Tőzsde

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet 5 percesen is, de szerintem a 15 percest és az 1 órásat érdemesebb ilyenkor figyelni 😊 ezek azért még nagyon az alapokról szólnak, de ezzel már el lehet indulni és tud vele nyereséget termeli elég hamar, akkor pedig ösztönzõleg hat az emberre 😊

Láma!
azt még azért leírhattad volna neki hogy ezt hány perces grafikonon nézze😊
gondolom 5 percesre érvényes.

4 gyertyát kell figyelned és amikor völgy alján vagy, akkor vételi, ha pedig csúcsra értél, akkor eladási pozíciót kell nyitni, érdemes a csúcs utáni második gyertya jelzését jelnek venni, ha nem alakul másképp a dolog és pl az elsõ csökkenõ alatt nyit és megtartotta a csökkenést, ilyenkor a csúcsra lehet a stoppot elhelyezni, de csak olyan esetben, amikor nem volt extrém nagy elmozdulás! ha ezeket figyeled és felismered, akkor nem lesz sok veszteséged, tp szintet nem kell megszabni minden esetben, erre van a csúszó stop, ez amint áthúzta a stop limitet a belépési áron, onnantól nem bukhatsz pénzt 😊 ellenben ha tp is van beállítva, akkor lehet hamar üti azt és menne még tovább is, ilyenkor nem hoztad ki a lehetõ legtöbbet a pozíciódból, tp csak akkor legyen beállítva, ha nem akarsz ott ülni a gépnél és biztos jele van annak, hogy eléri azt a szintet.
én short pozíciókat nyitok inkább, nem szeretek fordítva gondolkodni 😊
mielõtt kérdeznéd, a jelek onnan kezdve értendõk, amikor az árfolyam emelkedik, majd egy szintet elérve megtorpan, majd ezután egy negatív gyertya nyit mellé, aminek a teste kb abban a magasságban nyit, ahol a másikat zárták, na olyankor kezdhetsz figyelni a következõ gyertyára. az is csökkenésben zárt? ez egy jelzés lehet arra, hogy nyiss egy eladási pozíciót 😊
itt egy kép ezekrõl a jelekrõl, mert leírva nem annyira 1értelmû 😊
http://kepgep.hu/2011/09/29/main/chart.html

a héten a saját expert nem akart dolgozni igazán, Aud/Usd beindította, de amit keresett a hét elején, csak azt vitte el negatívba 😞 euro esetén nem volt semmi érdemleges, kereskedett egy kevés haszonnal, de semmi komoly nem volt.
OpenTiks viszont extrém beállításokkal nagyon termeli a profitot, de 1 hiba az elején és kivégzi a számlát XD persze alacsonyabb lot is mehet, akkor szolidabb profittal dolgozik, de cserébe nem kockáztat sokat. tegnap este kezdtem vele egy másik tesztet, eddig 4 kötése volt 59,8$ profittal 😊
most azt tervezem, hogy átírom kicsit és akkor magátol emeli majd a lot mértékét a tõke szerint, így sokkal többet kereshet, mert ha fix a lot, akkor 2 hét elteltével a kezdõ lot értéke már nagyon kicsi lehet a tõkéhez képest. már magasabb lot is mehet szerintem vagy ahogy épp alakul a piac.

És mi van azzal, ami 2 hét alatt csinált 1000-bõl 6000-t?
Ha 100-ad van akkor 100-as veszteséged lehet max. Ha azt eléred lezárul a pozíció.
Helló!
Tõkeáttételnél a maximális veszteséget a letét ? Pl beraksz 100$-t és generálsz magadnak 900$ veszteséget akkor zárolva lesz mindaddig amíg nem lesz nagyobb a profitod? Van valami idõkorlát amíg vissza kell hozni a veszteséget? Adósságot nem csinálhatsz vele csak a letétet bukod max igaz?

