Horgászat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más horgászt nem is láttunk .
Ma voltam az elsõ lékhorgászatamon . Nem fogtunk semmit , a hó esett nem nagyon fázunk át , de legalább érdekes volt .
De a Becsületesen horgászónak van legalább egy kis fairplay játék érzése..hiába csak egyszeri alkalommal fogták meg õket..és a számszerinti nagytöbbség még így is röhög otthon. De legalább látja az ember hogy akar valamit az egyesület is. Nem csak a pénzt szedik be 😊És egyre hajmeresztõbb határozatokat hoznak <#wow3>#wow3>
Nincs hozzá közöm , csak szólok .
üzengetett nekem a tulaja, hogy így meg úgy, én meg küldtem neki üznit, hogy ne üzengess, hanem ekkor és akkor gyere el hozzám, megadtam a címemet is...
nem jött 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
mostmár csak az kéne hogy befaggyon a körös és mennék lékhorgászni😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Pont ezét 😊
ha vissza tudom tenni a csónakot, kora tavasszal, rögtön jelentkezem nyugi 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Kákafok
ugyanott ahol fifi
már terveztünk közös horgászást de aztán megijedt😄
Én leginkább a feeder technikát alkalmazom több kevesebb sikerrel . Keszeg féléket zsákmányolok vele , hihetetlen mennyiségben , sajna ponty csak egy-kettõ akadt , de még van mit tapasztalnom .
Sirató, vagy Hármas-Körös...
mi most csináljuk a folyóra a csónakunkat 😊
Egyébként ma foglaltam le a szállást Békésszentandrásra húsvétkor .
bár a Siratón a komámnak volt kapása twisterre hétvégén...
Menni kellene nagyon , csak éppen árad a Tisza ahova járni szoktam .
Bocsánat a zavarásért, de láttam, hogy van ilyen horgászós topic.
Ezért figyelmetekbe ajánlanék 3 oldalt:
zsibvasar.hu/?op=art_list&u=17814
pergetotaska.atw.hu
zsibvasar.hu/?op=art_list&u=65041
Remélem nem zavartam ezzel a kis szösszenettel, érdemes szétnézni egy kicsit.
Üdv
KóPé
Telefonszám: 41158
Egyébként nem kell megijedni , mert felénk is van több hely és valahol komoly a vizsga , valahol meg biztos sikerül (ha érted mire gondolok 😉 )
Az éves jegyárak pedig január 1-tõl dec.31-ig szólnak , úgyhogy jövõre vedd meg szerintem .
Jövõ héten ha már megvan az engedély, elbeszélgetek a horgászboltban az eladóval.
Még 1 kérdés: ha már volt valakinek engedélye, annak is le kell viszgáznia mégegyszer, vagy elég megújítani?
Na de a kérdésre a válasz :
1 : Ahogy nézem az egyik egyesület nem "dunaági egyesület " ezért csak az országos éves területit (általános területi engedély) tud adni ami érvényes a ráckeveire , míg a másik tud adni csak a ráckeveire azért 14 ezer forint .
Szerintem ha ott akarsz jelentõsen többet horgászni akkor érdemes ehhez az egyesülethez menni .
2 : Hirtelen én sem találom mennyi a napijegy , de igen csak vizsga , felszerelés , és napijegy kell és mehetsz horgászni .
Lenne pár kérdésem, mint annyira kezdõ horgász, hogy még csak a vizsga van tervbe véve.
1. Lakhely: Dunaharaszti
Melyik horgászegyesülethez érdemes tartozni?
Találtam párat ami erre a környékre vonatkozik (Ráckevei dunaág), de nem teljesen világos, hogy miért van az, hogy az egyiknél 74.000Ft az éves bérlet, addig a másiknál 25.000Ft.
2.
Részemrõl a Duna-Tisza csatornán és a Ráckevei dunaágon szeretnék horgászni. De a Duna-Tisza csatornához semmilyen infót nem találtam, hogy mennyi a napijegy. Elég ha megvan a vizsga és a felszerelés, aztán már csak napijegy kell és lehet menni?
én tegnap vettem ki a csónakokat.
érdemes amúgy
Most is érdeklõdnék : A kákafoki holtágon érdemes horgászni akkor is mikor már leengedték a vizet téli szintre .
Úgy néz ki a hónap végén le tudnák menni .
(Györ-Moson-Sopron megye)
A többi helyen vezetni kell . (a többi hely az ahova a horgászboltban veszed a napijegyet . )