31662
CRYSIS
  • atomkrumpli
    nyilvános torrenten is fent van (Crysis_MP_Beta_Release_3.exe)
  • Ability
    Nézd meg a képeket a #8906 hozzászólásban. Azok szerintem nem szépek, mégis teljesen megeszi a fejlett gépeket is. Vagy lehet túlzás a "nem szép", de mindenképpen elmarad a sok videótól meg képanyagtól, és el kell ismerni, a FarCry is tudna így kinézni, csak ugye más modellek, más textúrák. Tehát szerintem nem olyan sok különbség van. (Persze magas beállítások mellett egyértelműen a Crysis a szebb, nem is kicsit, de ezek a képek között alig van különbség.) A két kép amit meg beraktál az össze sem hasonlítható. Azon tuti nincs maxban az FC, nekem med-nél is szebb volt ennél, és amúgy sem egy előnyös kép, tök üres. Vannak ennél szebb helyek benne. A Crysis-os kép meg nem tudom mitől olyan durva neked. Szerintem csak tele van növénnyel, és olyan telt érzést ad. Meg szép vetett árnyék, azt el kell ismerni, de amúgy semmivel sem több. Kidolgozottabb fegyver még, és kész.. Találhattál volna durva képet, amit elismerek, de ez a kettő szerintem egyik oldalról sem tükrözi a tényleges kinézetet.
  • szapor
    Köszike :)
  • szapor
    Na vki mondjon mer kér 5 soros vmit!Azt írják hogy ma is van key osztás vki regelne nekem és elküldené privibe mer mennem kell és csak este tudok ide jönni!!
  • SötétBarom
    8FUC-K9YO-U6BI-TCH9-OMG4
  • Akranor
    Gondolom nektek nem dobja vissza a sorbanállást...27. ként visszadob 40 fölé :S Folyamatosan ezt csinálja :(
  • szapor
    valaki mondjon serial számot
  • Peetboy
    Na emberek. Jáccotam vele. Hát az elején nagyon akadozott., sárga lett majdnem minden textúra (Minden Lowon). De aztán beindult, most már csak ritkán sárga. Most 1024x768-on nyomom, majdnem lowon, de igy is szép. Próbáltam feljebb rakni a grafikai beállitásokat, de megfagyott a gép.
    Az a kékes fehér égbolt amire azt hittem óóóóó ez csak Direct X 10-ben lehet, azt itt is DX 9-ben is úgyanúgy látom.
  • szapor
    jaj bocs nem MB GB XDXD
  • szapor
    1,43MB nekem letöltve
  • varga peti
    hova menti a játék a passwördöt mert gondolom a fájlmappákat kell kitakaritani vagy registry bejegyzést vagy :S
  • SötétBarom
    Most jött ki a béta, mit vársz... Mindenki tesztel össze vissza minden fassságot ..
  • ellington
    én két órája kezdtem el szedni, 43 percet írt kezdetben, most 46 perc, 480/2834, remélem hamarosan elindul. hány megás a játék?
  • Aspyrin
    Poén, ha lehetőségem nyílt volna rá még rád is gyújtottam volna :DDDD
    Kell egy kis humor :)
  • sopi
    LOL láma kérdés de fileplaneten mere van a nyilt béta? :D mert ott van egy beta client de azt irja hogy az a batch-es...vagy nem? :D
  • Gundark1234
    Én, furcsa módon nem tarttottam viccesnek. Mert ha még egy ellenséges játékos csinálja akkor azt mondom: fú dejó a fizika meg minden, de ha az egyik agyamet CSAPATTÁRSAD teszi mikor épp hogy csak beszállsz egy dzsipbe(és volt még ott 3 másik is) akkor minimum kiutalnék neki egy virtuális szájbarúgást(csak ugye ebben a játékban nem lehet rúgni).
  • tonyr #8989
    nektek legalább má lejött...
    rámentem 1 usa szerwerre, me ott kellett a legkewesebbet wárni, azt 10el jött... most az uk szerwerre mentem, remélem gyorsabb lesz...
