Tőzsde
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Ezt hogy lehet beüzemelni? Valaki tudna nekem ebben segíteni?
Elõre is köszi
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
Olcsó és lehet mobilon keresztül is kereskedni.
Amúgy nekem a sok brókercég közül ez vált idáig a legjobban be.
Milyen megbízható CFD-s online brókercéget ajánlanátok? Leginkább EUR/USD devizapárral kereskednék 1:33-as tõkeáttétel mellett. Ajánlották az FxPro-t, de nekem olyan kéne ahol akár 50ezer forinttal is el lehet kezdeni.
Magyarul nem lehet csökkenõ indexre "fogadni"?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
A Shortolásnál elõbb eladod drágán, utána visszaveszed olcsóbban.
Voltam zárás előtt
hír a rövidtávú tõzsdei ügyeletek betiltásáról
Ez mit jelent?
A reggel vett aranyat nem adhatom el drágábban délután?
érdekes<#zavart2>#zavart2>
szomszédom feljelent, mivel tegnap mi
jelentettük fel õt.
2. Van Suzukink.
3. Sírva tudunk vigadni.
4. Minden jóban találunk valami
rosszat.
5. Mi találtunk fel mindent (a
spanyolviasz kivételével).
6. Jókat röhögünk a saját bajunkon.
7. Vannak dolgok, amikben a világelsõk
vagyunk (alkoholisták, öngyilkosok
száma)
8. A jég hátán is megélünk (a globális
felmelegedés miatt csökken az
életterünk).
9. Mindig van még egy lyuk a
nadrágszíjon.
10. A világ bármely táján nyugodtan
káromkodhatunk, a nyelvünket úgysem
érti senki (kivéve az éppen mindig arra
lófráló honfitársainkat).
11. Nem tér el a véleményünk a
körülöttünk lévõ országokétól!
Egyformán szeretjük egymást!
12. Magyarország nagy volt!
13. Mi a vesztes csatáinkat is
megnyerjük. Utólag.
14. A focink a világon a legjobb volt!
Még az angolokat is megvertük!
15. A napsütésünk a legjobb! Egyre
több ember barnul!
16. Magyarország a világ egyedüli
országa, amelyik csak önmagával
határos.
17. A magyar a legszaporább nemzet.
Egy parlamenti döntéssel másfélszer
nagyobb lett a szavazópolgárok száma.
És nem utolsósorban: Van három
dolog, amiben majdnem
utolérhetetlenek vagyunk:
VAN DEVIZAHITELÜNK , JÓ SOK!
VAN ÁLLAMADÓSSÁGUNK , SZINTÉN JÓ
SOK. (DE NEM NEKÜNK A LEGTÖB😎
ÉS VÉGÜL: VAN HUMORUNK, HOGY
MINDEZT KIBÍRJUK.
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
nem csak a fórumokon,de a való életben is,én már csak mosolyogni tudok rajtuk
How much can you take,before you snap?
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
elvileg a befizetésekbõl keletkezik nekik plusz tõke és arra fizet heti kamatot, ez olyan, mint egy kölcsön és a gloinvest a közvetítõ, õk 5% jutalékot vonnak le hetente, nekem már a tiszta hozamot fizetik ki 😊 kb 45% havonta, ezért is fura kicsit, mert annyi profit elég kérdéses sztem 😊 60 nap után lehet eladni a részvényt, vagy átruházható más emberre, de akkor olcsóbban kell eladni, mint a piaci ára volt.
És mit bukhatunk rajta?
8 dollárt befektetek,és hetente kapok 0.91-et...Király 😊 És vissza is kapom a pénzem ha akarom?😛
tõzsdén Eur/Usd, Gbp/Usd és arany amivel kereskedek, régen az ezüst volt a kedvencem 😊, de jelenleg nem elérhetõ.
Van akinek van rész igazsága, de eddig senki nem látta át a lényeget. 😊))
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Persze elismerem az elõnyeit, de jobban bízok magamban, mint egy gépben. Ha én bukok, akkor abból tanulok és csak magamat hibáztathatom, de ha egy gép, akkor tulajdonképpen rajtam kívül álló okból veszítek, amit sokkal nehezebben fogadok el.
de látom már páran itt azt hirdetik 5$ milliót csinál valakinek a robot hadd gratuláljak elsõként!
persze ott is lehe bukni, de gyakorlással el lehet sajátítani a megfelelõ technikát 😊
Ennyi...
ha így lenne, sokkal több milliomos rohangálna a világban😊
Jövõ héten ráeresztem exness éles acc-ra...Majd írok hogy mi lesz 😊 100$ lesz kezdésnek,ha bukó lesz,nem lesz akkora. VPS szervert tudsz/tudtok ajánlani? EZ van függõben jelenleg.Ha van jobb,szólj.
am ha jól tudom, akkor a kereskedés kb 70%-át robotok végzik 😄
a válság kezdetekor is ezek reagáltak rosszul, majd bedöntötték a piacot...
bár ezek csak pletykák, nem 100%, hogy így is volt 😊
Nekem lot az 0,1.
1 kereskedés hozott 120$-t 😊
exness demóval futtatod? gyors szolgáltató kell ezeknek és normális net, ha otthonról futtatod 😊