CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Jó kérdés. Fasza lenne. Szeritnem lesz minimzm napszakváltozás.

Töltsük le az internetet!

berlinboy6329
Láttunk videókat arról,hogy a Sandbox 2-ben hogyan lehet dolgozni.Volt egy opció,amivel a napszakokat lehet állítani.Ez csak egyszeri beállítás?Szal,ha én azt mondom neki,legyen naplemente,akkor naplemente lesz,és a pályát is úgy tolom?

Arra lennék kíváncsi,hogy lesz-e napszakváltozás a játék során,és egyéb idõjárási változások(esõ,szél,villám,mennydörgés...)?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

KILLER2
Én éppen most gondolkoztam rajta, hogy visszatérek a PS1hez 😄

persze,engem is lekötött a ps 1-em mikor fiatalabb voltam,mostmár nagyon megválogatja az izlésem mivel játtszom,nagyon kevés játék van ami leköt és azse konzolon,a konzol számomra egy szép grafikával rendelkezö arcade játékgép,és ez a lényeg amit már irtak lentebb,a játékélményt semmi nem helyetesiti...

SZilaJMaGGoT
Nekem is van ps2-m, de én már nagyon hozzászoktam a pc-hez, és a konzol nem nagyon köt le... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

DanRyu
A PS3 nagyon faxa lesz, de a Ps2-met sem vetem meg: Onimusha, Devil May Cry, God Of War stb.Na ezek épp konzolokon királyok csak.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

KILLER2
MGS meg PCn is jó, szóval bekaphatják <#mf1>
De a PS3nak is megvannak a maga szépségei, akárcsak a többi konzolnak és a PCnek (csak eddig a PCmbe többször rúgtam bele, mint az XBOX 360omba)

DanRyu
Jah az FPS meg a stratégiai játékok csak PC-n jók.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

KILLER2
Azé az PS3. De én mindig is az mondtam/mondom, hogy a konzol más mint a PC. A konzol játékra van, ezért játszani lehet vele, míg a PC sok másra is, ezért az arra készült játékokban is több mindent lehet, lehet módosítani, stb és a hangulata is egészen más. FPS és stratégia csak PCn jó.

DanRyu
Nem hiszem, hogy veri, én jobban szeretek játszani PC-n mint pl. a Ps2-ömön.

KILLER2
TErmészetesen. De én úgy vagyok vele, hogy hiába veri, nem lsz jobb. Van MGSem, de teljesen más a játékmenete, mint a többi játékomnak, így nem helyettesít semmmit. A játékélményhez semmi köze nincs annak, hogy hány polygonból áll a csávó szeme.

és ezt honnan tudják ? :o
talán már megvan nekik ?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

bertino
konzol bázze, alap, hogy veri ^^

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Attila8805
LOL a ps3 totyiban ott áradoznak hogy az mgs 4 veri a crysist.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

bertino
ez a hardvermarketing fõ szála...

DanRyu
Samsung SyncMaster 920N 19" LCD/TFT monitorom van és max felbontás 1280*1024-et bír.

KILLER2
Nekem van egy 360am, azzal monitoron tolom és néhanapján apám HDTV-jén. Így pont jó. De hatalmas a különbség egy konzol és a PC között.

armageddon666
csak hogy szépen is nézzen ki kell HDTV / projektor és máris nem ennyi az ár -.-

@

rorr
Ennyibõl veszel egy konzolt (pl: x360)aztán játszol a jobbnál jobb játékokkal....

KILLER2
MIlyen típusú az LCD?
Én fogok ám bevásárolni. + 1-2 GB RAM, egy 8800as videókártya (320as lesz valószínûleg) meg egy 2,4 gigás Core 2 Duo proci.

DanRyu
Csak a Karit cserélem ha szaggat a játék Highon majd, a gépet tavaly októberben vettem. Ma vettem LCD monitort 19"-ost 1280*1024-es felbontást bír.

rorr
géped paramétereit olvasva akkor most nagybevásárlás lesz..... 😊

DanRyu
Én lebutítva nem élvezem a gémet, mindíg az jár az eszee, hogy milyen lehet maxon. Inkább ha szaggat megyek a boltba és veszek hozzá bikább karit.

hen-tes
Akkoris lebutítom és élvezni fogom. :@

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Evogordon
Ez már nem rajtuk múlik. Ha élvezni akarod vegyél jobb gépet 😄...

hen-tes
Én csak azt mondom, hogy így teljesen más lesz a játékélmény. Nem lehet rombolni, amit jól ki lehetne használni.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

grebber
De legalább ha minden igaz normálisan fog menni ellentétben sok ramaty szarral amiket kiadnak fos graffal atom gépigénnyel!

Next PC upgrade: 2022

hen-tes
Engem inkább ez a rész érdekel:
"Két évnél nem régebbi gépeken fut majd a Crysis. Részletesség lejjebb vételekor be lehet állítani például, hogy megmozduljanak-e a falevelek, ha nekik megyünk vagy fákat le tudunk-e dönteni és hogy kidõlnek-e a falak."

