CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thenamelessphoto.com/
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
@
Egyrész ha akár low-ban úgy néz ki mint Far Cry fullban az (nekem) tökéletesen megfelel, másrész szép számmal vannak ma már gépek aminek a full FC meg sem kottan.
DX10 efekteket meg letojom 😊))))))))))))))))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem a minimum kategória persze. 😛
Vagy egy nextgen Dx10-es kártyát majd! 😉
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(a bemutató gép nyilván egy alienware volt,de az nem földi halandóknak készült)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
GR3 az alább látható konfigon nekem játszható értékkel ment(nekem a játszható az 30-40 fps simán😛) Lehett hurrogni meg ilyenek, de ha felraksz egy 78.01 forcewaret(6600gtnél) akkor elég nagy teljesítmény növekedést fogsz tapasztalni. Én mikor felraktam az optimális beállításokon ment 5 fps-t, szétcsúsztak a textúrák, fagyott és minden más baja volt. Aztán utána néztem kicsit, és mivel nekem nforce2es a lapom, lefrissítettem a drivert(alaplapit), és a forcewarebõl is felraktam a 78.01 et. És láss csodát játszható, bár számomra felejtõs gém.
On.
Crysishez annyit, hogy brutálisan fog kinézni, meglátjuk hogy lesz e olyan opció amivel visszalehet venni a grafikát mondjuk dx9re(cod2, dx7 vs dx9). Bár erre sztem kevés esély van de hátha. Én speciel nem emiatt fogok új konfigot venni, mert ezzel a mostani gémek fele simán elmegy(obliviont ne számoljuk ide😄). Ráadásul és speciel ps3ra fogok beruházni, sajnos crysis nem lesz konzolra, de egy ps3 150k körül lesz, crysis alá meg minimum 250-300 ezres konfig kell majd.
Na jó hozzú hsz lett😄
de tényleg ez legyen a legnagyobb problem 😛
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ÁÁ már azthittem valami újat mutatnak!
Next PC upgrade: 2022
Döcögve! Akadozva! Darabosan!
Így már jobb😊
@
És ennek ellenére olyan gép kell neki , amit el sem hiszek 😊)))))
A 20 X szebb Far Cry fele akkora gépen elmegy fullon 😊))))
Szal ez a lehetõ legrosszabb példa.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ON
Nekem a dzsungeles réseken meggyözöbb a játék mind a videoknál mind a képeken,Ez a sötét szörnyes videoban nem éreztem akkora ujitásos dolgot.Az olyan volt mint a doom3, de a dzsungelnél amikor a fák kidölnek a kézigránáttol na az oda b*sz és az nem szkript az biztos.
Suzuki Swift GL 1.3
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
Attól függ, hogy a DX10-es kártyák csak PCI-E-esen jönnek majd, vagy lesz egy-két AGP-s is köztük.
Suzuki Swift GL 1.3