CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fogadok ha egymásba fûznénk az összeset, már meglenne lassan a teljes walktrough... 😄D

DarkSector
Csak videó létezik....
De az meg kuvasok....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jóhogy az! Ha végre kijön egy NYÍLVÁNOS demó, azt tuti közlik majd a fontosabb hírforrások (pl. SG, GS, PCG, stb.).

berczely
A kommentek alapján amit a törrent alá írtak át*aszás az egész!Úgyhogy nem szedem le!

berczely
Én torrentes oldalon láttam fent 1,4GB elkezdtem tölteni....majd kiderül!!<#vigyor2>

samsung123
valahol olvasta hogy már sokan töltik a béta demót, mit tudtok róla?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

KILLER2
Niagara? Jeges-tenger?

Töltsük le az internetet!

DarkSector
Igaz egy kiszáradt tóba kéne...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KILLER2
Akkor már legalább ne a Dunába.

DarkSector
Nem úszni megyek...mert nem tudok....

jó úszást... 😄

VRSDM
a 3at is belinkeltem lejjebb, akkor nemláttam még a 2est 😄

u dont have to listen anybody else but me

DarkSector
Már van volktrúgh3 is...
Ha még egy videót kiadnak, akkor beugrok a dunába...

grebber
Á inkább nemnézek több crysis videót mert ebben pl még okádékabnak látszik az AI.Ez lesz a gamenek a legeslegnagyobb hibája aki normális AI ellen akar tolni az multizni fog 😄

Next PC upgrade: 2022

VRSDM
ez sem volt még ha jól sejtem...
hd volktrúgh 2.

Evogordon
Jó hogy! én vagyok a grafikus <#gonosz1>

igen es te is a keszitok kozt vagy, te gyurod a grafikat igaz? egy alairast a naplomba adsz?

DarkSector
<#vigyor3><#eljen>

Evogordon
Az egy becsapódott meteor ami az idegenek ûrhajója vagy mi a fene és az elkezdi lefagyasztani a földet... Nem lesz más bolygó

KILLER2
Ja, ez az. Birom ezt a képet, nagoyn faszául néz ki. Azért biztosan nagyon hangulatos játék lesz.

DarkSector
Valszeg az lesz az...
Na arrol kéne múví....
Valami hasonló:

KILLER2
Az szeritnem a lefagyasztott szigetrész volt és te a meteorral becsapódott ûrhajót láthattad.

KILLER2
Ilyenrõl én sem tudok, csak ûrhajóról.

DarkSector
Nem tudom ezt nem állítom 100%-ossan, de mintha én valami olyan képeket is néztem volna, hogy rendes nyílt terepeken mászkál a faszi, ami nem ûrhajón volt, és nem is a dzsungelben....
Nemtuom, de megnézém futás közben egy részt, mert állítólag sokkal szebb mint a dzsungeles kaland...
😄
Fent is látszik a képen jobb oldalt az a kékes helyszín a távolban valami kastéllyal vagy mi...na arra céloztam...

DarkSector
Valami nagy lila robotok lesznek benne....nem area51 féle polipszerû lényekre céloztam....

DarkSector
Na ezaz, de legalább akkor nem ugyanazt látnám minden videóban....😄
Aztán meg a fene tudja, hogy mikor lesz ebbõl játék...😞

Blekk Síp
Nekem úgy rémlik, hogy csak idegen ûrhajóban mászkálhatunk.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

grebber
Idegenek bolygoján??? Ezt hol halottad mert ilyen nem lesz vagy igen?

Next PC upgrade: 2022

KILLER2
Ha az idegeneknél játszódnak, akkor azzal még többet megmutatna a játékból. Akkor már tényleg nem nagyon lenne új a játékban.

DarkSector
Nem azért, de legalább ha 1 tetves videó lenne ami nem a dzsungelben játszódna, hanem mondjuk az idegenek bolygóján....akkor már egy cseppet könnyebb volna.....<#szomoru2>

DarkSector
Bocs a t betû lemaradt...."mást" akart lenni...

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DarkSector
Yes.

DarkSector
Miért mondtam én hogy nem lehet más állítani?

Evogordon
Én azért nem nézem végig ezeket a videókat 😄 Majd látni fogom a játékban nem érdekel engem hogy ki hogy játszik.

Senkkik
az kívétel <#idiota>

VRSDM
pontosan...

SötétBarom
Pl a vegast, ahol az egyetlen opció amit állíthatsz, ha nem fut jól, az a felbontás? -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DarkSector
Szerintem meg manapság pont hogy ez megy.....
Nézd meg az unreal 3-as játékokat, hogy mi a minimum gépigényük...