Egy kezdõ

0.1 sec a végrehajtási idõ náluk, így skalpoláshoz is megfelelõ és ami ennél is fontosabb, hogy náluk nem tiltott ez a módszer sem, ellenben marketiva nem szeretei a 2 perces kereskedéseket...
egy nagyon jó kis expert van egyébként a meta editor online library részében, letölthetõ ingyenesen, Open Tiks a neve 2009.01.13 dátummal kell keresni 😊
nekem a tesztekkel 120$ tõkét használva 997,93$ lett az eredmény szept. 1-tõl a mai napig! ezeket a beállításokat használtam: Trailing stop: 70, Stop loss 0!!!, Lots: 0,1 , Max orders: 1 semmi mást nem kell beállítani ezen kívül, csak a kereskedésnél kell még annyit, hogy csak Short lehet!! ha nem ezt választod, akkor cumi lehet ezzel is, nekem csak short van beállítva minden robothoz...
0,2 lot esetén 120$ kezdõvel 1859,26$ lett az eredmény 😄 ettõl függetlenül ne emeljétek fel csak 500$ körül a lot mértékét 0,2-re!! 800-1000$ körül mehet 0,6-0,7 lot 😊

az exness hogy viszonyul a skalpoláshoz? nincs valami tapasztalatod ezzel kapcsolatban?

Richard49: nem szemetelsz, talán még segítesz is azoknak akik jövõben olvassák a topikot

How much can you take,before you snap?

Koszi a segítséget.Többi privátban,nem szemetelem össze ezt a fórumot.

exness a cég, ahol regisztráltam. gyors a rendszerük és 1:1000 áttét is van náluk 😊
két robotot futtatok bérelt szerverrõl náluk, egy saját készítésût Eur/Usd párral és egy másikat, ami Gbp/Usd párral kereskedik.

Koszi,bár jó lenne ha magyar cégnél lennék.Tudok angolul,de hát a Magyar az Magyar 😊Boldog lennék ha az elsõ kérdésemre válaszolnál.

fxpro vagy exness elég jó cégnek számít szerintem 😊
a videóban a meta trader látható.
plus500 semmire való, vacak a kliens és hamisított adatokat mutatnak, meg nem is fizettek ki mindenkit....

Én most akarok belevágni a tõzsdézésbe.Még tanulgatom hogy hogy mit,de azért érdekelne,hogy melyik brókercégnél vagy?Plus500-al próbálkozok most,de nem sok jót hallottam róla,és kockáztatni nem akarok ezzel a céggel.
A kérdés mindenkihez szól.Melyik brókercég ajánlott?(Kártyáról fizetném be a pénzt)
Illetve kíváncsi lennék,hogy az itt használandó program,az mi.

A válaszokat elõre is köszönöm.

Üdv

Siluro
Realizálódni látszik a részvény piac, elhagyják a menekülõ befektetési jegyeket, mint az arany és a frank. Idõszakos dolog. Az aranyat hosszú távra még mindig nem ajánlom vételre.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

byzhouse
pedig Kína mennyi pénzt rakott aranyba 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Siluro
Itt van a várt arany szakadás.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

sikerült Aud/Usd párra is optimalizálni a robotot 😊 éjféltõl szerverrõl futtatom a progit 😊 találtam egy jó kis szolgáltatót, nem a legolcsóbb, de cserébe magyar a support, forintban is lehet fizetni 😊

remélem sikeres lesz továbbra is, eddig szépen teljesített 😊
még 10 kereskedési napot tesztelem, utána majd eldöntöm mi legyen a sorsa...
szerintem hosszútávra le kell majd csökkenteni a risk értéket 0.4 körülire v annál is kevesebbre, hiszen pl 5000$ tõke esetén havi 20% is nagyon komoly kereset lenne szerintem 😊 0.1 risk mellett 5000$ kezdõvel 1795$ profit lehetett vna ebben a hónapban, bukás nem volt, max lehívás 13,78%

byzhouse
ha 1hónap múlva ezt hasonló véleményed lesz a programról akkor grat 😊

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

köszi 😊 csak azért ilyen kevés, mert nem nyit sokat, napokig semmi érdekes, de amikor nyit, olyankor nem véletlenül teszi 😊
csak short pozikat nyit, 1szerre max 6 pozíció lehet nyitva. risk: 0.7,ilyenkor is jól teljesít, de van amikor 1 a risk és nem bukik semmit 😊 lehet persze kisebbre is állítani, van stop limit és trailing stop is, 4 órás átlag egy kereskedése, a tõkéhez alkalmazkodva választja ki, hogy mennyivel kereskedjen, ezt a risk beállítása szabja meg mindig 😊 Eur/Usd esetén szinte hetente elõfordul egy 100 pipes v nagyobb elmozdulás negatívba és ezt az idõszakot használja ki, elég szép profitot teremtve. vps szerverrõl akarom futtatni hamarosan, am exness rendszerén teljesítet ilyen szépen, máshol nem volt ekkora profit

