31662
CRYSIS
  • Davidus
    lehet hogy nem 1 éves tesztet kéne linkelgetni
  • DarkSector
    Ahogy nézegettem a crysis-nak a textúrái 1 darab tömörítésben vannak..
    Na már most nem ezé Lassú a játék??
    És nem ez lesz majd terebélyessebb a szingle részben, hogy tán ott több helyet foglal, de legalább nem lesz tömörítve...
    Mert ugye mondták, még a butítással kapcsolatban, hogy nem akarták, hogy sok MB-ot tegyen ki a béta demo...
    Tán nem ez az 1.oka az akadozásnak??????
  • DarkSector
    Én vótam..
    Köcce...
  • lac coo
    Ja ....valaki kérdezte ma mivel lehet texturákat szerkeszteni ..... Photoshop + NVidia DDS Plugin ....
  • lac coo
    Én má nem tom követni mit is akarsz mondani :))))
  • Iminyó
    Több mint egy éves ez a cikk, ráadásul beta 2 ...
  • shiftáj
    hi, van egy ksi gondom :/
    beta hoz van keyem... de amikor csatlakoznék 1 szeróra azt írja ki h server authectition failed :/
    vki vmi tipp?
  • DarkSector
    Igen, de ezaz amit mondogatok, valszeg most is feleslegessen...nem jól értelmezed....
    Mert DX9-ben a Vista akkor is minimum 3x annyi ramot zabál.....NA EZÉ...
  • Smithwarden
    A DX10 jo... de a Vista egy **** - teljesitmeny szempontjabol !

Vista / Xp teszt

Es az emberek nagy szazalekat a teljesitmeny erdekli, foleg a jatekosokat es attol felek a Vistanal a Service Pack-ok sem fognak csodat tenni, pedig sajnalom mas szempontbol jo oprendszer (csak a lenyegben nem).

Nem ertem mennyire nezi hulyenek a Microsoft az embereket... mazohistaknak akik felraknak egy mindenfele nagyjabol felesleges extrakkal telerakott rendszert, csakhogy utana amivel jatszik / dolgozik 80-90%-ban, az lassabb legyen joval?
  • DarkSector
    Jó értem, hogy csupasz, de mik legyenek egy anyahajón a járatokban...Fotelek meg vázák?
    Gondolom jórész úgyis Dzsungelban fogunk harcolni..
    Sőtt ez lehet hogy csak egy sima multi-s map...
  • AntiHero
    hmmm, sztem szar....

Nem tetszenek a belső terek meg úgy az egész.
  • bordy
    én nem is panaszkodok, általban én halok meg elöbb még akkor is ha elöbb kezdem el lőni az enemyt xD
    nem baj, majd nyáron...
  • Smithwarden
    Ha le vannak veve a dx10 effektek akkor is lassabb a vista, ezen mit nem ertek szted?
  • KILLER2
    xD Az nincs. Na midnegy, kibirom nélkülük. De majd szólok, ha lesz.
  • scorpeeon
    Valamit valamiért :) Akkor szerezz egyet :) Vagy esetleg megadom őket meghívóért vmi más oldalra.
  • grebber
    Én mindig az amcsikkal vagyok tehát nekem nem a tengeralattjárot kell kilönöm :D
  • mikiking
    Elkelt :)
  • KILLER2
    Nekem meg kellenének az oldalak címei xD Kolcsom nincs.
  • scorpeeon
    Elkelt már a kulcs? Nekem arra az oldalra nincsen, de tudok adni egy filmes oldalcímet ahol free reg van és egy másik filmes címet ahol free reg van és ingyen leech (HD oldal). Kéne nekem egy kulcs :)
  • wesker24
    Az atomoknak pontosan a célt kell eltalálniuk !! Halálpontosnak kell lennie mert ha csaka közelében robban akkor nem sérül annyira !! Amugy is lehet azért nem sikerült mert elöször a Defense Turretket kell kiiktatni !!

Amugy a nehezebb és jól bevált módszer az az hogy megveszed a TAC Launcher nukleáris fegyvert aztán valahogy a közelébbe férközöl a tengeralattjárohoz habár ez a defense turretek miatt igencsak nehéz mikor már ott vagy kb 50- 100 m-re a tengeralattjárohoz akkor 2 pontos célzott lövés a tengeralattjáróra és YOU ARE WIN !!
  • grebber
    Na most voltam egy tele szerverem megint nem volt gyöztes pedig röpködtek az atomok!
  • ellington
    valaki tudja milyne portokat használ a játék?
  • wesker24
    Ááá dehogy mégsem halasztják el a demo-t szerencsére !! Aki ezt irta az félreértelmezett valamit nagyon !!

