Tőzsde

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
elõadáson van önfényezés😊

ha lövésed nincs a tõzsédrõl akkor hallasz uj infot az ingyenes elöadáson is, ha az alapok rendben vannak akkor csak ismétlés meg egy kis info hogy milyen a tanfolyam. lényegében ingyen van, veszítenivalód azon a néhány orán kivül nincs 😊

hát igen csak kérdés h megéri-e befizetni a tanfolyamot ha valóban csak az önfényezés megy és akkor is csak a legalapabb dolgokat mondják el...érdemes lenne tudni hogy mennyire hasznos az az információ amit ott kapunk....esetleg ha vki részt vett ilyeneken és azt valóban hasznosnak érezte az meg tudná mondani hogy õ hova járt?
monkeymajom
a könyvekben megy az önfényezés,hogy menjünk tanfolyamra vagy az elõadáson?
Bár el tudom képzelni,hogy mind a 2 helyen. Ennyi reklámot el tudok viselni a hasznos információért cserébe!😊

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

Láma!
milyen elõadásokra gondolsz?
ha a különbözõ tõzsdei képzések ingyenes elõadásaira akkor ezek nem rosszak, de amit ott elmondanak azt a legalapabb könyvbõl is megtudod, illetve egy kis önfényezés megy meg hogy menj tanfolyamra.

monkeymajom
Heló!
Általában szoktak csinálni tájékoztató elõadásokat..nos azokkal érdemes foglalkozni? Mégis csak szakemberek tartják és ott eldõl,hogy érdemes-e személy szerint foglalkozni-e ezzel vagy sem. Vagy más utakon ajánlatos ezeket kideríteni?

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

Nagyon nehéz, ezért én se ajánlom senkinek. Én kb 2 hetet küszködtem a gép elõtt, hogy hátha összejön, de nem jött össze. 940. kereskedés után maradt 0,50$-om pedig 320$-om lehetett volna ha nincs ez a hülye szabály. Sajnos jól ki van találva, hogy ne tudd teljesíteni. Ráadásul csak 0,01-is lot-on lehet kereskedni.

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

byzhouse
1000-ret,hogy a francba kereskedjek o.O

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Egy kis forex verseny indult. Az elsõ hely 1000$-t kap ajándékba és az elsõ 10 helyezett is jutalmazva van. Nevezzetek minél többen. Eddig csak én vagyok magyar a ranglistán. Eddigi legjobb eredményem a 10. volt, de sajnos egy rossz befektetés miatt visszakényszerültem a 43. helyre.PaxForex
Ui.: Ugyan itt a regisztráció után kapsz egy bónusz számlát amin 100$ valódi pénz van, de ahogy hogy ki tudd venni, rengeteget kell kereskedned. 10lots ami 1000 kereskedés.

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

mar csak arra varok, hogy jovahagyjak a dokumentumaim es kezdem.

Sml
Most mit körülményeskedsz?
Kezd már el valahol. Mondjuk egy magyarországi brókernél.

Voltam zárás előtt

Az alparinál a pénz kiutalás hogyan történik? Illetve mennyi kezelési költséget vesznek le EUR esetében?

Megtaláltam a kérdésemre a választ. úgy-hogy inkább egy másik kérdést teszek fel: A "Matthias-Weigel_FOREX-trading" címû könyvnek van-e folytatása, mi a címe, illetve valaki be tudná nekem linkelni hol lehet elérni?
Köszi.

Hali mindenki!

Valaki el tudná nekem mondani, hogy hogyan vannak ezek a "lot"-ok, illetve a tõkeáttétek? Mit hogyan kell számolni? Melyiknél mennyi lesz a margin, stb... Elég sokat tudok már a stratégiákról, indokátorokról, tõzsdepszichológiáról, van olyan könyv amit már harmadszor olvasok, de eddig még egyikbe se volt ez leírva és idegesít, hogy nem vagyok vele tisztába. Nekem úgy is jó, ha belinkeltek egy irományt.
Elõre is köszönöm.

ok, koszonom!
Láma!
ugyan nem használtam õket, de profi kereskedõk ajánlották pl ha jól emlékszem: ATC Brokers, Dukascopy Bank, Admiral Markets...

az általad említett FxPro is rendben van úgy tudom, de ha kifejezetten ECN brókerekre keresel a neten, akkor nagyon nem lõhetsz mellé, igaz nem is 100 dolláros a kezdõ befizetés.

esetleg ajánlom még a forum.tozsde.hu oldalt, ahol azért szakavatottabb emberek is vannak nálunk, és van kifejezetten brókercéges topik is.

