Horgászat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Szóval sajnos nem tudok ott lenni.😞
elvileg szerdán megyek a fizetõsre..
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
És jövõre ifi engedélyt kérj ajándékba . Ja és szép fogásokat .
Én csak arra szerettem volna kilyukadni hogy az úszózás és a fenekezés egyenlõ vetélytársak.
És egyik módszert sem kell erõltetni, mikor látod, hogy a másikkal nagyobb valószínûségû a halfogás.
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
De hidd el van hogy úszózni kifizetõdõbb mint fenekezni...
Ez mindig a helyzettõl függ.
Persze érdemes, de nem tudom, hogy nagy halat fogsz-e vele.. mert hát.😊 bár lehet.
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Ezt a mondatodat kicsit jobban gondold át.
Az úszózás nem egyenlõ azzal, hogy kis halakat fogsz.
A gyerek engedélyben az van hogy 1db-úszós bot.
Nah most azzal az úszós bottal pontyozhatsz,csukázhatsz....
Amit akarsz.
VIszont ha rablózok, akkor éjjelre kell menni, nem ? vlmi tanácsot adhatnátok Nekem, hogy hogy rablózzak.. esetleg mûhal, v. fogjak kicsiket elõtte..? egyáltalán mivel és mire?😊
köszi 😄
Nem szeretem ezt az "elmegyek a tóra- befizetem a pénzt- kifogom a két tejeszacskó pontyot-örülök" horgászatot..
Az ilyen tavakra tanácsot se lehet adni... 😄
Amúgy én Encsen lakok, de a csobádi tavat kimondottan nem szeretem 😄
Ha jól tudom van egy köves szakasz... ami mellé ha be tudsz férkõzni akkor már nyert ügyed van 😄
Firerock: Mikor kezdõdik a "hogyanfényképezzükahalat" tanfolyam?
bojli az szarfos😄esetleg intenzív eetetõanyag,pufi,kukorica,ha nemkel la legebtettett cumó akkor csak sima kukorica,abból is a kagylós vagy a csemege😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
talán elmegyek ez éven is valakivel, aki tud horgászni.. a csobádi fizetõs tóra.. telepítenek, meg minden.. segítenétek hogy hogyan fogjak vlmit?:\
me elég rossz csalódottan hazajönni.😄
Azokat ismered?
de ha nem rakják be akkor madj nemlessz benne😄
a faszt egy elõtte még fel nem avatott Salmo Sting Firetigerrel fogtam,volt vagy 9centis,nagyon nehéz,ja és ami uniqe benne az hogy suspendinges azaz ha húzod akkor ott is marad ha megállítod😄
am aki pergetni akar és nincs sok feleseleges pénze annak ajánlom a Salmo wobblereket,majdnem a rapalával versenyez minõségben
1,5kg
2,5kg
2,8kg Ezek még nem 'újságméretek 😞 '
Melyik újságban foglak viszontlátni?
P.S: A "faszt" mivel fogtad? <#wave>#wave>
ez a süllõm is megy a horgászújságba:d
De egyezzünk meg abban, hogy akkora halat fogunk hogy nem kell növelni a fényképezéssel x)
Pacsi
majd megtanítalak hogy hogykell fotózni úgy hoyg kb 2x akkorának tûnjön😄
Azért ennyire nem kell lenézni...
Hanem a "49-es nyurga"
Amire te gondolsz az az lehet mikor a dobon található kis fülbe beakasztod a damilt mikor megfelelõ távolságra vagy dobva , ellenben ha megrántaná egy nagyobb hal , vagy nagyobbat dobsz következõre akkor tuti szakadás .