CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
hh fizetõs? havonta fizetni kell hogy legyen online elérésed? PCn netért nem? (ne érts félre, antikonzolos vagyok -.-)

@

kösz!

KILLER2
Imént mondtam el, hogy nem. Meg konzolnak részben az az értelme, hogy ne kelljen a képernyõ elõtt görnyedni és billel ez elveszik. PS3nál még okés az egér meg bill, de a 360 esetében kell egy 16e Ft-os cucc, ami elég fos. Az egér szinte használhatatlan. nagyobb mozgásokra alkalmatlan. Meg ugye 360nál a multi is fizetõs. Aztán meg nyílván nem midenki használna billentyûzetet és az AI-t is gondolom a normál controller analógjához igazítanák, azaz lassab célzá miatt lassabb reakcióidõ, ami egér mellett meg lehet, túl könnyû lenne. Nem is beszélve az online játékról, mert analóg ellen egérrel kicsit pofátlanság. Vagyis PCn a legjobb.

Töltsük le az internetet!

unatkoztam :d

Evogordon
Jaa igaz csak az a baj hogy sz*r... 😄D

Egyébként honnan van ez a sok bünti pont? 😄

nem jutott el az agyadig h lehet bill.+ egeret ranyomni?

Evogordon
Na meg hogy a crysisban ugrabugrálni kell meg szaladgálni stb.. Konzolon ezt analóggal? <#szomoru2>

KILLER2
Tényleg, elis felejtettem, hogy nem csak modellekben lehet szebb. De konzolra szeritenm akkor se való a Crysis. PCn ott az bill+egér, a moddolhatóság, 360on fizetni kell a multiért, meg aztán úgy is PCn sokkal többen fogják tolni neten. Aztán meg nem tök midnegy, hogy mire adják ki? Nekünk itt a PC és azon elsz a legjobb. Had ne szarjam már le, hogy 5 pixellel többbõl áll-e az árnyék.

DarkSector
Nem feltétlenül a modellezésben lehet szebb, és itt nem fényévnyi különbségekrõl van szó természetessen...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KILLER2
Ez csak PS3ra igaz. 360hoz van egy cucc, ami 16 ezer Ft-ba kerül és csak azzal lehet. Viszont az egér borzalmas. Pontatlan, nagyobb mozgásokra alkalmatlan. Szóval 360 kilõve. Marad a PS3, amire én szarok rá. Az FPS mindig is PCs mûfaj volt és az is fog maradni. Eleve, ha a Crysis is olyan moddolható lesz, mint a FarCry, akkor konzolon ezt is elbuktuk. Amúgy meg a konzolok és a PCk jelen esetben kb egy szinten állnak. Nem értek ehez, de szierintem ahoz, hogy akonzolon szebb legyen, ahoz újra kéne modellezni az egészet vagy nem?

wedge31
Az lehetetlen az én gépemnél egy konzol se szebb söt az én gépem még okosabb is és ráadásul még szobatiszta is <#buck>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Nem.
De ezis igaz, hogy megjelenésben is szebb....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen...
Csak akkor szebb a PC-s játék, ha egy régebbi konzolost portolnak át, de egyidejû megjelenésnél nem...

hát azért graf.-ra is szép..

Kandurex
hát úgy, hogy maga a konzol szebb, mint a PC <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Evogordon
Küldõre szebb a konzol? Vagy te ezt hogy gondoltad?

DarkSector
Ezzel csak az a gond, hogy a PC-t ezzel hivatalossan is nagyívben leszarják...Ez lehetett volna az egyetlen nagy cím, ami csak pc-re lett volna, de most aztán már a pc-s felhozatal, egy óriási "multiplatform" szemét lett....
Csak így tovább...a retyóskurva annyukat!<#levele>

DarkSector
A konzol szebb mint pc és ráadásul lehet rákötni bill+egeret...
Más egyébb probléma?

ez hulye kerdes volt :/

Bucser
Ja csak kérdés, hogy hogyan fog kinézni rajta...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

KILLER2
Akkor lehet, hogy spórolhattam volna 300ezret, ha360ra veszem. De FPS konzolon szar.

grebber
Egyébként ez nagyon a FarCry gépigényére hajaz, csak ott 1Ghz CPU-t írnak.

De nekem ez tetszik a legjobban:
"and Windows 98 is all you need to play this next-gen game"
Minek SM3-as kari a nextgenhez, ha ott a jó öreg 98???? XD

L2Goku
Rofl , lehet venni mar Crysis Pre t 😄 mekkroa fun!😄 Nemhogy valaki vene es feltoltene hogy kiprobalyam 😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

bertino
64 megás VGA-k miatt kérdem csak <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

buldozer99
az😄

Forca Barca

bertino
ez egy vicc ? ...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

KILLER2
xD

ghost2
"Crysis System Requirements Finally Revealed

Canadian game store, Future Shop, have posted the system requirements on the Crysis product page. This is great news to all those who still own computers from the 20th century. Here's what you'll need to run Crysis.
Optical Drive: DVD-ROM
CPU Speed: Intel 933MHz Processor
Disk Space: 2.0GB
Display: NVIDIA GeForce 3 64MB or ATI Radeon 8500 64MB
Memory: 256MB
Operating System: Windows 98/ME/2000/XP, Not Mac Compatible
An Intel Pentium III, 933mhz processor, a 64mb graphics card, 256mb of ram and Windows 98 is all you need to play this next-gen game we call Crysis. Crytek weren't lying when they said the engine scales well."

KILLER2
Asszem visszatérek a nintendos-s mariora. Annga van ám kemény fizikája... No meg a graf....

A lófaszt. Ez egy ENIAC techdemó.<#vigyor>

KILLER2
Kéne csinálni DX10es tetrist. Lenne benne blur, minden féle atombrutál fizikai jeelnség, stb. MInde rendszerkövetelmény mint a Crysis fake bétja.

DarkSector
Jah ez egy tetris játék tetris->crysis....😄

dante3
Mirõl beszélsz? Egy commodore64 játékról van szó! XD

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

KILLER2
Nagy szart írták 98. 95re.

Biztos win98-ra írták.<#idiota>

KILLER2
Csodálkozol?

buldozer99
nem is tudom hogy tudjátok elhinni hogy megy:S
Az egész net tele lenne vele 😄

Forca Barca

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nahát lejött a dolog de nem indul el sem Vistán sem XP-n ez van.....<#rinya><#rinya>

jah es el is lopnam :>
de nem sli 😞
majd meg a procit kell feljebb huzni ugy erzem :/

Evogordon
Ha sli-s lenne az alaplapod akkor elvinném hozzád a karimat és letesztelhetnénk cross fire-ben 😉

aham, mar csak ram kell vagy 2 giga ^^

DarkSector
Én meg bizakodok...<#vigyor3>

Evogordon
ezz azzz ATI powaa 😄DD

Sapphire egyébként?

megvan, de van egy uj is -.-
ami nalad is megtalalhato ;>

Evogordon
A kártya megvan még vagy új van?

én bízok a konfigomban :>>

hát lemérni se tudom olyan lassu xddd
érted mindenhol 10-20 mbites net van ezek meg szenvednek 128kbittel :CCCCcccccc

DarkSector
Én is leszarom a videókat, de egy demót azé megnézek, hogy tudjam, hogy miért fizetek, mert én vaktában nem költök 12-15e-t......