Tehát továbbra is marad a 20 nap !!
  • Ability
    Aki IE böngészőt használ, az tesztelje már legyen szíves a szövegdoboz nyújtást. Átírtam kicsit a scriptet, mert nekem IE alatt kijelölte az teljes oldalt miközben nyújtottam a textareát. Nálam most megszűnt a probléma, de jó lenne, ha biztosra mennénk. Aki kipróbálja más böngészővel, és azzal is tapasztal valami hibát, akkor írjon feltétlen. Valszeg viszont most mindenhol jól fog menni...
  • bulba
    valaki esetleg?
  • DarkSector
    A DX10-es gyorsaságot valszeg nem érted te sem és ezt nem rosszindulatból mondom....
  • lac coo
    Na mégsem halasztják el..? :))
  • Smithwarden
    Vistaban az a vicces hogy elvileg uj es jobb oprendszer, de akarmit pakol az ember ala, 20-30%al lassabb a jatek rajta, ez nevetseges es akkor nagyon finoman fejeztem ki magam...
    Kell a fenenek egy szep csillogo kocsi, ha a motorja rosszabb mint a regi szeria, hiaba "tud tobbet" ! (ami alig latszik kb...dx10.)

Crysis sajnos sztem nem fog durvan elterjedni multiban mostanaban, mert tul nagy a gepigenye, ezen javithanak a betahoz kepest, de csodat nem kell varni valoszinu.
    Multiban ha leveszem a configot LOW-ra teljesen csak akkor tudok elso lenni a ranglistan, medium / high beallitasokkal szinte lehetetlen... (pedig probaltam csomo beallitast, mert az nagyon tetszenek)
    Full felfegyverezve szinte nem lehet lelolni egy kispisztollyal ugralo / oldalazo emberket mert az effektektol nem lehet utanarantani normalisan a fegyvert.
    (8800gts,core2,2gb, stb)
    Nagy atlagban jatekosoknak kisebb gepe van, foleg Mo-on.

Amugy iszonyuan tetszik a game, de sajna ez van, single-ben utni fog mindent, ott lehet pakolni az effekteket es jatszogatni 20-30fps-el.

Ja ha a Motion Blur be van kapcsolva, elojohet egy bug (memory leak), legjobb gepeken is egyre jobban akadozik a jatek, hivatalos forumon sokan irtak ezt probaljak majd javitani.
  • wesker24
    Én már voltam olyan serveren ahol mi nyertünk !! Jól összedolgozott csapatmunkával rommá zuztuk az ellenfelet !!

Csak akkor irja ki azt hogy You Winner !! Miután leromboltuk az ellenség bázisát !! És ezt csak egyféleképpen lehet megoldani !!

Meghozzá pedig TAC Tank-kal vagy a nehezebbik megoldás TAC launcher fegyverrel miután mindent elfoglalt az ember még nincs vége mert vigyázni kell a Defense turretekre amugy elég 2 nukleáris lövés az ellenség bázisára és máris nyertünk !!

Az NK csapatban voltunk és a TAC tankkal elég volt 2 nukleáris lövés a tengeralattjáróra hogy megnyerjük a meccset !!
  • DarkSector
    Én azt hittem, hogy a NO WINNER, az nekünk szól, és a másik csapat, aszittem ilyenkor a YOU WINNER feliratot látja....
    Mindegy akkó tévedtem...
  • Zsoltika 007
    Akkor ok. De a cikk írója is azt mondta hogy nem megy. Én arra gondoltam hogy akkor nem. :D
  • Rage47
    Sztem akkor írja ki hogy van nyertes, ha sikerül szétszedni az ellenfél bázisának főbb pontjait. Tankokkal szoktak nekimenni a bázisoknak, meg nuclear weapon-nal, ahogy eddig figyeltem:)
  • Jaffa 2843
    majd felmegyünk egy üres szerverre aztán mindenki megérti mi a lényege az egész játékmódnak meg mi hogyan van ;)
  • rémrendescrysis
    Légyszi nekemis.
    Köszönöm.
  • grebber
    De ha kiirja no winner akkor nincs nyertes max elmondom magamról mi nyertünk mert miénk volt az összes épület ennyi!
  • gduck
    Ez így nem teljesen igaz :) A 32bites oprendszer 4GB-VGA RAM-egyéb RAM memóriát tud használni ;) Nálam ez speciel így néz ki: 4GB-768MB :)
  • DarkSector
    Valakinek nyernie kell....
    Ha másnem, akkor az elfoglalt helyek száma alapján...
  • DarkSector
    Lehet...
    Nem tudom...
    Amikor a csapatom nyert, az nem miattam volt...

Mondjuk lehet benne valami, de az biztos, hogy tankokhoz P kell, és ahhoz meg el kell foglalni az épületekben lévő "főbb pontokat"
  • grebber
    Szerveren ahol voltam 1 órán belül vagy 5ször robbant atom de semmi :D még sose voltam olyan szerveren ahol valaki nyert volna!
  • Denes888
    Ha valaki megunta a játékot vagy több key-t szerzett az lécci küldjön privibe egyet!!!!