CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rastaman
azért kicsit sem feltûnõ hogy hivatalosan nem jött még ki a demo, de néhány hogy is mondjam... "sérült" gyerek azt hiszi, hogy amit a t0rr3nt oldalon lát, az mûködni is fog... ha kijött volna bárhonnan le lehetne tölteni, hiszen ez a lényege, torr3ntre pedig free cuccokat feltenni tilos/fölösleges. komolyan csodálkozom hogy egyesek milyen álomvilágban élnek...

Nem kicsit vagy te bolond 😄

mér te csinálod a demot?1-2 hónap az sok 😄
szapor nyugi egy két honap és meglesz

wapolok

igen onnan kaptam a becenevemet, mert bolond vagyok kicsit de nem ugy

wapolok

mér most mit fogsz csinálni tonyo9???
VRSDM
nem néztétek anno a homok titkai címü brazil szappanoperát? abban is volt egy TONYO nevü fickó, fogyatékos hajléktalan volt 😄
micsoda egybeesés 😄

u dont have to listen anybody else but me

mondom nyugi.

wapolok

gman906
Eg délután összecsapsz egy CryEngine 2-t ? <#banplz>

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

KILLER2
Akkor siess, mert meg kell írnod egy játékot.

Töltsük le az internetet!

megpróbálok valami játszható verziót csinálni a "demóbol".... nyugi

wapolok

bulba
Kivéve ha elmennek egy szép 2 hónapos nyaralásra, mert akkor még tovább csúszik <#idiota>

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

KILLER2
Ez már csak így megy.

Ability
Azért tetszik, hogy bárminemû ismeret és betekintés nélkül is ilyen biztosak vagytok a dolgotokban! 😊)
bertino
ebbõl olyan karácsony elõtti megjelenés lesz, mint a huzat...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Magiszter
Tegnap azt olvastam valahol hogy a Crysis alfa változatba lépett. ÉS hogy még legalább 3-4 hónap mire aranyra kerül ezek után. Szerintem ez a szeptember környéke dolog majd csúszni fog október-novemberre. Bár reméljük hogy az EA nem akar sokat csúsztatni és a Crytek-es arcok összekapják magukat. Több kávé, több túlóra, kevesebb lazsálás 😄

KILLER2
Az elkövetkezõ 1-2 hónapban még szeritenm nem lesz demo.
Csak a pontosság kedvééret. De én szeretném a legjobban, hogy tévedjek.

rastaman
a mai nap off-termése is teccccik. jót lehet röhögni a sok értelmes hsz-on <#idiota> az elkövetkezõ 1-2 héten még szerintem nem lesz demo. kíváncs vagyok ki milyen értelmes mondatokat fog még ide írni <#falbav>

nyugi már, ilyenek mindig is voltak és lesznek, nálunk sok kissrác állandoan nyafog h de a barátjuk mondta h CoD 3-at tolja PC-n és h szerezzem már meg nekik, merthogy az vanXD

xotyi
nyugtassatok meg ez a sok elmebeteg csak a szélsõséges idõjárás mellékhatása!!<#wilting>

Trance&Friends nothing more..

akkor csak irogatják?BIZTOS?😊
Csak egy feltunési viszketegségben szenvedõ tizenéves írja akinek ez a szórakozás.Elég idegesítõ de van egy pár retardált a fórumon akik szerint ez szórakoztató.Akinek nem inge ne vegye magára, és bocs az off-ért.

fsgh
akik azt írják kis hülyegyerekek akik 2 cstelés közt ide tévednek...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

most mért mondod?
én is itt játszok vele <#idiota>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

há jó de ezek azt írják hogy azzal jáccanak
fsgh
NINCS DEMO! A JÁTÉK SZEPTEMBER KÖRNYÉKÉN JELENIK MEG!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hé!!!Ti má demo-val jáccotok?😊 adjatok linket léCcÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ 😄😄
KILLER2
Leszedted a Crysis demót és a Far Cry 2 full játék volt benne? Ez szép volt.<#banplz>

dante3
<#action>na tünés!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

gman906
Hát persze hiszen arról már concept artok is vannak

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

KILLER2
Ez egyre rosszabb....

ja? asszem elnéztem a topic-ot nemide akartam irni hanem a far cry 2 höz

wapolok

gman906
Jó röhögés lesz a vége <#hehe>

bertino
valaki dobja már ki

KILLER2
Most is abbahagytad, amíg írtál.

pill me nem tudom abbahagyni a játékot, annyira jó😛

wapolok

KILLER2
Hát még én

fsgh
na erre kiváncsi leszek😊

dante3
<#idiota><#wilting>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kicsit szaggat de nagyon frankón elmegy 2400+ athlon xp-n 1 giga rammal 😛 mindjárt mentek le képeket játék közben

wapolok

dante3
<#banplz>

Bizonyítékot.Bizonyítékot.Bizonyítékot.Bizonyítékot.Bizonyítékot.Bizonyítékot.Bizonyítékot.Bizonyítékot.

grebber
Szeretem az ilyen embereket akik csak azért irnak valamit hogy valaki reagáljon rá mert az jó érzéssel tölti el pff<#nyes>

Next PC upgrade: 2022

a demo nekem müxik!

wapolok

Evogordon
Eddig 2 gyereknek is lejött és bebizonyúlt hogy olajos tárcsak fék.

minimize
senkinél nem jött még le 100%-osan ez az alább linkelt valami?
érdekes mód nálam is megállt 90% környékén, céges gép, majd az it-sek megoldják, ha rosszindulatúvá válna....😊)
? szal senki?

No one can stop Death!

Evogordon
Elbeszégetek én ott 😄DD

Viszont ezek átlag FPS-ek, mivel ez általában ingadozik. Pl. a 35 átlagnál mehetett az 17-tel is néhol, de akár 50-nel is.

bertino
de ha meg benne lett volna az, ami a címe volt, hogy rimánkodna mindenki...

Magiszter
Semmilyet szerencsére.