Horgászat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Finom a kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni...
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Finom a kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni...
Kevésbé egyszerû, de azán kifizetõdõ, ha kertes (vagy teraszos) házban laksz, egy ún. komposztáló összedobása. Ehhez kell egy vödör, esetleg egy faláda, föld, pár girnyó, meg konyhai hulladékok, amibõl a giliszták komposztot gyártanak (anyu is boldog),miközben szétszaporodják magukat (horgász is boldog)
egybõl jönnek is ki a földbõl, csak össze kell szedni õket.
persze baleset és életveszélyes, de mûködik... (ne próbáld ki)
vagy belocsolás után, éjszaka lámpával kergeted õket.
sose nyomd fullba a kretént
Mert szerintem ha nedves, vizes a föld akkor oda mennek a giliszták.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Szeretnék újra belekezdeni a horgászatba. Kb 4 éve horgásztam utoljára akkor még Zalában, fõleg tavakon. Mostmár Budapesten élek, annak is inkább az északi részén. Krédésem, hogy manapság, hogy mûködik? Le kell vizsgáznom, hogy megkapjam a horgászengedélyt és be kell lépnem egy egyesületbe? Gondolkodtam azon, hogy a Duna Szentendréhez közeli szakaszán horgásszak, de nem tudom, hogy egyáltalán érdemes-e.
nagyon jó kis orsó,én most vettem 1et
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Match botra szeretnék orsót venni. Találtam egy Sert Oracle 3005 match névre hallgató orsót. Jónak tûnik, de még életemben nem hallottam errõl a cégrõl. Valaki tudna mondani errõl az orsóról valamit? Egyébként a fenti orsó mellet egy DAM Quick SLR-t és egy Daiwa Crossfire X-et nézegettem, árban kb mindhárom ugyanannyi.
Elõre is köszönöm!
Üdv!
i5-2500k @4.0 ghz/ASUS hd 7850 maximum OC/AsRock p67 extreme 4/Kingston HyperX BLU 8gb 1600mhz/Corsair vx450 psu/Zalman cnps 10x Extreme cooler GOES LIKE HELL FUCKYEAH |,,/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Sõt, lehet 15kg az alsó határ, nem tom biztosan.
Ha viszont nem a rekordlistára gondoltál, akkor nem vágom.😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ezt fogta unokatesóm és ezt a képet szeretném eljuttatni a horgászújságba😄
ahol kis szoktatás után csemege, vagy nagy szemes kukoricával fenéken nem fogsz pontyot, ott nincs is. ha nagyon iszapos akkor meg lehet lebegtetni pufival.
de viszont az a bajom, hogy az egy öreg mellettem ült a csütörtöki napon és tiszta régimódi rozsdás horoggal és kb 35 ös zsinórral fogdosta sorba a 2 kilós és annál súlyosabb pontyokat... csonti+kis sárga hungarocellt és mellé fõtt kukit használt .. én meg jó cucokkal 20 as damillal, minden extra etetõkajákkal, bojlival(sok bojlis etetéssel) horgásztam. Egy nagyon szép szilvaorrút fogtam aztis kiflivelXD. Nem tudok már mit tenni a horogra, tettem már ráé gyöngykukit, pufit minden izû hungarocellt, drága kimondottan pontyos kukoricát de egyiksem jött be, kivéve a sárga és fehér hungarocell azzal már fogtam termetes amúrt... de ti mivel jártok sikerrel legtöbbször?
A bojlizás elég költséges... De ha mégis ezt a módszert akarod alkalmazni, akkor próbálkozz pelletekkel, ami mellé akár tehetsz még egy szem kukoricát is. Sok szép halat fogtam már így. Viszont etetni azzal is kell, de a pellet legalább nem olyan drága.
sose nyomd fullba a kretént
vagy bogáncshoz a közepes lebegõ golyó-pufit...
unokatesóm(10éves) fogott egy szép pontyot. Meglepetésként be akarom küldeni a Magyar horgásznak a képet. Hogy mûködik ez?hogy kell beküldeni? ÉS ha bekerül akkor kb mikor kerülne be?kapnék róla valami visszaigazolást
Bojlizni nem olcsó mulatság 😊
gondolom nyomatják az élõbõl
gusztustalan, pedig még csak május vége van 😞
350M és ezek a haldorados cuccok jók szoktak lenni
csak a leírás aztmondja hogy kapitális halak és gyakori
hát és ritkán fogok és akkoris kicsit
és pellet helyett kukoricával horgászom😄
A Nevis azért az árért megéri.
A Spro Nova most nagyon megéri, 24rõl 10re van akciózva a haldón és univerzális orsó!
a match dob ez simán jó light feederezéshez 20as zsinórhoz
feederbothoz szeretnék orsót venni 10ezer forint körül,elsõ fékeset.
kinéztem 3 darabot,szerintetek melyik a jó vagy esetleg mondhattok mást is😊
Nevis Feeder Master 5000
-
SPRO Passion 740M
-
BANAX Iris 4000
köszi😊
Hétfõ estig non-stop peca.
Remélem beakad vmi nagyobbacska! 😊
CSak sajnos beszakadt,es felbosszankodtam 😛
Legkozelebb csinalok kepet.Tegnap sajnos nem fogtam :S