CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezmi? irr crysis rõl van suzó

http://thenamelessphoto.com/

SZilaJMaGGoT
Szoktak lenni 2-300 körül alienware-ek most is, és egy dx10-es is simán lesz annyi... 😄(talán picit több is lesz... : /)

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Evogordon
Hát elégé gusztustalan...

armageddon666
enable_cheats 1; give multi_nuke_rocket_luncher_with_gattling_railgun és erdõirtás on <#zavart1><#vigyor2>

@

Serpa
ha a nagy törzsû fákat is ki lehet majd dönteni, lesz pusztítás ...

multinál kell a sok fps ^>^

én így nem jáccanék vele :/

kép1
kép2
kép3
kép4

buzi imageshack >:-(

lac coo
Nem kell azt butítani ...
Egyrész ha akár low-ban úgy néz ki mint Far Cry fullban az (nekem) tökéletesen megfelel, másrész szép számmal vannak ma már gépek aminek a full FC meg sem kottan.
DX10 efekteket meg letojom 😊))))))))))))))))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kép1
kép2
kép3
kép4

Ha vki nem ismerné fel, ezek a képek FarCry-ból származnak. =)
Ebbõl kiindulva valszeg CrySist is lehet majd rendesen butítani.

eza baj.. kene uj lap is akkor már... :_(((((8

Malakai
Amúgy többször kihangsúlyozták, hogy nem lesz szükséges a highend gép a medium grafhoz, persze, hogy ez hogy fog kinézni megjelenéskor. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
nVidia? GeForce 7900 GTX. 😊
Nem a minimum kategória persze. 😛
Vagy egy nextgen Dx10-es kártyát majd! 😉

(\__/) ( X.x) ( } . { )

igaz.. most már feleslegesen vennék dx9-est, me jön mingyá a 10.. <:o)))))9

Kandurex
Viccet félre. Szerintem még megfelelõ hardware sincs a piacon a játékhoz.

(a bemutató gép nyilván egy alienware volt,de az nem földi halandóknak készült)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jo akkor miet :/

Kandurex
Még egy pillantást vess rá 😊)

fu akkor lehet veszek egy gef.4-et :c

Kandurex
A választ megadja az avatarod.

sztetek ez el fog futni egy gef.2mx-es vga-n? D:

Malakai
Sztem az-az amit a microsoft konferencián adtak le...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PyRex
brutális.. 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Evogordon
Ezt láttátok e már?
http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=22076

csabush
Akkor meg mit parzik mindenki??😄

Malakai
Lesz benne Dx9 támogatás.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

csabush
Off:

GR3 az alább látható konfigon nekem játszható értékkel ment(nekem a játszható az 30-40 fps simán😛) Lehett hurrogni meg ilyenek, de ha felraksz egy 78.01 forcewaret(6600gtnél) akkor elég nagy teljesítmény növekedést fogsz tapasztalni. Én mikor felraktam az optimális beállításokon ment 5 fps-t, szétcsúsztak a textúrák, fagyott és minden más baja volt. Aztán utána néztem kicsit, és mivel nekem nforce2es a lapom, lefrissítettem a drivert(alaplapit), és a forcewarebõl is felraktam a 78.01 et. És láss csodát játszható, bár számomra felejtõs gém.

On.

Crysishez annyit, hogy brutálisan fog kinézni, meglátjuk hogy lesz e olyan opció amivel visszalehet venni a grafikát mondjuk dx9re(cod2, dx7 vs dx9). Bár erre sztem kevés esély van de hátha. Én speciel nem emiatt fogok új konfigot venni, mert ezzel a mostani gémek fele simán elmegy(obliviont ne számoljuk ide😄). Ráadásul és speciel ps3ra fogok beruházni, sajnos crysis nem lesz konzolra, de egy ps3 150k körül lesz, crysis alá meg minimum 250-300 ezres konfig kell majd.

Na jó hozzú hsz lett😄

EmIn3m02
hjah...oylan mintha a fegyver müanyag lenne
de tényleg ez legyen a legnagyobb problem 😛

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

PyRex
Scriptelve szerintem csak ilyenek lesznek, amior pl. a nagy robottal harcolsz a hajón (de ott is csak a robot scriptelt).

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

berlinboy6329
az bizony.Csak jöjjön már.Bár még van kb 1 év addig ki tudja mit fognak még rápakolni.Bízzunk.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

SZilaJMaGGoT
Ez legyen a legnagyobb probléma!! 😊

berlinboy6329
Francba.Az 1. képnél még azt hittem h hudefasza, a 2. képen már nem annyira.A környezettel semmi bajom az atomjó,de a fagyver nem tetszik😞.Túl élénkek a textúra színei a környezethez képest😞.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
Ez volt már csak rosszabb minõségben!
ÁÁ már azthittem valami újat mutatnak!

Next PC upgrade: 2022

kirol
Fenrir
Mi az, hogy "kérni"? Nem mindenki 16 éven aluli itt 😊

A halál csupán a kezdet...

