31662
CRYSIS
  • lac coo
    Ja és mindenből találsz "legújabb " verziót, mikor a gyártok egyértelmüen távol maradnak még a Vistától ? :)))))

Gondolom a szokásos CD-író, játék, letöltő progin kívűl semmi egyebet nem használtok :)))) Én megszállottan 3D-zem és ott bizony nem igen foglakoznak a gyártók a Vistával, valszeg tudják miért ;)))

END .
  • KILLER2
    Ez a kedvencem. Hülye az, aki nem azokat csinálja, amit te? Mert kb ez jön le a hszből. Nekem eddig 1-2 programon kívül minden futott a Vistán (mert bizony nekem is az van én normális vagyok), ami nem, azt tudtam pótolni mással, ami rosszabbul, azt is vagy felváltotta valami más vagy nem volt jelentősége a különbségnek. teljesen rendben van, hogy amiket te haszánlsz, azok nem futnak Vistán, jogod van nem szeretni, de ez pofátlanság, hogy normáli ember nem használja. Miért ne tegyem, ha működik, stabil, jó és minden fut rajta, ami kell?
  • lac coo
    FC valóban teljeset újat mutatott a maga korában, csak ámultunk a hatalmas bejárható terep láttán ;) (Ami azért rendesen csalás volt azért 90-es FOV-al :))))) Vagy a teljesen interaktív környzet pl ....

DE ez már semmi-semmi újat nem ad, kivéve , hogy szép, de anno FC-t is low-ban toltam eleinte mégis nagyon ott volt... Ma már ez az alap, amit a Crysis nyújt, leszámítva a grafikát, de ha valakinek tényleg az a legfiontosabb akkor nézzen mozifilmet :))))))

END .
  • Dante73
    Jó, hogy nem vitázol, miután le-nemnormálisozol....
    Érdekes, nálam minden fut. Pedig sokmindenre használom... Max leszedem a legujabb verziót a programból. Ha nem megy úgy sem, jobb klikk, futtatás rendszergazdaként, és láss csodát, megy...
  • KILLER2
    Most tényleg, mondd már meg, hogy te mit vársz egy FPStől? Pl a FarCry mitől volt jó? Vagy akármi? A történettől?
  • lac coo
    Hát normális ember még nem használ Vistát az tuti ;)Főképp hogy elég sok olyan progim van amit sűrün használok, és nem valami speciális dolog, viszont mivel egyelőre senki nem respektálja a Vistát, ezért azon nem v. rosszabul müxik .... Merthogy a gyenge eladások, és stabilitás hiányában senki nem supportolja a progijait a Vista miatt..... Majd ha lesz egy SP2 ;)De ezen nem vitázom , mindenki azt rak fel amit akar :))))
  • Kandurex
    lehagytad, h: "Dante"
  • lac coo
    Hát, nem tom, láttam én már szép FPS-t és dobtam fél óra után a kukába ( DOOM3 pl. ), viszont a fordítotja is előfordult már (COD)....
  • Dante73
    "ha nektek eza fontos és még egy vagyont is hajlamdóak vagytok költeni miatta, nem beszélve az Vista-ról. hát hajrá ;)"
    Te miről beszélsz? Ha játszani is szeretnél egy géppel, akkor 2-3 évente cserélni kell... Hogy a mostani gépeken már elmegy ez a játék is? vagy Vistát rak fel az ember? Képzeld, Vista van a mostani gépemen, és sokkal stabilabb, mint az xp. sokkal testreszabhatóbb, és ha normális vasat raksz alá, az illesztőprogikkal sincs gond. Hogy sokat eszik a rendszerből? Na és? Ha valamit futtatsz rajta, odacsoportosítja az erőforrásokat, tehát, mikor kell, nem eszik sokat a rendszerből... Hogy lasabb is szokták mondani. Normális vason nem veszed észre azt az 5 FPS különbséget. Mire eljön az idő, hogy észrevennéd, az illesztőprogik fejlődnek annyit, hogy megint nem lesz különbség...
    A következő 1-2 évben is jönnek ki játékok. Ha játszani akarsz vele, Te is vasat fogsz cserélni, és fel fogod tenni a Vistát.
    Emlékszem jópár éve ugyanez volt az xp-vel. Mostmeg ha ha nincs xp a gépeden, nem is vagy ember. Most divat szidni MS-t, nVidiát, ATI-t, Intelt, Amd-t satöbbi, Közben meg mindenki gépén ott figyel belőle vagy három. Szánalom...
  • DarkSector
    Pont ez a lényeg...
    Egy FPS a grafikáról szól...
  • DarkSector
    Nem volt több pénze gondolom...
    Mondjuk ha később vesz egy jobb kártyát akkor nem gond, mert legalább az alap egyszer jól össze van rakva...
    Nincs gond...csak ha ki is szeretné használni akkor venni kell egy új vga-t...
  • lac coo
    Tucatjáték , csilli-villi garfikával ! Nekem ez a véleményem erről, igaz FPS-be nem igen lehet újat kitalálni.... (Mondjuk ezt addig , amíg valakinek sikerül ;) )

