CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon odabasz.

Bence94

A Custom Crysis Config v1.31 segítségével komoly teljesítménynövekedést érhetünk el a Crysisszal, ezzel búcsút intve a néha diavetítésszerû játékmenetnek.
A program teljes neve Cuban Ultima Doom Sword's Custom Crysis Config v1.31, ez a patch legfrissebb verziója. Segítségével gépünk teljesítményéhez igazíthatjuk a játék beállításait. A telepítõ tartalmaz még egy modifikációt is, ami az UltimaRage's Time of Day nevet kapta, és a segítségével még élesebb textúrákat kapunk.

A telepítés után elég nagy, akár 30 FPS növekedést is tapasztalhatunk. A Madshrimps portál letesztelte a patchet, és õk is hasonló eredményre jutottak.
Az alap Crysisben egy 8800GT-vel, 1280x1024-es felbontás mellett, magas részletességi szintre állítva a játékot, átlagosan 42 FPS-t értek el. Miután feltelepítették a Custom Crysis Config v1.31-at, ugyanilyen beállítások mellett átlagosan 64 FPS-t mértek.

Crysis teljesítménynövelés

fincsi nézzétek meg.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

arty
jobban fog futni = pár effekt rondább lesz vagy nem lesz

csodák nincsenek 😊

---

Hedic: elég a géped a 4850 alá, minden maxon fog menni, 4/8xAA mellett is. A krizist kivéve 😄

Forza.

gurubefree

ゾルターン

bertino
én pont ezért nem reménykednék annyira 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

de most akkor mivan az ultra high beállitással? me láttam már olyan képet is a game-rol ahol ultra high-on vot?

berczely
jójó én is reménykedek fõleg hogy magyarok csinálják...

grebber
Oké akkor majd meglátjátok.

Next PC upgrade: 2022

Prince of Máté
Crysis-re is sok mindent ígértek.

grebber
Valamit átirtak más programnyelvre ami miatt jobban fog futni.

berczely
Elvileg...

grebber
Very High csak Vista alatt elérhetõ.
XP-re ott a dx10 unlocker de lassu nagyon 😞
Egész grafengine egy fos.Elvileg a Warhead már jobban fog futni.

de most a beálltásoknál miért nem birom kiválasztani a very High-ot?

Narxis
Meghallgatták a sírást a gépigény miatt és próbálják úgy optimalizáni, hogy szép legyen, figyelembe vették a DX 9-es kártyákat, azt mondják nyugodtan játszhatsz velük Vistan, nem lesz gond. Fejlesztették az AI-t, nagy hangsúlyt fektetve az ellenség csapatjátékára, csapatösszhangjára, amit átültetnek majd az idegenekbe is. Yerli egyetértett a szerkesztõvel abban, hogy túl hamar jelentették be a Crysis-t ezért nagy volt a várakozás. Kieget idén kiadják ha jól értettem. Következõ játékaikat a kiadás elõtt 3 hónappal fogják bejelenteni. Nem lesz ez kevés? kérdi a szerkesztõ. Yerli: Nem ha jó terméket készítettél. Beszél még arról, hogy miért nincs MÉG konzolos verzió. Ha jól értettem azért nincs mert akkor külön csapat kellene a PC-re és külön konzolra, teljesen átszabni a különbözõ platformokra, akár konzolon belül is(PS3, Xbox..)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

grebber
#27021-öt valaki leirná magyarul dióhéjban??Mert kiváncsi vagyok milyen lett a Warhead.

sry

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

szal akk még proci csere is?
és mient kellene vennem?

Prince of Máté
Nem hajtaná ki, de minden játékhoz elég lenne a kártya.

szal akkor szerinted a vga-mat kell kicserélni!
2 GB DDR2 800 Mhz
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400+
MSI K9N Neo alaplap
és ez a gép elég erös lenne h betesgyek a 8500 gt helyett egy 4850-et?

Prince of Máté
Sõt volt már olyan is, hogy Q6600 + 8600 GT 😄

Snexi
Gondlolom azért kérdezte mert a tesco-ban meg az ilyen áruházláncokban szoktak ilyen szarul összeállított általában nagyon gyenge vga-val elátott gépeket árulni 2x annyiért mint egy normális szaküzletben.Néha belenézek a tesco vagy az electro wolrd újságjába és szakadok a röhögéstõl hogy miylen gépek vannak és mennyiért.(Geforce 7500LE + P4 3.2Ghz 120ezer?!)

