CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
de gyönyörû....Hát sok különbség nincs közte, egy két apróság, de alapjában....

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

kirol
Hát igen!
Csak nekem az nem tetszett a FC-ban, hogy egy idõ után elõkerültek a hülye szörnyek. A Crysis -ben is lesz? Én utálom ezt, kommandósok ellen sokkal jobb lenne.

lac coo
De ha tennék rá "mélység élességet" photoshoppal ez a kép is lenne olyan szép 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kirol
Hát igen. Ebben semmi extra nincs. Ez ki is lóg a többi közül.

lac coo
Kicsit javítva van PS-ben...
Ez a kép már hihetõbb 😊)))

Az arc meg valami render , nincs is teste 😊)))) Vagy csak montázs....

Akárki akármit mond ezek a képek csak kicsit szebbek Far Cry-nál !
Amit nem is csodálok mert az elsõ infok alapján nincs olyan pc a világon ami bírná....Olyan játékot meg egyik kiadó sem adna ki ...

kirol
ha a két csávó nincs ott azt is hihetnénk, hogy fénykép.

kirol
Azér ha egyszer ilyen fog figyelni a monitoromon, akkor az azt jelenti gazdag vagyok.

lac coo
Na az újabb képek azért már kezdenek némiképp hihetõen kinézni 😊)))

Nem ám fényképgrafika..... <#vigyor><#ravasz1>
Némelyik akár FC is lehetne....

FOXX supreme
tudom, holnap sztem megyek veszek 3-at.<#idiota><#idiota>

Evogordon
Nesztek ezt majd segít abban hogy ne akadjon a crysis 😄
4 magos intel

Evogordon
De igazad van várjunk még vele 😄
Majd ha lessz normális kép csinálok egy flash-t.

FOXX supreme
Azt mondtad nekem hogy mondjam azt hogy IGEN!!!!

Úgyhogy Igent mondok<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Evogordon
Jah csak az a baj hogy még nincs normális kép a játékról 😊 😄

nemtom. nekem nem jön be :S olyan átlagos 😄

http://thenamelessphoto.com/

Evogordon
Csak hogy legyen egy alap banner. 😊

Evogordon
Csináltam a topiknak egy bannert.
Felrakassam?
kép

FOXX supreme
persze, ez nagyon sok pénz, de kivitelezhetõ😊

lac coo
Egy újra nem tellik , nem hogy kettõre 😊)))))

FOXX supreme
De értsétek már meg, hogy nem muszály egy prociba gondolkozni..😊

lac coo
Na meg amúgy sem kell mindenre dinamikus árnyék 😊))
Egy erdõben ki a fene veszi észre hogy milyen irányból jön is az az árnyék 😊)))

Evogordon
Jah... Sok ilyen trükk van hogy nagy grafót kisebb gépekbõl is kibírnak hozni.

lac coo
Video kari "csak" gyorsít ....
Ha van mit 😊)))

Én is ismerek olyant akinekrF is megy max árnyékkal...Hozzá teszem : a kevéske objektumból alig használ egy -kettõ dinamikus árnyékot...
Kipróbálták , hogy mindenre raktak kb 1 fps-t nyomott egy 3000 AMD GF 6800 GT-vel....

És CRYSYS-ben 100-szor annyi objekt lesz 😊))

De majd meglássuk !! 😊))) Optimalizálni biztos tudják valamennyire...

Evogordon
De nem a grafikus kártya számolja az árnyékokat? Vagyis az biztios hogy besegít. Egyébként nekem ment max grafón a B&W2 és volt már egy jó nagy településem 😊

lac coo
És milyen proci bírná ezt szerinted ? 😊))) gondolom BW-ben is megakasztotta a gépet ha tíznél több objektumon volt rajta...Tapasztalatból mondom rF - nél mükszik a dolog csak épp a proci nem bírja: 80-ról leesik 10-re az fps...

Nem kötekedni akarok , csak érdemes ilyenekre is figyelni 😊))))
Persze ettõl függetlenül nagyon kira játék lesz 😊)))

Evogordon
Simán létezik az a gép ami már számolja ezeket...pl méár a Black & White 2-ben is volt ilyen dinamikus árnyék csak nem olyan szép minõségi 😊

lac coo
Szvsz ez inkább teljesítmény kérdése 😊))

Gondold csak át : a sima shadowmap-nál pálya betöltésnél egyszer kiszámolja hová esnek az árnyékok , utána "csak" azt kell számolni ha valami mozgás van az árnyék alatt ...

dinamikusnál az összes(!) látható árnyékot képkockárol-képkockára ki kell, hogy számolja még ha látható változás nem is történik rajta....

Erre kiváncsi leszek 😊)))

sokminden fögg attól ,h mennyire lesz optilmalizálva... 😄

lac coo
Hát nézd meg rFactort....

Tuti nincs ma a világon olyan PC ami bírná...

Vagy a mai játékpolitika szerint megint valami becsapás 😊))))

Vagy nem is dinamikus árnyék lesz benne, a nap megy arrébb, árnyék marad ahol van 😊))))

grebber
Tuti megfogja jeleniteni hiszen nem csinálnák ha nem lenne hozzá gép.
E3-ra remélem viszik!

Next PC upgrade: 2022

FOXX supreme
Veszek egy server alaplapot, (pl. supermicro) ami most is van, és belerakok 4 procit, sõt van 6-os, 8-as, 16-os is...és a procik lehetnek egyenként x2-es, 64 bites 4000-res is akár. de persze ez sok sok many.😊

lac coo
Azért kajakra megnézem, hogy ennek a rengeteg sok objektumnak milyen proci számol dinamikus árnyékot ??? !!!

