31662
CRYSIS
-
#6474 Én nem tudom, én erre a tesztre egy hete regisztráltam, az oldalra meg soha... -
#6473 az oldalra igen a de a beta testre tegnap még nem lehetett -
#6472 Nem tudom, én még nem vettem észre. -
#6471 ???
Ide már hetek óta lehet regisztrálni... -
#6470 Ha kiválasztanak kapsz egy e-mailt amiben leírják hogyan juthatsz hozzá a játékhoz és a kulcshoz. -
#6469 Én is regeltem. Remélem, hogy jön majd a key. Tiszta mázli, hogy felnéztem. El se hiszem. nagyon remélem, hogy ez a beta key. Már alíg várom a levelet. -
#6468 We will be opening the Crysis beta test shortly. If you are selected, an email will be sent providing you further details on how to obtain your key and client download. -
#6467 gyerekek most regeltem a betahoz az incrysisen...akkor elvileg kapok levelet ha kiválasztanak a betara? -
Nagy01 #6466 Az úgy működik hogy szerintem szedd le a az ATI Tool 0.26-ot asszem az a legújabb az jó nvidia-ra is ..feltelepíted és akkor van olyan funkció hogy magától beállítsa a kártya "maximumját" abból visszaveszel még 5-10mhz-et és készen is vagy.Elég kockázatos szerintem,habár egy két óráig ha úgy megy akkor nincs akkora gáz de ha mindig úgy hajtanád akkor előbb utóbb meghal.Szóval előbb várd meg a demot nézd meg hogy h fog futni a gépeden és majd csak utána tuningolj ha szükséges.Plusz most olvasom a konfigod..egy 3000+-es Sempron alapból nem hajtja ki a 8600GT-et szal fölösleges a tuningolás. -
#6465 Drájverre rátelepszik, és utána bemész a driver beállításokhoz a vezérlőpultba és leokézod a szöveget a Performance settings-be és ekkor átvált és lesz néhány új bekezdés....
-
mikiking #6464 és ez hogy müködik ? -
mikiking #6463 és ez hogy müködik ? -
#6462 Lacókám, az új gép mellé 100-as német vonalat is szerezz, mert különben 6-os pinggel laggolni fogsz! Legyen a közös jelszónk: "ezt a játékot is csak a crytek csinálta". Kár, hogy az Ubi már nincs érintve... -
#6461 Tök mind 1 nem? 9 nap mulva jön a rendes demó, annyi napot csak kihúzunk vhogy :) -
#6460 Feltörték már?:) -
#6459 Van sok , csak nem dzsungeles. -
#6458 jöhetne már a gém, far cry tényleg uncsi... -
#6457 Tunningok eddid is voltak ez nem újdonság
Ntune 2.0 -
mikiking #6456 Nos ez nem a crysishez tartozik,de vegyük ugy h nem offolok,mert az érdekében kérdem ezt,hogy majd jobban menjen a crysis ... :P hallottam vmiféle tuningról,amihez vmi progi kll,vagy mi,meg valami órajelet felhuzni vagy mi.... na ez hogy is bvan ? valaki tudna segiteni,hogy hogyan lehetséges kicsit felturbózni a 8600 GT-met ? előre is thx -
#6455 -
tonyo9 #6454 Azért vettem meg ezt a gépet mert 130000 ft volt:) szerintem simán megérte.és van még benne egy 400 gigás vinyó is,gondoltam hogy a videokártya nem erős ,30ért belebaszok még egy 6800GT-t az egyenlöre elég lesz.és az egész egy SHINOBI SH09A házban van benne:(. -
#6453 Ez szép sztory.... sztem a Cry fognak ezzel a gémmel tarolni...
és azt olvastam, h 3 küldetésmódja lesz...
lesz ez a kommandózás a koreaikkal, lesz a fősztorija a jegelés után, és a csattanó a végére: végső harc az űrben.
Ha valaki erre azt mondja, h szar, unalamas, akkor azzal ... XD -
#6452 Nemtom te miről beszélsz, úgy néz ki ez az óriási marketing ami a programot övezi valahogy elkerülte a figyelmedet :) Ez a program nem csak a csili-vili grafikáról szól, jól lett volna ha megnéztél volna pár tech demót róla... Annó örültem a párcikaemberkének akit mozgathattam a képernyőn és fantasztikus játékélmény volt az is. Szal mostanában annyit nyavajod mindenki, ahelyett hogy játszana és élvezné a játékot!