Shep
nem kell a devomde-t " " közé tenni, hanem kell az exe "-je után egy szóköz

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

KILLER2
Szarul írtad, ennyi. Asszem így kell: .......Crysis.exe" "-devmode"

Töltsük le az internetet!

Ilyenkor most mi van?
Fostalicska vista nem engedi átírni! 😞

tavaji gép

Prince of Máté
A kártya zsenge...
Tescóban vetted a gépet ?

szal ez van!
2 GB DDR2 800 Mhz
MSI Nx 8500 Gt van!
a játék mediumon megy 2xAA de csak 800*600 felbontásba,ami nagyon sza..! mi lehet a probléma? esetleg szedjem le a legujjab drivert? vagy micsináljak?

szal ez van!
2 GB DDR 800 Mhz
MSI Nx 8500 Gt van!
a játék mediumon megy 2xAA de csak 800*600 felbontásba,ami nagyon sza..! mi lehet a probléma? esetleg szedjem le a legujjab drivert? vagy micsináljak?

grebber

grebber
Cryfalls Island pálya

GamesRadar Plays Warhead Valaki leírná magyarul miket irnak róla?

poppe
zsír, ezt kipróbálom 😊
massive attackot meg szeretjük

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

thx

Ja és a játék közben benyomod az F1-et az a nézetváltás!
Am lehet kicsit bugos de játszható sztem...kis auto aim is mintha lenne benne<#idiota>

Ja és még egy kis plussz!
Numrikus billentyûzeten:
1 = fegyverek
2 = örök lõszer

többit nemtom<#idiota>

Ha nem lenne érthetõ...

Mmint ilyen nézetben?
TPS-ben?

Az ikonra jobbgomb - tulajdonságok - és az elérési útvonal pl.: "D:\Játékok\....\Crysis.exe" -devmode
beírod az exe után hogy -devmode

Nagyon láma kérdés lesz!!!
de hogy birod megcsinálni h ilyen helyzetbe legyen a karakterod?

Saját gameplay
link

Sztem is elég már a sok hardver témából ott a radeon topic tessék menni oda!
Crysist is tesztelik...

Nathan66
37.000-ért vettem tegnap egy sapphire-t😊 és meg kelll hagyni, szépen muzsikál.

poppe
én 55-ért vettem a 9800gtx-et 2 hónapja, a sapphire 4850 meg minimum 42.000 többi stimmel 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Mekkora vita lett abból h bekérdeztem ezt a HD4850-es dolgot 😊

MIndenkinek elmondom és záruljon le a téma mert nem hardver topik!

HD4850 kb 35-40 ezer forint...kb azonos szinten mozog mint a GeForce 9800GTX ami 70 ezer körül mozog - mozgott amíg ki nem jött ez az Ati kártya.

Innentõl kezdve ne legyen ezzel kapcsolatba kérdés...kicsit drágább csak mint a 8800 GT de sokkal erõsebb és kevesebbet fogyaszt stb stb.

HÛTÉS kell neki mert melegszik de ezen kívül 5*-ös a kártya.

Crysis-t viszi magas felbontáson full high + AA-val folyamatosba!

TÉMA LEZÁRVA!

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

The Protector
sztem az a benchmarkban van.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tudja valaki mi annak a proginak a neve amivel a játékindítás elõtt be lehet állítani a grafikát?
Sok opció van dx9,dx10 high,very high stb.

köszi!

poppe
nekem tetszett a játék, és kurvasokáig játszottam vele, mondjuk ebbe benne volt az úszkálás a némó halakkal, meg a csirkekergetés/dobálás, fél erdõ kivágása stb 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

The Protector
nem új meg jobb kártyát kéne csinálni HANEM ÖTLETES ÉS ÉLVEZHETÕBB JÁTÉKOKAT.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fehercsoki
Köszi!

arty
1.) ne használj magyar vistát, mert a félreforditások miatt képtelenség kideriteni, h mit is akar egy ilyen hülye hibaüzenet h "Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert párhuzamos konfigurációja helytelen." 😄

2.) uj directx, uj vga driver legyen fent!

---

Sponnyabob: a 9800GTX nél jobb és jövõtállóbb a 4850es (kivéve krizis, ott a 9800GTX picit jobb)

---

High End PC: legyen már annyi eszed, h a játékod verziojához megfelelõ unlockert szedsz le ... használd a legutolso, 1.2.1es krizis pecset és ahoz a legujabb dx10unlockert. ennyi.

Forza.

ezt nem igazán értem.

linket is tudsz adni?

a játékot õ most vette 2 napja eredetibe.

kössz