31662
CRYSIS
-
#6153 Csirkegyilkolás felsöfokon XD :D -
#6152 Egyet értek veled.
Pontosan erre gondoltam. -
#6151 Egy játék nem arról szól hogy mindent max grafikára állíts, hanem a szórakozásról.
Mindenki feldughatja magának a csilli villi kurva drága gépét és ha lehet ne itt menőzzön vele és még jóhogy meg nem fogom sajnálni hogy neki milyen szar hogy nem megy maxon mikor kidobott rá több százezer forintot.
Szánalmas -
tmisi #6150 tegnap óta nem léptem be, 130 új üzenet, már azt hittem kijött a demó :D -
Newfronter #6149 Még mindig nem érted. Mondom hogy téged az MS fizet. Ez válasz volt? Mert amit írtál az egy 10 éves gyerek írása. Te is beveszed a marketingdumát, ahelyett hogy elolvasnál pár cikket és körülnéznél. -
#6148 jeeeeeeeeeeeeeeede h bíjuk ki addig? -
#6147 demóóóóóó -
#6146 A FAQba berakhatnátok EZT A CÍMET! Ha vége a BATCH1nek ami "Friends & Family internal test ", akkor lesz újra béta kulcs osztás. Ez a fileplanet BATCHektől független. Akik beregisztrálják magukat az oldalon, azok között meg játékot sorsolnak ki :D -
#6145 ohh ez lemaradtt.
Engem ugy tanitottak hogy nevárd el hogy más segitsen rajtad , segics magadon és az istenis megsegit!:D Igy könyebb felkészülni az életre :D na mék gyurni nem prédikálni :DDD -
#6144 ON:
Egyetértek veled!!! Szintiszta igazad van ha van pénzed és amig apuci nyomja beléd adig ne nyavajogjon senki! Én az én gépemre büszke vagyok tudom hogy nemnagy gép de legalább én kerestem meg a pénzt rá a 2 saját kezemel és még mellete tudok szorakozni nem anyuci vagy apuci Cessel engem!
OFF:
UI.: Nemnehéz jogépet venni se de kicsit más ha mellete még élniis akarsz, és szorakozni. -
#6143 Miért, ő mit vesz háromszázezeré'? Kistáskát? -
lee56 #6142 -
CyrSyS #6141 Ami ezt a szimulátort illeti, én még nem is hallottam ilyenről, de biztos fantasztikus élményt nyújt autóverseny aspektusból. Érdekes találmány ami növeli a játékélményt. -
CyrSyS #6140 Ha úriemberi választ akarsz akkor én azt mondom hogy 2048*1536 minden abszolut high-on 30 fps felett biztos nem fog menni! :) -
#6139 Gondolom EZT az oldat ismered :) Mert ezek is kellenek ahhoz hogy meglegyen a 20 FPS a Crysisban Amúgy grat a gépedhez ;)
UI: Egyébként a TDU 8800GTX SLIvel katasztrófális volt annó (év elején). Szal remélem az SLI problémát már megoldotta NVIDIA... -
#6138 De énis megdolgoztam a gépemért és büszke is vagyok magamra. -
#6137 Ha tunád ő milyen faxságokra költ hülyét is kapnál -
#6136 Biztos nagyon boldog, hogy a kasszából elemeltem pár százezret ilyenekre... Komoly ember lehetsz! -
#6135 Hát szerintem meg nézz el a frex gp oldalára aztán g25 el eltolhatod a bicajt... -
#6134 örültek mert két napig volt az étkezőben. De hát csak az asszonnyal élek az meg már megszokta az ilyen hülyeségeim -
#6133 besírok, ilyen ocsmány ez a szimulátor ? :)) most láttom én is ... inkább akkor Logitech g25 ... -
#6132 Ja és nem álszent kérdés mert még korán nem bisztos ,hogy nálam futni fog fullon... -
#6131 És mit szól hozzá a család? -
#6130 Ott raktam össze mert hát darabokban jött japánból ,és nem értem fel vele az emeletre sem -
