CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Hát igen. Végülis az a 2 hónap se sok.
De Far Cry megjelenése elõtt is volt demo.

extra sensory
Szerintem akkor már várd meg a szeptembert. A demóban amúgy is az a rossz, hogy mire belemelegszel már végig is vitted.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

KILLER2
Erre én is gondoltam még régen, de akkor szart se értem volna 2 6600al, most meg 2 640 MB-s 8800 picit drága lenne.

Töltsük le az internetet!

Roger6
Majd kiderül. Ha nem megy, veszek SLI-s alaplapot, azátn tolok bele 2 videókártyát. (Vagy nem...) :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Se játék. (Na jó LostPlanet kivétel)

Evo, neked nincs mitõl félni! 😄

bertino
jaja, dx10 még eléggé gyerekcipõ 😄
se normális driver, se vga

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Evogordon
áhh azért ne essünk túlzásba 😄

DX9-ben talán maxon is.

Állítólag az új radeonok (2400/2600) is rendesen leszerepeltek, lásd PH! teszt. <#nevetes2>

Roger6
Egy ATI 1950 Pro-val azért lehet karcolni a játékot, nem? (Processzor, meg memória elég izmos)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Honnan kéne tudnunk?<#nemtudom>

bertino
hát nagy hülye, aki olyat vesz <#idiota>

Hát abban a 8500gt-ben én nem bíznék annyiban. Dx9-ben sem egy nagy ász, hát akkor...

bertino
ez Crytek alkotás, nem EA <#idiota>
EA csak kiado, uristen...

kirol
Demo lesz augusztusban, vagy valamikor?

grebber
Már ellett mondva nem 1x nem 2x hogy XP-n is fog menni!

Next PC upgrade: 2022

de akkor most a CRYSIS csak visztán gof menni vagy elmegy XP-én is????
és egy 2 gb nyi ram,MSI NX 8500 gt,és egy AMD D.Core a64 x2 AM2 4400+ proci elége lenne ahoz hogy birjonak futni rajta a DIrext 10-es efektek???

Magiszter
Várd ki a végét. Még lehet egy pár hét/hónap tologatás is. Bár EA-nél azért odafigyelnek ezekre hogy akkor jelenik meg mikor mondják, de sose lehet tudni.

én leginkább a szörnyes részeknél izzadtam meg :S
a ruhaváltó menürõl pedig fogalmam sincs...bár nekem végülis tökmind1 melyik lesz, csak gyorsan és könnyen lehessen kezelni 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

KILLER2
FarCryben én easy-n nem néha, hanem végig szenvedtem. Amikor elkezdtem a játékot, az elsõ kis nádkunyhó után meghaltam.
Amúgy most akkor melyik ruhaváltó menü lesz? Mert én eddig 2-t láttam. Újabban azt az ikonos rendszer látom, amikor csak kis ikonok jelzik a képességeket és ennél a láthatatlanság sem elszinezõdõs, hanem olyan predatoros teljes eltûnés. Most akkor dobták a régi menüt, amikor szépen midn ki volt írva és a láthatatlanságtól is csak elszínezõdött a rugha?

FarCry nehéz játék is volt.😊
easy-ben is szenvedtem néha...de lehet csak én voltam béna
sztem ebben nagyon könnyû dolgunk lehet ha gyorsan és jól tudjuk használni a ruhánkat 😊

KILLER2
Még 2 hónap. Messze van, de legalább nem csószik tovább. Örülök, hogy végre pontosan lehet tudni. Holnap assz össze is dobok PSben valami szép díszes képet ezzel a dátummal a közepén. Azé baszás, hogy pont a szünet végén jelenik meg. Pont, amikor már kevés idõm lesz. Na mindegy, így legalább majd tovább fog tartani. Addig meg gyakorlok FPSeket, mert elég béna vagyok egyenklõre. FarCry is alig ment.

Crysis pontos megjelenési idõ!
<2007. július 11. @ 23:29 - ZeroCool>
No, ezt is megértük! Az általam egyik legnagyobb becsben tartott EA alkotás kapott egy szépséges megjelenési idõpontot!

Röviddel az idei Games Convention, és két nappal a nyára vakációm után a boltokba kerül a Crysis! Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a hivatalos megjelenési dátum 2007. szeptember 14! YESSSS, nincs tehát több késés, ez a vége! No kérem, asszem lehet szaladni a boltokba új gépért, vagy valami... 😊 Addigis várjuk az E3 Trailert ezerrel!

-Gémsztár

ohh jeee<#worship>

én is😄

amúgy thx

KILLER2
Mé DX9ek a videók? Én azt hittem, hogy pont DX10esek.

Magiszter
javítok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gamekapocs. Bocsi az elírásért

Magiszter
Az összes videó DX9. De ha Dx9 kép kell neked kimondottan akkor a 2006-os E3-asok között keresgélj.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kamekapocs galéria amit ajánlani tudok

Synchronous
Láthattad, de ezek még csak a béta tesztes videók... nem-e?

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

KILLER2
Szeritnem csak videó, de az is csak üsszehasonlítás miatt.

vannak errõl a gaméról dx9-es képek?:/

ja de nem vagyok olyan hülye hogy elhiggyem
VRSDM
szerinted nem láttam még az összes filmet ami van róla?... -.-

u dont have to listen anybody else but me

Evogordon
Neked is keressek egy demót?
A többi hülye gyereknek már találtam.

Synchronous
Itt van egy HD video ami szemléletesebben bemutatja a játék igazi erejét. Ezen már egy kicsit jobban arcoskodik a crytek motorja.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Magiszter
Néztem az új fagyos képeket és nem 1 nél leakatt az állam. Ezek tényleg original in-game screenshot-ok? 😮 😮 😮

Demót a népnek!

Hát hülye az összes hol lenne még demo
bertino
hülyék vagytok ki a franc beszélt publikus demóról ?
hol van még az... egyáltalán nincs

VRSDM
nem azt mondom hogy onnan nyúlták :S hanem hogy úgy nézett ki mint egy 4éves játékbol vették volna -.-
de mit mondjak, korszakalkotó játék - megtehetik az effajta " hanyagságot"

De hol lenne ehez demo még?
Synchronous
Nemcsak konkrétan erre a videóra gondoltam, hanem úgy az összesre amit eddig láttam. És sztem egyáltalán nem túloztam.
Másrészt nem hiszem, hogy ennek a motornak arra lenne szüksége, hogy más játékokból, nyúljon le textúrákat.

VRSDM
csak kukacoskodok, de ebbõl a filmbõl te hol látod a részleteket? minõség semmi :S
másrészt, a tengerpartos nemrégi filmnél is látszik amikor a sziklák mögött falsul hogy azért nem minden textúrára ügyeltek oda, mintha csak a hl2bõl szedték volna azt...
persze mind1 😊

Hogy lenne még demo ne huzzatok fel!
Synchronous
Hát igen... Hiperrészletes textúrák, szuper látványvilág, atomjó fizika, és mindenekelõtt az engine úgy mozgat, és olyan okos mint azelõtt még semmi...

Ez a jövõ, nincs mese.

Bokafix2
Amikor a gyúkot célbaveszi az ipse, az baró... <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Peetboy
Evogordon! Én nem találtam azon a playware oldalon Crysis demót. De ha lenne is, az csak az átverés lehet, amit a torrent oldalakra feltettek.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

igen mert már elég régi

bertino
a trailert törölték

grebber

Next PC upgrade: 2022

bertino
ezen is kurva jol megoldották a hangot...