31662
CRYSIS
  • DarkSector
    Miért nincs igazam....
    Ha azt szeretném, hogy hosszabb legyen, akkor elnézelődök egy kicsit...De kötve hiszem, hogy a demo-ban többet mutatnának....
    Eddig ez a tapasztalat.....
    Asszem a Prey demo-jára emlékszem mintha az lett volna a leghosszabb...vagy legalábbis úgy tünt akkor...
  • Roger6
    - hát ez kész!
  • DarkSector
    A vga igen, de a rendszer már nem hinném...
    Vagy akkor én tudom rosszul, hogy pl a DDR2-es ram csak PCI renszeren használható?
  • gduck
    Sztem elnéztél vmi, mert az biza AGP :P
  • DarkSector
    Ne vegyél rá mérget...

Egy DEMO kb 5 perc...2 hsz közt lenyomom...
  • DarkSector
    Vágom, hogy te mire gondolsz....
    De a kártyádon kívül (ami felsőkategoriás) minden más PCI-os....
    A srácnak meg mindenképpen én azt ajánlom, ha már most fejleszteni akar, akkor ne vegyen olyan dolgot, amit utána megint cserélhet le...
  • Roger6
    Semmi. Én tuti ki sem fogok lépni a játékból. Halálos csend lesz itt, mint vihar előtt. Senkinek nem lesz ideje ide írogatni, ha játszhat is... :-))
    Már csak 8 nap...
    Mi lesz itt ha kijön a demó :)
  • mikiking
    Ja,én is pontosan ugyanigy csináltam egy két hónapja,hosszutáwon Agp-re nem nagyon fog épiteni ....
  • tugyiti
    1.
    2.
  • DarkSector
    Ne is, mert eddig semmi érdemleges info nincs...
  • Roger6
    370 üzenet? Hát ezt most lehet, hogy nem olvasom el mindet...
  • DarkSector
    A 6600-as az nem AGP-ben van....
    Az újjabb játékok pci-ban kell érteni...
    Amúgy meg mondjuk tegyük azt, hogy vesz egy felsőkategóriás AGP-t....ahelyett, hogy az alapot cserélné inkább le, akkor rosszabbul jár, mert utána úgyis váltania kell, és akkor bukik rendessen a kártyán, mert PCI-ra kell cserélnie....

Én úgy csináltam, hogy vettem először 1 alapot, ami vágja az AGP-t és a PCI-t is....
    És utána váltottam egy erőssebb PCI-ra.....
    Ennyi
  • DarkSector
    Ha neked AGP-s configod van, akkor rossz adatok vannak az alsó csíkban.....?
    "ASRock AM2NF3-VSTA, AMD Athlon 64 X2 5200+, ATi RADEON X1950 PRO 512MB, KingMAX 2GB DDRII 800Mhz Dual Channel RAM, Windows XP"
    Szerintem ez még véletlenül sem AGP-s config...
  • Gabesz amd64
    már most vannak olyan lapok :)
  • KILLER2
    Ez is valami. Na megyek aludni. Jóccakát.
  • CUCLI
    53új üzenet. és gyakorlatilag semmi normális hír nincs. JADE! elsők vagyunk toplistán, grat.
  • skinnyman
    Ez mondjuk hülyeség. Gyakorlatilag semmiben nem marad el a PCI-E-től, egy 8800GTX már lehet, hogy nehezen lenne megoldható AGP-ben, de az összes alatta lévő kártya simán megoldható, az egész váltás gyakorlatilag értelmetlen technológiai szempontból, azért van kitalálva, hogy legyen miből megélniük. Sokkal jobban jársz ha veszel egy AGP karit 40k-ért, mintha PCI-E-re váltanál, az minimum egy 100ezres beruházás lenne, és ugyanott lennél, mint AGP-ben. Egy AGP-s 7600GT-vel maximumon fut a BioShock, szóval bőven elég a a mai játékoknak. És ennél van jobb kari is AGP-ben: X1950Pro. Na ezen már egy Crysis is elfut vszínűleg legalább mediumon.
  • Alwares
    Nem PCI felé már nem érdemes váltani, fél év és már javában a lapokon lesz a PCI-E-2...
  • lac coo
    Senki nem tarthat vissza !!!!
  • Ability
    ... és most már Borg sem tud megakadályozni :D!
  • lac coo
    Nem sokáig. Benézek BF2 topikba .... :)))))))))))))9
  • mikiking
    Utánanéztem,sajnos igazad van,erősebbb valamivel ....... sebaj,nekem jo ez is :) kösz az infot
  • Ability
    8600GT-nél szerintem erősebb, bár én nem vagyok tájékozott ilyen fronton. Egyébként elsők vagyunk a toplistán. :P
  • Nagy01
    A 7600GT és a 8600GT között van.
  • Ability
    De, de, eléggé. Amikor bejött az PCI-e, akkor mindenhol írták, hogy nincs akkora számítási kapacitás, hogy szükség legyen az új csatolásra. Sőt, azt írták, hogy sokáig még nem is lesz, és hogy a játékoknak belátható időn belül nem lesz szükség akkora kapacitásra, ami indokoltá teszi az új csatolási felületet. Jelenleg nem tudom mi a helyzet, de biztos, hogy az AGP nem jelentéktelen, hiszen még a csúcsmodellekből is adnak ki egyes gyártók AGP-s változatokat. Ennyire hamar nem avul el egy technológia, nem az utolsó pillanatban váltottak. Most gondolj bene: a Crysis minimum VGA igénye egy 6600-as. Szerinted az lead annyi teljesítményt, amit az AGP nem bír el? Ehhez képest azt írtad, hogy elfelejtheti vele a játékot. Abban persze egyetértünk, hogy érdemes váltani az új technológia felé, de Te nem (csak) ezt írtad.
  • Newfronter
    Nekem AGP-s rendszerem van, és a Crysis-t majdnem, vagy high szinten fogom tolni. Na akkor hogy is van ez?
  • Nagy01
    mit veszel?
  • mikiking
    Miért mi lesz holnap ? amugy nemtom hova rakni azt a G-forceot,nemtom mien, a 7600 gt-hez képest mien ? és a 8600-gt hez képest ?
  • DarkSector
    De valszeg holnap megváltozik a helyzet
  • DarkSector
    P4 3GHz
    2GBram
    Gigabyte GF 7900GS
    Röviden...
  • DarkSector
    Nem annyira...
  • mikiking
    Te amugy igy osztod keményen az agp-t az egészet , ird mán le mien géped van teso .... nem rosszbol csak kivi vagyok :)
  • mikiking
    miened van ? amugy mennyit akarx költeni egy karira ?
  • Ability
    Ez azért erős túlzás....
  • DarkSector
    Ettől bármi jobb, ami nagyobb számozású
    De én a helyedben nem költenék már AGP-re, mert hiába veszel nagyobbat...a mostani játékoknak már semmit nem tudnak nyújtani az AGP-s karik....
    Crysis-ról ne is akarj hallani, amíg agp-s rendszered van....
  • KILLER2
    Gondoltam.
  • KILLER2
    Akkor az mér elég régi gépnek tűnik. Nem tudom, hogy mennyire bírná el a Crysist.
  • fsgh
    azért van benne egy két rész amit inkább jobb nappal lejátszani...:DDD
  • blinty
    nem az ócska!! hanem ami nekem van:P