Tudnal nekem ajanlani egy kulfoldi brokert, akit te is hasznaltal mondjuk.
Láma!
én jelenleg nem kereskedek, nincs rá sajnos idõm😊

Ok koszi

Megkerdezhetnem hogy te melyik brokert hasznalod?
Láma!
az egy ECN bróker, azaz átverni nem fognak, szerintem teljesen rendben van.

Hello

Valakinek fxpro-val tapasztalata?
byzhouse
szerintem a tõzsdét is hagyd 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Köszönöm mindenkinek, hiszek nektek. Nem fogok robotot használni.

Láma!
ha az a robot olyan amit te magad írtál, tesztelted és folyamatosan finomítgattad ugy 1-1,5 éven át, akkor hajrá!

ha úgy vennéd pár centért/dollárért, akkor el se utald a pénzt.

byzhouse
demo számlán 5ezerrõl felmentem robottal 20ezerig utána lenullázta,mert 1 elég durva ingadozás volt :|

Palinko
nem is az ingadozás baj hanem változik a piac a robot meg nem nagyon alkalmazkodik.

ez sztem nem sokkal jobb, mivel nem nagyon követed akkor jómagad az árakat nézegeted és elfogadod kézivel. ha meg követed akkor magad is bekötheted a pozit
Elõzõekben leírtátok, hogy nem ajánljátok az automata robot kereskedést (EA), mert sokszor nyer ugyan, de elég keveset, viszont mikor megbolondul a piac, akkor elég sokat bukik.
Mi a véleményetek egy olyan robot kereskedési formához, hogy beállítanám, hogy kereskedjen a robot magától, viszont mikor olyan a világ gazdasági helyzet mint pl most is, hogy minden bejelentés nagy ingadozáshoz vezet, akkor beállítom, hogy ne indítson egybõl pozíciót, hanem kérjen kézi megerõsítést. Ezzel a kereskedési módszer lehet sikeres?

Palinko
szerintem eur a legtisztább, de rád bízom. nem vagyok benne biztos hogy a svájci frank magason lesz, és úgy nem tetején kell venni.
Mai nap nyitok egy mini számlát az alparinál ahogy ajánlottad. Véleményed szerint milyen pénznembe töltsek fel? EUR, USD, CHF? Én az utóbbira gondoltam.

Egy kis csemege minden kezdõ tõzsdésnek:
Induló bónuszt ad amivel tudsz kereskedni: Még nem próbáltam ki õket, hisz csak most találtam az oldalra, de a Plus500 (25$) és a PaxForex (100$)Biztosan mûködik. Szerintem a többi is fog: Ingyen bónusz a regisztrációért
Sok sikert mindenkinek!

MT4-ben profitbecslõ, vagy valami hasonló van ami megjósolja, hogy milyen szint elérésénél mennyit keresek/bukok?

Okés írok majd.
Jelenleg 188$-nál vagyok, de már voltam 200 felett is.
Amint lecsillapodik ez a divizapánik elkezdek óvatosabban kereskedni.

Palinko
azért van 1. jutalékból megbasszonak 2. overtrading
szóval hogy tuti elveszd 😄 majd írd hogy alakult.
Az is nagyon sok.
Könnyen elképzelhetõ, hogy az lesz, hogy felviszem ameddig csak tudom és mielõtt lejárna az egy hónap rátöltök.
Addig meg érdeklõdöm az oldal felõl.

Palinko
igazad van 1000 kell elszámoltam
csak 0.01 el köthetsz 1 lot szor 100
10*100 az ezer, én meg 100 lotot számoltam.
10.000 az nagyon sok. Nem lehet, hogy 1.000-et kell kereskedni egy hónap alatt?
Onnan gondolom, hogy én már 150-et kereskedtem és most tartok 1,50 Traded Lots-nál.

