31662
CRYSIS
  • Jaffa 2843
    van a bétában egy gyönyörű tutorial video amit meg lehet ám nézni s nem csak kamu :)
  • Zsoltika 007
    Én úgy tudtam el kell foglalni a power plantokat majd pedig a prototype facility-t. Olyankor lesz nuke nem? Csak mert láttam valami radioaktív jelű járművet a radaron. Aztán meg bumm. És nyertünk.
  • grebber
    Ez hülység nem csak foglalni kell meg ölni ,mert ha ezeket csinálod attól még nem lesz a csapatod győztes.
    Én állandóan foglaltam csak szinte alig gyilkoltam valakit.Energiánk már maxon volt bár fogalmam sincs miért jó ha maxon van a csik. És nem nyertünk.
  • DarkSector
    Igen mert jó a játék...
    Semmi béna dolog nincs benne....
  • Rage47
    Baxxus én 1órája olyat játszottam, amilyet még soha ebben a demoban:) Vhogy nagyon ráéreztünk, és vagy 8-an szépen összedolgozva, csapatmunkával xarrá vertük az ellenfelet:D Sorra foglaltuk el a bunkereket, fedeztük egymást stb, jó volt:)
  • DarkSector
    Tankot sok P-ért lehet szerezni...
    Nyerni, meg úgy lehet, hogy írtani kell az ellenfeleket, és közben elfoglalni az összes létesítményt...
    Bemész mondjuk egy bunkerba, és látni fogd, hogy felhúzzák a zászlótokat, miután a csik a monioron feltöltődött 100%-ra...

P-t meg ezért kapsz, amiből a P betű lenyomása után elkölthetsz fegyverekre, meg egyébb cuccokra...
    Mondjuk tankra már nekem összejött 400-500P, de nem vágtam én sem, hogy a garázsajtó miért nem nyílt ki..
    Biztos erre egy külön gomb van...
  • grebber
    Hm az érdekes lesz akkor amiken én voltam ott ez soha sem sikerült :D
    Megközeliteni sem tudtam főleg nem tank nélkül :D
  • ellington
    akkro nyersz, ha felrobbantod tankkal az ellenfél bázisát. tankot meg akkor lehet szerezni, ha elfoglalsz egy tank ikonos épületet.
  • grebber
    Na bétával kapcsolatba lenne két kérdésem!

Mikor lesz a multi nak nyertese mert eddig ahányszor voltam bármilyen szerveren lejárt az idö és kiirta NO WINNER! Mit kell ahhoz csinálni hogy nyerjen a csapatom???
    A másik meg tankot hogyan lehet szerezni?
  • Zsoltika 007
    Amúgy nem tudjátok hogy a Crysis profitál valamit a 64 bites rendszerekből?
    Killer: válaszoltam Vista topikban. Nincs ott semmi baj csak a vga ramját is meg kell még címezni több más dologgal egyetemben amit ki kell vonni abból a 3.5 gigából. így már reális a 2 giga. Amúgy olvastam mostanság egy tesztet talán arstechnica-n és tesztelték hogy a vista mennyi ramot szeret. 2 giga fölött nem volt számottevő különbség még a játékoknál sem. Persze idővel lesz.
  • Zsoltika 007
    Látni látja, de nem tudja megcímezni. Ahhoz 64 bites os kell. Xp-nél csak a 64 bites tudja kezelni. Vistánál van valami csel amivel a 32 bites is meg tudja címezni de vista topikban eléggé felemás eredmények lettek. Volt akinek jó lett, volt akinek meg nem. Itt a leírás.

