CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blekk Síp
Reméljük a legjobbakat, csak kíváncsi voltam pár véleményre! =)
Végülis igaz, lehet, hogy easy-n játszották.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Evogordon
Az ai nagyon jó de te azt honnan tudhatod hogy nem e verry easy-be játszottak a videókban vagy akármi? Ha már egy ilyen fasza motort összeraktak akkor szerintem már az ai-t is normálisan kidolgozták.

Ability
Én (is) dilemmázok ezen. Egyrészt lehet, hogy még javítani fognak rajta, elvégre nincs kész a játék, és miért ne hagyhatnák a végére. Másrészt az ilyen project-eknél úgy szokott ez menni, hogy van egy kódzárás, ami után nem kerül be új fícsör a játékba, csak a kódot tisztítják. Utóbbi a logikus, tekintve, hogy már közel a megjelenés, de valahogy mégis hiszem, hogy ilyen játéknál ügyelni fognak erre. Sõt, volt amikor azt nyilatkozták, hogy nagyon intelligensek lesznek az ellenfelek...
Blekk Síp
Nemtom, hogy vagytok vele, de sztem NAGYON GÁZ az AI, és ez sokat fog rontani a játékélményen.
SZVSZ.

De ne legyen igazam.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

bertino
augusztusban sztem biztos fog jönni demo

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

KILLER2
Igazad van, felesleges ennyi videó. Egyrészt, mert részekben már a fél játékot végigmutogatták, mésrészt, meg a videók fele gyakorlatilag ugyan az, csak máshogy vágva. Egy demó fele ennyi meló nem lenne, mint eélmillió videó, és még a népet is lecsitítaná. Na midegy, legalább tudjuk mire várunk.

Töltsük le az internetet!

DarkSector
Nincs gond az új videókkal...csak az a gáz, hogy már dunát lehetne rekeszteni velük...
És nem 1111 videó kéne a játékról, hanem egy tetves demo....
Lassan már videókból végignézhetjük az egész játékot az elsõ pályától az utolsóig....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

buldozer99
Mit tékkelsz már, messze még az 5000 <#kacsint>, vagy csak gyakorolsz? 😊 (azért jó a kép 😄)

Ability
Tisztában van vele, elhiheted, de hát õ "trendyboy". 😊

Nehogy má annyi legyen az igénye mint a fárkrájnak... XD
Az vmi másik játék rendelésbõl maradt ott, csak elfelejtették átírni.

Magiszter
Azért töltött az élete, mert a játék készítõi jobbnak látták ha az életedet visszatölti a ruha mint hogy medpack-ok után rohangálj. Amúgy meg az Armor módban még gyorsabban is tölt állítólag.

személyes megjegyzés: Nem tudom az életkorod, de hogy nem tudsz magyarul írni az sajnálatos. Létezik sima V, v betû amit mi magyarok elõszeretettel használunk a "volt" és "valami" szavakban.
Ezt ne vedd sértésnek, csak nagyon szúrta a szemem. És mégegyszer bocsi ha mégis mellre szívod.

SötétBarom
LoL

über-optimized 😉

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tonyr
yo wolt a 18 perces stuff, csak a player wolt nub, ya és wmi weryeasy-n nyomhatta, me töltödött az élete.. WTF ?
de a wégén mégis +halt, ROFL
amugy a game szentem ütni fog, ennyi

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Evogordon
Itt már elõlehet rendelni a játékot.
De szerintem az alúl nem a gépigénye 😄DD

link

Magiszter
"Ezt te elhiszed?"

Nem, de nagyon jól hangzik <#idiota>

VRSDM
kell csinálni egy demo fórumot, aztán a sok pózer majd ott flémeljen minden fele -.-

/bünti nemkell ha nem jött be töröld inkább

u dont have to listen anybody else but me

hen-tes

Beírják hogy ez még nem a végleges játék, lesz még optimalizálva és ennyi...

nem fog mindenki anyázni hogy ez szar mert nem megy nálam ultra beállításokon

Ezt te elhiszed? Páran a kardukba dölnének, néhányan csak az ablakon ugrának ki, és annál többet kurvaanyáznának itt a forumon, hogy nem meg veryultrahigh grafikán.. Szvsz nem is kéne demo, mert a forumot ott helyben temethetnénk is..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

bertino
az a víz istenem <#wow2><#wow2><#wow2>

Magiszter
Igazán szép és jó hogy így ontják a videókat, de szerintem sokkal ingerkeltõbb lenne egy demó is. Beírják hogy ez még nem a végleges játék, lesz még optimalizálva és ennyi... nem fog mindenki anyázni hogy ez szar mert nem megy nálam ultra beállításokon 😄

Demót a Népnek!

