20
  • dez
    Na igen, lassabb procik jó overclockolhatósága ide vagy oda, a 3700+ 1MB L2 azért néha jól jön. De azért most már ideje lenne, hogy a mobil vonalhoz hasonlóan 1MB legyen lassabb prociknál is az alap (és mondjuk Sempronnál az 512KB)... Remélhetőleg az új tokozással ez is bekövetkezik, mert mégiscsak muris, hogy asztali vonalon fele L2-vel kell beérni átlagos esetben (3700+ alatt), mint mobil vonalon...
  • gabeei
    A 3700+ tényleg baromi jó, bár én is a 4400+ árát próbálom leszurkolni...
  • gabeei
    De, volt ilyen, viszont csak a régi Duronoknál, és Athlonoknál, illetve a Palomino magos Athlon XP-knél.A T-Bred, és Barton magosoknál már a procilábat kell összekötni.AMD sajna csak az FX-eknél hagyta szabadon a szorzót, a többinél mód sincs a szorzó kilockolására...
  • grebber
    HEHE most néztem egy árlistát a kiszemeltem a 3700+ -os San Diego magos L2 1 MB-os olcsobb már mint a 3500+-os Venice L2 512k.
  • wojf
    "A legnagyobb csökkentést a Turion vonalon hajtották végre"

"Ennél valamival nagyobb mértékben süllyedt az ikermagos változatok ára: a leggyorsabb Athlon 64 X2 4800+ 20 százalékkal mérséklődött"

:)

• vice
    Hát ezt szerintem gondold át még egyszer...
  • device
    Nemreg olvastam hogy a regi amd-k nel valami L1es hidak osszekotesevel ki lehetett nyitni a szorzozarat. Nem tudjatok hogy Venice magos AMD64 nel ez a lehetoseg hasonloan fenn all e?
  • grebber
    3500+-os S939-es is mehetne lejebb de aztse bánnám ha a 3700+-os SanDiego magos csökenne:D
  • dez
    Mi az a bizonyos "ugyanez a ketegória"? Szerintem egy A64 3200+ nettó 35e-ért, 3Ghz-en járatva [*] (és még így sem akarja kiforrasztani magát) nem olyan rossz...

[*] Hogy ne ejtsen zavarba az órajel: ekkor már rég gyorsabb a legtöbb feladatban, mint a leggyorsabb P4.
  • Darth Sith
    Intel-éknél már 50 alatt lehet igazán jó procikat venni. AMD-nél ugyanez a kategória, 70 fölött.. Dualcore-ról nem is beszélve.
  • Darth Sith
    "11 év alatt jutott el a csúcsra"
    neki aztán van kondija, kiváncsi lennék a nője hogy bírta...
  • arty
    remek proc lesz ez a 2.66/533, már az fsb800 is kevés volt az intel kétmagosának, majd az fsb533 jol odavág :D
  • BiroAndras
    Na, ezt jól megaszondtam.
    Szóval azt akartam volna mondani, hogy a 3800+-os X2 meg csak 67K.
  • BiroAndras
    A
  • BiroAndras
    A legerősebb procik mindíg drágák. Nem a 4800+-t kell nézni, hanem a 4400+-t, az már nem olyan vészesen drága (most nettó 100, és még megy le).
  • dez
    A 170 ezer 20%-a mikor 20e?
  • vice
    Nem. A nagykereskedőnek nem mindegy, hogy ugyanannyi pénzért 7 vagy 8 ilyen procit vesz.
  • pentium419
    hűha árcsökkentés 4800+ 20ezerrel kevesebbe kerül igy csak 170ezer hű megyek is vásárolok belőle vagy 3mat de most tényleg nem mind1 abban az árszekcióban az a 10ezer ft?
  • bertino
    elnökváltás kb annyira nem érdekel, mint amennyire érdekel az árcsökkentés
  • RpPRO
    Kell!