CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ezért ennyire nem poénos ez amit leirtál ugyanis a cpu gyárták kezdenek elmenni abba az irányba hogy "igen mi megcsináltuk kidobtuk a yx magos procit" vegyétek szeretettel holott nagyon kevés olyan game van ami támogatná akár a 2 magos cpu-t is.

Next PC upgrade: 2022

Magiszter
Én majd veszek 1 giga egyberamot, meg egy 7600gt agp-s karit és egy évre le van tudva a bõvítésem 😄 Majd max jövõ karácsony után (az már 2008 😄) lesz még 1 bõvítés 8 magos intel-ra gf9800gtoX4 1024 megás karira, meg 6 giga DDR4-re. 😄

Evogordon
Nekem is 2 giga van csak sima ddr.. Majd megvárjuk a 3-asat meg az árát is D:

Zsoltika 007
Jaja! Az tényleg gyorsabb lesz. Nem úgy mint a ddr2.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Elindulni elindul, de normális futtatáshoz 1024-es felbontásban (közepes alatti beállításokkal!) egy GeForce 6600GT/7600GS ajánlott vagy azzal ekvivalens kártya, meg 1GB ram. Meg procibol se ártana egylegalább 3000+Sempron (pláne A64) vagy ilyesmi Intel proci.

Vársz még picit és rögtön DDR3-ra cserélhetsz 😉

PyRex
Milyen jó, hogy annak idejln vettem 2GB-ot...
...és milyen "jó", hogy már DDR2 kellene helyette... ehh 😊))))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Magiszter
"Bár a mocskos ramoké soha nem fog lemenni rohadék rablók."

Egyetértek<#boxer>

grebber
Nembaj az csak javítgassák szépen szorgosan! Minél késõbb jön annál jobb mivel lejjebbmennek addigra a hw-árak 😄
Bár a mocskos ramoké soha nem fog lemenni rohadék rablók.

Evogordon
Igen sajna 😞
Itt a cikk
http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=25027

Törölt felhasználó
A megjelenést eltolták egy picit.
Várhatóan 2007 áprilisban lesz Crysis.
Bár én ebben is kételkedem.
Magiszter
"ECS K7S6A;AMD Athlon XP 1800+;1GB DDR Elixir 400Mhz;Sapphire Radeon 9600XT 256MB"

háááát. Ha lenne még 1Ghz-d, 1Gb-od, és még egy 9600 crossfire-ba kötve akkor már nyugodtan nekipróbálkozhatnál. De így <#szomoru2><#shakehead>

max az intro..

FOXX supreme
nyugi, nem vagy egyedül😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Evogordon
nincs

Hi!Szerintetek esélye nincs annak hogy az én gépemen egyáltalán elinduljon a játék?😊

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

Szerintem nem ... 😊

buldozer99
jaja jövõ évben lesz csomo game ami már használja a dx10-et!

Forca Barca

grebber
Nemcsak ezért fogsz venni ha veszel 😄

Nem tudom, nekem Mplayer viszi mind a két WMV-t. A Gameplay videóban mielött beszál a motorcsónakba, a fazon körbejár egy fát. Na most ez rendes lombos fa, nem pálma, és még is iszonyat ki van dolgozva, de nem ez a lényeg, hanem a lombkoronán átsütõ nap meg az azt megvalósító atombrutál HDR. Persze csak ezért nem veszek DX10 vasat 😄

Multiplayerben leszek kíváncsi erre a belengõ növényzetre.

Mi történt a Bannerrel, olyan mint ha 8x8-as kockákból lenne.

grebber
Hát amit néztem mindkettõbõl azt a fél percet amit lejátszott semmi extrém.
Egyedül ami unikum az a kilengõ nõvényzet!

Ehhh, senkit se hatott meg? 😄

Ez botrány. Nem képesek helyet találni, ahová 20MB-nál nagyobb file felfér. A jelenlegi verzió úgy szét van tömörítve, hogy a centis kockák miatt azt se látnám ha Dx7-es lenne a GFX. 😞
Majd lesz nagyobb ... ráadásul ez kamerás. Azért este még rájuk nézek, de azt hiszem ha lejár az NVidia NDA-ja (november 8?), akkor úgy is fent lesz emberi verzióban is.