Evogordon
Itt is van 5 új videó.

link

Evogordon
Ja ezt a crysis online-on láttam még jó hogy nem töltöttem le.
Az 1. pályát mutatja megint csak csak kicsit tovább viszi.

grebber
Na megnéztem az AI továbbra is szinte nalig van jelen a játékban.A másik amit észrevettem hogy a pálmafákat persze kilehet dönteni de a motorcsónakot tarto vékony kis fadarabot nemhogy kilöni e kirobbantani sem lehetett és a motorcsonaknak sem lett semmi baja a gránáttól.

Ezekre a dolgokra gyúrhatnának még bõven!

Next PC upgrade: 2022

Peetboy
Na lejött, most fogom megnézni <#hehe><#vigyor3>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Nekem csak 18 perc <#vigyor3><#vigyor5><#hehe>

VRSDM
én mostmár, hagyom, bár szintén 60-70k :S de márcsak 10perc

Peetboy
Le is állitottam a letöltést. Most a Pc Dome oldalról töltöm onnan maxon jön, nálam 128 k-val.

grebber
Nekem sem ért még le sajnos,de az tény hogy nagyon sok benne a már látott jelenet.
Nembaj én csak a hibákra fogok koncentrálni! 😄

Peetboy
Nagyon sokan töltik, lassan lehet csak tölteni a videót. Wazze

VRSDM
40kval jön :S szóval még nem jött le :S pedig jöhetne a 10x ével is :S

megéri leszedni?
van benne valami új?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber

VRSDM
mondom újra, hátha nem olvastok vissza, a benzinzeskannára, lõ, ezért gyullad be, majd az robban késõbb a kocsit is magával rántva... jóez

Ability
FarCry-ban 1.1-ig egy hummvee-nek 2 sniper golyó kellett. :o

[ érdekesség hen-tes-nek 😊 ]
VRSDM
nem mind1, mert egy hummer-t tényleg ilyen könnyü... hummvee-t meg nem... de ez játék

nameg nem lehet hogy a benzineskannára lõ a csóka? mert elõször belángol aztán lesz csak robbanás

hen-tes
Szvsz tökmind1, mindenki tudja mirõl van szó.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

VRSDM
akarod mondani hummvee-t?

hen-tes
Ejpazmeg. :C
Egy hummert ilyen könnyû felrobbantani? D:
Akkor irakban miért szenvednek a csõbombákkal? :|

KILLER2
Elsõ videó....háááát....Ha figyelmen kívül hagyjuk a kb 20 HD és 30 SD videót, akkor tényleg az elsõ.

Töltsük le az internetet!

bertino
ez már volt, azért thx 😊

M@TriX
Na végre megérkezett az elsõ videó a Crysisrõl is....
Igaz kamerás, de in-game videó!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Synchronous
Remek. A végén ezzel is azt fogják mûvelni, mint a Stalker-al. Az is mikor jelent még meg az elsõ bejelentések óta. ehh...

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Ability
Javarészt nem az EA fejleszti, de ettõl még a jog az õ kezükben van. Nem írtak hülyeséget.
bertino
igazad van ezt nem tudhatom, ettõl függetlenül a cikkben hülyeséget írt

grebber
Azért vannak még tárgyakon átnyuló dolgok pl a dzsipnél amikor kilövi a sofõrt kilog a keze az ajtón keresztül,vagy amikor belemegy a bokorba aztán a levél átmegy a fegyveren.

grebber
LOL ismét megmutatkozott az hatalmas inteligens AI már az elején pff nagyon nem jó ez így 😞

Ability
Amúgy Hardwired szerint elõször jelentették be, hogy szeptember 14-e, majd késõbb már egy téli idõpontot adtak meg. Szóval ez a dátum sem teljesen biztos...
hát a minõség nagyon szar :/
HD felbontásban jobb lenne 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Evogordon
Itt egy videó a játék elsõ pályájáról

LINK!

Ability
De az EA pénzelte a fejlesztést! 😊 Amúgy voltak EA-s fejlesztõk is a project-ben...