Valszeg nma még nem is létezik olyan PC-be építhatõ proci ami bírná. Vagy sima shadowmap lesz , ami meg elég érdekes a dinamikus napszak váltás miatt.....

rFactor már dinamikus árnyékot használ , Crysys-hez képest elenyészõ 3D objektummal , de ha felrakom maxra az árnyékot akkor a Prescott-.om kb . 5-t fps bír...... Mindezt úgy . hogy a kevéske objektum közül is csak ( épp a gépigény miatt) néhányra került csak árnyék.
Volt aki belenyúlt a file-ba és mindennek adott árnyékot , gyakorlatilag 5 mp 1 képkocka 😊)))9

FOXX supreme
igen igen ez az!!! vannak még okos emberek!<#eljen><#worship>

=)

Evogordon
Jól teszik <#mf1><#ravasz1>

CRYSIS: Csak PC-re

Sogun, 11:48 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (23 komment)

(PC Games) A Crytek csak PC-re fejleszti új játékát, a Crysis-t. "Túlságosan mélyre eresztettük gyökereinket a PC platformon" - sikoltotta Cevat Yerli cégelnök. "Koncentráció a lényeg. Két platformra nem lehet összpontosítani, az már megosztás és figyelem szétzilálódás lenne." "Egyetlen platformra akarjuk szuperül megcsinálni a játékot." A Crysis sikere után természetesen nem zárható ki a "NextGen" konzolokra váltás. Bejelentés.

<#ravasz1>

FOXX supreme
hát igen..! valahol visszaüt a spórolás..😊

Evogordon
De nem is támogatja a directX 10-es efektetek.

A DirectX10-hez nem kell Dx10 vas. Egy halom Dx7, DX8 kártyán mennek olyan játékok, amik csak DX9 alatt indulnak el.

kirol
Ha nincs Vista, nincs directX10 ne mmegy a játék.
Ha nincs dx10 kompatibilis vidkari akkor se fut ezekszerint?

Malakai
Ki feszült itt? Egy fórumon nem hiszem, hogy felhúzzuk magunkat. 😊

Én is ezt mondom, hogy szerintem meg addig a hivatalos dátumal kéne válaszolni vkinek, aki kérdez. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ezek fontos dolgok, de biztos csak a Vista kijövetelekor lesz és/vagy ha az MS hivatalos nyilatkozatot ad ki róla.

B@dsector
csak utánad öcsém <#mf1><#fogmosas><#vigyor>
B@dsector
Inkább várjuk ezzel a dx 9&10 kompatiblitás kérdéssel legalább 6 hónapot, mert kár ezzel egymást szívatnunk. 😄DD

Találtam egy ilyen cikket közben:

Even if someone started a game using DX10 on non final API's on Jan 1, 2006 it would take them at least two years to make a game and likely 3 years for a decent one. Which would put it at 2008-2009 timeframe. Basically you're likely to not see a game truly utilize DX10 until mid 2008. We saw the same thing with DX7, DX8, and DX9 where it took a while before developers truly utilized the new version of DirectX in making their games.

For Crysis to use DX10 it will most likely only use a few features of DX10 that won't enhance the game by much. Think of it as the difference between the early DX9 games and DX8. Some games ran in both modes depending on your hardware. When screencaps were taken between both games the graphical difference (aside from water effects) was remarkably small. Which, I'm betting, is the case with Crytek's new game. DX9 had a pretty big efficiency advantage over DX8 but I'm not so sure that DX10 will add as much as far as efficiency goes but be more along the lines of adding effects and increasing the versatililty of the API's.

In late 2002 and early 2003, we were only just starting to see more than a handful of games utilizing DX8 and DX9 was released in Dec 2002. It wasn't until 2004 that we really saw any signs of life from DX9. Nearly two years after the release of DX9. Why shouldn't DX10 be any different than DX8 and DX9?

AnadTech forum
constantin
Srácok.Ti nagyon feszültek vagytok.Jó lenne a faszotokat kivernétek merrt ez a topic csak a feszekedésrõl szól.Kár[#mf1<#mf3><#gunyos1>[#wow3

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Malakai
Lehet láma fejeket irogatni, de te ezt ennyire tudod, hogy nem lesz Dx10 alatt kompatibilis a játék? Mert ezt sehol nem mondták, és a megjelenést visszarakták 2006 Q4-re, ez talán jelent vmit...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

B@dsector
Nem fog kijönni elõbb, ennyire nehéz ezt felfogni? <#lama>
Ha nincs dx10 API a gépeden, akkor mégis hogyan akarod futatni<#kerdes><#kerdes><#kerdes>

Egyébként HALO 2 és a MS FLIGHT SIMULATOR X is csak Vista-ra fog megjelenni... vajon miért<#kerdes> <#wilting>

minden csak attól függ ,h mennyire lesz optimalizálva. meghogy dx10bõl kompatibilis lesz-e visszafele(ezt nemhiszem). ha igen akkor jöhetne tényleg elöbb. max nemfog úgy kinézni mint pár videón.

Malakai
Csak tudod, attól mert ez fog használni Dx10-et, attól még nem biztos, hogy csak azon indul el, ergo, kijöhet elõtte...

Ez nem érv. Másik?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
Nekem nem kel elmagyarázni tudom éppen ezért irtam hogy veri csak nem irtam oda hogy 2 év alatt persze hogy szebb mert egyértelmû szerintem.

Next PC upgrade: 2022

Evogordon
Ja csak a pc-s 2 éves az xbox360 pedig mostani.. A grafgika teljesen felvan újítva.