31662
CRYSIS
-
#6554 Miért nincs igazam....
Ha azt szeretném, hogy hosszabb legyen, akkor elnézelődök egy kicsit...De kötve hiszem, hogy a demo-ban többet mutatnának....
Eddig ez a tapasztalat.....
Asszem a Prey demo-jára emlékszem mintha az lett volna a leghosszabb...vagy legalábbis úgy tünt akkor... -
#6553 - hát ez kész! -
#6552 A vga igen, de a rendszer már nem hinném...
Vagy akkor én tudom rosszul, hogy pl a DDR2-es ram csak PCI renszeren használható? -
#6551 Sztem elnéztél vmi, mert az biza AGP :P -
#6550 Ne vegyél rá mérget...
Egy DEMO kb 5 perc...2 hsz közt lenyomom... -
#6549 Vágom, hogy te mire gondolsz....
De a kártyádon kívül (ami felsőkategoriás) minden más PCI-os....
A srácnak meg mindenképpen én azt ajánlom, ha már most fejleszteni akar, akkor ne vegyen olyan dolgot, amit utána megint cserélhet le... -
#6548 Semmi. Én tuti ki sem fogok lépni a játékból. Halálos csend lesz itt, mint vihar előtt. Senkinek nem lesz ideje ide írogatni, ha játszhat is... :-)) -
#6547 Már csak 8 nap...
Mi lesz itt ha kijön a demó :) -
mikiking #6546 Ja,én is pontosan ugyanigy csináltam egy két hónapja,hosszutáwon Agp-re nem nagyon fog épiteni .... -
#6545 1.
2. -
#6544 Ne is, mert eddig semmi érdemleges info nincs... -
#6543 370 üzenet? Hát ezt most lehet, hogy nem olvasom el mindet... -
#6542 A 6600-as az nem AGP-ben van....
Az újjabb játékok pci-ban kell érteni...
Amúgy meg mondjuk tegyük azt, hogy vesz egy felsőkategóriás AGP-t....ahelyett, hogy az alapot cserélné inkább le, akkor rosszabbul jár, mert utána úgyis váltania kell, és akkor bukik rendessen a kártyán, mert PCI-ra kell cserélnie....
Én úgy csináltam, hogy vettem először 1 alapot, ami vágja az AGP-t és a PCI-t is....
És utána váltottam egy erőssebb PCI-ra.....
Ennyi -
#6541 Ha neked AGP-s configod van, akkor rossz adatok vannak az alsó csíkban.....?
"ASRock AM2NF3-VSTA, AMD Athlon 64 X2 5200+, ATi RADEON X1950 PRO 512MB, KingMAX 2GB DDRII 800Mhz Dual Channel RAM, Windows XP"
Szerintem ez még véletlenül sem AGP-s config... -
#6540 már most vannak olyan lapok :) -
#6539 Ez is valami. Na megyek aludni. Jóccakát. -
CUCLI #6538 53új üzenet. és gyakorlatilag semmi normális hír nincs. JADE! elsők vagyunk toplistán, grat. -
#6537 Ez mondjuk hülyeség. Gyakorlatilag semmiben nem marad el a PCI-E-től, egy 8800GTX már lehet, hogy nehezen lenne megoldható AGP-ben, de az összes alatta lévő kártya simán megoldható, az egész váltás gyakorlatilag értelmetlen technológiai szempontból, azért van kitalálva, hogy legyen miből megélniük. Sokkal jobban jársz ha veszel egy AGP karit 40k-ért, mintha PCI-E-re váltanál, az minimum egy 100ezres beruházás lenne, és ugyanott lennél, mint AGP-ben. Egy AGP-s 7600GT-vel maximumon fut a BioShock, szóval bőven elég a a mai játékoknak. És ennél van jobb kari is AGP-ben: X1950Pro. Na ezen már egy Crysis is elfut vszínűleg legalább mediumon. -
#6536 Nem PCI felé már nem érdemes váltani, fél év és már javában a lapokon lesz a PCI-E-2... -
#6535 Senki nem tarthat vissza !!!! -
#6534 ... és most már Borg sem tud megakadályozni :D! -
#6533 Nem sokáig. Benézek BF2 topikba .... :)))))))))))))9 -
mikiking #6532 Utánanéztem,sajnos igazad van,erősebbb valamivel ....... sebaj,nekem jo ez is :) kösz az infot -
#6531 8600GT-nél szerintem erősebb, bár én nem vagyok tájékozott ilyen fronton. Egyébként elsők vagyunk a toplistán. :P -
Nagy01 #6530 A 7600GT és a 8600GT között van. -
#6529 De, de, eléggé. Amikor bejött az PCI-e, akkor mindenhol írták, hogy nincs akkora számítási kapacitás, hogy szükség legyen az új csatolásra. Sőt, azt írták, hogy sokáig még nem is lesz, és hogy a játékoknak belátható időn belül nem lesz szükség akkora kapacitásra, ami indokoltá teszi az új csatolási felületet. Jelenleg nem tudom mi a helyzet, de biztos, hogy az AGP nem jelentéktelen, hiszen még a csúcsmodellekből is adnak ki egyes gyártók AGP-s változatokat. Ennyire hamar nem avul el egy technológia, nem az utolsó pillanatban váltottak. Most gondolj bene: a Crysis minimum VGA igénye egy 6600-as. Szerinted az lead annyi teljesítményt, amit az AGP nem bír el? Ehhez képest azt írtad, hogy elfelejtheti vele a játékot. Abban persze egyetértünk, hogy érdemes váltani az új technológia felé, de Te nem (csak) ezt írtad. -
Newfronter #6528 Nekem AGP-s rendszerem van, és a Crysis-t majdnem, vagy high szinten fogom tolni. Na akkor hogy is van ez? -
Nagy01 #6527 mit veszel? -
mikiking #6526 Miért mi lesz holnap ? amugy nemtom hova rakni azt a G-forceot,nemtom mien, a 7600 gt-hez képest mien ? és a 8600-gt hez képest ? -
#6525 De valszeg holnap megváltozik a helyzet -
#6524 P4 3GHz
2GBram
Gigabyte GF 7900GS
Röviden... -
#6523 Nem annyira... -
mikiking #6522 Te amugy igy osztod keményen az agp-t az egészet , ird mán le mien géped van teso .... nem rosszbol csak kivi vagyok :) -
mikiking #6521 miened van ? amugy mennyit akarx költeni egy karira ? -
#6520 Ez azért erős túlzás.... -
#6519 Ettől bármi jobb, ami nagyobb számozású
De én a helyedben nem költenék már AGP-re, mert hiába veszel nagyobbat...a mostani játékoknak már semmit nem tudnak nyújtani az AGP-s karik....
Crysis-ról ne is akarj hallani, amíg agp-s rendszered van.... -
#6518 Gondoltam. -
#6517 Akkor az mér elég régi gépnek tűnik. Nem tudom, hogy mennyire bírná el a Crysist. -
#6516 azért van benne egy két rész amit inkább jobb nappal lejátszani...:DDD -
blinty #6515 nem az ócska!! hanem ami nekem van:P