31662
CRYSIS
-
#6594 Mert? -
#6593 most olvasom :
Gamers with a DX10 card are able to play on DX9 servers, but with the limitation of the respective server. Vice versa it is not possible for gamers with DX9 cards to play on DX10 servers due to the limited features.
szopatolas lessz hogy vista -rol jaccanak az emberek ;( -
tmisi #6592 Jók ezek a videók a jútúbon. Főleg a tyúkos teccik. :D -
#6591 Ez az MPbéta 1. javítása! Kulcs ugyanúgy kell hozzá! -
mikiking #6590 vagyis 1,4 gb-os beta izé ... -
mikiking #6589 és ez a 1, gb-os béta amit msot irtok ez mire jo ? mivel más mint az előző ? ezt lehet nyomni,vagy ez is ilyen nyomin van megcsinalva,h kell kulcs -
#6588 Multis game-play
Ha már láttátok, akkor sorry (egyébként nem sok történik benne...) -
#6587 Tudom.."kis pénz, kis foci"...
COD2 multira szerintem elég lesz... -
#6586 Tudom hogy gyengék nagyon, de egyenlőre havernak ez a választása, és a jobbat kéne neki ajánlanom.... -
#6585 A BETA-ból van Dx10-es? -
#6584 Sztem 7300LE, de egyiks em egy izom kártya az tuti! -
#6583 Word-höz? Mind1! Játékhoz picit erösebb kellene ;) -
#6582 Béta kulcsosztás elmarad? -
#6581 Eléggé durva az 1.-es videó....
Remélem élőben is így fog kinézni.... -
#6580 2 vga közül szerintetek melyik a jobb....?
Radeon9550 (AGP)
GF7300LE (PCI-E) -
#6579 A második nem túl érdekes, de az első trailer elég ütős...
nah majd a gépen lesz igazi teszt ;) -
#6578 Ja, Gigabyte, bocs az előbb még hardverekről beszélgettem! xD -
#6577 Nem! 1.17 Mhz
Amúgy 1,436.5 MB, mint ahogy ITTEN is látszik :D -
#6576 Ghz???!!! -
#6575 Mi van, álmos vagy? -
#6574 -
#6573 A béta mekkora méret? Az a 1.17ghz? -
#6572 Akkor oké. -
#6571 A bittorrent jellegéből adódóan nem tudok neked linket adni, de pl. - hogy az ottani szabályokat se sértsem meg - az "aszfaltos" nevű magyar bittorrent oldalon is fentvan. (Regisztráltak érhetik el).
Ha nem vagy ott tag, akkor esetleg még az isohunt.com is jó megoldás a keresésre...
Egyébként az utóbbinak a keresője talált egy kb. 9 órája fent lévő torrentet, egy 4.35GB mérettel és "Crysis_PC_DVD.ISO" néven, és a jelek szerint sokan töltik lefelé, de nekem erősen fake-nek tűnik...
A lényeg, hogy a béta az nem fake. -
#6570 Már töltöm...thx -
#6569 linket adhatnál esetleg... -
#6568 Már pár torrent-oldalon kint van a multiplayer béta verziója. Hangsúlyozom: ERŐSEN béta... -
#6567 Köcce az infót....
Kénytelen vagyok hárdver ügyben felkészülni a Crysis-ra.... -
#6566 OFF: És milyen igazuk volt :) VGA szempontjából biztos NEM! Nekem P4 3,06Ghz után jött a Core2Duo 2,4Ghz és nem hozott lényeges FPS javulást (VGA 7950GT). Bár az is igaz, hogy a proci feladata nem csak a VGA kártya kiszolgálása :D
UI: Na! Tiszta hardware topic lettünk -
#6565 #6524....
Erre azt mondták, hogy egyenlőre nem érdemes lecserélnem... -
#6564 Igen, de most érdeklődtem, és nem vágom, hogy mik azok a játékok, amik kihasználják, és mik azok amik nem.....
Mert úgy értesültem, hogy van olyan játék, ami csak 1 procit használ a 2-ből... -
tmisi #6563 Én kivárom azt a bő egy hetet. Szept. 25 az pirosbetűs ünnep lesz. -
#6562 OFF: Nemtom most mi van neked :) De a Core2Duo egy qrvajó proci ;)
ON: 11:30-kor lesz pont egy hete hogy elindult a BATCH1. Jöhetne már a BATCH2 mer még +1hét a demó :( -
mikiking #6561 fix,hogy jobb,mert annyit jelent , hogy 2 x 1,8 Gz = 3,6 Ghz , például már ennyiből is sokkal jobb -
mikiking #6560 meg + 10 perc,mire átbaszod ugy a grafikát hogy jo legyen....(reméljük nem igy lesz,és fullon fog menni :P esély sincs rá,de nem baj ) .de a demo kijövetelekor itt crysis helyzet lesz az fix -
#6559 Igen jobb! -
#6558 Jah..
Amúgy egy Core2 Duo 1.8GHz az szerinted jobb mint ami most van nekem?
Ezt most csak mellékessen kérdezem... -
#6557 Biztos....
szépnek szép-....de látszik a textúrákon, meg az emberek animációján, hogy régi....
Mint a Doom 3.... -
#6556 Basszus azért ez a Farcry sem semmi ultra-high grafikán!
A régi videókarimmal örültem ha mediumon tudtam nyomni, de ez a 7600 gs nem semmi.
Simán megy ultra-high grafikán, kurva nagy. Rengeteg fű meg állat... -
#6555 Az Asrocknak van néhány spéci alaplapja ;) AGP-PCIE közötti váltás között nekem is volt Core2Duo proci AGPs alaplapban :)
5perc a demó: Csak tíz perc lesz mire a - látványtól - leesett állad a helyére kerül ;) :D