Palinko
olvasd el még1 szer amit írtam.
óóhh jaj az nem jó.
És ha töltök rá pénzt akkor egybõl hozzáadódik a bónusz összeg a számlámhoz vagy ekkor is teljesítenem kell valamennyit?

Palinko
10 000
A 10 kereskedési lot az mit takar? Mennyit kell kereskednem?
Szóval akkor ha nem érem el ezt a szintet egy hónapon belül, és nem töltök fel pénz, akkor törölni fogják a számlám?

Láma!
jelen esetben erõs a gyanúm hogy az emberek kevesebb mint 5%-a éri el...😊

Palinko
én inkább alparin nyitnék.

10 kereskedett lot után kiveheted. ha nem éred el akkor befizethetsz és profitostul 100 astól minden megy és van még 1 hónapod elérni.ha nem fizetsz be akkor lezárják a bonus accot.
Valaki utalt már pénzt a PaxForex-re?
Illetve ki tudja, hogy mennyire megbízható? Én szeretnék rá tölteni, de egyenlõre nagyom minimális infót találtam errõl a brókercégrõl.
Illetve aki használja ezt meg tudná nekem mondani, hogy mi történik az elsõ hónap után a bónusz számlámmal, és a profittal abban az esetben ha nem töltök rá pénzt? Sajnos angolul van leírva és nem tudok angolul pedig a FAQ-be minden le van írva. Valaki le tudná nekem ezt a részt fordítani? Elõre is köszi.
János

Nem tudom mennyire volt tõzsdemágus, de ez a könyv nekem rengeteget segített és nagyon részletesen le van írva minden: FOREX E-book
Kezdõként ajánlom neked ez az oldalt: 100$ Kezdõ bónusz
Ez az oldal regisztráció után ad 100$-t amit tudsz forgatni. Ha szerencséd van akkor nagy haszonra tehetsz szer úgy-hogy nem kell rá pénzt töltened. Esetleg még ezt az oldalt is tudom ajánlani, de itt csak 5000Ft-ot kapsz induló bónusznak: 5000Ft induló BÓNUSZ
Sok sikert!

Milka
Tud valaki valami jó oktató probramot? mint a tõzsdemágus volt pl vagy hasonlót? köszi

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Palinko te a PaxForex-en keresztül tõzsdézel? Engem érdekelne, hogy miként mûködik itt a ki, és befizetés, illetve az is, hogy mi történik a bónuszommal egy hónap után? Sajnos nem tudok angolul, ezért nem értem mirõl van szó. Illetve az oldalnak sincs magyar változata.
Ui.: Jelenleg 196$-om van.

Köszi.
Túl vagyok a nehezén, végre gép közelbe tudtam jutni, és így már tudok kereskedni. Igaz azt nagyon sajnálom, hogy a "legjobb" 4 napot elmulasztottam. 8-(

Valakinek van valamiféle tapasztalata a PaxForex-el kapcsolatosan? Akár pozitív akár negatív?

a t-mobilenál dominó kártyára is van egy olyan csomag ami 590 forint/hó, és a kemény 10 Mega után belassítják csak. lassú, de megy.
Sajnos wifi hiány lesz ugyanis faluba van az a kisbolt. 8-(
Mindegy, akkor maradok egyszerûen csak a tõzsdés könyveknél. 8-(

Palinko
biztos van megkötés hogy ne olyan hírtelen veszítsék el a bonust 😄 a 10$ elég sokáig jó sztem aztán majd lehet átviheted rendes számlára mint látod kevés az nfo.

egy jó kis tõzsdés könyv, meg nézz szét hátha van kódolatlan wifi 😄
Sajnos nem nyaralásról van szó, legalábbis nem én megyek nyaralni hanem anyumék, és nekem kell vállalnom az õ kisboltját. Tehát eladó leszek egy hétig tele szabadidõvel amit elemzéssel tölthetnék. Csak sajnos sehonnan se tudtam szerezni mobilnetet.
Miért van az, hogy amit linkeltél oldalt ott csak 10$-t tudok egyszerre forgatni, és maximum csak két megbízást adhatok?