CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
hardon? ez biztos? <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Soldiers
mért pont medium szerintem hardon megy az

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

kovecses
szerintem nem lesz medium se

nekem meg örülök majd ha egyáltalán elindul

felbontás sem mindegy

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

trogerzsiger
Radeon x550-el nem fog menni a játék ugye?

Davidus
medium

V9ykn8_TZL0

kovecses
A felhúzott amerikai zászló mintha egy darab lemez lett volna, se nem lobogott, se nem lógott...
Nevetséges

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

szevasztok skacok!
Tudnátok nekem infót várn hogy mégis mire számítsak ezzel a géppel:
-Amd athlon x64 dualcore 3600+
-Nvidia 8600GTS 256mb
-2Gb ddr-II
-asus m2n-e sli
-Windows vista (de addigra lehet xp lesz...)

[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]

Raptor 2
Jólvan na aért nem kell meggyilkolni. én tudom h. nem fogok ezzel "törten" játszani, értem az egészet h. nem lehet felmenni a szerverre csak úgy kérdeztem h. hogyan sikerült neki... kiváncsiságból 😄

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Kandurex
a grafika szép, még ebbõl a kisfelbontásból is lejön

Törölt felhasználó
skyli991
pedig néztem a youtubeot és ugyanerre a videóra mást adott be vmikor(az is hasonlóan kezdõdik) és kiíírta hogy az ea miatt eltávolítva v vmi ilyesmit angolul

skyli991
http://youtube.com/watch?v=gO58j2_Inqw ez is dúrva :o

Kandurex
gametrailers -en is fent van, nem volt ez eltávolítva...

skyli991
http://youtube.com/watch?v=VP8NP38d7ks

nézzétek megy gyorsan mert az ea már többet eltávolított a youtube-rõl. ezt is már egyszer, de újra felrakták 😄

Höhö nekem is van😄 tetszik ez a fileplanet dolog elõ fogok rá fizetni egy évre.Asszem 55dolcsi vagy vhogy e körül van.😄

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

gduck
Nekem van fileplanet elõfizum és ott biztos hogy 1-2 nappal 25.-e elõtt pre-load lesz 😊 Ez azt jelenti, hogy megjelenés elõtt meg lesz a kódolt fájl és a megjelenés pillanatában ki fog kódolódni a telepítõ és egybõl használható lesz! Ha ez napközben lesz, elsõ dolgom biztos az lesz hogy megosztom veletek 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Az elején döglõdni fognak a vonalak!!!!!!!!
De +3-4 nap, és már a világ összes letöltögetös oldalán fennt lesz, és akkor biztossan le tudod majd szedni full sebességen...
Nekem már valszeg problémásabb lesz a 8megás vonalon fullba leszedni...
Én tutkó várok addig, hogy minimum 400-al tudjam szedni valahonnét....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én is leszedtem a bétát, de mostmár ez a 11 napba nem halok bele. Engem inkább az aggaszt, h 11 nap mulva lesz-e egyáltalán olyan link, ahonnan lehet rendesen szedni a demo-t, mivel a fél ( mit fél, egész) világ ezt fogja tölteni, és minden szeró fullon lesz. 😞 az ilyen közös regg nélküli torrent oldalakon meg hiába írja, h 121321412512 seed van, akkor is csak 10-zel ha jön lefele. 😞 szal engem az aggaszt,h honnan töltjük majd le a demo-t... Nekem csak 1 mbit-es netem van, és má virul a fejem, ha egy játékot le tok szedni 130-cal...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

gduck
Mi a faxért nem lehet megérteni, hogy azért mert tovább megy az aktiválás az nem azt jelenti hogy aktiválva van!!!!! Egyszerûen csak átlépik az aktiválást és kiír egy üzenetet!!!

Ezt is úgy lehet feltörni mint a Bioshockot! De értelme csak akkor lenne, ha SP lenne és nem MP ami szerverre csatlakozik!!!!

woy
Mini Image-re gondolsz ?

Óh te nagy hackR ha lehúzod akkor hirtelen megjelenik a sajátgépben a cdkulcs ???...fejezzétek már be NEM nem lehet feltörni ...vagy szerencséd van és kapsz kulcsot fileplaneten vagy az incrysis on ,vagy megvárod a demot ami 11nap múlva lesz itt ...

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Ha lehuzzatok a Cd-DVD meghajtót akkor nem lehet hogy elindul próbáltátok már?!?!? 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄
woy
Én is aktiváltam egy crackel tegnap este ,csak kéri az eredeti cd/dvd-t <#szomoru1> Aztán megpróbáltam antiblaxx-el,de úgyse indul el,program hibát ír ki <#rinya> Inkább megvárom a SP demot,és ha fog tetszeni a játék akkor meg is veszem <#integet2>

KILLER2
Nem meglepõ.

Töltsük le az internetet!

gduck
Természetesen csak egyszer lehet használni, ha körbeadod rövid idõn belül bannolják!

