CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ez igaz de veri is a pc-set.

Next PC upgrade: 2022

Evogordon
Nincs tervben a konzolos kiadás. A farcry 2 éves és csak most jött ki az xbox-os és az xbox360-as verzió.

az írták azért mert vista lesz az elsõ dx10es oprendszer. a crysis meg pont ezthasználja ki. x360an meg nemtom mi a helyzet. lehet azon elöbb lehet majd tolni...

http://thenamelessphoto.com/

B@dsector
A hírek szerint egyébként a DirectX 10 végleges változata csak a Windows Vista-n fog mûködni, és a Microsoft jelenleg nem tervezi egy Windows XP-n futó verzió kiadását is. Utóbbi platformon a DirectX 9-es változata lesz használható továbbra is, amely várhatóan jó ideig a DirectX 10-zel párhuzamosan lesz jelen a piacon.

forrás
Malakai
Mondj már 1 indokot, hogy miért! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

B@dsector
Az rendben van de amíg nincs Vista addig nem játszunk vele. <#wilting>
http://ea.gamespress.com/product.asp?s=779
Product Specifications
Publisher: Electronic Arts
Developer: Crytek
Ship Date: Winter 2006
Category: First-Person Shooter

Jelenleg ez a hivatalos 😊

Malakai
Persze, de ennyi erõvel mondhatnánk 2007 Q4-et, vagy 2008 Q2-t is, akkor már inkább a hivatalos álláspont sztem...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mint lentebb írtam, ez a hír több napos, és után állították vissza a hivatalos dátumot 2006 végére 😊
Ami nem jelent semmit persze, az meg tuti, hogy a készítõk se tudják mikor jön ki.

Nem is lesz Only Dx10. Tud õ DX9 rendering módot, a Dx8.1-et azt viszont nem hiszem ...

grebber
Ez igaz.Majd meglátjuk mi lesz belöle.De szerintem tuti 2007.

A hivatalos EA oldalon kijavították 2007 elejére, majd fél napon belül vissza 2006 telére 😊
Valószínüleg kijön a karácsonyi szezonra, és majd lesz hozzá valami jó kis patch a DX10-hez.

Malakai
Ez marhára nem hivatalos álláspont, mivel az sem hivatalos, hogy only Dx10 lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
hát pedig elég sok helyen lehet olvasni hogy Vista csúszik 2007 elejére azért irtam Q1-et és emiatt a Crysis is csúszik addig.

Malakai
Én Q4 2006-ról tudok (és hivatalos oldalon is az van).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
2007 Q1 elvileg eddig úgy áll.

kirol
Melyik negyedévben várható amúgy?

Nekem az lessz a legnagyobb CRYSIS amikor majd elindítom a gépemen. <#eljen> remélem azért vagy 20FPS-t kitudok belõle csikarni.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Mikiller
Off
Sosem fogok SLI-t venni, egy nagy lóf...t nekik. <#mf2>
On

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

grebber
Na ez már off mert nem a gamhez tartozik de ez az uccsó és ne térjünk át hardver témára 😄

Jõvõbe tekintve lehet érdemes SLI/Croosfire -re váltani mert veszel egy jó VGA-t és kedenek akadni a gamek veszel bele ugyanolyat már szinte fele annyiért.
Ehhez persze kell az is hogy egyre több játék legyen ami támogatja a 2VGA-s megoldást.

OFF vége.

Mikiller
Én se adnék ki egy darab vasért annyi pénzt. Annyiból egy új, jó alaplappal ellátott gépet lehet venni, amit lehet bõvíteni késõbb.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Hát a DX10-es VGA-k ára, jövõ nyárra ha lemegy 100K alá az már jó lesz.
Mivel még meg sem jelentek<#szomoru1>

grebber
Ja hozzáteszem én akkor veszek majd DX10-es katik ha lemegy az ára 70k-ra vagy az alá ez a lélektani határ nálam amennyinél többet nem adok ki 1 db cuccra géphez.

kirol
90 HUF?

Én még 50 -et is igen nehezen, 2 hónapig tétovázva adok ki esetleg egy kariért.
Persze ha nyernék a lottón, nem lenne probléma.

grebber
LOL nézzed a mostani dolgokat és rájössz hogy nem.
Én nem a legjobbat fogom venni hanem 1-el rosszabat az is felsõkategoria még.
És ha abból indulok ki hogy bejött most a 7900GTX meg a 7900GT és 90k-rólindul a 7900GT akkor nem kell parázni.

Mikiller
És micsoda árak/árkülönbségek fognak jönni...<#nevetes1><#zavart2>
Elõre félek, hogy egy VGA 200K-ba fog kerülni<#falbav><#boxer>

kirol
De gondolom az se árt, ha NASA -nál dolgozol.

