31662
CRYSIS
  • szarjancsi
    jó reggelt !
  • gduck
    ITT nézzél szét ;)
  • gduck
    A béta jelenleg is DX9 módban fut VISTAn (elég szarul, kb -10FPS XPhez képest), valszeg a végleges verziót is lehet majd DX9 módban futtatni, de sztem a te kártyáddal a szebb DX10 módot kellene megcéloznod ;)
  • mikiking
    Helo.szerintetek érdemes a gépemre feltenni a vistát ? jó tudom,h elég bőven a vistához,meg mostanság fogok beszerezni + 1 gb ramot ,de a cryisis vistán jól -e fog majd futni azt nem tudom...a betanal tuti jobban,bár én nem próbáltam,de fejlesztgetik agyba főbe..... és vistán nem lehetlesz beállitani dx 9 modot ?
  • gyuri12
    lol
  • DarkSector
    Igen de egy ilyen játéknál ez nem CSAK EGY MULTI....
    Sokaknak csak ez jelenti a túlélést, a demo-ig...
  • Rage47
    Nekem 7600gt van és egész jól megy mediumon.
  • keepernext
    És az mér lesz jó?Nekem megfelel mediumon is azér nem vágok ki több tízezret mer very highon menjen.Érdekes megközelítések vannak az biztos.
  • Qwerty4
    tudom, de az csak egy multi, nem több
  • DarkSector
    Háát Béta Demo formájában már igen....
  • Qwerty4
    bazz még meg se jelent a játék és 10000+ hsz. van...
  • gyuri12
    nem fogjátok elhinni,de vírusos volt a crysisom.valaki nagyon nem szerette,hogy játszottam:@
  • Magiszter
    Cod2. Szingli fulcsutkán ment multiba mindent mediumra kellett levenni mert akadt. Vagy akár ott van a FEAR-is. BFME... Én azt tapasztaltam hogy a modernebb játékok muliban jobban akadnak mint szingliben. Ha a Crysis is ilyen lesz és még optimalizélnek egy keveset akkor nekem pl egy középkategóriás gépen High-on fog menni 30 fps-el ami már bőven jó nekem. Aztán ha veszek 8800Gts-t vagy ami addig kijön és megfizethető azon már akár very high-on is. Remélem
  • VRSDM
    aki multiba nem veszi vissza min.ra a grafikát . namind1, nem is ismerek olyat, brightness up. gfx down :]
  • gduck
    Valóban jók a változtatások az előző verzióhoz képest :) Meg is lepődtem, hogy hogy megváltozott a pálya ;)
  • DarkSector
    Mondjuk ez nálam nem éppen így szokott alakulni....
    Ahhoz, hogy faxán folyamat menjen mondjuk a fear....egy 32-es szerveren, ahhoz nekem azé jóval nagyobb gép kellett, mint amivel single-ben bohóckodtam....

Max ha visszavesznek eléggé a Multi graf-ból...
    De mindegy ha így fog ott is futni, akkor váltani fogok C2D-ra és veszek 1 8800GTS-t....
  • VRSDM
    a multiba ált. a játékok gyorsabbak mint a single részen

szóval ne hidjétek hogy ott gyorsabb lesz

aztán ne így legyen. minden attól függ hogy mit hogy írnak meg ;)
  • DarkSector
    Ilyen configgal én is jó lennék..
    :D
  • Purga
    "Ma meg olykor érdekes dolgok történtek, hogy sniperrel lelőttek, én meg valahogy felrepültem tőle vagy 20 m magasra."

Ilyen a Far Cry-ban is volt, én mindíg derültem rajta, ha valami ilyesmi történt valakivel, akár velem is :D
  • Peetboy
    Igen eléggé akad még Lowon is gőleg ha 20-emberes serveren vagyok. Üres serveren még elmegy valahogy de akkor is csak 15 FPS-el megy. Szóval többen mondták,hogy 7600GT-vel jól elmegy nekik.MErt akkor olyat kéne vennem.
    De még jobb választás lenne az ATI X1950Pro(512MB) vga.
  • Jaffa 2843
    jah ezek a farkasszemes dolgok viccesek szoktak lenni :D
    akit leütöttél az én voltam a kör elején, de akkor még csak warmup volt szal utána kezdödött a menet :)

