63
-
#23 hoppá első mondatból ki maradt egy "mi" :) -
#22 Én sem értem, hogy bajotok :D
Most akkor mondja azt a cikkíró, hogy igen, ez aztán ott van, húúúdefasza film? Egyébként meg nem az SG tehet róla, hogy hollywood tonnaszám ontja a fosdömpinget. :D Ez van, mostanság télleg nagyon ritka a jó film....talán 10ből 1....jobb esetben.
De esetleg azon lehetne változtatni, hogy ne csak a szar filmekről irjanak kritikát, lehet hogy jobb lenne az a hozzáállás, hogy nem azt monnyák mit ne nézz meg, hanem azt hogy mit igen. :) -
#21 ALFRED Hitchcock...RULEZ -
entreri #20 Szar filmekre most mit tud írni az ember? Persze lehet vitatkozni, hogy milyen a szar és milyen a jó film, viszont értelme nem sok van... Mindenkinek más tetszik.
Számomra az Alien ott van az elsők között. A régebbi filmekkel óvatosan kell bánni. Sajnos sok Sikolyon felnőtt tizenéves nem nagyon tudja befogadni őket. Pl. Az eredeti Romero filmeket is szidták(nem igazán értették a mondanivalót). Bár az abból készült remake nem lett rossz. Egy szórakoztató akciós horroros. -
#19 "sosejósemmienSGkritika" iz dö beszt -
volcano #18 Én láttam ezt a filmet, és tényleg lapos. Nagy kínszenvedés volt végig nézni. Így elrontani a Mester művét! -
#17 SG kritikaz is dö beszteszt (H) -
IoIa #16 A The Descent tényleg jó. -
Plutonium #15 Gyökér kritika 2006-ból. Itt olyan film még nem volt amire nem sikerült a drága kritikus uraknak valami negatív jelzőt ráhúzni. Nemsemmi teljesítmény. Gratula -
RpPRO #14 Bottom 85 imdb-n? Uhhhh... -
ebertek #13 <ON>
http://www.fetelaplaja.ro/fete/Maggie_Grace_01.jpg
</ON> -
ebertek #12 <OFF>
Nekem is tetszettek, jó film. De SZVSZ inkább vicces, minthogy félelmetes.
A legszomorúbb rész az volt, amikor szegény roti (vagy milyen kutya is volt?) "vajúdott".
</OFF> -
vg #11 A The Descent - A barlang viszont tényleg jobb film mint ez... a vége pedig döbbenetes. -
vg #10 Szerintem ez egy elég jó film, annak ellenére, hogy mindenhol elég rossz kiritikákat kapott. A film hangja iszonyat jó, főleg amikor jön a köd! :) Nekem nagyon tetszett a film! -
winnie #9 valaki szerint igen, valaki szerint nem. a többség szerette. -
moha #8 Az Alien-ek nagyon jók voltak. -
#7 én is tavalyelőtt láttam először őket de nem mai modern embernek valóak -
#6 A The Descent (is) egy iszonyat borzalmas vacak. :)
-
ebertek #5 Az Alien, az inkább vígjáték - végigröhögtem mind a négyet :) -
xnagyg #4 :) -
xnagyg #3 Alien 2? -
xnagyg #2 Mi volt az elözö jó horror???? -
#1 Imádom az sg-kritikákat :D