M@TriX
nem látod, hogy horpad a homloka? itt a textúra alényeg, sztem nem annyira extrem polyk

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

B@dsector
directX 10 a titkok kulcsa
kirol
Én csak ránéztem a képekre, videókra, és abból gondoltam, mert számomra ez hihetetlen egyenlõre, hogy pc-n így nézzen ki valami.

Malakai
Ezt az X360 dolgot honnan a rákból vetted? 😊
Egyenlõrre csak PC-re készül (késõbb átirat lesz gondolom) és ez mind PC-s kép!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kirol
hú, ezek az arcok brutálisak.
Ilyen lesz egy Xbox360-on játék közben?
Mert pc- nem valószínû egy darabig.

Evogordon
Az ATI akkor adja ki a dx10-es kártyáját amikor a vista jön az nvidia pedig még ebben az évben. Különben leírás itt: http://www.sg.hu/cikkek/42436

szal a dx10es karik is várhatnak még egy sort...

http://thenamelessphoto.com/

FOXX supreme
Az a kúrva microsoft, de utálom!!!!!!!!!!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Evogordon
Az Electronic Arts nem rég jelentette be, hogy Crysis nevû FPS-ük késni fog és a tervezett karácsonyi megjelenés helyett csak 2007 elején kerülhet a boltokba. A csúszás oka a Windows Vista késése, ugyanis ez lesz az elsõ olyan játék, ami DirectX 10-et használ és a Vista pedig az elsõ olyan operációs rendszer, ami ezt támogatja is.

lac coo
Hááát..a képek nagyon jók , de látszik rajta , hogy az eddigi filmeken volt feljavítás bõven 😊))

Ami nem baj mert legalább emberi gép is elviszi ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Danecay
Lehet, hogy te pedig (már bocsánat a kifejezésért, hogy a te szavaiddal éljek) akkor fosnál be, ha meglátnád az általad említett játékokat egy korszerû configon. Erre, fel tudok hozni egy olyan esetet amit a haver mesélt és vele esett meg. Egy srácnak egyik kedvenc játéka volt az NFS Underground, de nem is ez a lényeg. A gyerek elég sokat tolta nem a legkorszerûbb configon. Egyszer lekeveredett srác a haverhoz, a haver, akinek elég jó gépe van, elindította sintén az NFSU-t. Ere srác megkérdezte, hogy ez milyen játék 😊 Szóval játszd te csak nyugottan majd ezt a játékot is a GF2-nél gyengébb kariddal, de majd ne sírj, hogy a játéknak közel nincs olyan grafikája mint ahogyan a képeken, vagy videókon láttad! Arról nem is beszélve, hogy sok, szintén a te szavaiddal, ilyen überturbó grafu játék el sem indul ilyen VGA-val.

Danecay
Szerintem ezek a modellek csak a Normal Mapek miatt készültek. Nem tartom valószínûnek, sõt majdnem kizártnak tartom, hogy ilyen poliginszámú modellek fogank rohangálni a pályákon. 10.000-es nagyságrendû poligonszámról van szó, és akkor ez még csak egy karakter feje, ehhez méh hozzájön a teste, no meg valószínûleg egy idõben nem csak egy karakter lesz a pályán, és akkor még a pályák megjelenítésérõl, texturákról és a DX efektekrõl még nem is esett szó.

M@TriX
hát integr. videkariktól ne várj sokat (semmit)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

constantin
A videókártyám egy Integrált Intel'R Graphic Controller 857640.A windows 64Mb ot ír ki.A Bios 8MB ot ismer fel belõle.Tesztprogramok 2Mb ot írnak ki.Jó mi.De volt eset hogy 128MB osnak ismerte fel egy játék ezért indult el.Támogatja az OPEN GL-t de a T&L-t nem.Ezért indul el vele sok játék.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

M@TriX
jah...

grebber
Engem itt már csak az foglalkoztat milyen grafikai különbségek lesznek szemmel láthatóan DX9 ,SM3.0 és DX10 SM4 es karik között!

FOXX supreme
Ja, szép lesz!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Evogordon
Húhhhaa. Elõször azt hittem hoggy fénykép <#guluszem1>

Hardwireden kirakták csokorba és logó nélkül a képeket ...
Meg kint van a GDC video hanggal rendelkezõ változata 😊

M@TriX
hopp, az arcok kissé brutálisak lesznek, de bízok az optimalizálásban. a maga idejében az FC is nagyot ütött és mennt az akkor gépeken reméljük ez most úgy lesz.

M@TriX
juuuuj, vadi új kééépek!!

többi kép >>>