#6129 Már ha csak azt megnézed ,hogy a fák kidölnek ugyan úgy mint crysisben ,a füst is ugyan az ,stb.stb. szerintem nem mondják ki de ez ugyan az a motor. Keresek neked jó videót -
#6128 Megnéztem a képet a frex gp-ről. Mond csak, ti hol esztek, ha az evőasztalon van a vasad? És félre ne értsd, nem irigykedem, éppen most vettem egy teljesen új gépet, amire fél évig gyűjtöttem, csak ezt az álszentséget utálom, ami a hozzászólásodból lejött. Ezektől a megnyilvánulásoktól undorodom. -
#6127 azt hiszem az engine el kapcsolatban ténleg igaza van, volt régebben belineklve egy weblap amin hasonlították a FAR CRY 2-őt és a CRYSIS -t .... akkor talán azonos lehet az engine, nem véletlen ez a két játéknév :) .... másrészt a karakterek gyerekesebbek lesznek a FAR CRY 2 ben, ég és a föld a karakterek különbségek ...:) -
#6126 Jézus isten, na jólvan az ész az tombol... Addig még nézem a topicot míg nem mutatsz egy linket ami mögött hivatalos forrásból van megerősítve, hogy a FC2 cryengine-t használ... Addig meg marad egy nagy lol az egész... -
#6125 Fsx talált is és a crysis is lehet ,hogy nem fogja bírni. Fsx mondjuk full grafon megy de tényleg nagy városoknál kicsit esik az fps. -
#6124 Na meg majd ha kiadják megmondom mit megy rajta. -
#6123 egy játék van ami nem megy neked full -on az pedig a FLIGHT SIMULATOR X és mondjuk new york felet ... :) -
#6122 Igen 64bites vistát -
#6121 A crytek az engint nem játéra szánja, és eladó. Virtuális háztervező progi lesz. És ha te nem találsz rendes minőségü videót sem arról már nem én tehetek. Ja és minden engine eladó, föleg annak a cégnek aki a játékot kiadja .lásd:ea -
#6120 ez már hülye :))) azt mondja nem megy fullon a gépén ... lehidalok , még mindég játszik az idegeimmel :) bakker KÉT 8800 GTX és egy core 2 duo proci, ja meg persze a 4 GB RAM NE VIGYE EZT A JÁTÉKOT:) most megkérdezem jól vagy???? Nem iskolába kéne legyél???
A másik dolog, remélem 64 bites windowst használsz, mert csak az használja ki a 4gb ramot ..... a 32 bites rendszer csak 3 gb ramig olvass. .. -
#6119 Egy kásás minőségű Far Cry 2 videóból megmondod, hogy ugyan az az engine, ez a legnagyobb baromság amit halottam. A Cryengine a Crytek-é és nem hiszem hogy eladták voltna az ubinak...
Szerinted ha neked se fog futni rendesen akkor kinek fog? Tudod mi az átlag konfig idehaza és egy kicsit nyugatabbra is? Ha ez történnek akkorát bukna a játék, hogy olyat még nem látott senki... -
#6118 Ez teljesen egyértelmű volt, csak vérpistik hiszik azt, hogy DX10 a megváltó.
:D -
GazCamp3r #6117 Látom megy itt a party :D csak egy kérdés: Feltörték már a bétát, vagy felejtsem el, és várjam a demot? -
#6116 Na ebben nem lennék olyan bisztos ,hogy nem ugyan az, az engine viszi, mert ugyan olyanok a videókban az efektek meg minden, és hidd el ,hogy ez a crytek motorja. Nyafogásra meg annyit, hogy messze nem bisztos, hogy százon fog futni még nálam sem. -
#6115 Jah, nagyon ugyanaz az engine! Az ubi és az EA karöltve dolgoznak a játékon és nap mint nap személyesen és dalolva adják át egymásnak az éppen aktuális buildet! A rinyához meg annyit, hogy ez olyan mitha én kezdenék el rinyálni, hogy jajj ez vajon futni fog az Xboxomon?.... -
#6114 Nem foglalkozok én ilyen gyenge minőségű szimulátorokkal :)