15
  • strogg
    #15
    irkabirka:)))
  • irkab1rka
    #14
    Strogg, elvállalom a jogi képviseletedet 75%+költségért, és a szart is kipereljük belőlük.
    Megnéztem, és a "for(int i=0;i<10;i++)" nincs levédetve. Most próbáljuk a srácokkal, és ha bejön, akkor végre lecserélhetem az M3-as BMW-met, mert már tök ciki, pedig csak tavalyi.

    justkidding
  • Runo
    #13
    Ez jóóóó, és komolyan mondom, igazad is van
  • MacrosTheBlack
    #12


    Az a baj hogy ma a többség nem így gondolkodik, hanem "mi lett volna ha" alapon rázza a bilincset. Ennyi erővel a németek is pereskedhetnének hogy mi lett volna ha az amcsik + ruszkik nem nyomják le őket és ők nyerik a 2. vh-t. Mekkora bevételkiesés ez nekik. :D
  • MacrosTheBlack
    #11
    Annyiért kell adni hogy érdemes legyen megvenni! Aki meg 1 vásárlón akar milliókat kaszálni, az meg is érdemli hogy csődbe menjen!
  • strogg
    #10
    Én pl: baromira nem perelnék. De komolyan. írtam már olyan kódot, amit simán felhasznált más, ráadkadtam, majdírtam neki levelet, hogy lesz szíves kiírni, a nevemet. Pont. Megtette, és nem is szívóztam vele tovább. Pedig olyan kód, amit egy partneremnek készítetterm pénzért, és ő adta tovább a haverjának. Elvben tehát -1 megrendelésem volt. Magyarán most verjem magam a földhöz, hoyg mivel ő odaadta a barátjának, az nekem -200e huf kiesés? Értelme mi van? a célomat úgysem érem el, és csak a saját rossz híremet keltem.
  • craesh
    #9
    ha lenne neked egy vállalkozásod, pl. "nagyi receptjei" :)) ami évente pl. 100 milliot hoz, de tudod, hogy mivel az internetre is felkerült ingyenesen elérhető lett sok recepted amit amugy meg pénzért lehetne csak megvenni / letölteni az oldaladról, akkor te is höbörögnél, hogy : "há de kérem, én csak 100 milliot keresek!, pedig 200 milliot tudnék ha nem tennék fel a netre a cuccaimat!"

    nyilván te is pereskednél, pedig a 100 millios profitbol te is vigan eléldegélnél. Az egy dolog hogy mindenki szarik a receptjeidre és csak poénbol vannak a warez oldalakon a cuccok, de mivel tudod hogy a törvény alapján te be tudod perelni az átlag embert emiatt, hogy ök illegálisan letöltögetnek, te ezt kihasználod hogy mégtöbb pénzed legyen. Kötve hiszem hogy bárki lenne itt az SG-n aki nem perelné be a átlagembert ha öt kárositja valaki... de hát ez a kapitalizmus.

    Egyszer azonban tényleg felkéne vetni a biroságokon hogy: "Attol hogy én letöltök, az NEM jelentik azt, hogy ha nem lenne fenn akkor megvenném a boltban!" Mert ezt egyik cég sem tudja bizonyitani, hogy "hát nekem 1000 millirádos vagyon kiesésem van, mivel az oldal ahol fenn van a "receptem" napi 3000 látogatoja van, s már egy honapja fenn van, tehát 3000 látogató * 30 nap * 1499 Ft / recept károsultságom van"..... ez csak blama a médiának.
  • k0zi
    #8
    Keresel egy olyan netes rádiót ahol legalább 128kbps-ben játszanak zenét. Felrakod streamrippert és van jó minőségű legális zenéd.
    Sourceforge-on megtaláljátok a toolt.
  • csüves
    #7
    jajj nyavajognak hogy most már csak simán miliárdosok és nem pedig mocskosul és nem igazán tudnak ellene mit tenni
  • sandor92
    #6
    az jólenne tényleg..!
  • smv
    #5
    Engem már csak az érdekelne, hogy ha magyarországon legális az mp3 letöltés, akkor nem értem, hogy mirefel kezdenek el engem anyázni, hogy élek a törvény adta jogommal.
  • Runo
    #4
    Mennyenek a pi**ába!
    Honnét tudják, hogy az illegális töltők nem töltenek legálisan?! Megállítottak valakit az uccán és megkérdezték?
    Hogy ki hiszi el, hogy ha valaki letölti, akkor kárt okoz...
    A letöltők NEM VENNÉK meg akkor sem, ha nem tudnák letölteni.. nade mindegy..
  • MacrosTheBlack
    #3
    Itt is arról van sz hogy mennyire nő a bevételük, ezeknek meg csak sír a szájuk, semmi se elég jó nekik. Ezeknek is az kéne mint a Hodorovszkijnak: vagyonelkobzás + 10 év szibéria, aztán ott nyavajoghatnak...
  • Enkil
    #2
    nyugaton meg az usaban az a kis pénz amit a ezekért kérnek a havi 1 millió forint keresett mellett nekik semmi
  • IoIa
    #1
    Érthetetlen. Azt hiszik, hogy ha a bevételüket lobogtatják, akkor egyből mindenki pénzért fog letölteni? LOL!
    Azokat a tartalmakat, amiket pénzért le lehet tölteni, azok ingyen is elérhetők. De egy tömörített zenéért, ami elég messze áll a CD minőségtől, ráadásul hülye védelemmel van ellátva, és nem olcsóbb fajlagosan, mint az eredeti CD minőségű zene, bolond, aki ilyesmit pénzért tölt le.