amugy ahogy elnéztem a többi multis mapot eddig ez a legjobb amin épp játszunk.. többi az inkább hasonlít a FEAR-hez mint a dzsungeles crysishoz. dehát majd meglátjuk... remélem lesz még ilyen bozótos map, mer ugy el lehet benne tűnni mint az állat... CLOAK ENGAGED hasznos holmi, csak ha észrevesznek hamar hullassz :D
  • KILLER2
    Ja, az idegesítő. Néha én is reflexből elcseszem, mert volt már, hogy 2 ellenfelet lelőttem és utána a sarkon befordulva a társamra is rálőttem. Meg ma az volt a szopás, hogy vége lett a játéknak, őjraindult, addig leraktam a tálcára megnézni, hogy hogy van a gép, visszamentem és nem vettem észre, hogy már nem az elején a 30 s-nyi kis idő van, hanem már elkezdődött és szarrácsaptam egy társam. Mosmá igyekszem figyelni. Meg néha az is robléma, hogy áll egy ellenfél, megállok előtte, néz engem, én is őt, aztán rájövünk, hogy nem egy csapatba vagyunk és bumm...
    Ma meg olykor érdekes dolgok történtek, hogy sniperrel lelőttek, én meg valahogy felrepültem tőle vagy 20 m magasra.
  • Jaffa 2843
    volt ez is az is :D

most meglepődtem milyen dolgos kis csapatok voltak :) röpködtek a tankok, mint a hitler filmbe a ciánkapszula xD
    csak azt utálom, ha egy játékos nemfigyel a tására és elüti pl.... attol feltudnék robbanni.. és persze le kell nyelned, mer ha megölöd csak magadat szopatod meg vele..
  • KILLER2
    Sokkal jobb. Low-on is nagyon szaggat? Mondjuk egy 6600 GT az mégis csak egy 6600 GT, de mindenképp nagyon akad?
  • Peetboy
    Hát én is játszanék 30 órát vele, ha nem szaggatna, mert elviselhetetlen. Szerintetek a 7600 GT mennyivel jobb mint a 6600 GT kártya? 2x annyit tud? Mert akkor olyat veszek.
  • KILLER2
    Ja, láttalak. Jó játékos vagy. Nem öltél emg párszor vagy én téged?
  • Jaffa 2843
    énis ott voltam figyelted? :P
    eddig 30 orát crysiseltem a betaval XD
  • Banano
    Gyorsabb? ajajj...
  • Riddick21
    Amúgy ez az új kliens jobb és szebb és gyorsabb is, mint az előző volt, és szerencsére a vizet is lecserélték, az új életszerűbb, "piszkosabb". Plusz dobtak bele egy fasza dolgot, nagyon tetszik: ha motorcsónaknál kanyarodtál az előző verzióban, olyan volt, mintha jégen csúsztál volna, itt viszont kibillen az adott irányba, majdnem, hogy felborul! Nagyon hangulatos, főleg belső nézetből!
  • KILLER2
    Ez de rohadt jó játék. Eddig játszottam. Nagyon fasza volt. Ma kb 4 órát Crysisoztam. Nagyon jó. Várom már a teljes játékot.
  • DarkSector
    Jah az igaz...
    Nem azé hogy nálam különb, csak pont egy normálissabb beállítást próbáltam csíptem el, ahhol kicsit jobban visszadja a játékot....
  • Zinaj
    aludjatok
  • Banano
    mindenkinek így nézki ha maxon van....
  • DarkSector
    Nálam így néz ki a Béta Demo!!!!!!!!
    Csak akadozik...

Ha csak a single minimum ezt hozza, már akkor bőven sirály lesz..
    De ugye VERY HIGH még ezen is kegyetlen sokat fog dobni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• DarkSector
    CD-Key nélkül még a menü sem indul el...
  • Peetboy
    Feltelepiteni fel lehet,de mivel ez csak multi játék, ezért nincs benne Single rész. Ha lenne valami cracker, biztos megtudná csinálni, hogy lehessen mászkálni a pályán,de akkor meg nem lennének ellenfelek.
    Beta verziót meg nem szoktak feltörni. Majd a teljes játékot biztos hamar feltörik.
  • Vdanosss
    én nem akarok neten jáccani.. nagyon fontos hogy kódot vegyek? nemlehet eccerűen belépni?
  • berczely
    21 nap még sok idő....
  • Peetboy
    Emberek hát én ilyen szépen kidolgozott játékot még életemben nem láttam, mint amit ezeken a gameplay videókon láttam. Gyönyörű textúrák és nagyon valósághű fények. Remélhetőleg amikor megjelenik a gém, abban is így fog kinézni, nem bútitják le csúnyára.
  • Denes888
    Nem leszólás akart lenni csak visszább is volt ilyen hogy valaki berta hogy szeretne és akkor írták neki hogy ne itt kunnyázi vagy mi. És demoban meg nem lesz multi, ami miatt szemezek a játékkal.