CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
és, hogy megy... ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

elmondanám, azt még... most tettem fel elõször ezt a cuccot, és meglepõdtem, h. megy a gépemen. Pedig csak egy C2D 8200, 2 G ram, és 1 sapphire x1650xt 😊

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

sziasztok
hogy lehet ellenfeleket eldobálni, meg nagyobb tárgyakat, pl verdákat?

köszi 😊

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

bertino
én ugyanezt mondtam nemrégen, nagyon hasonlít a hangja rá.

DarkSector
Jah így ismered?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A legújabb Crysis Warhead elõzetesben nem Jason Statham dumál? Meg mernék rá esküdni, hogy õ az...

KILLER2
Igen, nagyon gépigényes ez a számolgatás. Ha már ennyit törõdtek vele, akkor csiszolhattak volna még rajta egy kicsit, mert azé érdekes, hogy földetérés után mennyit csúszik tovább egy darab.

Töltsük le az internetet!

lac coo
De ezek olyan szinten felpöckölték a fizika számítását ( szerintem értelmetlenül ...) hogy itt még ebbe is beledöglik a gép ..

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

KILLER2
Dehogy törik, csak modelleztek egyet, hogy szép legyen. Pedig ilyen kéne, mert abban, hogy szét tudja repíteni egy épület darabjait, az nem nagy szám.

berczely
Hát azért csodálkoztam a képen...<#idiota>
deam a játékban törik így a fal egyátlalán ilyen szilánkos,deszkásra?

Prince of Máté
Lol nem a csirke törte be a falat 😄

berczely
Ja megvan...

KILLER2
Fogtam a csirkét és eldobtam. Lejjebb linkeltem egy képet, abból megtudod, hogy mit hogy.

berczely
Ezt hogy csináltad?

KILLER2
Valóban vérzik a sapka, beszarás.
Én meg alkottam valamit az egyik már általam "leleplezett" screenshotra:

KILLER2
Ja hogy sapka. Én csak sisakkal néztem, minnyá meglesem ezzel is.

berczely
Ja és utána lõttem a sapkába hogy leesett a fejérõl!!
És vérzik!kívül belül!
Fröcsög belõle a vér!

berczely

Remélem azért kivehetõ...

KILLER2
Tényleg? Melyik verzió? Muszáj lesz megnéznem 😊

lac coo
Erre emlékszem ,tényleg vérzett 😊

KILLER2
Nem tudom, hogy neked hogyan sikerült az, én most próbáltam ki, de az szikrázott és nem vérzett.

KILLER2
Ezt kipróbálom. Ez kicsit olyan mesterlövészes lenne, abban a busz vérzik, ha lövöm.
A sebzéshez még: Nekem a multiban tûnik olykor érdekesnek a sebzés.

KILLER2
Szerintem ez megfér a játékban. Nem is feltétlen a fejlövéssel van gond, hanem azzal, amikor fejre lõsz. Meg szerintem egy ilyen szintû játékba igazán tehettek volna valami olyat is, hogy ugyanmá', ha 2x lábon lövök egy szerencsétlent, akkor nem fusson má' el.

berczely
Azt észrevettétek hogy a koreaiak leesett sisakjába ha belelõttök vérzik?

VRSDM
sisakról lepattant, valójában a kevlar+kerámia betétes sisakok sem védnek meg, kivéve ha nagyon a szélés, nagyon nagy szögben érkezik a lövedék, egyéb esetben hatástalan, ez 100%. repeszek ellen már más kérdés az ellen pompás, de az meg mindegy hogy a fejed ép ha a testedbe másik 5fémdarab fúrodott ami minden mozdulatnál picit továbbhasítja a husit, szóval ez hogy a sisakról lepattan a lövedék, hmm, az esetek 10%a.

u dont have to listen anybody else but me

Meglátásom szerint a story miatt kap szar pontozást a játék,legalábbis én a story-tol vártam volna többet..

Nemtom nekem is meghal 1 fejlövéstöl simén,viszont a ha testre lövök elég sok kell neki 😄

berczely
Én is egy fejlövésbõl nyírbáltam a kóreaiakat!
Az alap játéknál még ez lehet nem volt jó de a patch-ek javították!

Dante73
Én ezt nem értem...
Nagyon sokan mondjátok, hogy a fejlövésbõl 2+ kell. Nekem valahogy 1 elég volt, mindig, pedig 4x toltam végig. Egyszer nem volt elég, de akkor a sisakról lepattant, és vitte azt magával. Nem kötekvésbõl írom, de tuti eltaláltátok?
Szerintem arról lehet szó, hogy más a találati rendszere a játéknak, mint általában. Itt nem hal szörnyet az ellen, ha ellõsz a feje mellett 2 centivel. Ez persze csak a véleményem, de akkor sem értem, nekem miért hal meg az ellen egy "heccsát"-tól, míg mások panaszkodnak rá....