  • varga peti
    nem is tudok már beirni passwordöt mert amint ráklikkelek ,hogy multiplayer egyböl error üzenet
  • wesker24
    Nekem se volt bajom eddig a 8800 GTS-sel habár a Very Highoz meg már 8800 GTX-kellene !!
  • Gundark1234
    Akkor gratula neki. Nekem 7800GTX van két éve, és nem is szándékoztam lecserélni...eddig. Sajnos úgy tűnik kénytelen leszek.
  • wesker24
    Ja azért a 6600 GT az már más ott már nagyon mozog a léc !!
  • sopi
    EZAZ :D végre :) köszi szépen ideje volt sztem már iylet is csinálni sok még ez a 24 nap :D sztem :)
  • schrank
    az hogy nyomja az túlzás maradjunk annyiban szenved vele
  • wesker24
    Lehet azért irja ki a passwordre hogy Incorrect mert nem megfelelő !! Lehet csak azt a passwordot fogadná el amikor elöször beregeltél azzal a user névvel !! Tehát ahhoz a user névhez csakis az a jelszó jó amit elöször adtál meg !
  • Aspyrin
    Nem ismerem a játékot, de ahogy elképzeltem, hogy rádborítanak egy dzsipet elkezdtem röhögni :DDD
  • wesker24
    Aza kártya bőven elég neki egyik haverom 7600 GT-vel tolja igaz nem fullon de megy neki rendesen !!
  • varga peti
    THE PASSWORD PROWIDED IS INCORRECT.ezt irja ki valami ötlet?
  • wesker24
    Nem dehogy ezt csak felteszed és játszasz vele nem kell már semmiért sem fizetni !!
  • SötétBarom
    "A 7800-as kártya ugye már minimum követelmény"

Lentebb valaki 6600GT-vel nyomja...
  • sopi
    #8968 valaki?
  • Gundark1234
    Hát igen a faszlámák támadása újra beindul amint egy új multi játék van kilátásban. Néhány napja a ETQW-t hagytam ott emiatt, miután a valamelyik parasz folyton légicsapást kért az ÉN pozíciómra. Most meg a CRYSIS bétában beülök egy dzsipbe, hogy kipróbáljak valami járművet is, erre KÉT faszláma MAX STRENGH módban(amikor a ruha miatt buzinagyot ütnek) elkezték püfölni a dzsippet. Na mondom óvoda, itt se maradok tovább, kiszálltam hogy otthagyjam őket, erre az egyik BUZI ráborította az egész járművet. Mondanom se kell anyáztam rendesen, és persze disconnect. Mér nincs egy olyan online rendszer ami kiszűri valahogy az ilyen buzikat(álmodik a nyomor ugyebár). Nah viszon maga a játék nagyon jónak ígérkezik, de a gépigény....hát az totál brutál.... A 7800-as kártya ugye már minimum követelmény(te jó ég, pedig a Bioshock milyen jól megy fullon vele). A crytek-es fiúkkal elszaladt a ló. Ráadásul a látvány nem üti az UT3-as motort.
  • SötétBarom
    Tess:

• varga peti
    ez a kliens ugyan az mint ami a fizetös volt?mert nekem a régebbi van meg de mostmár egyáltalán nem enged be rákattintok hogy multiplayer és incorrect passvord error hibaüzenetet dob.mit lehet csinálni mert 3x ra telepitem ujra de nem oldodik meg.
  • minimize
    Semmit sem módosítottam, kiléptem, aztán vissza, most meg megy hibátlanul.
    Fene tudja...
  • Peetboy
    Na rájöttem. A folyamatokban a Pnkbster A és B-t kellett kilőnöm. Ez akadályozta a belépést.
    Na most tölti be. Jujj
  • tmisi
    Na akkor mostmár jöhetnek a halak. :D
  • Peetboy
    Engem nem enged be egyik serverre sem a játékon belül. Nekem is sokszor Connection Time Out-ot ir ki.
    Tudja valaki a megoldást?
  • sopi
    Akkor most ezt csak leszedem felrakom és játszok? :D vagy ehhez is kel lvmi amiért fizetni kell? :)
  • Davidus
    áá most robbant mellettem egy atombomba:D későn kapcsoltam így nem tudtam lefotózni^^
  • Aspyrin
    megtaláltad a játék célját