    Rodpod 20k alatt max ha akciós, ez alatt már minden megoldás jobb. Bottartó (teleszkópos) meg kb 450Ft. Nyilván több állítási lehetőség van, de akkor is...:)
    Érdemes bemenni egy nagyobb boltba, ahol van gagyi és jó kategória is, és megrángatni, hogy érezd a különbséget. Én is ezt tettem a walterlandban, aztán inkább botot vettem.
    Legutóbb bogáncs szárán, meg a horgásszék karfáján voltak a feederek, és az is működött:)
  • Taki29
    Gondolom vannak a bojlisok , és vannak a hülye bojlisok .
  • Landren
    én szoktam bojlizni is, akkor most én hülye vagyok? ;)
  • Firerock
    ühhüm:)
    kocsival megyek és sajnálom a pénzt,de elég ritkán ülök ki,manapság inkább pergetek
  • Taki29
    Olyan amit Te ajánlottál van nekem , de tényleg semmire nem jó . (na jó lehet vele virágot támasztani ) . De egy komolyabb kapásnál borul az egész , a szél is fellöki .
    Eggyel komolyabb kategóriában már van fantázia , de ha kocsival mész mindenhova , és sajnálod a pénzt rá akkor érdemes magadnak faragni valamiből, ha van rá lehetőséged .
  • Firerock
    oké
    nem is azt mondom én is vágyok egy ilyenre
    de akkorse csípem a bojlisokat,az nem horgászat hanem technikai bemutató...
  • Taki29
    Akkor görbüljön a bot rendesen .
  • Taki29
    Nem bojlizok , csak szoktam stégről horgászni , és ott nincs egyszerűbb megoldás mint a rod pod .

a feeder botjaim pihennek benne sajnos napközben , éjszakára szoktam pellettel horgászni (na az már majdnem bojli . ) (( pironkodik ))
  • Firerock
    váá
    erről a hülye bojlisok jutnak eszembe
  • zsimborgo
    Köszi már meg is rendeltem a haldorádoból egy kamasaki típusút ez mindent tud 3290+posta költség. Ja és az ipolyra megyek 3-4 napra.
  • Taki29
    A swinger szerintem jobb dolog mint a sima kapásjelző , de tényleg nem létszükséglet . Nekem van .
    A másik legalább egy ilyet ajánlok , ettől olcsóbbal ne kezdj , mert csak a pénzedet dobod ki .

AZ érzékenység állítása szerintem elég fontos , mert ami ilyen alsó kategóriás árú jelző az nem minden esetben megfelelően érzékeny ha meg állítható akkor biztos lesz megfelelő szint .
  • Landren
    az érzékenység állítás fontos lehet, ha nem akarod, hogy folyamatosan csipogjon már kisebb szélben is. mondjuk ha az alap állapota nem túl érzékeny, akkor nem feltétlenül szükséges, hogy lehessen módosítani.

a swinger meg nem létszükséglet, bármilyen más sima kapásjelzővel lehet helyettesíteni.
  • Landren
    hát én ezt semmiképpen nem ajánlanám.
    nagyon gyenge az anyaga, nyeklik-nyaklik minden irányba.
    ha kapás van az egyik boton és bevágsz, rossz esetben lerepül róla a másik is. csak szívás lenne velle...
  • Firerock
    érzékenység állítás a szélben való pecánál jelentős(gondolom én,még sosem volt elektromos kapásjelzőm,bár tervezek egyet:))
  • Firerock
    örülök hogy segíthettem:)
    ehhez mit szólnál?All in one 9ezerért,szerintem korrekt,ha van kis pénzed,esetleg locsolópénz,bőven jó ez:)
  • zsimborgo
    Köszi.
    Már csak egy kérdés hogy milyen fontos az érzékenység állító az elektromos kapásjelzőn?S gondolom ez az úgynevezett svinger is kéne-nem lehet ezt valami mással helyettesíteni-Köszi.
  • Firerock
    kell ennél olcsóbb?
  • zsimborgo
    Sziasztok.
    Nem tudja valaki hogy a fővárosi kínai piacon, elektromos kapásjező kapható és ha igen mennyibe kerül ?
  • Taki29
    Ja és még jövő hétvégén megint lemegyünk cimborával , hátha sikerül megfogni a menekülőket .
  • Taki29
    Hát éppen nem leszek EMO , mert sikerült fognom egy pontyot . Igaz pont méretes volt (32centi) és 3 csontit vett fel . Egyébként főként keszegek voltak a terítéken , illetve hétfőn beindultak a kárászok is . A szomszéd stégen is akadt valami a srácoknak kétszer is, de nem sikerült megnézni , mert leakadt még látótávolságon kívül ..
  • Firerock
    na én asszem indulok pecázok egy kicsit:D
  • Taki29
    Manapság feeder botok általában csonti , de próbálkozom a csemegekukoricával . pellettel is próbáltam , de semmi eredmény még eddig . (azért még meg fogom próbálni ez után is )
  • Firerock
    okey
    hát majd meglátjuk mit hoz a jövő:)
    jó piálást,horgászást
    tesódnak meg grat:D
  • fifi
    nemtom mi van, mert variálnak a nyaralók, meg be kell mennem egy tanfolyam miatt is a céghez.
    viszont tesóm fogott egy igen szép sügért...
    szombat délelőtt 101%, hogy nem leszek. délután is max a Harcsában piálnék :)
    talán vasárnap délelőtt valahol a duzzasztó alatt.
  • Firerock
    Na Gabi!
    akkor holnap kinnleszel?meglátogatnálak délelőtt,formula1 után:D
    csak mondjad hol és hogy mehet e:D
  • Firerock
    múlt évben fogtam egy 4kg-s süllőt,ez volt a legnagyobb,mellette sok 3kg körüli ponty,balin és csuka
    általában pergetek de néha szóba jön(így holnap is:)) a matchbot és a feeder,esetleg 6m-es spiccbot
  • wazul
    Sziasztok Kinek és mi volt a legnagyobb fogás?
    ÉS mivel pecáztok?(bojli,pellet,kukorica,csontifüzér,?)
  • Firerock
    úgynézem ezek igen drágák:D
    nekem max 2ezrem van egy fejlámpára
    valaki tud valami jót?
    Gabi?:)
  • Predator752
    Sziasztok!

Led Lenser H7 160lm, H7R 160lm fejlámpák névre szóló számlával, 1 év garanciával, korrekt áron!
    Fénysugár fókuszálható, beépített fényerő-szabályozás, 100m abszolut jó fény, német minőség.

www.ledeck.atw.hu
  • Taki29
    Gratulálok ! Sok boldogot meg ilyesmit .
  • Firerock
    én meg jövőhéten 18:)
    hbd előre is
    hol leszel pontosan?lehet meglátogatlak:D
  • fifi
    én a Harcsában leszek sztem :)
    a héten vagyok 31 :)
  • Firerock
    naszép
    engem meg nem is hívtok:D
  • Taki29
    Remélem jut nyáron is időm a horgászatra , de ha sikerül akkor én benne vagyok a mulatságba .
  • Firerock
    hétvégén nem pecázunk?:)
  • fifi
    ha nyáron is jöttök, cserélünk tel.számot, kimegyünk az élővízre a csónakommal, lássatok már valami értelmeset is, meg iszunk Halászlakon a Harcsában valami töményet... :)
    Ott olyan sztorikat lehet hallani, hogy besz@rtok...
  • fifi
    az Kereszthát
    most láttam ott egy vidrát... )
    gyönyörű állat.