http://www.freetvmaci.info/

Prince23
Hangok 7? 😮

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hát igaz hogy régen toltam végig de leírom róla a véleményem. Minden haverom mondta h crysis így crysis úgy, milyen jó lesz az meg minden. Õszintén szólva nekem nem tetszett. A grafika télleg ott volt de nekem ezek a robot izék nem igazán jöttek. A legszarabb rész az volt amikor a hegy gyomrába kerültünk. Nah amíg onnan kikeveredtem pffff... Amikor még emberek ellen harcoltunk nem volt olyan rossz. Onnan csak egy dolgot hiányolok, mégpedig a sebzés beállítását. Hihetetlen hogy fejbe lövöm a csávót 2szer is de õ mintha misem történt volna fut tovább. Többre megyek ha a mellkasát lövöm mint a fejét... érdekes.... Végeredményben a játék szerintem tizes skálán:
grafika:9.5
hanghatások:7
irányíthatóság:9.5
küldetések: 7
játékélmény: 5
The Protector
a legtöbb cég így van vele.de õk sem fognak denózni.pedig anno majdnem minden játékhoz volt demo.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bordy
valaki más is bejelentette régebben hogy nem csinálnak demókat a játékaikhoz mert nem éri meg a ráfordított idõt és pénzt nekik. de már nem emlékszem. az is lehet hogy pont ezzel volt kapcsolatos 😄

KILLER2
A Warhead nem kiegészítõ, az egy külön rész.
Az meg hogy a Crysis 2nek nem lesz demoja a warez miatt, az meg nagy köcsögség. Ezért lesz az, hogy én is letöltöm, mert hiába akarom megvenni, nem fogok olyanért pénzt adni, mirõl fogalmam sincs, hogy milyen,

Egyébként a játék ugyan azon a szigeten fog folytatódni mint ahol voltál most csak most éppen a másik felén és a vége elvileg ugyan az lesz. Most a kapitányoddal leszel vagy middel. Az új rész neve Warhead lesz mint ezt már ti is tudjátok.Elvileg ez egy kiegészítõ lesz de még fene tudja mi sül ki belölle, magyar fejlesztésû lesz szóval legalább meg tudják az amerikaiak hogy mien kemények is vagyunk. 😊
Néhány játékokkal foglalkozó magazin mint például a GameStar már foglalkozott a témával és nem lesz demoja kivételesen a "Crysis 2" nek a warez miatt . 😞

The Protector
Ez a motor nem szkript fizikával rendelkezik hanem valós szmítással.eért is fordul elõ néha benne hülyeség is.de az ue3.0nak pl a strangleholdban szkript törése volt,látványos volt az is de ez többre képes.vegyük pl a nanoruhát sztem egy kis sstyle nem ártana neki.nem kinézetre hanem használatba .én ple egy hátrafelé való ugrásnál erõmódban egy hátraszaltót minimum beletettem volna.vagy speed módban egy duplalábas belerúgást.hátulról lefegyverezõ mozdulatok,de akár szembõl is.ezek nem túl nagy elõrelépések de szerintem megdobná a játékmenetet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Ha belevesszük azt is h ez csak a kezdet és ennél sokkal többre is képes.

kifli
Hát igen elég kevesen vannak akik pl értékelni tudják ha jó a fizika meg stb.
The Protector
Kisebb csapat kevesebb dellából sokkal jobbat is csinált már,ez nem csak ábrán.Szerintem ez a grafikus motor,és a sok idõ többre lett volna képes.de az a baj h az ea is már csak a póré réteget(casual)t célozza meg a játékaival.De most már minden cég a casualoknak kedvez.Sajnos.

lac coo
Iszonyat sok munka és ezáltal sok pénz egy ilyen játékot megcsinálni!
Épen ezért külön elszomorít ha a lehetõségek ellenére is csak valami alig közepeset sikerül alkotni 😞((
ahogy lentebb is írták, lehet más csapatnál többet ért volna az a pénz ....

Narxis
hobbiból 😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Peetboy
Ezt az ekkora pénzel játékot csinálni, már hallottam többször is. De mi került ebben olyan sokba?
Az, hogy 2 évig készült, még nem jelenti azt, hogy sokba került a megalkotása.
Lehet, hogy csak hobbiból csinálták. <#vigyor3>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

The Protector
Egyébként a szavazás szarul van megfogalmazva.Én 2 pontot adtam neki.Pedig nagyon tetszett de SOKKAL-SOKKAL TÖBBET VÁRTAM VOLNA TÕLE.szeretem a crysist és nem afikázók táborába tartozok.De ezzel a motorral meg ekkora pénzel más 6x jobb játékot csinál.

The Protector
ááá.akkor újraindulna a gép.egyzsrûen próbálgasson drivereket.Nekem pl a mai napig van amikor gondol a gép azt akad még a flash játékok isXD

grebber
Lehet túlmelegszik a VGA 😄

Next PC upgrade: 2022

CroftManor
Hát lehet h nem ártana feltenni az sp1et.
De lehet h nem emiatt van a gond.

Nothing is True, Everything is Permitted

sziasztok

nekem van egy nagy problémám.Az új hd4870-et vettem meg,de ha játszom mindig lefagy töltés vagy játék közben és azt írja,hogy a program nem válaszol és be kell zárjam.Mi lehet a probléma a catalyst driver-ral??Gépem:q6600 proci,4gb ram p5e x38 alaplap,hd4870.Vistát használok de nem az sp1-et hanem a sima verziót.Lehet hogy fel kellene raknom az sp1-et???Válaszotokat elõre is köszi.
Az [email protected] válaszoljatok már.

üdv:
Mitru F
grebber
Én eddig 4-szer és még leszek is párszor fõleg ha kiadnak olyan VGA-t amivel minden maxon is lehet majd tolni!

Next PC upgrade: 2022

bertino
viszont azt élveztem, mikor vagy 3 percig egy "járaton" keresztül lökött vagy 600-al az áramlat és csak nézni kellett ki a fejünkbõl :SAD