KILLER2
Hát igen, elég húzós. Gondolom egy keyt csak egyszer lehet használni, felváltva nem. Mert akkor lehetne akár, hogy körbejár itt a topicon xD

gduck
???

Hát lesz egy regisztrációs form amit majd ki kell töltened az oldalon, amikor osztják a kulcsokat. A probléma ott kezdõdik, hogy nagyon nagy az érdeklõdés a játék után és sztem nem sok kulcsot osztanak ki, amik ráadásul tippem szerint percek alatt el fognak fogyni 😞

KILLER2
De azt én hogy kapom meg? Vagy akárki?

gduck
Annyit tudni hogy hamarosan lesz és ez az osztás független a fileplanetes osztástól (és nem kell hozzá elõfizu, tehát ingyen hozzá lehet jutni). + még a FANSITE adminok is írhatnak az INCRYSIS oldal adminjának és igényelhetnek több béta kulcsot, amit majd õk oszthatnak szét a tagjaik között. Hát kb ennyit lehet tudni...

HöHö ugyanezt csináltam én is a TDU-val lol.D...asszem 2:30-kor vagy 3:00 kor jött ki nem emlékszem már pontosan...de azt tom hogy frissítettem az oldalt mint az állat és akkor lefekvés elõtt mondom nah mégegyszer és akkor volt már key igénylés:😊

gduck
Nem 😄 Én annó a TDU open bétánál csináltam ezt 😉 Pedig akkor már elõtte a closed bétával is játszottam. Akkor sikerült elcsípni egy olyan fileplanet oldalt, ami kb. 5 percig volt publikus (akkor épp nem volt aktív az elõfizum) és sikerült leszedni az open béta klienst 😊 Az ment torrent oldalra egybõl, hogy az itt fórumozók is le tudják szedni 😊 Utánna pár napra jöttek a kulcsok és ment a játék 😄

KILLER2
Tényleg, akkor valaki pontosan leírná, hogy hogy is lesz ez a második báta osztás? Mert nem értettem az incrysis-en a szöveget és nem tudom, hogy hogy megy ez, szóval ha valaki vágja kb ezeket, akkor beavatna?

Szented egy kicsit kockás az ha 20mp-ként frissítem a fileplanet oldalát?😄 Nem naon bízok ebben a comrade izében😄

gduck
Ha el is indulna, a szerverre akkor se fog csatlakozni! Ebben csak multiplayer mód van! Bár a menüvel is egész jól lehet játszani 😄

Az 1. béta kulcs osztás nem is létezett, hiszen csak a protkósok kaptak 😄 Szal a 2. körbõl biztos fog jutni (reméljük hamarosan) pár emberkének, sztem addig is felesleges szenvedni vele

WÁó te nagy hackR..odanerohanjak meg vissza aztán mégegyszer oda és mégegyszer vissza...istenem szánalmas...

Ya ez igy igaz........ 😞
KILLER2
Nem olvastam végig teljesen, de ha ez a Bioshockos módszer, akkor elmodnom,h ogy kéri a lemezt.

Kandurex
nem tökmindegy, ...?

..minek ez a próbálgatás, csak a demóval lehet lesz játszani semmivel,..bírom amikor a mezei userek magukat ultimate hackernek tartva próbálkoznak egésznap..

Sehogyan wazzeg csak nagyfejûsködik...

Raptor 2
Hogyan aktiváltad? 😄

Akkor mostantól már csak egy helyben fogsz állni xD.

Eljutottam idáig: Rossz lemez van a meghajtóban!

Kérjük helyezze be az eredetit!!! Ehhez kéne egy CRACK!!! 😞

AKTIVÁLÁS SIKERÜLT!!!
Raptor 2
Hát persze, hisz a rombolhatóság teszi egyedivé a multi részét a játéknak, így kivették, hogy mindenki (aki hülye) szaladjon a bótba DX10-ért.... Hát a nagy faszt!

lac coo
Akkor még viccesebb 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grebber
Ez csak a multira vonatkozik nem a single playerre!

Next PC upgrade: 2022

lac coo
Igen ezek már nagyon átlátszó dolgok...
Persze senki nem is állította soha, hogy nem DX10 reklámnak készül a játék 😉))

Aktivációs kódot még senkinek sem sikerült megoldania?! Vagy valaki már elindította a játékot?! Valaki HELP!!! 😄
Sztem is röhej, a dx 9 nem tudná feldolgozni vagy mi a kurv@ ég ? ez hüjeség......... biztos meg lehetlesz hackelni vhogy 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Hát én a válaszból következtettem csak,és nem kötekedésként írtam nooo

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

lac coo
DX9-ben miért is nincs napszak váltás ? 😊))))))))))))))))))))))))))))))
Csak nem azért hogy költsek némi pénzt😊)))))))))))))))))))))))))))))))

De egy röhej ez, azért is warezben tolom , ha tolom 😉