VRSDM
igazad van, csak kevés helyen látni ilyet manapság meg fõleg, inkább hagyják csak a jó gépekre aztán szarnak a low budget tömegre :S

SötétBarom
Skálázhatóság mond valamit?

Épp a legjobb marketing, ha mindenki gépén elfut (vagy így, vagy úgy). Pistike felrakja mediumból hájba, szanaszét esik az álla, utána fut apuhoz, hogy neki kell jobb PC mer fullon akad a krájzis :|
CoD2 is ilyesmi volt. Okosan engedték, hogy vissza lehessen kapcsolni DX7be.. Csak amikor elõször látta mozgásban az emberfia a DX9et, az istennek se akaródzott visszakapcsolni 😄

VRSDM
itt azért el tudnám képzelni hogy valamennyire kompromisszumokhoz fordultak, elvégre ha szebb-jobb gép kell ez egyértelmû, de ha nagyon erõs gép kell hozzá, akkor kevés a vásárlóréteg, hisz tudják majd hogy úgy sem fog menni, inkább kiszednék én a helyükben / biznisz menjeik helyében pár fícsört de nyerek vele +1millió embert ... te meg nem leszarod most õszintén hogy az a szikla éppen olyan mint eddig, és nem korszakalkotó? dehogynem, sõt azt sem nézzük majd hogy hogy csillog a fegyver, meg az egész, arra ügyelsz majd 1óra csodálkozás után hogy hol az ellen, ennyi 😊

DarkSector
Igen ez egyértelmû!
Nézhetnénk akár az U3-at is ami egy jó példa erre...
Kezdve a Rainbow Six Vegas-tól a Gears of War-ig.......

Csak a Doo3-nál nem úgy ment, hogy megmutatták a Prey szintjét és utána gyors visszabutították...

Ha egyszer már most tudják, hogy többre képes, akkor miért kéne visszafogni...
Szerintem ez a mai piacon már nem engedhetõ meg a cégeknek, mikor halomszám adják ki az olyan cuccokat, amiknél az a helyzet, hogy nem a játék alkalmazkodik a játékosokhoz, hanem ha akarsz vele játszani, akkor még fejleszd a gépedet, ha nem akkor öket nem érdekli....

VRSDM
az is lehet hogy az elején a múvikon megmutatták mit tud a cryengine2.0, aztán nem kell elején lelõlni minden poénját, a doom3 engine-e is sokkkkkal többre képes még, csak nem használják ki teljesen, elég ha megnézzük a quake3at meg a cod2-õt 😄 és egy engine alapjaira épül mind2...
/nameg melyik játéknál nem süti ezt el a marketing? szép-jó-elmegy-átlagos 😄 ahogy halad az idõ elõre szépen adaoglják

DarkSector
Még egy videó....<#buck>
Gondolom ebben már a második pályát játszák végig nekünk....
Majd kiadják a videókat egy 20részes sorozatban...
És ez jó, mert akkor mindenkinek full max grafikán fog menni a játék...<#buck>

DarkSector
Ha így marad akkor az ai is gáz lesz, meg én úgy látom, hogy ahogy jönnek ki az újabb in-game videók, annál csúnyácskább lesz a grafikája.....
Én megy azt hittem, hogy azok a "DX9 vs. DX10"-es videók már végleges formájában mutatják a játékot....
Háát nem...nem azt akarom ezzel mondani, hogy nem szép, hanem hogy szebbnek állították be az elején...és most derül ki, látva az e3-at hogy mégsem akkoranagy ász....
Mert azért a fák és azok az épületszerûségek lehetnének egy kicsit szebb textúrákban is...
A vizzel a jármûvekkel a karakterekkel és a fegyverekkel már nincs gon....de pl a növényzet az közel sem olyan, mint ahogy azt szerintem meg akarták valósítaní.....

Én arra tippelek, hogy elõször túl nagyot akartak alkotni, és szerintem vissza kellett szedniük a cuccból a gépek miatt...
Mert például az egyik bemutatón, ahol a demo-t futtatták ott elég erõs akadozásokat lehetett tapasztalni....

De majd kiderül a Demo-ból...amit még ha isten megsegít, akkor egy 2-3 éven bellül kiadnak....

VRSDM
KILLER2
Na jól van, azt kihagytam. Emberek szeirtem egész jók voltak, de a szörnyek tényleg hülyék. El is felejtettem már õket. Rég játszottam a ferkrájon.

Ability
Nekem más a véleményem. A szörnyek meg egyenesen buták voltak. Nem hülyék, hanem már buták... 😄
KILLER2
FarCryban sem voltak hülyék az emberek, ebben miért lennének. Egy ilyen játéknál biztos figyelnek erre.