Most az írja, hogy a vadiúj szerverüek összeomlott, és GMT PM11 után nézzünk vissza. Nem vagyok jó englishbõl, ez Greenichi idõ szerinti este 11 órát jelent? Ami nálunk éjfél???

Oké, átrágtam magamat a tükörlinken lévõ fórumrészen, ennyi béna arcot rég láttam. Minek csinál valaki saját siteot, ha ennyire süket a témához?

Mirrorokon? Van ott egy Mirror link, azon van 3 másik forrás.

buldozer99
jaja nekem is😞

Forca Barca

berlinboy6329
Ezek a videók gagyik. Mit kezdjek 1 olyan videóval ami,1,5-2 min hosszú,erre csak fél min.t játszik le?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
Nekem leszedte õket de nem akkora mértebe mint ami oda van irva és csak a 1/4-ét játssza le a videóknak 😞

WizArts
shizy belinkelte, 2114

grebber
Letölthetõ formátumba nincs mert nekem Crytek logoig játssza és vége is 😞 ?

Törölt felhasználó
M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Evogordon
Vidikarit.

Gerisone
a direktX10 hez az egész gépet vagy csak a videókarit kell kicserélni?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

WizArts
Elég sz*r ez is, úgy mint a többi 😄
Figy, nem tod véletlen miért 16:9-es az összes videó?
Csak nem ebben az arányban is lehet játszani majd?

Ability
Ebbe inkább ne menjünk bele, térjünk vissza a topic eredeti témájához: Nem tudom láttátok-e, de kijött egy termetes videó ami eléggé összefoglalja az eddig látottakat.

http://www.crysis-online-files.com/video/SD/%20Crysis%20Video%20Walkthrough.wmv
Istencsászár
Hát nemtudom, az én megboldogult x800-mon már azsem segít hogy leszveszem az élsimitásokat... butítani kell ezvan. Ez volt az elsõ és utolsó csúcs kártyám amit megvettem megjelenés után pár hónappal, de még akkor is pont 100 ezerért. És mit érte vele? egy gémet tudok mondani amit teljesen maxon 2006hoz megfelelõ látványon, teljesen folyamatosan élvezetesen végig tudtam játszani és ez a Prey... minden mást butítani kell vagy nem ugy megy mint kéne és elvárnám... nem a régi gémekrõl beszélek , hanem olyanokról amelyek kihasználják a kártáyban levõ powát és az adta lehetõségeket...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ability
Le kell mondani anisotropic meg AA-ról. Micsoda butítás....

Ne értsd félre, nem kötözködni akarok. Épp ellenkezõleg. Csak tudod unom a divatfikázókat. Tényleg hamar elavulnak az új technológiák, ez tény. DE, attól még egy újgenerációs VGA sokáig talpon marad. Egy kis pozitívitást várnék...
Istencsászár
Használni mindent lehet, a 9700es atit is, csak hogy? szenvedés és teljes butítás után...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ability
Élvezhetõ játékra gondoltam, tudod te is. Egyébként pont arról van szó, amirõl te is beszélsz. Gyorsan elavult lesz a mai csúcstechnika, de attól még sokáig használható marad egy VGA pl.
I love Techno
nekem a játék igen csak kb 4-edleges dolog , és én sem költenék feleslegesen akármennyi pénzt de azért a 6600 gt sztem ennek a játéknak már nem igen lesz elég , majd tavasz nyár környékén egy 50-60 ezer forintkörüli vmien türhetõ kis kártyát beleveszek azt megint 1-2 évig elkaristolok az bõven megteszi sztem.

I love Techno
kipróbálni , meg élvezhetõen jáccani vmivel az két külön dolog.

Ability
Ugyan már, elavult lesz hamar, meg jön az új széria az tény, de attól még jó kis VGA lesz az. Egy idegi biztos elég lesz.... én pl még mindig 9600-al tolom ... kevés játék van, amit nem próbálhatok ki.
buldozer99
Nekem tök mindedj!
Én erre gyúrok akkor is!😊))

Forca Barca

Tigristank
Sajnos így van ez. 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.