31662
CRYSIS
-
#10175 van a bétában egy gyönyörű tutorial video amit meg lehet ám nézni s nem csak kamu :) -
#10174 Én úgy tudtam el kell foglalni a power plantokat majd pedig a prototype facility-t. Olyankor lesz nuke nem? Csak mert láttam valami radioaktív jelű járművet a radaron. Aztán meg bumm. És nyertünk. -
#10173 Ez hülység nem csak foglalni kell meg ölni ,mert ha ezeket csinálod attól még nem lesz a csapatod győztes.
Én állandóan foglaltam csak szinte alig gyilkoltam valakit.Energiánk már maxon volt bár fogalmam sincs miért jó ha maxon van a csik. És nem nyertünk. -
#10172 Igen mert jó a játék...
Semmi béna dolog nincs benne.... -
#10171 Baxxus én 1órája olyat játszottam, amilyet még soha ebben a demoban:) Vhogy nagyon ráéreztünk, és vagy 8-an szépen összedolgozva, csapatmunkával xarrá vertük az ellenfelet:D Sorra foglaltuk el a bunkereket, fedeztük egymást stb, jó volt:) -
#10170 Tankot sok P-ért lehet szerezni...
Nyerni, meg úgy lehet, hogy írtani kell az ellenfeleket, és közben elfoglalni az összes létesítményt...
Bemész mondjuk egy bunkerba, és látni fogd, hogy felhúzzák a zászlótokat, miután a csik a monioron feltöltődött 100%-ra...
P-t meg ezért kapsz, amiből a P betű lenyomása után elkölthetsz fegyverekre, meg egyébb cuccokra...
Mondjuk tankra már nekem összejött 400-500P, de nem vágtam én sem, hogy a garázsajtó miért nem nyílt ki..
Biztos erre egy külön gomb van... -
#10169 Hm az érdekes lesz akkor amiken én voltam ott ez soha sem sikerült :D
Megközeliteni sem tudtam főleg nem tank nélkül :D -
ellington #10168 akkro nyersz, ha felrobbantod tankkal az ellenfél bázisát. tankot meg akkor lehet szerezni, ha elfoglalsz egy tank ikonos épületet. -
#10167 Na bétával kapcsolatba lenne két kérdésem!
Mikor lesz a multi nak nyertese mert eddig ahányszor voltam bármilyen szerveren lejárt az idö és kiirta NO WINNER! Mit kell ahhoz csinálni hogy nyerjen a csapatom???
A másik meg tankot hogyan lehet szerezni? -
#10166 Amúgy nem tudjátok hogy a Crysis profitál valamit a 64 bites rendszerekből?
Killer: válaszoltam Vista topikban. Nincs ott semmi baj csak a vga ramját is meg kell még címezni több más dologgal egyetemben amit ki kell vonni abból a 3.5 gigából. így már reális a 2 giga. Amúgy olvastam mostanság egy tesztet talán arstechnica-n és tesztelték hogy a vista mennyi ramot szeret. 2 giga fölött nem volt számottevő különbség még a játékoknál sem. Persze idővel lesz. -
#10165 Látni látja, de nem tudja megcímezni. Ahhoz 64 bites os kell. Xp-nél csak a 64 bites tudja kezelni. Vistánál van valami csel amivel a 32 bites is meg tudja címezni de vista topikban eléggé felemás eredmények lettek. Volt akinek jó lett, volt akinek meg nem. Itt a leírás.
Szerk: Most látom mégsem lehet megoldani :D -
#10164 BIOS frissítésre gondoltam már én is. Majd egyszer meg is csinálom. De az látja a 4 GBt, csak a Vista nem. Amior XP volt fent, az asszem látta. -
#10163 Driverek szerintem vannak már. De sok játék nem komálja. És újabban divat hogy beírják a readme-be is hogy officially not supported. -
#10162 Az baj. 32 biten tényleg csak 3.5gigát lát. (Elvileg meg lehet oldani hogy 32 biten is menjen a 4 giga de nem mindenkinek megy) 2 gigát nem igazán vágom miért. Lehet tényleg kéne az a bios update. Vagy a 64 bites vista. (Viszont azzal meg sok a szopás kompatibilitási okokból. Talán sp1 ez en is segít valamicskét.) -
#10161 Hátöö nem is tudom. 64 bitesre van mindegy úgy, mint 32 bitesre? Nem sokat tudok a 64 bitről, de egy 32 bites procin elfut az? Nem nagyon vágom ezt. Ha lehe, privátba válaszolj, nem akarom szétOFFolni a topikot. -
#10160 Nyugodtan rakd fel a 64est, mert ugyan úgy van minden hozzá. Amúgy meg akkor mi faxnak vettél 4G ramot ha nem is használod ki ? -
#10159 Jah gondoltam, hogy megkavarom ezzel a dolgokat..
