Horgászat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.
Nem tudja valaki hogy a fõvárosi kínai piacon, elektromos kapásjezõ kapható és ha igen mennyibe kerül ?
Ja és még jövõ hétvégén megint lemegyünk cimborával , hátha sikerül megfogni a menekülõket .

Hát éppen nem leszek EMO , mert sikerült fognom egy pontyot . Igaz pont méretes volt (32centi) és 3 csontit vett fel . Egyébként fõként keszegek voltak a terítéken , illetve hétfõn beindultak a kárászok is . A szomszéd stégen is akadt valami a srácoknak kétszer is, de nem sikerült megnézni , mert leakadt még látótávolságon kívül ..

Firerock
na én asszem indulok pecázok egy kicsit😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Manapság feeder botok általában csonti , de próbálkozom a csemegekukoricával . pellettel is próbáltam , de semmi eredmény még eddig . (azért még meg fogom próbálni ez után is )

Firerock
okey
hát majd meglátjuk mit hoz a jövõ😊
jó piálást,horgászást
tesódnak meg grat😄

fifi
nemtom mi van, mert variálnak a nyaralók, meg be kell mennem egy tanfolyam miatt is a céghez.
viszont tesóm fogott egy igen szép sügért...
szombat délelõtt 101%, hogy nem leszek. délután is max a Harcsában piálnék 😊
talán vasárnap délelõtt valahol a duzzasztó alatt.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Firerock
Na Gabi!
akkor holnap kinnleszel?meglátogatnálak délelõtt,formula1 után😄
csak mondjad hol és hogy mehet e😄

Firerock
múlt évben fogtam egy 4kg-s süllõt,ez volt a legnagyobb,mellette sok 3kg körüli ponty,balin és csuka
általában pergetek de néha szóba jön(így holnap is😊) a matchbot és a feeder,esetleg 6m-es spiccbot

wazul
Sziasztok Kinek és mi volt a legnagyobb fogás?
ÉS mivel pecáztok?(bojli,pellet,kukorica,csontifüzér,?)

Firerock
úgynézem ezek igen drágák😄
nekem max 2ezrem van egy fejlámpára
valaki tud valami jót?
Gabi?😊

Sziasztok!

Led Lenser H7 160lm, H7R 160lm fejlámpák névre szóló számlával, 1 év garanciával, korrekt áron!
Fénysugár fókuszálható, beépített fényerõ-szabályozás, 100m abszolut jó fény, német minõség.

www.ledeck.atw.hu
Gratulálok ! Sok boldogot meg ilyesmit .

Firerock
én meg jövõhéten 18😊
hbd elõre is
hol leszel pontosan?lehet meglátogatlak😄

fifi
én a Harcsában leszek sztem 😊
a héten vagyok 31 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Firerock
naszép
engem meg nem is hívtok😄

Remélem jut nyáron is idõm a horgászatra , de ha sikerül akkor én benne vagyok a mulatságba .

Firerock
hétvégén nem pecázunk?😊

fifi
ha nyáron is jöttök, cserélünk tel.számot, kimegyünk az élõvízre a csónakommal, lássatok már valami értelmeset is, meg iszunk Halászlakon a Harcsában valami töményet... 😊
Ott olyan sztorikat lehet hallani, hogy besz@rtok...

fifi
az Kereszthát
most láttam ott egy vidrát... )
gyönyörû állat.

A körõs zsilipnél kell vissza fordulni jobbra és majd ott lesz valahol .

Valamilyen ...háti üdülõsor ahova megyünk . Nem ugrik be a neve .

fifi
nézd én leírom neked most az õszintét, hogy mit hiszel el belõle, vagy mit nem az a te dolgod.
Sztem majdnem az összes ilyen táp etetõanyag átkúrás.
Bemész a tápboltba veszel csirkeINDÍTÓtápot. Nem kell ízesíteni, max vaníliacukros vízben fõzött takarmánykukoricát keversz bele.
Sok amurt meg pontyot fogtunk így...
Nyáron, ha már fenékrõl rendesen zabál a hal., akkor az etetõanyagból csinálok "poharat". Ezt már itt leírtam korábban, hogy miként.
Ez bejön a Siratón is.
Ha busát is akarsz fogni akkor táp+minimális tejpor/annyi, hogy még pont felhõsödjön, ne ragadjon le/

fifi
egy komám 7végén csontival fogott kettõt vízközt.

fifi
egy nap alatt most jött fel megint vagy 8-10centit, mert az akadójelzõimbõl csak kettõ van már kint...
sztem holnap le is bûvészkedjük a csónakot.
Taki29 véletlenül nem Gondalaposra jöttök?

