31662
CRYSIS
-
#9084 No komment... -
#9083 LEHET AZ IS BAJ HOGY A RÉGI BETA KLIENST HASZNÁLTAM?mert most töltöm az ujat hátha az már jolesz csak az ea account kéne a régire meg már nem emlékszem:S -
Vegas #9082 talán leszedsz egy ellenséget? :xxx -
#9081 na vegyél vissza kisfiam, azért mert kicsi a kuki és mással nem tudsz villogni, nem kell itt csinálni a fesztivált. -
#9080 többségük ellenszenves
[ő is] -
#9079 Hogy lehet P-t szerezni a beta-ban?
Mert gondolom csak akkor lehet fegyver-t választani..
Nekem mindig csak 100 van... -
#9078 Akkor örulj ,és írd meg az eanek ,hogy 486-os konfidodon elindul a béta -
Vegas #9077 többségük hazudik :-/
[ő nem!4] -
#9076 ha privátban elküldöm az email imem tudsz ilyen ea accot kreálni? -
#9075 Pirvát üzenetben nekem is jöhetne egy kulcs ha valakinek van felesleges mert haveromnak nem jutott. :( -
#9074 én meg azt nem értem, hogy miért vannak olyanok akik aláírásban villognak a konfigjukkal és azt baszogatják, akiknek csak átlagos gépük van -
newc22 #9073 Vegas küld el akkor légyszi az egyik felesleges CD keyt!!! Köszi... -
#9072 Semmi baj a gépével! Sokkal inkább az ATI driverrel van gond :) -
#9071 nem fogadja el a regisztráciot mindig visszadob bármilyen email cimet irok bármilyen nevet már egy pöttyet fel..aszta az agyam gép még egyben de lehet nem sokáig.. -
Vegas #9070 mit nem tudsz? :/ -
#9069 Van megoldás. Vegyél uj gépet. Azt nem értem ilyen gépekkel mit kell tesztelni egy ilyen nagy gépigényu játékot. Aki meg megtudná nézni rendessen annak meg nincs kulcs . Na majd demót. -
#9068 Valaki regisztráljon már helyettem egy ea accountot mert már kurvára unom hogy ezzel jáccok 1 órája ha valaki tud privátba segiteni thx. -
newc22 #9067 Vegas küld el nekem lécci emailben: [email protected] THANXXXXXXXXx majd valahogy meghálálom!!! :D -
Vegas #9066 nekem van még 2 db cdkulcsom ^^ -
Vegas #9065 másik driver? -
#9064 Sztem nézzél szét a béta fórumon, ott láttam ATI kártyákkal kapcsolatos beállításokat... -
szapor #9063 Thank You
Your information has been collected.
Nekem ezt írja ki és mivan ilyenkor? -
newc22 #9062 nincs valami beta kulcs generátor? :D -
ellington #9061 úgylátom elfogytak a béta kulcsok. egyetem rulz, itthon voltam már fél tizenegyre :D -
szapor #9060 http://www.fileplanet.com/promotions/crysis/beta/
itt -
#9059 Mi a link ahonnan lelehet szrdni? Mármint fileplanet! De egy pontos linket tudtok adni? -
#9058 NEKE SENKI SEM SEGIT?#9053 -
newc22 #9057 LEhet még igényelni béta kulcsot?! VALAKI HELP!!!!! -
#9056 Akkor ATi kakaliszt powa :) -
gyuri12 #9055 nekem is ilyen volt:/ -
#9054 Srácok erre van valami megoldás? :)
Nem, nem egyedi eset. Sok ATi tulajnak van ilyen jellegű problémája. Már lebutítottam ölég rendesen a grafikát, mondom hátha nem szeresse a vgam vagy mittom :)
De mint látható, az eredmény mitsem változott. -
#9053 -
gyuri12 #9052 azzal nem fog menni sztem:/ -
szapor #9051 hát én nem tudtam :S -
ellington #9050 miért, már nem lehet kuclsot kérni? -
#9049 6600gt-m van -
szapor #9048 (Crysis_MP_Beta_Release_3.exe)
én ezt a versiot szedtem le
De mondjon már vki müködő keyt -
#9047 Leszette valaki a Bétát? Ha igen akkor mijen? Megéri leszedni? Hány gb/mb? -
#9047 Crysis Beta Client
The beta event for Crysis has begun. Keys will be delivered in batches over the next few weeks.
ezt szeggyem lle??és hogy küldenek kulcsot??miután letöltöttem?:S -
szapor #9046 nem jó ami key mondtál Sötét :S