Láma!
szép, de ez csak 19 kereskedés volt😊

néhány hónap múlva térjünk erre vissza😊

minden esetre grat a profithoz😊

Siluro
Jelenleg $1820 fölött van az arany ára, ez a jelen helyzetben egy elég stabilnak mondható árfolyam. Mivel menekülõ cikkrõl beszélünk az arany ára akkor emelkedik, ha a deviza és értékpapír piacok komoly nyomás alatt vannak.
Nem ismerem a portfóliódat, de jelenleg, személy szerint(!!!), nem javaslom vételre.

sziasztok! 😊 valaki használ vps szerót kereskedéshez? van egy elég jól teljesítõ expert advisor, amit összehoztam és annak keresek vmi jó vps szolgáltatót, mert otthonról nem tudom egész nap futtatni...
1000$->6649$ eddig az eredmény, szept. 5-20ig 😊 Eur/Usd M15 mellett lett ennyi 😊
vélemény v vmi esetleg?
http://kepgep.hu/2011/09/19/main/Nevtelen-1.html
http://kepgep.hu/2011/09/19/main/Nevtelen2.html

Mi várható a közeljövõben az arany árával kapcsolatosan? Megérné az admiralmarkets-en HUF devizájú tõkém átrakni arany alapúra? Jelenleg elég sokat nõt, de félek, hogy most megindul majd visszafelé ha csillapodik a gazdasági helyzet. Kinek mi a véleménye?

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

Siluro
Sziasztok! A tõzsde tanfolyamok hasznos dolgok, de ezek mellé ajánlom, hogy nyissatok egy demó számlát és próbáljátok ki az "élõ" kereskedést. Itt több minden realizálódik az emberben, mint egy sima tanfolyamon, a helyes pozíció felvételtõl kezdve a short megbízásig. A másik nagyon fontos tényezõ a tõzsdézésben a pszichológia, vagyis az, hogy nem pánikolunk, ha esetleg pillanatnyilag nekünk kedvezõtlen irányba halad az árfolyam. Idõszakos dolog, ki kell várni, amíg megfordul és nyereséggel tudunk kiszállni. Több tényezõs dolog, amit már lentebb is biztosan leírtak a tisztelt kollégák. Egy szó, mint száz: gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás! 😉

Igen határozottan nem rossz sõt egész csalogató fõleg a limitált férõhellyel együtt 😊. De az sem rossz hogy +3 fõnek lehetõsége lesz ingyen végig járni a tanfolyamot. 😊
Gondolom más képzéseknél is így szokott ez lenni. Hogy tartanak valmilyen bemutatót, hogy úgy kb. mire számítsanak az emberek. Itt még külön kecsegtetõ a 200ezer ft-os sorsolás is elég ember csalogatóan hat.
Rubenvagyok
Hát valami hasonlóra gondoltam. Elvileg megéri elmenni, mert ingyen beavatnak ennek a körforgásába és ha mégis úgy gondolod hogy neked magas ez "szakma" akkor még mindig nem buktál egy vasat se és nyugodtan léphetsz tovább.

Én kicsit utánanézegettem és találtam egy egészen ígéreteset. Trade Remélem hasznos lesz, valószínûleg elnézek rá 😊
Nekem mondhatni, hogy a tõzsdén jártas az egyik ismerõsöm de nem "dolgozik túl nagy hatásfokkal"... így a hatásfok növelésének érdekében elnéznék vele egy lentebb emlegetett ingyenes tanfolyamra hátha mondanak valami értelemeset is. 😊
De sajnos nem tudok egyetlen ilyen tanfolyamról sem, ha tudnátok valami konkrétumot mondani hálás lennék érte. 😊
Nem árthat az se ha van már egy ebben jártas ismerõsöd is. Gyakorlatban tanul az ember a legtöbbet. Csak itt kicsit veszélyes is. Persze elõtte nem árt tájékozódnod, olvasnod.
Rubenvagyok
Hát ott van Palinkó által küdött anyag is, meg elmehetsz ilyen képzésre ahol elõadás formájában tanulhatsz. Kinek mi a jó, nekem sokkal jobban ragadnak meg a dolgok hogyha ha hallom azokat egyszer.