Bakker menjetek inkább ki a grundra, mert mostanában mintha atomrobbanás után lennék, alig látok gyereket a szabadban játszani! (ez nem neked szólt ;) ) -
#6451 tudja valaki mikor lesz a napokban béta kulcs osztás? -
#6450 a Crysis kifogja használni a Dual Core Procikat? -
Vegas #6449 *FLAME* -
#6448 Nem mondtam, hogy ne használja akinek kell :)
De hidd el ha átlépsz egy átlag otthoni letöltögetős-cdíros-játszós useren, senkinem nem felel meg igazából a Vista...
De tényleg elég, az eladások elkeserítőek ez magáért beszél, és hát nem is ebbe a topikba való :)))) -
#6447 És akinek ezek nem kellenek? te nem használsz Vistát, mert ezek kellenek. De akinek nem, az miért ne használhatna? -
mikiking #6446 Menni fog...ram mien attól függ,de minimumon,esetleg mediumon ha nagyon becsukjuk a szemünket talán,de nem volt még demo,semmi sem biztos
-
#6445 Oké ezek kellenének, de egészen hasonló legyen : 3DSMAX, Zbrush3, Right Hemisphere 3D Paint, Body Paint ......Csak jól is fusson alatta ;))))) Egye fene kapsz 20 percet rá :))))))))))))
-
#6444 Hátakkormeg? FPSbe nincs mit újítani. Történet, fegyverek, ellenfelek, környezet más, de ezen felül nem nagyon lehet mit újítani. -
#6443 Ezt az embert nemértem, :))))))))))) vagy 50 hszen keresztül ecseteli hogy milyen szar a vista, amikor egyértelműen egy :))))))))))))))) Crysis topicban vagyunk, és teletömi a 3 méteres smiley-ival :)))))))))))))))))))))
amugy meg ha valaki találni akar egy olyan progit ami hasonló ahhoz ami XP alatt megy VIstán nem, kb 10percébe kerül...... ;) )) -
strebacom #6442 Na már azt hittem, hogy valami van a játékról(80hsz), de megnyugodtam hogy nem maradtam le semmiröl, mert megint beszéljük a semmit...az jó.... -
#6441 Nem tom mire vágyom de nem feltétlen erre, mert ez már ezerszer lerágott csont !!! Ha tudnám már milliomos fejlesztő lennék :))))
De ha lesz olyan majd szólok ! ;)
Vannak fű alatt némi bizakodásra okot ado fejlesztések. Pl. a Lucasart nagyon rákapcsolt, elég csak a fullos ragdoll-jára gondolni. AI terén még mindig iszonyatos gagyik a játékok, bár határozott a fejlődés, itt nem tom milyen lesz, majd kiderül, de FC alatt is hülyék voltak mint a bot :))))) -
hopimix #6440 Sziasztok!
Mi az esélye annak szerintetek hogy egy P4 2.8 Northwood, 7600gt kombón futni fog a Crysis? -
#6439 De jut eszembe, asszem a Mayaból is jön az új, szeritnem az is fut majd Vistán, mert haladniuk kell a korral. Most ez az új, előbb-utóbb ezt fogják használni és kényetelenek lesznek erre fejleszteni.
De inkább térjünk vissza a Crysisra. Neked mi bajod is van ezzel? Mire vágysz, amit más játék megad és ez nem? -
#6438 Lehet. De mire rájövök úgyis jön az újabb és az tuti fog futni Vistán. -
#6437 Ja és neked mindegy , hogy Maya vagy Max ? :)))))))) De a Max sem annyira tuti azért Vista alatt , majd rájössz ;)
Na tényleg befejeztem, értelmetlen vita... ;) -
#6436 Szóval 3D. És Mayával kezdtem, az fosul futott Vistán, akkor áttértem a 3DS MAXra, nekem a javítással tökéletesen fut. -
#6435 Akkor te minek játszol még játékokon? 10 éve is megjelentek játékok, nem 1 lehetőségekben ugyanaz volt, mint manapság. És ha már így a FarCry újdonságaira hivatkozol és még nem láttam játékot, amiben interaktívan fújt a szél, tudtad játék közben alakítani a fegyveredet és még jópár újdonság, ha az kell. Nem értelek. Mi kell neked? Már miden játéktípusból kiadtak egy rakatot és csak nagyon kevés lett azért jó, mert újat mutatott.