CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
hogy lehet ellenfeleket eldobálni, meg nagyobb tárgyakat, pl verdákat?
köszi 😊
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Töltsük le az internetet!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
deam a játékban törik így a fal egyátlalán ilyen szilánkos,deszkásra?
Én meg alkottam valamit az egyik már általam "leleplezett" screenshotra:

És vérzik!kívül belül!
Fröcsög belõle a vér!
A sebzéshez még: Nekem a multiban tûnik olykor érdekesnek a sebzés.
u dont have to listen anybody else but me
Az alap játéknál még ez lehet nem volt jó de a patch-ek javították!
Nagyon sokan mondjátok, hogy a fejlövésbõl 2+ kell. Nekem valahogy 1 elég volt, mindig, pedig 4x toltam végig. Egyszer nem volt elég, de akkor a sisakról lepattant, és vitte azt magával. Nem kötekvésbõl írom, de tuti eltaláltátok?
Szerintem arról lehet szó, hogy más a találati rendszere a játéknak, mint általában. Itt nem hal szörnyet az ellen, ha ellõsz a feje mellett 2 centivel. Ez persze csak a véleményem, de akkor sem értem, nekem miért hal meg az ellen egy "heccsát"-tól, míg mások panaszkodnak rá....
http://www.freetvmaci.info/
grafika:9.5
hanghatások:7
irányíthatóság:9.5
küldetések: 7
játékélmény: 5
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az meg hogy a Crysis 2nek nem lesz demoja a warez miatt, az meg nagy köcsögség. Ezért lesz az, hogy én is letöltöm, mert hiába akarom megvenni, nem fogok olyanért pénzt adni, mirõl fogalmam sincs, hogy milyen,
Néhány játékokkal foglalkozó magazin mint például a GameStar már foglalkozott a témával és nem lesz demoja kivételesen a "Crysis 2" nek a warez miatt . 😞
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Épen ezért külön elszomorít ha a lehetõségek ellenére is csak valami alig közepeset sikerül alkotni 😞((
ahogy lentebb is írták, lehet más csapatnál többet ért volna az a pénz ....
Az, hogy 2 évig készült, még nem jelenti azt, hogy sokba került a megalkotása.
Lehet, hogy csak hobbiból csinálták. <#vigyor3>#vigyor3>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
De lehet h nem emiatt van a gond.
Nothing is True, Everything is Permitted
nekem van egy nagy problémám.Az új hd4870-et vettem meg,de ha játszom mindig lefagy töltés vagy játék közben és azt írja,hogy a program nem válaszol és be kell zárjam.Mi lehet a probléma a catalyst driver-ral??Gépem:q6600 proci,4gb ram p5e x38 alaplap,hd4870.Vistát használok de nem az sp1-et hanem a sima verziót.Lehet hogy fel kellene raknom az sp1-et???Válaszotokat elõre is köszi.
Az [email protected] válaszoljatok már.
üdv:
Mitru F
Next PC upgrade: 2022