Mit tartanak õk két évnél nem régebbi gépnek? :S
Meg ha levesszük íly módon a "grafikát", akkor kapunk egy farcry-t. :\

hen-tes
Érezd az iróniát.

bertino
elhiszem, hogy a programozók se havi 200k HUF-ért csinálják mondjuk átszámolva az összegeket, de azért ekkora tulzásokba esni és így leírni... pff 😊

Evogordon
K*rva jól hangzik!!!
Már mennék megvenni 😄😄😄

grebber
Lazán visszafogja hozni nekik a pénzt maga a game + a grafmotor licenszeibõl befolyó pénz!

bertino
"A fejlesztést 20 millió euróból finanszírozzák, ebbõl kuporgatják a fejlesztõk havonta a soványka hagymára meg szalonnára valót"

oda ne rohanjak bazeg, de szar lehet, úúúúristen, minnyá bõgök rajtuk...

grebber
(PC Games) Kiderült, hogy 10-12 órás lesz a jelenleg alfa státuszban herregõ Crysis játékideje. Ebbõl egy órát töltünk el súlytalanságban. Ufó jármûveket nem irányítunk, de pár fegyverüket használhatjuk. Repülõgépeket vezethetünk, a VTOL-nak könnyebb, míg a helikopternek nehezebb az kezelése a röpkontrollok miatt. Az eredetileg felhasznált Far Cry 3D motorból nem sok maradt az új engineben. Nagyfelbontású - 1.6 MB - kép érkezett, plusz egy tápos magazinborító.

Mentési rendszert nem nagyon komálták a rajongók a Far Cry-ban. Ezt a Crysisban megváltoztatták, kapunk Quickload, Quicksave opciókat és van Checkpoints, tehát minden, mi szem-szájnak ingere! A fejlesztést 20 millió euróból finanszírozzák, ebbõl kuporgatják a fejlesztõk havonta a soványka hagymára meg szalonnára valót. Magyar pénzben ez kábé 4 milliárd 900 millió forintot jelent.

Megéri újrahentelni a Crysist, mert komplex a játékvilág és elsõre nem tapasztalhatunk meg mindent. Négy nehézségi fokozat között kapcsolgatunk majd az elején vagy akár játék közben is. Jelenleg 15 fegyverrel kaszálhatunk, de ez még változhat. Mindegyik ápgrédelhetõ. Medikit nincsen, mert a nanosuit automatikusan gyógyít és a beállított nehézségi fokozattól függ a regeneráció sebessége. Vezethetõ jármûvek közül néhány: katonai dzsip, kamion, kétfajta csónak, civil kocsi, helikopter, két tank - egy amerikai és egy Észak-koreai - meg egy APC, azaz páncélozott katonai személyszállító.

Két évnél nem régebbi gépeken fut majd a Crysis. Részletesség lejjebb vételekor be lehet állítani például, hogy megmozduljanak-e a falevelek, ha nekik megyünk vagy fákat le tudunk-e dönteni és hogy kidõlnek-e a falak.

Cheatelés megakadályozására felbéreltek két külön programozót, akiknek csak az a feladata, hogy betonbiztossá tegyék a multiplayer módot és senki élvezetét ne ronthassák el a csítelõk. Egy izraeli és egy lengyel kóder. Extrém paranoid fickók és minden trükköt ismernek. Egyikük profi Hackerként tevékenykedett korábban és csak nemrég tért át az Erõ Jó oldalára. Hálózati kapcsolathoz elég lesz egy sima DSL.

A Sandbox 2 Editor nevû legendásan könnyen használható pályaszerkesztõt ingyen mellékelik a dobozhoz. Remélik, hogy a rajongók hamar elõhozakodnak egy kooperatív móddal. Valaki pedig készíthetne egy X-COM MOD-ot!

Info: Hardwired

Evogordon
Jó lehet van 1000 dolog amiért megéri megvárni. De nekem gyors, stabil, mennek rajta a játékok..a programok, a net. Más nem is kell. Attól meg nem félek hogy betör egy kockafejû hekker a gépembe mert max fél óra és újra teszem az egészet...

bertino
a valóságban is ilyen szûklátókörû vagy ? 😄DDDDDD
komoly problémáid lesznek még akkor az életben

KILLER2
Gondolom a védelem is extrább lesz....

armageddon666
gondolom azé stabilitást meg mittomén miket... de ég és föld Windows XP ala nature és SP2... legalábbis én így vettem észre sebességileg is... ilyesmire számítok Vistánál is...

@

Evogordon
De most mi ez a Ha kiadják a ps1-et akkor teszem fel a vistát...??
Mit javítanak benne? Max a védelmet (tûzfalat) meg apróságokat. És gondolom nincsenek olyanok a gépeden amiért rádvannak szálva vagy 100-an és próbálnak betörni a gépedbe.

KILLER2
Igen, de ha majd fejlesztem a gépem, akkor már asszem inkább felteszem, hogy azzal se legyen már gond. Csak addig még kéne szerezni egy magyar "biztosnági másolatot".

armageddon666
Az. De dx9ben is megy szal vista várhat még... majd ha minimum SP1 lesz hozzája 😛

@

igen

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

KILLER2
És a 8800 az DX10es?

KILLER2
Hát akkor azt baxtam. Akkor még azt is szerezem kell. Remélem nálam minden frankóul fog futni.

DanRyu
Mire a játék kijön a Vistán is menni fog minden játék és sok új Driver lesz.<#vigyor2>

grebber
DX10-es VGA kell + Vista mivel Xp-re nincs DX10.

KILLER2
Ez a DX10 dolgo hogy van? Csak egy DX10es videókártya kell? Pl a 8800? XPn megy rendesen a DX10?

DanRyu
Az nekem kajakra tetszett!😄

Evogordon
Ha nem régebbi.

VRSDM
mivel 2hetes 😄

u dont have to listen anybody else but me