Firerock
akkor aszondod mennyek pecázni?😊

Egyébként milyen csali válik be leginkább arra felé ? Mivel érdemes próbálkozni etetni és menyit ?

Remélem nem leszek EMO , nem akarok EMO lenni ... <#rinya>

fifi
tegnap fogtam egy balint körforgóval...
ma voltam kint más miatt, basszus UGRÁLNAK a pontyok.
2-3kiló körüli pontyok fürdenek fel-fel ugrálva a Kákafokiban.
Aki a hosszú hétvégén nem fog belõlük, az emo!

Ha meg van a hely akkor az úszó mellé dobsz az egyik botoddal , zsinórjelölõ filccel megjelölöd a távolságot , dobod a másik botot , ott is jelölsz a túloldalon kinézel egy támpontot , és akkor mindig kb ugyanoda dobálsz .

Ez az úszós teknika marad mivel sem fürdõzés sem csónakozás nem engedett a tavon. Hálás köszönet érte.

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

Példul így is lehet ha rakós botot használsz , illetve ha nem akkor egy úszót kötsz a damil végére utána csúszóra egy olyan ólmot amit nem tudna az úszó felemelni . Ezt a szereléket bedobod kb ahol pecázni szeretnél megfeszíted a zsinórt , és akkor elkezded engedni a zsinórt az orsóról (kézzel a fék ellenében húzva)(a boton elõször felmértél 30-50 centit )a jelölésen számolod mennyi zsinórt engedtél , mikor megjelenik az úszó megvan a vízmélység . Ekkor visszatekered az úszót az ólomig , kintebb húzod egy félmétert , és így tovább míg meg nem lesz a kívánt hely .

Sok sikert . Ellenben ha van esély a csónak használatára akkor egy karó segítségével egyszerûbb illetve haladósabb . Szerintem .

Úszós módszerrel le lehet tapogatni ha van rá idõd , illetve csónak vagy fürdés lehetõség jöhet szóba .

Sziasztok.

Viszonylag kezdõ horgászként szeretném megtudni , hogy a medertöréseket szabad szemmel észrelehet venni , vagy only radar ? Ha tudtok segiteni esetleg valami fifikáns megoldással radar nélkül , akkor várom a hsz-et.

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

Egy Skorkát én is ismerek , de Õ egy -két éve azt mondta nem horgászik . Gondolom akkor halõr sem lesz .

fifi
láttam ma már pár rablást...

fifi
én meg be fogom mutatni a szállásadós költségeimet, és ennek tükrében nem hiszem, hogy váltok...
Talán az élõre...

fifi
még kell egy 50-60 centi víz a maira...

Firerock
😊
na és az mikor lesz?a csónaklerakás?

Firerock
igen
nekem van engedélyem szal nincs félnivalóm😄

fifi
Kondacs
valami Skorka
meg valami exrendõr/ismerem, de direkt nem írok nevet/

nem baj kell az...

Firerock
télleg?😄
kik?

fifi
engedik mint az atom, ma egész nap kint voltam, vagy 4-5öt jött fel megint.

Köszönöm a választ .

fifi
amúgy dzsuvás a víz...

fifi
80-90cm hiányzik, de most nagyon megy, ha ilyen marad az idõ, és az iram, akkor húsvétig megvan a majdnem nyári vízszint

idén 3halõr lesz a holtágon

fifi
múltkor elkapott Gyulai az Élõn...
nem volt engedélyem

nem is fogok kiváltani b+ 18ezerért, ha fizetek amúgy a nyaraló miatt 70000+25000+154400-at ja és hóvégeken az IFA-t.

úgyhogy leszophatnak 18ezerért még!

ha letettem a csónakot, szólok! /amúgy lesz egy csónakunk az élõre is pecára, meg ha nyaralók jönnek, akkor azokat is ki tudom vinni, ha érdekli õket a vadvíz/

Firerock
Te Gabi!
Mikor megyünk pergetni?😄

fifi
nagyon lassan, napi 3-4centit megy fel.
ha így halad, húsvétra nem teljesen, de elég jól fent lesz.
holnap megyek mólót hegeszteni, mérek neked egy hiányzót 😊

Békésszentandráson a kákafokit felengedték már ? Csak mert húsvétkor megyünk ,és mire számítsunk .