CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Jah sok gém, megveszed majd a nemtudom milyen számú 120 ezeres vgat, azon lesz a krájzis ( ami nem használja ki ), utánna másfél évig semmi érdekes ( nem azt jelenti hogy a krájzis isten, sõt ), semmi olyan amikihasználja a kártáyban levõ powát... azt elavul és jön az uj széria, te meg csak leshetsz hogy "jééé 100 ezeret buktam a semmiért", és most meg ugyan az 40 ezer vagy annyi se.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Rosszul fogalmaztam ...
Annyira nem izgat a Crysis, hogy most vegyek új gépet .Jó lesz az 1 év múlva is feleáron 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grebber
Senki nem költ egy játék miatt gépre,mert utánna azon a gépen sok game fog futni még!

Next PC upgrade: 2022

lac coo
Hát én nem költök 100-ezreket egy játék miatt 😊))))
Fõleg hogy a Crytek-ben már nem kicsit csalódtam 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

I love Techno
asszem egy húzósabb gépfelújításra lesz szükségem nekem is , már alig várom a játékot , hajrá crysis hajrá crysis-osok!!!!

grebber
De csak felsõkategoriásokat 8800GTX és 8800GTS a középkategoriások azok csak jõvõ éprilisban jõnnek!

hogyne lenne??
ha minden igaz, már novemberben kiadja az nvidia a 8 ezres szériát

grebber
Elvileg ezévben is lesz már!

Serpa
akkor lesz már geforce 8xxx széria?

grebber
Kircsi remélem márciusban már tolhatjuk!

Olvastátok már EZT !!!<#nezze><#nezze><#nezze>

"Egyébbként meg ha jól értem GF7800/7800 kártyával (egy darab esetén) és 1GB ram mellett még 2 magos proci mellett is úgy fut jól, ha Softshadow kikapcs, fizikai részletesség közepes, Motion Blure kikapcs, geometriai részletesség pedig visszavesz."

Azért nem kellene ilyen nagykanállal enned a PR-t!
Magiszter
Jah. Rájöttek hogy egy tök jó játékot csináltak és végelgyengülésben multi közben XD

balkézzel alulrol 3-at.. ok

Evogordon
kopogd le xD

és most jönne a nagy hír h meghaltak a fejlesztök és nem lesz game

mila69en
naja😄 majd a farcry 2 lesz a folytatás

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Ne hülyéskedj, ha visszaveszi valaki a GFX-et közepesre (alá), akkor egy GF6600GT vagy jobb kártyával is jobban fog kinézni, mint a FarCry ugyanazon a gépen, és az se volt csúnya! Most se az ...
Egyébbként meg ha jól értem GF7800/7800 kártyával (egy darab esetén) és 1GB ram mellett még 2 magos proci mellett is úgy fut jól, ha Softshadow kikapcs, fizikai részletesség közepes, Motion Blure kikapcs, geometriai részletesség pedig visszavesz.
Kétségtelenül DX10 kártyákon meg 2GB rammal mutatja ki foga fehérjét ...

szvsz ilyen gondok nem lesznek nálam.

http://thenamelessphoto.com/

mikorra megjelenik teljes lesz az uj konfig sazl nincs gond.

Magiszter
Igen. Fõleg az fog ütni mikor meglátod hogy a te gépeden úgy néz majd ki mint a Wolf3D <#idiota>

b+. ez ütni fog.<#smile>

grebber
Nagyon durvák bár még mindig nincsenek tistában hogy e Crysis nem a Far Cry folytatása lesz!

Mivel az E3-as verzió XP alatt futott és Dx9-en, érdekes lenne ha nem futna a végleges. 😊

OFF:
"aki ért valamit a windózhoz annak az lesz az elsõ dolga hogy azt kikapcsolja... kell a halálnak a csilli villi powa zabáló hülyeség."
Úgy érted a VÉGRE beépített HW ablakkezelést? 😮

Itt voltak csokorbagyûjtve az "összehasonlító" képek, még kint vannak, érdemes végignézni õket ...
http://www.incrysis.com/
Másrészt van egy halom kép a pályaeditorból is (kissé spoileres képek is!), és pár helyen látszik azért egy-egy pályarészlet. Szóval jól fog kinézni ez.

Tigristank
Persze azért a vízrõl is könnyen felismerhetõ, hogy melyik a fénykép. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

FOXX supreme
basszus...nem rossz😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

berlinboy6329
Azért még könnyen megkülönböztethetõ.a legeltérõbbek a növények.Azokkal mindig lebuknak.😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Evogordon
Bocs a link <#vigyor>
http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/cid/7/y/11653.html

Evogordon
huh basszus nem tudtam eldönteni melyik a játék és melyik fénykép <#guluszem1>

Ability
Naja. Nekem most egy SUSE van. Sokan szidják, fõleg a nagy linux guruk, nembaj, nekem bejön. Én még cask kezdõ vagyok, szerintem ez is bevezet a linux vlágába. Már tudok forgatni meg ilyen dolgok. Elõszõr majdnem leestem a székrõl, hogy "LOL, konzolba telepítek, futtatok dolgokat". Persze ez ne ilyesszen el kedves CUCLI, van mindenre GUI-s megoldás is. =)