Ez csak képletessen írtam...
Valszeg ettől bonyolultabb a működése...de valahogy így nézne ki a dolog.... -
#10158 Én nem vagyok nagyon otthon benne, mert ezeket más fórumokon meg munkatársaimtól halottam..
Valszeg neked van igazad...nemtudom...
De azt, hogy 1Gnél többet nem használ a Vista az biztos.... -
#10157 Indításkor kiír 4et. Egy 32 bites rendszerre nem kívánok most 64 bitest rakni, meg lehet, hogy szívnék is vele, mert tudtommal arra kevesebb a driver. Na mindegy. De asszem, hogy ez a Vistánál így van, mert pl ha nem nyomok a BIOSban a memory remapra vagy mire, akkor csak 3at lát, de azt a Vista is. Na mindegy. -
#10156 Talán rakd fel a 64 bites vistát és menni fog 4 giga Na meg bios frissítést kivánok mindenkinek. -
#10155 _Na, inkább töröltem a témát, már kezdesz nagyon cifra dolgokat írni ....Nem érdekes ...:)). -
#10154 Nekem 4 GB van benne, de a Vista csak 2-t lát belőle. Jelen pillanat 25%-ot használ belőle. -
ellington #10153 nem tudjátok melyik portokat használja a játék? -
#10152 Akkor nálam is képtelenség van, mert a 2 gigámnak ált a felét befogja pont az előző kommentemben leírtak miatt. Nem kizárt hogy 4 gigának is a felét használja. -
#10151 Hali !
Volt egy Beta kulcsom, 3x sikerült aktiválnom, haverom gépén, az albérletben, és itthon, win reinstall után 4x nem engedte!
Ha vki rendelkezik kulcsal legyenszíves megosztani velem egyszeri aktiválásra. 1 kulcs 3x aktiválható!
Igérem csak 1x-i aktiválásra használnám fel!
Mail címem: [email protected]
Köszi -
#10150 -
#10149 Ez szép és jó! Csak azt felejtetted el hogy ha indítasz egy táposabb progit/játékot akkor egyből kiűríti a ramot. Tehát alig eszik többet mint az xp. Csak akkor eszik meg annyit ha épp az asztalon vagy és nem igényel semmi ramot. Olyankor szépen megtölti a superfetch miatt. -
#10148 Ezt meg hol hallottad?
Mert szerintem ez képtelenség.... -
#10147 Várj 1 pillanatot, nem egésszen...
Mert az alárakott gép nem erőssebb annyival, hogy +332 ram végett több effect-et láthatsz a képernyőn és jobb minőségben azé a gyenge 8-10 fps eltérésért....
Vagyis ha érthetően kéne illusztrálni, akkor úgy fogalmaznék...
HOGY
Ha dx10-es effecteket vinnénk a DX9-es rendszerbe, akkor sokkal erőssebb gép kéne, mint ha Vista alatt menne....
Remélem nem tekertem nagyon a dolgokon, és átjön, amit mondani szerettem volna....
Számokban:
pl:
DX10+Vista mellett mondjuk 30fps-hez 2G kell....
Míg ha ugyanezeket az effecteket DX9-alatt állítaná elő a gép, akkor
DX9+XP mellett 30 fps-hez 3,5-4Gram kéne....
Vagyis 0.5-1G amit így helyettesít a rendszer.... -
mikiking #10146 van msn ed vagy skypeod ? mert jo lenne vmit megbeszélni ..... -
#10145 akkor várom és adom a kulcsot :) -
mikiking #10144 no nekem van cinemastroe regem ..... :D -
szapor #10143 Nekem plsplspls :) -
Wixi #10142 vista annyit eszik alapod amennyi ramod van vagyis annak a felet! ha 4 giga ramod van akkor 2 ot felhasznal belole pont a jobb teljesitmenyert :) -
#10141 de van még Univers at war és Tabula Rasa Beta keyem is :D -
#10140 nem akarok filmeket csak egy valami van ott fent ami nagyon kell :) -
#10139 De akkor megint csak ott vagyunk, hogy nem a DX10 a gyorsabb, hanem az alá rakott gép ! ;)
Viszont a nagyobb ( mint pl. amit te is írtál 4G ramos) gépen megint csak a DX9 gyorsabb :)))) -
#10138 Csak arra gondoltam, hogy eddig az összes játék lassabb volt VISTA alatt ;) -
#10137 Cinemastore?
Filmek letöltése? -
#10136 Feles MPbeta keyt....Cinemastore account hozzáfárásre cserélem....ha nem jön senki akkor felajánlom vkinek...:)