He az a gém átlagos grafikával jönne ki, 2 hónap múlva senki nem beszélne róla ;)
    De jól csinálják, ha a tömegnek ez a fontos, akkor megkapják, nem kis pénzekért :)))))

Nem mondom, hogy rossz játék, és mivel egyéb okból kifolyólag tervezek egy gép-felújítást , valszeg meg is szerzem, sőt lehet, hogy tetszeni fog, de attól nem esek hasra, hogy szép...
    Mondom én aki kemény FC fan voltam valamikor .)))))
  • KILLER2
    Persze, teljesen rendben van, de én se értem, hogy egy FPSnél mit számít annyira a történet. Persze nem árt, ha azért tudja az ember, hogy mit miért csinál vagy legalább, hogy miért gyilkolja halomra az ellent, de szeritnem a Crysis történetileg teljesen rendben van. Nincs túlbonyolítva, de ami kell, az pont megvan.
    A szörnyek viszont nekem se tetszenek annyira. Remélem azért a FarCrynál jobb lesz.
  • L2Goku
    Már neharagugyál de hogylehet ennyire nemérteni a géphez?:D Aki vesz egy Hard Proc meg Alaplapot akkor miert egy irodai VGA t vesz ? 8500 GT max irodaba jo mer másra nem.
  • DarkSector
    Igen, de a story akkor sem fog sokat számítani, mert akkor nem FPS lenne...
  • DarkSector
    Bocsesz, mert azé nem teljessen mondtam igazat, mert a quake 4 nagyon tetszett mert volt benne egy rész, mikor elkaonak és ugye átváltoztatnak stroggá...
    Na ez ügyes húzás szerintem....
    Vagy mint a Riddick...de a Crysis, olyan, ahhol nem kell beszélgetni senkivel, meg semmi fontos feladat...Hanem vannak célok, hogy ezt-azt megölni és ezt-azt lerombolni és ennyi....
    Saját vélemény...
  • Dante73
    Egy játék lényege az interaktivítás, azaz, hogy Te magad vagy a főszereplő. "Kissé" jobban bele tudod élni magad, mint egy filmbe. Minden játék erről szól. Vannak jobbak, rosszabbak, de mindegyiknek ez a lényege. Hogy ez a játék melyik kategória lessz, nem tudni, egyenlőre annyit tudunk, hogy a grafika ütős lessz, és bár kissé fantáziátlan a sztori, (már amennyit tudunk róla, de ha lessz benne egy két csavar, máris nyert ügyünk van) de lessz benne. És mivel a Far-Cry alkotói készítik a játékot, valószinü, hogy az év egyik legjobbja lessz, mint annó, az elődje.
    Előre magasztalni, lehúzni, elég nagy marhaság, alig tudunk valamit róla!
    A demó majd egy kicsit útbaigazít, de az igazságra még várnunk kell 2 hónapot....

Dante.
  • DarkSector
    Ez igaz...(bár az még nem gond ha elmondja a véleményét, mert ez ugye rendben is van, hogy vanakinek ez tetszik van akinek az...)
  • KILLER2
    Akkor te minek vagy itt, ha neked nem is kell a játék? Amúgy szerintem ha valamibe, hát ebben a játékban pont elég új ötlet és interaktivitás van, mert én eddig nem nagyon láttam játékot, amiben nano-rohával röhangálsz, dobálgatod az embereket és döntögeted a fákat. Ez egy tömény akció játék szeritnem, ami még szép is, nem is kicsit. Nem tudom, hogy neked mitől lesz jó egy játék, de kérlek, oszd meg velünk, emg kezdek kíváncsi lenni.
  • DarkSector
    Igen, de egy FPS-nél én nem tartom számon a story-t!
    Egy mászkálós játéknak a történet a lényeg valóban...
    De én legalábbis leszarom (már elnézést), hogy ki kit és hol támad meg...
    Egy FPS-ben a Single-ben úgyis csak lövöldözget az ember...a multi-nál meg iszonyat nem számít....
    Ahhogy előttem is mondták már, itt a Grafika számít, a történet meg hanyagolható...és a Grafikus motor ami beszabályozza, hogy milyen legyen a játékmenet...itt már többmindent meg tudnak valósítani, mint a régiekben...
    Részemről ez a fontos....

Jah és megnéztem az idegenekről egy videót, mikor repkedtek ott azok a polipszerű lények, na háát az egyeltalán nem frankó...
    Remélem nem csak ezek a kék repkedő meduzzák lesznek, mert akkor nekem a játék 2/3-ánál véget is fog érni a Crysis...de ez majd kiderül...
  • DarkSector
    Nem vágom, hogy miről beszélsz...
  • lac coo
    LOL. Hát mitől változik egy játék ? Attól ha csilli-villi ? Valahogy nekem fontosabb a történet, de még inkáb az új ötletek, interaktivitás ....
    De respect, ha nektek eza fontos és még egy vagyont is hajlamdóak vagytok költeni miatta, nem beszélve az Vista-ról. hát hajrá ;)
  • lac coo
    Mindegy mi az csak jó szép legyen és lehessen jampizni vele, hogy nálam fullon megy :))))))

