CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Töltsük le az internetet!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Evo, neked nincs mitõl félni! 😄
se normális driver, se vga
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
EA csak kiado, uristen...
és egy 2 gb nyi ram,MSI NX 8500 gt,és egy AMD D.Core a64 x2 AM2 4400+ proci elége lenne ahoz hogy birjonak futni rajta a DIrext 10-es efektek???
a ruhaváltó menürõl pedig fogalmam sincs...bár nekem végülis tökmind1 melyik lesz, csak gyorsan és könnyen lehessen kezelni 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Amúgy most akkor melyik ruhaváltó menü lesz? Mert én eddig 2-t láttam. Újabban azt az ikonos rendszer látom, amikor csak kis ikonok jelzik a képességeket és ennél a láthatatlanság sem elszinezõdõs, hanem olyan predatoros teljes eltûnés. Most akkor dobták a régi menüt, amikor szépen midn ki volt írva és a láthatatlanságtól is csak elszínezõdött a rugha?
easy-ben is szenvedtem néha...de lehet csak én voltam béna
sztem ebben nagyon könnyû dolgunk lehet ha gyorsan és jól tudjuk használni a ruhánkat 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
<2007. július 11. @ 23:29 - ZeroCool>2007. július 11. @ 23:29 - ZeroCool>
No, ezt is megértük! Az általam egyik legnagyobb becsben tartott EA alkotás kapott egy szépséges megjelenési idõpontot!
Röviddel az idei Games Convention, és két nappal a nyára vakációm után a boltokba kerül a Crysis! Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a hivatalos megjelenési dátum 2007. szeptember 14! YESSSS, nincs tehát több késés, ez a vége! No kérem, asszem lehet szaladni a boltokba új gépért, vagy valami... 😊 Addigis várjuk az E3 Trailert ezerrel!
-Gémsztár
ohh jeee<#worship>#worship>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amúgy thx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
u dont have to listen anybody else but me
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Demót a népnek!
hol van még az... egyáltalán nincs
de mit mondjak, korszakalkotó játék - megtehetik az effajta " hanyagságot"
Másrészt nem hiszem, hogy ennek a motornak arra lenne szüksége, hogy más játékokból, nyúljon le textúrákat.
másrészt, a tengerpartos nemrégi filmnél is látszik amikor a sziklák mögött falsul hogy azért nem minden textúrára ügyeltek oda, mintha csak a hl2bõl szedték volna azt...
persze mind1 😊
Ez a jövõ, nincs mese.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Next PC upgrade: 2022