31662
CRYSIS
-
#8723 Még 3 perc a töltés kezdetéig!!!!!!!!
-
#8722 Ha nálam elindul, akkor beregelek egy néhány kulcsért cserébe, mert 2 haveromnak is kéne, aztán a maradékot nektek adom... -
#8721 Lentebb 1-el... -
#8720 Majd szerzek én mindenkinek 1-et, miután én már kipróbáltam..
Majd én adok annak, akinek esetleg nem sikerül szerezni addig... -
#8719 áhh mekkora cumi ez....hogy ne lehet letölteni -
#8718 Grebber VAN RÁ MÓDSZER. Én is így jártam. Töröld ki a Cookie-kat és az internet előzményeket! Utána már engedi,hogy kiválassz egy csúcs gépet magadnak. És már adni is fog új BETA Kulcsot !!! -
#8717 A francba visszaesett 24 percre ?? WTF ??? -
#8716 nekem 37 -
#8715 Amugy nekem már csak 5 perc és indul a Crysis MP Beta 3 letöltése !! -
#8714 az a baj hogy csak fileplanetröl lehet tölteni és az cumi várni kell mint állat :s -
#8713 Ez pontosan azt jelenti hogy rossz verziójú Beta klienst használsz jelenleg ezzel a verzióval nem is fogsz soha multizni mert sehova sem fogsz tudni csatlakozni !!
Ahhoz hogy már multizni lehessen most már a Crysis Beta 3 kilensre van szükség !! -
#8712 Ott is probáltam! -
#8711 De hiába adom meg a valos freemail cimem nem fogadja el.Email cimem elfogadta elsőre de ott valos gépem irtam be :( és nem ad kulcsot. -
#8710 Nézd meg Firefox-ban ott már próbáltad ?? -
#8709 Dehogynem adj meg egy másik valós e-mail cimet aztán kamuzz össze egy bika gépet és máris ott van a Beta kulcsod és már töltheted is aZ MP Beta 3-as verziót !! -
#8708 Nekem sajnos már böngészőben is ugyanazt irja :( -
#8707 Ha kell, akkor egész éjszaka fent leszek, de elindítom ezt a szart....
Ááááááááááááááá!!!!!!!!!!
-
#8706 :D
Bocsi ez véletlenül ment..
Ugy általában mindenkitől kérdezném.... -
#8705 Hol kell megadni a gépet? -
#8704 Miért tőlem kérded én nekem kodom se lesz meg bétám se :( -
#8703 nemekll uj cim csak másik böngészöben kell -
#8702 Nálam elfogadta a freemail-t.... -
#8701 Új accot regelsz és megadsz 1 bika gépet...nekem asszem meglesz ezen a héten a konfigom aztán végre én is kipróbálhatom :)
Bár a sima high egyáltalán nem valami nagy vasziszdasz, mert akár melyik most megjelent FPS simán néz így ki és jobban is megy...reméljük meg lesz az az optimalizálás 24 nap múlva. -
#8700 Build version mishmach...
vagy mit ír ki...
Mi a faxom ez?
nem jó a béta kliensem vagy mi a rák? -
#8699 Ahhoz új reg kéne freemail cimet meg nem fogadja el :( -
#8698 internet explorerrel ujra...vagy mozilával és kamuzz gépet össze -
#8697 detto
3mas client kell mindenkéép azt irták csetbe gameba -
#8696 Nekem van minden, de mikor bemegyek a serverekhez, akkor sehová nem kapcsolódik...
Basszameg ezt nem hiszem el.... -
#8695 Á nekem nem lesz bétám sajnos :( Rendes gépemet jelöltem be a és irja nekem nem lesz béta mivel nem megfelelő a gépem :(
Így kodot se kapok szerintem :( -
#8694 Milyen kliensen jáccó?
Mert nekem sehová nem kapcsolódik.... -
#8693 Kell ehhez a béta 3 kliens? -
#8692 Basszus miért nem tudok sehová kapcsolódni??????????? -
#8691 FarCry-os volt. Együtt játszottunk multit. Tudni kell, hogy FC multija nagyon szar, tele van buggal, de olyan szinten, hogy kettőt lépsz, és olyan helyen vagy, hogy nem tudnak kilőni. Erre rátett, hogy nagyon laggol, de tényleg. Akármilyen neted van, a magyaroknak mindig laggol, nehéz volt nekünk a játék. Ezt megelégelte, és azóta FarCry ellenes lett. Kicsit én is. :P Most pedig tart a Crytek új művétől... -
#8690 Szerinted? Sztem kicsit optimalizálták + bug javitás. -
#8689 jolvan elindult nincs gond :D
minjá képket rakok :D -
#8688 vajon az uj klienssel jobban fog menni a game vagy csak bug javitas van benne? -
#8687 Jah de akkó eléggé gyengén.... -
#8686 Yes nekem már megvan...
De jó hogy nem volt jó a bankkártyám...
Tudtam hogy ez lesz a késői demo miatt.... -
#8685 FC 1.3-tól támogatja az SM3-at... -
#8684 csinálj gyors egy másik FP accountot és kérj még 1 kulcsot :D biztos ami biztos!!