31662
CRYSIS
  • grebber
    Off :

Avalanche Engine v2.0
  • Gundark1234
    Csak érdekességként. Talán már ti is észleltétek,hogy az EA Link nevű online bolt (a' la Steam),megint nevet és designt váltott. Most EA Download Manager-nek hívják. Na és a mi a legjobb már lehet előrendelni a Crysis-t ami mellé automatikusan jön az ingyenes demo .
  • mikiking
    Az ,és én is ugy tudom,h egynek van feltüntetve :D
  • Magiszter
    Az én 3600+ X2-met náhány progi 5,4GHz-nek feleltei meg. (azaz oldal pl ahol meg lehet nézni hogy menni fog e a gépeden. Nem tudom a címét. requirements lab???)
  • csoola
    nem 4,2-öt jelent! nem adodnak össze az orajelek
    amugy jo lesz vele a crysis, de azért maxon nem fog menni:)
  • mikiking
    30-am messze csincs,szoval elég lesz ez nekem,nagyon is , töben mondták h kurva jo lesz vele
  • Vegas
    navegre lesz egy kis zsem, demot ezzel a konfiggal fogom tolni de a teljest mar egy "jobb" procival ^^
  • Vegas
    30kért már kapsz 5600+ amd-t az már elég jó.
  • mikiking
    oké,no térjünk vissza a crysishez,egy kis offolás nem árt,még1x thx
  • kovecses
    Persze.
    Vedd meg nyugodtan az új procit, rohadt gyors lesz.
  • mikiking
    alaplapot most cseréltem nemrég :D asszem az tutira AM2-es ....szoval minden okééé....ugytudpom a mostani procim 32-es,ez 64-es,gondolom ez a bit vagy mi...ez mit jelent ?
  • kovecses
    OK, akkor minden rendben van, alaplapokban nem vagyok otthon.
  • gduck
    AM2-s alaplapja van neki :)
  • kovecses
    A mostani sempronod am2 ?

Mert ha nem akkor kell venned alaplapot is...
  • kovecses
    Egyben reménykedek, hogy nem nagyon régi a géped, mert akkor még az is lehet hogy s462-es sempronod van akkor ne is álmodj 2 magos prociról alaplap csere nélkül...
  • mikiking
    Nos akkor nemsokára leadom a rendelést,a régi procim igen egy szar 3000 + os amd , ez meg Am2 igen,bele is van irva,köszi a helpet mindenkinek ...... THX
  • kovecses
    Nem egészen. VAnank olyan programok amik használják mind a 2 magot de nem hajtják ki teljesen.
    Saját tapasztalat, hogy általában mindkét mag megy és kb 50-60%-ig vannak terhelve...
  • kovecses
    Hát úgy értem, hogy nem tudom hogy a sempronod am2 vagy s939! Mert amit ide belinkeltél procit az egy kétmagos amd és tuti am2-es foglalat (kis esélye van csak a 939-nek).

Hogyhogy miben jobb?

Egyszerűen erőssebb processzor. Sokkal nagyobb számítási teljesítménye van, főleg mert két magos, az új támogatott technológiákról ne is beszéljünk (sse3)...

Ezt nem kell részletezni, jobb processzor és kész.

Az AMD háza tájékán a sempron volt mindig is a legszarabb processzor, habár a k2 és a duron sokkal rosszabb volt!

Ez a processzor egy sempron után szakítani fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gduck
    Igen jobban megy, mert használja az összes procimagot! A játékok jobban fognak menni, mert sztem a Sempron proci nem tudja kihajtani a jelenlegi VGA-dat! Minden prociigényes művelet gyorsabb lesz (tömörítés, videó kódolás, stb...)
  • mikiking
    Sztem lefogom,de csak ugy kb 15 ezerbe jön ki .... de az a jó,ha clsó XD és ugye 2 magos ez ? mert nem naon értek hozzá,azt toom,ha kétmagos a proci és az van irva,hogy 2,1 Ghz,akkor az 4,2-őt jelent,és két mag dolgozik,nem csak 1,szoval gondolom sokal gyorsabb a gép .
  • mikiking
    "Ha a 2 procinak ugyan az a FOGLALATA akkor cseréld le de rögtön! " ezt hogy érted ? de miben lesz más a gép .? pédlául crysis jobban menne evel procival mint a régivel ?
  • kovecses
    Mindenben jobb. Az amd-éknél a sempron= hulladék, úgy mint ahogy az intel-éknél a celeron=hulladék!
    Bocs nem bántásként.
    Ha a 2 procinak ugyan az a foglalata akkor cseréld le de rögtön!

:D
  • gduck
    Enyhén szólva jobb proci :) Sztem megéri lecserélni!
  • mikiking
    ja és nem csak játékterné gondolom,hanem gyorsab lesz a gép ? meg mi fog változni ?
  • mikiking
    Szewasztok .... OFFolok az elején rögtön,de szeretném tudni,hogy megvegye,-e ezt a procit ? AMD Athlon64 X2 4000+ EE DUALCORE BOX Socket AM2 .....2.1GHz, s 512kB + 512kB L2 cache,65W.+ hűtés...... Jobb mint a mostani CPU typ AMD Sempron 3000+ , 1600 MHz (8 x 200) ???? Amit most akarok venni az ugye 2 magos ? És miben lehetlesz észreveni külömbéget ? játék terén + redneseb ??? mien külömbségek lesznek ?
  • Magiszter
    Rendben akkor várok még, csak közben a vga-m ára is csökken. KB mennyibe fog kerülni ez a 8700, és mikor jelenik meg?

Köszi mindenkinek a segítséget.
  • kovecses
    Nem! Várj még egy kicsit, hamarosan megjelenik a 8700!
  • NeoMaN
    Neeem, ha 7900GS-ed van akkor nem szabad cserélned 8600GT-re!
    Minimum 8800 vagy 2900 aholészreveszel sebességnövekedést.

DX10-ben használhatatlan lesz a 8600GT.
  • Magiszter
    Tehát akkor a jövőbeli játékokhoz érdemes lenne becserélnem a 7900gs -emet egy 8600Gt-re? A Hsz-ekből azt szűrtem le hogy dx10-ben erősebb a kártya mint a 7900gs dx9-ben. De azért rákérdezek. Vegyek 8600Gt-t, megéri a csere?
  • gduck
    Bocsesz a képeket leszedtem, mert a béta fórumon nagyon "fenyegetőznek", hogy nem lehet publikus helyre képeket felrakni a bétából
  • kovecses
    A videóra mondtam...
  • NeoMaN
    Azért léteznek órajelek, és ugyibár shader különbségek is. A mai játékok már a shader egységeket veszik legjobban igénybe, és abban a 8600 jobb az unifiedjeivel mint a 7900 a vs ps-el..
  • gduck
    ITT van egy jó teszt!
  • gduck
    Bárki, akinek a kulcsa benne van az aktivációs szerver adatbázisában...
  • DarkSector
    Ne viccelj már, akkor már rég játszhatna vele bárki...
  • DarkSector
    8600GT

128bit
    256ram
    16bus speed

7900GS (sajátom az 600/1600MHz)

256bit
    256ram
    16bus speed
  • gduck
    Így néz ki az aktiválós kulcs! Nincs külön kulcs: megadod a telepítés elején és az első indításkor az aktiválásnál is ugyanazt kel megadni!
  • DarkSector
    Köcce de én az aktíválós kulcsra gondoltam....
  • DarkSector
    7900GS egyértelműen
    Minden adat szempontjából jobb...