A simán, enyhe túlzás!
Döcögve! Akadozva! Darabosan!
Így már jobb😊

armageddon666
nekem meg az jön be hogy nem néma az emberünk! eddigi nekem tetszõ FPSekben az emberünk sosem szólt egy mukkot sem.-... az arcát sem láthattuk csak képeken meg dobozborítón... de ebben beszél! ok GR3-ban is de attol már kezdd elmenni a kedvem mert naon elakadtam 😞

@

SZilaJMaGGoT
A falrombolás elvileg mûködik, szal szerintem az sem script... ekkorát biztosan nem kamuznának.. Nekem az teccett amikor meg kapta azt a nagy vasat a csávóról.. 😄

Evogordon
repvez
én sem azt mondtam hogy szép meg hogy full grafikán megy ,de meglehet találni azt a beállitást amin már játszhato.Nekem se tetszik hogy minden sárga a játékban mexikoi sivatag ide vagy oda.Szinesebb is lehetett volna.
lac coo
A GR3 olyan ronda mint a bûn 😊))
És ennek ellenére olyan gép kell neki , amit el sem hiszek 😊)))))
A 20 X szebb Far Cry fele akkora gépen elmegy fullon 😊))))

Szal ez a lehetõ legrosszabb példa.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

repvez
Az elején nálam is akadt nagyon, de aztán valami cfg fájl turkászással meg egy két feature kikapcsolásával már meg folyamatosan.Hasonlo konfigon mint a tiedé csak 6600gt és amd3000+.De ez egy másik topik 😄
ON
Nekem a dzsungeles réseken meggyözöbb a játék mind a videoknál mind a képeken,Ez a sötét szörnyes videoban nem éreztem akkora ujitásos dolgot.Az olyan volt mint a doom3, de a dzsungelnél amikor a fák kidölnek a kézigránáttol na az oda b*sz és az nem szkript az biztos.
SZilaJMaGGoT
Háát nekem van egy 3 éves gépem, ami a mostani játékokat sem bírja igazán.. Ezen nincs mit fejleszteni, ezt cserélni lehet... Sajna mostmár lassan minden játékhoz kemény gép kell, de ez van... Hogy megkapom e, az majd attól függ lesz e rá keret, dehát csak összejön a pénz, mert azért nem állunk annyira rosszul... 😄 Én nem konkrétan a CRYSIS miatt szeretnék egy új masinát, mert mostanra terveztem egykét újítást, de inkább bevárom a szülinapot és akkor kérek, de valami durva kellene..

bepe79
Igen. Megy a 6600-al (tudom, mivel nekem is az van, és ki is próbáltam) a 8x.xx-es ForceWare driverekkel 5-10 FPS-el...

Suzuki Swift GL 1.3

repvez
A gost reconnal el tévedtél egy kicsit mivel már megjelent és igaz, hogy vissza kell venni a gafbol ,de megy egy 6600-as szintü vga-val simán.
89
Ti egy szaros játékért kértek új gépet??? (és meg is kapjátok ??? 😊

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Igen ismerösöm férje ott van a tüz közelbe .......! Ghost Reconról annyit hogy egy nagy fos elfelejtették optimalizálni .....!Ennyi

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

SZilaJMaGGoT
Hát látom neked eléggé össze van állítva a konfigod, szal biztos rossz ez így... Nekem sajna majd jönnek az újabb kiadások... Most kell egy gitárerõsítõ, ami kb egy 20as, láda az 8000, õsszel meg egy új bakancs ami lesz szintén egy 20as... 😄 Aztán karácsonyra nem kérek semmit, meg semmi(de ha lesz pénz akkor már akkor vetetek gépet, és szülinapot kihagyom), mert szerintem 300on alul nem fogom megúszni... 😞

bepe79
Én nagyon remélem, hogy új gépet nem kellessz vennem, csak új VGA-t..
Attól függ, hogy a DX10-es kártyák csak PCI-E-esen jönnek majd, vagy lesz egy-két AGP-s is köztük.

Suzuki Swift GL 1.3

SZilaJMaGGoT
Én ezért nem akarok most gépet venni... Megvárom a szülinapot(február 20) és addig gyûjtök valamennyit, és akkor vetetek a szülõkkel egy dx10 gépet... Mielõtt valaki azthinné, hogy valami újgazdag köcsög vagyok, tévedés ne essen, vannak pénzügyi problémáim, és most egy nagyon elavult gépem van... fx5200 768 ddr 1700 amd... Szal ne jöjjetek az apucis dumával... 😄 Abba egyébként lehet valami, hogy nem biztos, hogy majd zabálja a gépet a gém, de kell hozzá majd a dx10 mert a mostani gépeken nem fog futni... Kicsit örülök, hogy lassan 3 éve ugyanezt a gépet használom(kivéve memória vétel, meg vga, meg vinyó), mert így legalább lelkiismeret furdalás nélkül mondhatom majd, hogy kell új vas... 😄

bepe79
LOL! LMFAO. És ki mesél? A CryTek-nél dolgozol? Vagy valamelyik ismerõsöd tán?

Suzuki Swift GL 1.3