CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xotyi
Tényleg?<#idiota>

nah, Off vége<#hehe>

Trance&Friends nothing more..

Viktor9202
ehe<#hehe> LOL

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Evogordon
Mert ha meglövöd a koreait akkor vérzik <#violent>

xotyi
de miért 18+ a besorolása?<#idiota>

Trance&Friends nothing more..

Evogordon
Nem tudom miért írtam hogy nincs XD

minimize
de. Szeptember messze van.

No one can stop Death!

Evogordon
Ha itthon is elõlehetne rendelni már megtettem volna... Mondjuk még september messze sincs.<#szomoru1>

Nyomtasd ki és ott lesz!<#vigyor>

buldozer99
<#eljen><#eljen>
Tényleg csak az a baj hogy nincs itt mellettünk!😊

Forca Barca

Mármint AMD-ben.

grebber
Ez még nem boritó ,csak a boritó elõlapja! 😄

Next PC upgrade: 2022

Viktor9202
Ja 😊 szép benne a piros,meg az egész

bertino
na, ez már borító (Y)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kill3r21
ahogy nézem a gépigényt minimumban 64 bites procin fog futni...szal buktam 😄
grebber
Igen kb!

Next PC upgrade: 2022

Viktor9202
Mennyi lehet majd árba kb? 10000-13000 között lesz kb?

dante3
Egy baja van, nincs itt a monitorom mellett!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

STREEX
Jól néz ki!

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

minimize
pedig ez mindíg jólesik a gépnek.
én most tervezem bõvíteni 2x1GB-rõl 3, vagy négy slot-ra.
amíg tényleg ezek az árak vannak!

No one can stop Death!

dante3
Pedig most nagyon olcsók a ramok, ha venni akarsz most tedd meg!

Bokafix2
Már az elsõ néhány videó láttán leejtettem az állam, és késõbb sem mertem érte lehajolni.
Nagyot fog csapni a játék, az biztos. Kár hogy 2 giga ramot együtt én még csak képen láttam... <#shakehead>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Ability
Elég, hagyja abba mindenki! Nem kell sem flém, sem pedig agyament post(mert az viccnek sem megy el). Lehet majd kitalálok valami egyszerû szabályzatot, felrakom nagybetûkkel, aztán aki megszegi törlöm a kommentjét...
köszönöm!van eszed

wapolok

VRSDM
azért nem zúdítok rád posthalmot, mert többet ér a topic nálad.száni

u dont have to listen anybody else but me

buldozer99
Jólvan mostmár halgass!

Forca Barca

a seggnyaló emberek a majmok-VRSDM! mi ez bánat topic hogy nem értitek a viccet?

wapolok

katona weh

wapolok

bertino
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

hen-tes
Jó ez, stílusosan egyszerû, kissé talán beképzeltséget is sugall. (Y)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

buldozer99

Forca Barca

buldozer99
Nem a borító fog minket annyira érdekelni!😄

Forca Barca

dante3
Jah, pedig ezt eredetiben szeretném!

bertino
a borítót nem vitték tulzásba, remélem ez csak ilyen kezdetleges <#idiota>

dante3

VRSDM
KÖNYÖRGÖM HAGYJUK MÁR EZT, HÁT NEM HISZEM EL MINEK KELL ÍRNI AZ ÉRTELMETLENSÉGET? KÉNYSZERETEK VAN? VAGY MOST KÖTÖTTÉK BE A NETET ÉS MÉG ÉLVEZED HOGY AMIT ÍRSZ AZT LÁTOD A MONITORON MÁSNÁL IS ?

<#wilting>

/sry Abililty de ez már sok volt nekem, fõleg így reggel, hogy napokig egy majom gyerek hsz-ére irkálnak :C ha jogtalannak tartod akkor tudod hol a töréls gomb ;]

Gondolom az a 9 a nevednél a korod!?

rastaman
ez tényleg off! nézd, ahonnét én szoktam intézni a "nagybevásárlást" ott pl tiltják. de minden normálisabb helyen így van, ahol számít az 4rÁnY

hen-tes
Tilos? :o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

minimize
vagy csak bedobják a szokásos "valamikor az õsszel"-dumát, aztán kijön novemberben... <#phone>

No one can stop Death!

Magiszter
Érdekes hogy mostanság semmi hír nincs a játékról, eddig mindig volt hetetnte legalább egy-egy kép, vagy rövid videó. Talán a marketing osztály is beszállt a fejlesztésbe hogy minél hamarabb kész legyen? 😄

rastaman
ok. én befejeztem

Ability
Egyelõre hagyom, úgy sincs mirõl beszélni, legalább nem áll a topic. Ez a pár post elfér. Majd ha kijön demo/játék akkor be lesz szigorítva. Aki nem a spam topicba írja az érdektelen postjait azokra ráeresztem a modikat, meg hát majd törölni sem leszek rest. 😛

Viszont azt már jeleztem, hogy ennek a "mélyrepülésnek" nem kéne folytatódnia... ha már irritáló lesz, akkor lépni fogok.
VRSDM
én már nagyon unom, az is legalább akkor fórumromboló aki reagál az ilyen majmokra ... hg-nak törölnie kell és ennyi, ha regaáltok rá azzá váltok ti is ... -.-

rastaman
jah. de azért volt 1-2 emberke aki szerintem komolyan hitt a demo létezésében. a baj hogy ez a néhány emberke teéjesen tönkre vágja az egész fórumot. emlékszem mi volt pl a carbon topikban tavaly õsszel<#falbav>

KILLER2
Viszont nekünk egyre kevesebb ép agysejtünk marad a megjelenésig.

Töltsük le az internetet!

nem kéne ennyire komolyan venni .ugyanis ha hülyülök ha nem a demo akkor is határidöhöz van kötve mint a megjelenés 😄

wapolok

KILLER2
Van egy olyan érzésem, hogy téged be kéne zárni. De mindegy, písz. Ja és sok sikert a CryENGINE 2 íráshoz.

csak komolyan hülyéskedtem :/

wapolok

KILLER2
De legalább kiderül, hogy mi van abban a torrentben. Azért én kíváncsi lennék rá. Egyszer leszedtem a Vice City-t, erre GTA 2 volt benne, GTA SAban meg a Vice City.