31662
CRYSIS
-
#11699 Egyrészt. Meg ugye ha jól tudom, akkor a filmeknél nem folyamatosan pörögnek a képek, hanem csak a pixelek változnak, átmenetet képezve ezzel. Másrészt viszont 30 FPS-nél általában már késnek a beviteli eszközök is. Tehát nem csak a lassúság miatt látod/érzed "nem folyamatos"-nak, hanem azért is, mert hiába mozgatod az egeret, nem lesz azonnal és folyamatosan feldolgozva a mozgás. -
#11698 ami filmeket illet.. azéert látod a 30fpst folyamatosnak mert a képkockák nem élesek hanem hományos bluros életlen képek.. próbáld csak meg megállítani a dvd-t bárhol és látod, hogy minden kép bemozdult, életlen... viszont ha egy XHD minőségű videot játszasz le 30fps-el ott már látszik az "akadás", mivel ott szinte fényképminőségüek a frame-ek, és nem mosódnak egybe..
részemröl vége az fps hajkurászásnak... játszatok ti 30-40fpsel, énmeg 100al... ezér lesztek mindig rosszabbak mint én :P -
#11697 Nekem sincs semmi bajom a növényzettel. -
mikiking #11696 Csatlakozom véleményemmel hozzád ;) -
#11695 Mi a baj a növényzettel? Megnézted már közelebbről vagy csak úgy futás közben? Még a fűszálak is tök jól meg vannak csinálva... -
Nagy01 #11694 70fps fölött nem képes az "emberi szem különbséget tenni".30 és 50fps között nagyon is van különbség ha nem hiszed akkor próbálj meg 35-40fps-el multizni aztán meg 100fölött..és egyből észreveszed.A célkereszt mozgásán is észre lehet venni hogy ez most 35 vagy 50-60fps... -
#11693 3 nap :P -
#11692 Nem rossz..
De azért nekem így a képek alapján nem tűnik olyan egetverően szépnek....
Az igazság az, hogy a Crysis beta-ban is a mozgások a fegyverek, meg a víz néz ki jól... a többi meg oda van hányva!!!
Miért nem lehet szebb növényzetetcsinálni végre???!!!! -
#11691 Nem Crysis, de mi lesz itt még: CryEngine 2. -
#11690 Játéknál más... -
#11689 4 nap, annyit kibírsz, nem? -
#11688 Na, már vártam mikor lyukadunk ki ide :)))))
A házigazda remélem végetvet ennek a dolognak ..... -
markastor #11687 Van valakinek beta kulcsa?
Olyan zívesen kipróbálnám a játékot.. :) -
#11686 Nálunk 24.97 fps-el mennek, Amerikában van 30 fps-es tv adás. -
#11685 Hülyeség, hivaatalosan is 35 fps az ami fölött az emberi szem már nem képes külömbséget tenni, szal tök mind1 h. 35 fps vagy pedig 100... mellesleg a filmek 30 fps-el mennek :/ és azok se akadnak... -
#11684 Hát nem tudom, nekem routerem van és semmi gond nem volt vele eddig. Nem kellett állítanom semmit, egyszerűen feltettem, azt kész. Mondjuk én nem is szar windows tűzfalat használok. -
#11683 valakinek sierült már router mögül játszania? és ha igen akkor hogyan? -
#11682 már a farcry-nál is nagyon számított -
#11681 ... ehez az fps mizériához annyit tennék hozzá, hogy itt a Crysis-ben 50-60 fps-sel is jobban rángat, mint pl. a C.B. féle Jericoh 40 fps-sel ...
Nagyon úgy néz ki (vagy be), hogy a proci teljesítménye legalább annyira számít a Crysis-ben, mint a vga kártya. -
#11680 Igen -
#11679 segítsetek pls! nem nagyon akar csatlakozni egyik szerverhez se Crysis. Még a telepítésnél írta is hogy zavarja a Winfos tűzfala:SS hogy/hol lehet azt kikapcsolni? -
dashed_ #11678 kulcs tovabbadva.. -
#11677 És hogy muzsikál a 8600GT ? -
#11676 akkor thx nem kell:)
tényleg minnyár jön a demo:D
addig kibírom:) -
#11675 Mindenből a legújjabb kell..
De nekem is először minden textúra színes volt, és mászkáltam egy ideig, és utána beállt a kép, gondolom betöltötte a dolgokat a gép...
Azóta amikor belépek, ilyen már nem fordul elő..
Csak a legelején volt..
5-10perc alatt beáll... -
dashed_ #11674 net nelkul szntem nem.. + mivel multi beta igy nemis lenne ertelme -
#11673 aaham kössz -
#11672 az a textúrák betöltése -
#11671 Nem hiba! Ha figyelmesen megnézed, bele van írva: "compiling shader" ;) Szal egy időt után eltűnik, mert mindet befordítja és berakja a shader cache-be :)
watto: NEM! De a héten jön a demó ;) -
#11670 kéne, de netnélküli gépen is lehet aktiválni? -
#11669 hali felraktam crysi multy betat kurvajo . De az elején mik voltak azok a sárga cuccok ?? a tárrgyak helyén sárga paca lesz néha. Ez videokártya hiba ? Friss driver kéne nemtudjatok? -
#11668 Crysis egyébként hajlandó elindulni SM2-es videokártyán ? -
dashed_ #11667 van egy beta kulcsom ha kell meg vkinek, csak nem vagyok benne biztos hogy 2szer vagy 3szor aktivaltam e
ha vkit erdekel az elso jelentkezonek odaadom remelem meg jo -
#11666 Szinte csak szimulátorral játszom, úgyhogy tudom.ott is nagyon fontos a minimum 40-50 FPS... Nem azért mert folyamatos vagy nem , hanem mert 25 FPS környékén olyan szinten leterhelt minden erőforrás ( vagy valami...) , hogyegyszerűen késnek a beviteli eszközök, egér , kormány stb ...... -
#11665 az, hogy folyamatosnak látsz valamit, az addig ok, de nem mindegy, hogy mennyire .:) -
#11664 Autósban inkább a több fps a jobb. Lehet eltúloztam tegnap de 50-60 fölött már tényleg képtelenség. -
#11663 Hát pedig nem nehéz észre venni a különbséget. GEyedül autós játékban jó a 30. -
#11662 far cry is hasít low-ban (multihoz azkell :) -
#11661 Nekem meg a játékmenet és a fegyverek is tetszenek. Mindenkinek más tetszik. -
#11660 végre egy hozzá értő (látó) ember... lehet a többiek vakok vagy olyan gyorsan pislognak hogy nemtünik fel nekik ha kimarad 200 frame xD