De ha a hangsúly az élethűségen van, akkor megnézema Rambo 3-at :))))
  • Kandurex
    ejjj...van itthon egy üres DVD -ém, elküldöm neked postán utánvételbe, úgy 12-14 ezerért,...igaz üres, de találj ki magadnak rá egy játékot történettel....

hát beszarok egyes hozzáállásokon...
  • markastor
    Aha, aztán 2 hónap múlva itt fogod verni a nyálad hogy nem indul a netről leszedett kalózverzió. :D
  • DarkSector
    Találj ki magadnak egy történetet...
    Szerintem a játékon van a hangsúly, nem a story-n....
    Attól, hogy jó történetet találnak ki, attól még a játék nem fog változni...
  • Nagy01
    Egy hozzászólás nincs egy négyzetméter.
  • mikiking
    Csatlakozom hozzászólásod minden egyes négyzetméteréhez... igy van
  • skinnyman
    Szól is valamiről.
    "Az USA és Észak-Korea már hosszú ideje tartó ellenségeskedése nyílt csetepatéba csap át a Dél-Kínai tengeren. A tét egy amerikai régészcsapat által felfedezett, titokzatos és ősi artifakt. Az Észak-Koreai kormány gyorsan megszállja a területet. Az amcsik erre beküldenek egy speciális kommandót, hogy kimentsék a régészeket. Az ostrom alatt hamar kiderül az artifakt igazi rendeltetése. Nyilvánvalóvá válik, hogy idegen civilizáció küldöttei rejtőznek már jó régen a Földön. Úgy döntenek, hogy itt az idő egy masszív invázióra. Lefagyasztják a teljes trópusi területet. Megkezdődik a végső harc az emberiség megmentéséért."

Forrás: hardwired
    Ha ez neked unalmas, nem muszáj vele játszani. Szerintem ez eléggé messze van az unalmas kategóriától, már csak attól is izgalmas, hogy mennyire élethű az egész.
  • lac coo
    Ez a játék amúgy miről szól tulajdonképpen?
    A szép grafikáról , vagy a játékról ?
    Mert ha grafika kell nézek valami filmet :)))))))))))))))))))))) Mondjuk ahogy a videokat néztem unalmas ez mint az állat >((((
  • skinnyman
    Te viccelsz? Előbb nézz utána kicsit a dolgoknak, mielőtt ilyen f@szságot beírsz. 13.44 GHZ-nek az ötödét is akkor éred el csak, ha húzól rajta rendesen. A videókártya kritikán alul gyenge, max low-on ha bírja majd 20-30 fps-el. DDR2 667MHz RAM- ez sem valami nagyon gyors, minimum 800MHz-es nem árt , de jobb, ha 1066MHz-es.
  • Nagy01
    Olyan 25-30 körül hírdesd prohardveren ott minden elkel.
  • Magiszter
    Lenne egx totálisan OFF kérdésem, de mivel itt sok a szaki és kapcsolódik a játékhoz (valamelyest) ezért itt kérdezem meg:

Egy 5 hónapos garanciális ASUS GF EN7900GS Top VGA-t mennyiért tudnék elpasszolni?

Hogy azért némi on is legyen benne:
    Stage6-os Crysis vidók
  • DarkSector
    Egyetértek...
    De nincs gond!!!!!!!!!!
    Így is jó, mert faxa az alap, és egy ideig nem kell majd változtatnia...
    De amint lesz rá lóvéja akkor azzonnal le kell cserélni, hogy valóban ki lehessen használni a rendszert...
  • Nagy01
    Hát igen a gyerek nemigen hallott "arányos tuningról"...vett heyett inkább Quad Core-t 2gb ramot..ahelyett hogy vett volna egy E4300-at amit felhúzott volna az E6700 szintjére 1gb ramot meg 8600GT-t vagy 8800GTS-t...
  • mikiking
    Teszt
  • mikiking
    Utánnanéztem,és igazad van, a 8500 gt nem nagy eresztés
    Viszont ahogy látom az eredményeket a 8600 gt jóval de jóval jobb mint a 8500 gt :) ez van
  • kirol
    Miért, kicsit tuningolták.
  • DarkSector
    Ezt meg nem rosszindulatból mondom, csak én ezt tanácsolom, hogy ha van rá keret, akkor le kéne cserélni, azt a 8500GT-t valami jobbra...ha már ilyen jó az alap és a proci....
  • DarkSector
    Háát fogalmazzunk úgy, hogy 8600GS alatt én már inkább 7xxx-es felső kategóriával kezdeném a vásárlást....
    8500-8400-8300....stb ezek már csak annyit tesznek, hogy van DX10 támogatás, de lószart nem ér a kártya...Szerintem....
    És nem tudod kihasználni a DX10-et....és akkor inkább DX9-ben kéne egy nagyobbat venni....
    PL Crysis-ban médiumnál biztossan nem lehet majd jobban nyomni....egy ilyen kártyával....vagy még ennyire sem.