CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A Crysis fejlesztõcsapat magyar tagjai szerint az editor könnyen használhatósága miatt viszik a Crysis motort, mint a cukrot!"
Na ezt jó hallani!!
Next PC upgrade: 2022
Az Avatar Reality látványos grafikát szeretne létrehozni leendõ MMVW (massively multiplayer virtual world) játékához, ami egy terraformált marsi világban játszódik majd. A játékosok szabadon létrehozhatják majd karakterüket és élhetik virtuális életüket a messzi bolygó felszínén. A megjelenésrõl nincs információ, de az biztos, hogy látványos játékkal lesz dolgunk a közeli jövõben.
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Márpedig el lehet adni azt úgy is, hogy megveszik a kizárólagos jogot, nyílván az többe kerül, de innentõl másnak nem adhatja el a készítõ, csak aki megvette .
Szerintem ez olyan mint az Unreal engine 3 akinek kell megveszi ennyi. Vagy tévedek?
Az EA meg mostanában elég érdekes politikát folytat .
A CryEngine 1 is elég jó kezekbe került, valszeg nem is látjuk már sehol csak konzolon ....
http://thenamelessphoto.com/
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
2.4 celeron meg fx5600 xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Én is a 320-as gts-re gyúrok,de meg kell várni,mert lehet,hogy a kevesebb ram megfogja a magas textúrák miatt.Az tuti,hogy a jelenlegi játékok alatt nincs különbség 320 v 640 között.
1 EURO=273 FT.