Palinko
Palinko
köszi, megosztom pár ismerõssel aki nem olvassa a topicot.
Üdv!
Tudnátok esetleg tippeket adni, hogy hogyan okosíthatnám magamat a tõzsde világával kapcsolatban? Mindig is érdekelt, de most jutott rá idõm, hogy jobban is beleássam magam, csak nem tudom hol kezdjem.
Levélbe konkrétan semmivel nem indokolták. Telefonon annyit mondtak valószínû nagyon elfoglaltak a regisztrációt intézõk. Majd az utolsó beszélgetésnél annyit mondtak, hogy nincs meg a regisztrációm. Ez volt a pont az i-re. Mert múlt hét csütörtökön még abból a regisztrációból egyeztettük az adatokat telefonon.

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

Palinko
ez nevetséges, és mégis mivel indokolják?
Az Admiral Club tagság az mit takar? Tudja valaki?

Írtam nekik többször is, telefonon is beszéltem velük 3-szor, és nem voltak képesek elintézni. Úgy-hogy alparival nem foglalkozom.
Admin marketnél maradok, elég sok jót olvastam róla, van magyar web-es felülete, nem a legolcsóbb, de nem is drága.

Palinko
nem írtak semmit? te se nekik? mégis mi a rák van ez elég durva azért. a toplisták meg sztem úgy vannak ki fizet többet. az admiral market elméletileg elég jó.
Sml
Ha mindenáron külföldi brókert keresel, tessék egy TOPlista.
De én azt javaslom, hogy keress magyar brókert, úgy gyorsabb az ügymenet is. A BÉT honlapján találsz eleget.

Voltam zárás előtt

Valaki ismeri az admiralmarkets- brókercéget? Vannak tapasztalatok vele kapcsolatba?

Alpari nem volt hajlandó megcsinálni a regisztrációm 1,5 hét alatt úgy-hogy besokaltam, ezért kérdezlek titeket, hogy valaki tudna nekem ajánlani egy megbízható brókercéget ahol van micro számlacsomag, MT4-en keresztül megy, és olcsó a be és kifizetés? Jó lenne ha lenne bankkártyán keresztüli befizetés.
Válaszotok elõre is köszönöm!

Láma!
mindenképp nézz körbe több helyen, én õket találtam a legkedvezõbb árfekvésûnek, de azóta lehet hogy változtak az erõviszonyok😊

köszönöm a segítséget....még kicsit jobban átolvasgatom az oldalt aztán lehet h be is iratkozok😊...de lehet hogy még egy kicsit utánanézek máshol is😊
fibonacci-t mennyire érdemes felrajzolni a relatív erõsségi indexre? Most próbaként felrajzoltam pár helyre, de nem tudom, hogy ezt mennyire lehet éles kereskedésben használni.

Láma!
itt voltam forexen. Az oktatóm nincs a csapat bemutatása között amúgy Almási Gergelynek hívták, illetve az utolsó órát Füleki Ferenc tartotta, õróla kapsz infót az oldalon is.

Ami nekem tetszett hogy hetente volt 3 óra (ami minimum 3 volt, de volt hogy 3,5) a tanfolyam, nempedig 3 nap alatt tolták le 3x8 órában, több idõ volt ülepedni a dolgoknak, gyakorolni öket, kérdéseket megfogalmazni...

köszi😊....tudnál esetleg hozzá vmi linket adni ahol utána tudok nézni?...és meg tudnád mondani h hogy hívták az oktatód?
Láma!
én voltam a tradenet-nél forex tanfolyamon.

elsö 2-3 órán újat nem kaptam, hiszen ugy veszik hogy 0-ról indulsz. azonban utána hasznos volt mert az oktató a saját tapasztalatit ötleteit, stratégiáit osztotta meg velünk és sok hasznos tanácsot adott a tõzsde minden területérõl amiket máshonnan eddig még nem hallottam, fõleg a brókerekrõl. nem olcsó ez tény, nekem azonban sok kutatást, utánajárást spórolt meg és tanultam is belõle sokat.