Szerk: Most látom mégsem lehet megoldani :D
  • KILLER2
    BIOS frissítésre gondoltam már én is. Majd egyszer meg is csinálom. De az látja a 4 GBt, csak a Vista nem. Amior XP volt fent, az asszem látta.
  • Zsoltika 007
    Driverek szerintem vannak már. De sok játék nem komálja. És újabban divat hogy beírják a readme-be is hogy officially not supported.
  • Zsoltika 007
    Az baj. 32 biten tényleg csak 3.5gigát lát. (Elvileg meg lehet oldani hogy 32 biten is menjen a 4 giga de nem mindenkinek megy) 2 gigát nem igazán vágom miért. Lehet tényleg kéne az a bios update. Vagy a 64 bites vista. (Viszont azzal meg sok a szopás kompatibilitási okokból. Talán sp1 ez en is segít valamicskét.)
  • KILLER2
    Hátöö nem is tudom. 64 bitesre van mindegy úgy, mint 32 bitesre? Nem sokat tudok a 64 bitről, de egy 32 bites procin elfut az? Nem nagyon vágom ezt. Ha lehe, privátba válaszolj, nem akarom szétOFFolni a topikot.
  • REAKTOR
    Nyugodtan rakd fel a 64est, mert ugyan úgy van minden hozzá. Amúgy meg akkor mi faxnak vettél 4G ramot ha nem is használod ki ?
  • DarkSector
    Jah gondoltam, hogy megkavarom ezzel a dolgokat..
    Ez csak képletessen írtam...
    Valszeg ettől bonyolultabb a működése...de valahogy így nézne ki a dolog....
  • DarkSector
    Én nem vagyok nagyon otthon benne, mert ezeket más fórumokon meg munkatársaimtól halottam..
    Valszeg neked van igazad...nemtudom...
    De azt, hogy 1Gnél többet nem használ a Vista az biztos....
  • KILLER2
    Indításkor kiír 4et. Egy 32 bites rendszerre nem kívánok most 64 bitest rakni, meg lehet, hogy szívnék is vele, mert tudtommal arra kevesebb a driver. Na mindegy. De asszem, hogy ez a Vistánál így van, mert pl ha nem nyomok a BIOSban a memory remapra vagy mire, akkor csak 3at lát, de azt a Vista is. Na mindegy.
  • REAKTOR
    Talán rakd fel a 64 bites vistát és menni fog 4 giga Na meg bios frissítést kivánok mindenkinek.
  • lac coo
    _Na, inkább töröltem a témát, már kezdesz nagyon cifra dolgokat írni ....Nem érdekes ...:)).
  • KILLER2
    Nekem 4 GB van benne, de a Vista csak 2-t lát belőle. Jelen pillanat 25%-ot használ belőle.
  • ellington
    nem tudjátok melyik portokat használja a játék?
  • Zsoltika 007
    Akkor nálam is képtelenség van, mert a 2 gigámnak ált a felét befogja pont az előző kommentemben leírtak miatt. Nem kizárt hogy 4 gigának is a felét használja.
  • HeadHunter86
    Hali !

Volt egy Beta kulcsom, 3x sikerült aktiválnom, haverom gépén, az albérletben, és itthon, win reinstall után 4x nem engedte!

Ha vki rendelkezik kulcsal legyenszíves megosztani velem egyszeri aktiválásra. 1 kulcs 3x aktiválható!
    Igérem csak 1x-i aktiválásra használnám fel!
    Mail címem: [email protected]

Köszi
  • AntiHero
  • Zsoltika 007
    Ez szép és jó! Csak azt felejtetted el hogy ha indítasz egy táposabb progit/játékot akkor egyből kiűríti a ramot. Tehát alig eszik többet mint az xp. Csak akkor eszik meg annyit ha épp az asztalon vagy és nem igényel semmi ramot. Olyankor szépen megtölti a superfetch miatt.
  • DarkSector
    Ezt meg hol hallottad?
    Mert szerintem ez képtelenség....
  • DarkSector
    Várj 1 pillanatot, nem egésszen...
    Mert az alárakott gép nem erőssebb annyival, hogy +332 ram végett több effect-et láthatsz a képernyőn és jobb minőségben azé a gyenge 8-10 fps eltérésért....

Vagyis ha érthetően kéne illusztrálni, akkor úgy fogalmaznék...
    HOGY
    Ha dx10-es effecteket vinnénk a DX9-es rendszerbe, akkor sokkal erőssebb gép kéne, mint ha Vista alatt menne....
    Remélem nem tekertem nagyon a dolgokon, és átjön, amit mondani szerettem volna....

Számokban:

pl:
    DX10+Vista mellett mondjuk 30fps-hez 2G kell....
    Míg ha ugyanezeket az effecteket DX9-alatt állítaná elő a gép, akkor
    DX9+XP mellett 30 fps-hez 3,5-4Gram kéne....
    Vagyis 0.5-1G amit így helyettesít a rendszer....
  • mikiking
    van msn ed vagy skypeod ? mert jo lenne vmit megbeszélni .....
  • kill3r21
    akkor várom és adom a kulcsot :)
  • mikiking
    no nekem van cinemastroe regem ..... :D
  • szapor
    Nekem plsplspls :)
  • Wixi
    vista annyit eszik alapod amennyi ramod van vagyis annak a felet! ha 4 giga ramod van akkor 2 ot felhasznal belole pont a jobb teljesitmenyert :)
  • kill3r21
    de van még Univers at war és Tabula Rasa Beta keyem is :D
  • kill3r21
    nem akarok filmeket csak egy valami van ott fent ami nagyon kell :)
  • lac coo
    De akkor megint csak ott vagyunk, hogy nem a DX10 a gyorsabb, hanem az alá rakott gép ! ;)
    Viszont a nagyobb ( mint pl. amit te is írtál 4G ramos) gépen megint csak a DX9 gyorsabb :))))
  • gduck
    Csak arra gondoltam, hogy eddig az összes játék lassabb volt VISTA alatt ;)
  • DarkSector
    Cinemastore?
    Filmek letöltése?
  • kill3r21
    Feles MPbeta keyt....Cinemastore account hozzáfárásre cserélem....ha nem jön senki akkor felajánlom vkinek...:)