Horgászat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Valakinek horgászélménye mostanság ? Ma megyek Tiszára próbálni valamit fogni .
Azt szeretném megkérdezni tudja e valaki hogy a horgász tavakon is van tilalom pl most Pontyra?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
te bicikliztél spanoddal a malom utcában 5óra körül?😄
fogtam egy két szép keszeget spiccbottal és akasztottam egy jó 1,5-2 kilós csukát csontival,keszegezõ horoggal 14es zsinórral,mondanom sem kell esélyem sem volt😄
bár így is bírkóztam vele egy percig kb
élõ dzsuvás. és úszik le rajta az uszadék/áradás van/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
holnap gyanus hogy pecázok majd ezerrel,be is vásárolok majd Gyurkánál
Gabi te mindig tudod!Lehet horgászni?tiszta a víz?Nincsenek összefüggõ úszó szigetek amik botostól viszik a cuccot?😄
tegnap vettem tigrismogyorót
azt szeretném kérdezni, hogy mi a tapasztalatotok/tapasztalata róla vagy egyátalán használatba került-e ez a fajta csli?
és ha igen milyen eredményeket
köszönöm a válaszokat
üdv
18 vagyok és a Holt-Körösre járok horgászni ami tõlem megközelítõleg 100m-re csörgedezik😄
örülök hogy megtaláltam ezt a topikot remélem hogy sok okosat megtanulhatok majd itt
elõszöris kérdezném hogy hova szoktatok menni horgászni?
és hány évesek/évesek vagytok?
én 16 éves vagyok és Szigetvár környékén szoktam pecázni
pl.:Bõszénfa,Somogyhatvan,Tótújfalu,stb..........
válaszokat elõre is köszönöm
üdv
akkor valamelyikünknek áldozni kell napijegyre
gyanakszom hogy én leszek az😄
érettségi után nekem éjjel nappal jó lenne(május 17 után)
érdeklõdni szeretnék,hogyha én megcsinálom a horgászvizsgát akkor utána már kiválthatom az állami engedélyt is,vagy elõtte még be kell lépnem egy horgászegyesületbe is? elõre is köszönöm a választ
én biztos nem és õ sem hiszem hogy ott lett volna😊
fogtál valamit?😄
A duzzasztó alatt mintha faterod kocsiját láttam volna a dzsindzsában...
Rodpod 20k alatt max ha akciós, ez alatt már minden megoldás jobb. Bottartó (teleszkópos) meg kb 450Ft. Nyilván több állítási lehetõség van, de akkor is...😊
Érdemes bemenni egy nagyobb boltba, ahol van gagyi és jó kategória is, és megrángatni, hogy érezd a különbséget. Én is ezt tettem a walterlandban, aztán inkább botot vettem.
Legutóbb bogáncs szárán, meg a horgásszék karfáján voltak a feederek, és az is mûködött😊
kocsival megyek és sajnálom a pénzt,de elég ritkán ülök ki,manapság inkább pergetek
Eggyel komolyabb kategóriában már van fantázia , de ha kocsival mész mindenhova , és sajnálod a pénzt rá akkor érdemes magadnak faragni valamibõl, ha van rá lehetõséged .
nem is azt mondom én is vágyok egy ilyenre
de akkorse csípem a bojlisokat,az nem horgászat hanem technikai bemutató...
a feeder botjaim pihennek benne sajnos napközben , éjszakára szoktam pellettel horgászni (na az már majdnem bojli . ) (( pironkodik ))
errõl a hülye bojlisok jutnak eszembe
A másik legalább egy ilyet ajánlok , ettõl olcsóbbal ne kezdj , mert csak a pénzedet dobod ki .
AZ érzékenység állítása szerintem elég fontos , mert ami ilyen alsó kategóriás árú jelzõ az nem minden esetben megfelelõen érzékeny ha meg állítható akkor biztos lesz megfelelõ szint .
a swinger meg nem létszükséglet, bármilyen más sima kapásjelzõvel lehet helyettesíteni.
sose nyomd fullba a kretént
nagyon gyenge az anyaga, nyeklik-nyaklik minden irányba.
ha kapás van az egyik boton és bevágsz, rossz esetben lerepül róla a másik is. csak szívás lenne velle...
sose nyomd fullba a kretént
ehhez mit szólnál?All in one 9ezerért,szerintem korrekt,ha van kis pénzed,esetleg locsolópénz,bõven jó ez😊
Már csak egy kérdés hogy milyen fontos az érzékenység állító az elektromos kapásjelzõn?S gondolom ez az úgynevezett svinger is kéne-nem lehet ezt valami mással helyettesíteni-Köszi.