Tőzsde
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom 5 percesre érvényes.
én short pozíciókat nyitok inkább, nem szeretek fordítva gondolkodni 😊
mielõtt kérdeznéd, a jelek onnan kezdve értendõk, amikor az árfolyam emelkedik, majd egy szintet elérve megtorpan, majd ezután egy negatív gyertya nyit mellé, aminek a teste kb abban a magasságban nyit, ahol a másikat zárták, na olyankor kezdhetsz figyelni a következõ gyertyára. az is csökkenésben zárt? ez egy jelzés lehet arra, hogy nyiss egy eladási pozíciót 😊
itt egy kép ezekrõl a jelekrõl, mert leírva nem annyira 1értelmû 😊
http://kepgep.hu/2011/09/29/main/chart.html
OpenTiks viszont extrém beállításokkal nagyon termeli a profitot, de 1 hiba az elején és kivégzi a számlát XD persze alacsonyabb lot is mehet, akkor szolidabb profittal dolgozik, de cserébe nem kockáztat sokat. tegnap este kezdtem vele egy másik tesztet, eddig 4 kötése volt 59,8$ profittal 😊
most azt tervezem, hogy átírom kicsit és akkor magátol emeli majd a lot mértékét a tõke szerint, így sokkal többet kereshet, mert ha fix a lot, akkor 2 hét elteltével a kezdõ lot értéke már nagyon kicsi lehet a tõkéhez képest. már magasabb lot is mehet szerintem vagy ahogy épp alakul a piac.
Tõkeáttételnél a maximális veszteséget a letét ? Pl beraksz 100$-t és generálsz magadnak 900$ veszteséget akkor zárolva lesz mindaddig amíg nem lesz nagyobb a profitod? Van valami idõkorlát amíg vissza kell hozni a veszteséget? Adósságot nem csinálhatsz vele csak a letétet bukod max igaz?
Egy kezdõ
egy nagyon jó kis expert van egyébként a meta editor online library részében, letölthetõ ingyenesen, Open Tiks a neve 2009.01.13 dátummal kell keresni 😊
nekem a tesztekkel 120$ tõkét használva 997,93$ lett az eredmény szept. 1-tõl a mai napig! ezeket a beállításokat használtam: Trailing stop: 70, Stop loss 0!!!, Lots: 0,1 , Max orders: 1 semmi mást nem kell beállítani ezen kívül, csak a kereskedésnél kell még annyit, hogy csak Short lehet!! ha nem ezt választod, akkor cumi lehet ezzel is, nekem csak short van beállítva minden robothoz...
0,2 lot esetén 120$ kezdõvel 1859,26$ lett az eredmény 😄 ettõl függetlenül ne emeljétek fel csak 500$ körül a lot mértékét 0,2-re!! 800-1000$ körül mehet 0,6-0,7 lot 😊
Richard49: nem szemetelsz, talán még segítesz is azoknak akik jövõben olvassák a topikot
How much can you take,before you snap?
két robotot futtatok bérelt szerverrõl náluk, egy saját készítésût Eur/Usd párral és egy másikat, ami Gbp/Usd párral kereskedik.
a videóban a meta trader látható.
plus500 semmire való, vacak a kliens és hamisított adatokat mutatnak, meg nem is fizettek ki mindenkit....
A kérdés mindenkihez szól.Melyik brókercég ajánlott?(Kártyáról fizetném be a pénzt)
Illetve kíváncsi lennék,hogy az itt használandó program,az mi.
A válaszokat elõre is köszönöm.
Üdv
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
még 10 kereskedési napot tesztelem, utána majd eldöntöm mi legyen a sorsa...
szerintem hosszútávra le kell majd csökkenteni a risk értéket 0.4 körülire v annál is kevesebbre, hiszen pl 5000$ tõke esetén havi 20% is nagyon komoly kereset lenne szerintem 😊 0.1 risk mellett 5000$ kezdõvel 1795$ profit lehetett vna ebben a hónapban, bukás nem volt, max lehívás 13,78%
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
csak short pozikat nyit, 1szerre max 6 pozíció lehet nyitva. risk: 0.7,ilyenkor is jól teljesít, de van amikor 1 a risk és nem bukik semmit 😊 lehet persze kisebbre is állítani, van stop limit és trailing stop is, 4 órás átlag egy kereskedése, a tõkéhez alkalmazkodva választja ki, hogy mennyivel kereskedjen, ezt a risk beállítása szabja meg mindig 😊 Eur/Usd esetén szinte hetente elõfordul egy 100 pipes v nagyobb elmozdulás negatívba és ezt az idõszakot használja ki, elég szép profitot teremtve. vps szerverrõl akarom futtatni hamarosan, am exness rendszerén teljesítet ilyen szépen, máshol nem volt ekkora profit
néhány hónap múlva térjünk erre vissza😊
minden esetre grat a profithoz😊
Nem ismerem a portfóliódat, de jelenleg, személy szerint(!!!), nem javaslom vételre.
1000$->6649$ eddig az eredmény, szept. 5-20ig 😊 Eur/Usd M15 mellett lett ennyi 😊
vélemény v vmi esetleg?
http://kepgep.hu/2011/09/19/main/Nevtelen-1.html
http://kepgep.hu/2011/09/19/main/Nevtelen2.html
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
De sajnos nem tudok egyetlen ilyen tanfolyamról sem, ha tudnátok valami konkrétumot mondani hálás lennék érte. 😊
Tudnátok esetleg tippeket adni, hogy hogyan okosíthatnám magamat a tõzsde világával kapcsolatban? Mindig is érdekelt, de most jutott rá idõm, hogy jobban is beleássam magam, csak nem tudom hol kezdjem.
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
Admin marketnél maradok, elég sok jót olvastam róla, van magyar web-es felülete, nem a legolcsóbb, de nem is drága.
De én azt javaslom, hogy keress magyar brókert, úgy gyorsabb az ügymenet is. A BÉT honlapján találsz eleget.
Voltam zárás előtt
Válaszotok elõre is köszönöm!
Ami nekem tetszett hogy hetente volt 3 óra (ami minimum 3 volt, de volt hogy 3,5) a tanfolyam, nempedig 3 nap alatt tolták le 3x8 órában, több idõ volt ülepedni a dolgoknak, gyakorolni öket, kérdéseket megfogalmazni...
elsö 2-3 órán újat nem kaptam, hiszen ugy veszik hogy 0-ról indulsz. azonban utána hasznos volt mert az oktató a saját tapasztalatit ötleteit, stratégiáit osztotta meg velünk és sok hasznos tanácsot adott a tõzsde minden területérõl amiket máshonnan eddig még nem hallottam, fõleg a brókerekrõl. nem olcsó ez tény, nekem azonban sok kutatást, utánajárást spórolt meg és tanultam is belõle sokat.