Crysis lehet lesz linuxra. Múltkor néztem demonoidot és egy ezzel foglalkozó oldalt, hogy egyszerûen elképezstõ mennyi játékot kiadtak Mac-re és Linux-ra is. A legnagyobb nevektõl kezdve minden volt! UT sorozat. Q sorozat (4 is) Doom 3 stb... Jó persze ezek Open GL-es játékok, deeee láttam én már DX-es játékot is Linuxon! 😛
Magiszter
Én most majd megnézem az új UHU-t. Azt mondják vannak benne jó dolgok. De talán ideje lenne megnéznem ezt az Ubuntu-t is (ha már van benne Beryl és XGL támogatás)😄
Bár én a knoppix 5-el meg vagyok elégedve. A suliban meg még a 3.6-ot használjuk mert a tanár arra esküszik (vagy csak maradni). Egyzser raktam fel ott is az 5-öst és majdnem leharapta a fejem 😄

Jut eszembe: Crysis-t kellene átbuherálni linuxra. Ha ez megtörténne akkor már az XP-t is törölném a géprõl. Most is csak "még jól jöhet" néven van fent (GRUB-ban).

CUCLI: Nem is tudod milyen jó dolog az a linux. Pedig sokáig "Géc Rúlz" pólóban jártam de mostmár "a pingvin a király" <#nyes>

decsúnyán köhögsz bazdmeg 😄

Ability
Jóhogy, kúrvajó. Majd most fogok kipróbálni egy Ubuntu-t is. Abba van jobb Beryl és XGL támogatás. 😛
nagyon rávagy kattanva a linux témára. -.-

Ability
Jaja, MS fan vagyok. <#idiota>
Tigristank
Miért? Te talán nem a Microsoftnak dolgozol? 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Istencsászár
Ez valami májkröszoft fizetett reklámszöveg ?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ability
Nem olyan rossz az az Aero, és semmi gépigényt nem zabál ... VGA-t használja már nem a procit. Ahol megvannak a megfelelõ körülmények ott semmit nem lassít.
Istencsászár
"Az Aero Glass grafikus interfész túl nagy falat lehet a jelenleg használatos PC-k több mint felének." aki ért valamit a windózhoz annak az lesz az elsõ dolga hogy azt kikapcsolja... kell a halálnak a csilli villi powa zabáló hülyeség. Azért azt sem árt megjegyezni hogy XPs effektek is minden munkahelyen, iskolákban levõ gépekben be vannak kapcsolva, habár a ram kevés a gépbe, graf kártya zéró, de jó hogy van lassúljun, minek lebutítani win 98 szintre? túl logikusnak tünhet... ez lesz ezzel is, nemfogják.

Hát igen:Erre tessék!!<#szomoru1><#szomoru1>

Malakai
Mondjuk a DX9.0L hír kamu (megcáfolták már), de amúgy mûködni fog a Crysis XP alatt...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

icewolf
eddig is így volt. A Crysis csak kihasznál a DX10-bõl bizonyos elemeket, de nem teljesen arra épül. A játék nagy része leginkább a DX9-re építkezik leginkább.

Ez nem is csoda. Ha belegondolunk még nagyon sok pc nem érett meg arra, hogy full DX10-es gémeket futtasson, és most döccent be kb a full DX9-es játékok sora.

A gépek szintje pedig világméretben nem érett meg még a DX10-re...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Tigristank
Ez jó hír, de várható volt, hogy ez lesz.

Evogordon
JA olvastam már. Szal lehet majd crysis-t xp-n nyomatni... 😉

grebber
DirectX 9.0L

Dixie Flatline, 19:21 - Játék: Érdekesség)

(Inquirer) Valamikor májusban még úgy volt, hogy a soron következõ DirectX10 alapú játékokhoz mindenképp szükséges lesz a Windows Vista, mivel az XP nem fogja támogatni azt. A TheInquirer által elõásott friss információk alapján azonban az XP-n futó DX10 más néven, DX9.0L-ként lesz elérhetõ és természetesen minden DX10 alapú játékot futtathatóvá tesz a régi, jól bejáratott operációs rendszeren.
Feltehetõleg a Microsoft kezdetben örült volna a Vista exkluzív játékok megjelenésének, mellyel felgyorsíthatta volna az új oprendszerre történõ áttérést, ám az XP-nek is kellett legalább öt év, hogy teljesen kiváltsa a korábbi Windows verziókat. A kiadók pedig nem repesnek az örömtõl, ha olyan megoldásokat próbálnak rájuk erõltetni,melyek tovább kurtítják az amúgy sem rózsás PC játékeladásokat.

info: Hardwired

Magiszter
Én is topp grafikával játszom mégsem halok bele. Lehet azért mert 2 évet le vagyok maradva a játékokkal? 😄 De tényleg ha két-három év múlva veszel egy gépet azon a crysis (is) már röhögve szalad. Szóval nem költséges, csak várni kell vele míg a jövõ évi csúcs konfigot 60-ért megveszed az ósán-.ban

ez is egy szemlélet.

armageddon666
jókor kell vásárolni és akkor valamivel pénztárcakímélõbb... amugy elég költséges tényleg 😄

@

Szerintetek nálam elindulna?
-Celeron 1.7
-512 DDRAM
-GeForce FX5200 128 Mb

Csak vicceltem <#vigyor3> Szerintem már a telepítõ is kiröhögné.
Egyébként ha az ember jáccani akar folyamatosan top grafikával, akkor az elégé pénztárcagyilkos 😊